- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.101
televizyon izlemeye çalışıyorum kayınvalidem yaprak dökümünü izliyor ordaki kız hamile üzülüyorum diye değiştiriyorlar canım ailemde de hamile kurslarını yapmışlar değiştiriyorlar artık rahat olsunlar diye bilgisayarın başına geldim ben gerçekten etkileniyorum ama onlar sevdikleri şeylerden mahrum kalmasınlar
hamileleğim sırasında bir arkadaştan makyaj ürünlerinin bebeğin özgüvenini azalttığını duymuştum inanmazsınız hamileliğim boyunca tek bir ruj bile sürmedim bebeğimi kaybedeli 46 gün oldu içiden hiç majyaj yapmak gelmiyor ne yapsam nereye baksam bebeğimi hatırlıyorumeyvahedigeldismile
HAMıLELERıMıZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|36|ERKEK|06.06.2010
|Denizim16|6||02.01.2011
|Sweetbaby|6||03.01.2011
|selda5428|7||20.12.2010[/table]
MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|BAT
gelincik37_34|04.04.2010|04.05.2010
meleğim26| |
cici_22|17.04.2010|17.05.2010
Seyma88| |
bengisu82| |
eyiftul| |
özlenen2010| |
28mavi|21.04.2010|19.05.2010
hadibakem||
sinannuray||
meleğim ve aşkım|22.04.2010|22.05.2010|
hazerözlem||
meleGim||[/table]
meleğim ve aşkım ekledim canım seni Rabbim inşallah nasip eder bugün cuma kuzularımız yanımızda belki en güzel anneliği yaşıyoruz çünkü hasretleriyle yanıyoruz haklısın.ınşallah kendiliğinden gelir kuzun Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah
Merhabalar ben de bir melek annesiyim beni de aranıza alır mısınız yaklaşık iki üç haftadır yazılarınızı okuyorum gerçekten çok büyük destek oluyorsunuz birbirinize dışarıdan da olsa sizlerden destek aldım yazılarınızı okuyarak , bunun için teşekkürler . Benim bebeğim 36+3 haftalıkken karnımda öldü 19 şubatta sezaryan oldum. Hepimiz için çok zor bir hafta biliyorum hepimizin başı sağolsun ama onların biz hissetmesek de yanımızda olacaklarına inanıyorum.
kızlar merhaba gıremıyorum cunku leptop bozuldu yok artık yenısını alana kadar...ben hala adet olmadım doktra gttım ve hıcc bıseyy yok kan testı negatıf adet sokturucu ılac verdı on gun boyunca kullandım bugun bıttı bır kac gun sonra olursun dedı doktr...olmadı yanı hamıle degılım...hepınızı öpuyorum cook özledım sızınle sohbet etmeyı ama ollmuyo ıste allah a emanet olun canlarımmm
NEZAMANDIR OKUYORUM NASIP SIMDI GIRIP YAZMAK MIS BU TOPIGE HEPIMIZ MELEK ANNELERIYIZ BIZ HERKESTEN FARKLIYIZ BUNU COCUGU OLANLARIN ANALAMASI IMKANSIZ HELEKI ANNELER GUNUNDE ANLAMALARI COK IMKANSIZ KONUSMALARA TAKILMAYIN SAKIN KIZLAR BIZLER ANNELERIN EN GUZELIYIZ SONUCTA YAVRULARIMIZ KOLLARIMIZDA DEGIL AMA SUNU BILINKI ONLAR EN GUZEL YERDELER ONLAR BIZE ALLAHIMIN BIR HEDIYESI ZATEN INSANIN TABIKI ICI ACIYOR AMA YAPILACAK BIRSEY YOK BENIM 2. SENEM OLUCAK USTUNDEN GECELI INSALLAH BU AY GELIR KENDILIGINDEN BEBEĞİM......listeye benıde yazın bakalım kızlar (sat bat::::22nisan 22 mayıs ) ınsallah kendılıgınden bu ay gelır ben tup bebege baslıcam adetın gelmesıyle hakkımızda hayırlısı kızlara.s.a.s.
Hayırlı cumalar kızlar Rabbim gönlümüzün muradını sağlıcakla versin kavuştursun inşallah.
ARKADAŞLAR HEPİNİzin başı sağolsun ben de 9 ocakta 1 günlük bebeğimi kaybettim ama allah bize öyle sabır verdi ki şimdi yeniden gülüyoruz hayatımıza devam ediyoruz başka türlü elimizden bir şey gelmiyor rabbim hepimize sabrımızın mükafatını verecek yeni bebeklerle kucaklarımız ı dolduracak ama şunu unutmayalım ki allah bize cennetine kapı açtı.kullarını bu kadar seven bir yaradana isyan etmemek lazım evet çok acı yaşamak istemediğimiz günlerdi ama şunu da unutmamak lazım bizlerin doğurganlığı var ve bu duyguyu tattık hiç tadamayanları düşünelim allah olmayan herkese nasip etsin.sabredin sabır büyük bir ihsan iyileşip yeniden anne olmak ve sizlerin de yeniden anne olmanız dileğiyle....
Merhabalar ben de bir melek annesiyim beni de aranıza alır mısınız yaