Melek anneleriyle genel sohbet´e....

Canım benim inan seni çok ii anlıyorum senin daha yeni bende öyleydim yavaş yavaş aşıcaksın bunu çünkü aşmak zorundasın yapmak zorundasın sorumluluklarımız hayatımız öyle yada böyle devam ediyo her ne kadar yavrularımız yanımızda olmasada.Bunu yapmalıyız eminim yapıcaksın önce kendin için yapmalısın ilerdeki çocukların için eşin sevdiklerin için inan bana bunu yaptığında daha kolay olacak herşey Allah nasip ederse yeni bebeğimizin hareketlerini hissettiğimizde bambaşka olacak herşey yeniden başlayacak ve Allahın izniyle sağlıklı uzun ömürlü olacaklar inşallah canım

tek çare zaman,zamana ihtiyacımız var seninde gayretinle inşallah atlatılacak geçmeyecek bir ömür kalacak ama hafifliyecek inşallah çok dua et canım Rabbim bu ateşle bu acıyla bırakmaz ki kulunu

merhaba ben geldim kızlar...
canlarım benim ben badana işi falan temizliğini kayınvalidemin evine yaptık hemde badanayı day biz yapalım dedik bu sene çok hoşuma giderek yaptım yutdışından gelcek misafirlerin dairesi var burda onu da biz temizledik ama sra kendime gelince artık o kadar bıkmışım ki kendi evimiz zor temizledim valla daha halılarımla koltuklarım silincek ama ne gücüm kaldı nede canım istiyo ya artık onlarıda ne zaman canım isterse o zaman yapcam galiba...kaydirigubbakcemile3
sizleri çok seviyorum öptüm hepinizi kendinize iyi bakın oldumu ben arada böyle hemen girer bi çıkarım
swetçimde kendine ve bebişe çok iyi baksın opuyorumnanaktan

kızlar ya dualar okuyalım Kur'an dan okuymazsak bile insan vakit bulamazsa eğer bene bir şey söyliyim bir niyetle başlayıp her gün 800 tane BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıYM çekerse bunu bir hafta yapın ınşallah Rabbim niyetlerimiz ve dualarımız kabul eder. ben bugün Allah'ın izniyle başlamayı düşünüyorum sizede söylemek istedim.

dünyada inanmazdım biteceğine
beni böyle bırakıp gideceğine
şarkıların günahı yok
acıtan sensin içini
hangimiz istedi söyle bu adaletsiz seçimi

hayalin kırılınca
imkansızı umunca
korkular gerçek olunca
göz yaşım ahh kurumuyor

bu yürek ilk defa bugün kırılmıyor
ben unuttum desemde yerin hala dolmuyor

BEBEĞıııMMMMMMMMM.

bu şarkıyı birde bizim için dinlediniz mi?,
dinlediğinizde göreceksiniz sanki bizim için yazılmış olduğunu...

Merhabalar ben de bir melek annesiyim beni de aranıza alır mısınız yaklaşık iki üç haftadır yazılarınızı okuyorum gerçekten çok büyük destek oluyorsunuz birbirinize dışarıdan da olsa sizlerden destek aldım yazılarınızı okuyarak , bunun için teşekkürler . Benim bebeğim 36+3 haftalıkken karnımda öldü 19 şubatta sezaryan oldum. Hepimiz için çok zor bir hafta biliyorum hepimizin başı sağolsun ama onların biz hissetmesek de yanımızda olacaklarına inanıyorum.

Canım ben de senin gibiyim içimden hiçbir şey yapmamak geliyor sürekli ruh halim değişiyor ama kendimizi bırakmamamız gerekiyor ben de birden ağlamaya başlıyorum hele bu hafta daha yoğun Allah sabır versin hepimize. Pazartesi raporum bitiyor işe başlıyorum hazır değilim ama kendimi normal yaşama adapte etmem gerekiyor.
Diğer forumdaki daha önceki yazında genetik yaptırdık demiştin ne kadar sürede sonuçlanıyormuş? Bir de üniversite hastanesinde mi yaptırdın?Çok masraflı oluyor mu?

iyi akşamlar 28 mavi hiç birşeyim yoktu sadece akıntım vardı 3 ocakta sabah namaza kalktım sancım vardı dr gittim bebişin suyu azalmış dedi ama kalbi atıyordu bir gün sonrada ölü doğum yaptım sonucu 19 nisan da alacakım dahaçıkmadı dediler hastaneye gittigimde suyu bitmiş diye çok hasta vardı simdiki dr rahimde açıklık varmış 3 aylık olunca bebişim dikiş atacak dr allah ım inş hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız allah ım bebiş isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine nasif etsin melek annaleri allah a emanet olunzemuszemus :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar merhaba gıremıyorum cunku leptop bozuldu yok artık yenısını alana kadar...ben hala adet olmadım doktra gttım ve hıcc bıseyy yok kan testı negatıf adet sokturucu ılac verdı on gun boyunca kullandım bugun bıttı bır kac gun sonra olursun dedı doktr...olmadı yanı hamıle degılım...hepınızı öpuyorum cook özledım sızınle sohbet etmeyı ama ollmuyo ıste allah a emanet olun canlarımmm

NEZAMANDIR OKUYORUM NASIP SIMDI GIRIP YAZMAK MIS BU TOPIGE HEPIMIZ MELEK ANNELERIYIZ BIZ HERKESTEN FARKLIYIZ BUNU COCUGU OLANLARIN ANALAMASI IMKANSIZ HELEKI ANNELER GUNUNDE ANLAMALARI COK IMKANSIZ KONUSMALARA TAKILMAYIN SAKIN KIZLAR BIZLER ANNELERIN EN GUZELIYIZ SONUCTA YAVRULARIMIZ KOLLARIMIZDA DEGIL AMA SUNU BILINKI ONLAR EN GUZEL YERDELER ONLAR BIZE ALLAHIMIN BIR HEDIYESI ZATEN INSANIN TABIKI ICI ACIYOR AMA YAPILACAK BIRSEY YOK BENIM 2. SENEM OLUCAK USTUNDEN GECELI INSALLAH BU AY GELIR KENDILIGINDEN BEBEĞıM......listeye benıde yazın bakalım kızlar (sat bat::::22nisan 22 mayıs ) ınsallah kendılıgınden bu ay gelır ben tup bebege baslıcam adetın gelmesıyle hakkımızda hayırlısı kızlara.s.a.s.

canım hoşgeldin ne demek alırmısınız.ama keşke bu durumda olmasaydık tab ama ne yaparsın işte kader.bende bebeğimi 14 şubatta kaybettim nerdeyse aynı seninle Rabbim sabır versin canım kendine iyi bak.

ay ay ay kimler kimler girmiş buraya nerdesiniz yaaa herkes terkediyo topiği sen girmiyosun sweetim girmiyo şeymam girmiyo olmuyo ki böyle bi hepimiz toplanıp doğru düzgün konuşamadık ya neyse hadi hayırlısı senin için bu ay başla artık yoksa bile tamammı senden ve gelinciktende güzel haber gelsin şöyle bir dahaki aya kendine çok çok iyi bak canım pc alır almaz bekliyoruz buraya öotüüüüüm

başın sağolsun canım 2 sene olmuş ama acısı hep aynı demi ne geçiyo ne azalıyo ama meleklerimiz harika yedeler aslında biz seçilmiş anneleriz herkes bizim gibi değil tamamevlatları yanlarında ama bizimkilerin hepsinden daha güzel bir yerde bekliyolar bizleri o yüzden üzülmeyelim ki meleklerimiz gülsün hiç üzülmesin inşalah seninde en kısa zamanda istediğin olur ve bebiş kendisi geliverir.neden tüp bebek canım ilki de öylemiydi?

Hayırlı cumalar kızlar Rabbim gönlümüzün muradını sağlıcakla versin kavuştursun inşallah.

sana da ve tüm melek annelerinde hayırlı cumalar kızlar...

ARKADAŞLAR HEPİNİzin başı sağolsun ben de 9 ocakta 1 günlük bebeğimi kaybettim ama allah bize öyle sabır verdi ki şimdi yeniden gülüyoruz hayatımıza devam ediyoruz başka türlü elimizden bir şey gelmiyor rabbim hepimize sabrımızın mükafatını verecek yeni bebeklerle kucaklarımız ı dolduracak ama şunu unutmayalım ki allah bize cennetine kapı açtı.kullarını bu kadar seven bir yaradana isyan etmemek lazım evet çok acı yaşamak istemediğimiz günlerdi ama şunu da unutmamak lazım bizlerin doğurganlığı var ve bu duyguyu tattık hiç tadamayanları düşünelim allah olmayan herkese nasip etsin.sabredin sabır büyük bir ihsan iyileşip yeniden anne olmak ve sizlerin de yeniden anne olmanız dileğiyle....

amin canım bu cuma günü herksin dileği kabul olsun inşallah Rabbim bizlere ve kimseye bir daha bu sınavla sınamasın bir daha evlat acısı yaşatmasın bizlerinde kucaklarımıza alıp o mis gibi cennet kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin Allah'ım :Saruboceq::Saruboceq:

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|36|ERKEK|06.06.2010
|selda5428|7||20.12.2011
|Denizim16|6||02.01.2011
|Sweetbaby|6||03.01.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|BAT
gelincik37_34|04.04.2010|04.05.2010
meleğim26| |
cici_22|17.04.2010|17.05.2010
Seyma88| |
bengisu82| |
eyiftul| |
özlenen2010| |
28mavi|21.04.2010|19.05.2010
hadibakem||
sinannuray||
meleğim ve aşkım|22.04.2010|22.05.2010|
hazerözlem||
meleGim||[/table]

Son düzenleme:
hayırlı cumalar melek anneleri allah ım inş tümbebiş isteyen herkese bu mübarek günde en kısa zamanda bebiş nasif etsin bizlerede hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız inş allah a emanet olun melek anneleri :hulya:

Canım başın sağolsun hoşgeldin hepimizin benzer durumları ama aynı acıları var ilk günkü gibi değil ama bir ömür yetecek kadar var Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin bende 35 haftamda kaybettim kalp atışını bulamadık 4 ay bitti :sinifsinif: hep birlikte atlatıcaz Rabbim sonsuz sabır versin bizlere inşallah kuzularımız cennette bizleri bekliyor olacak ve bizleride alacak cennete inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…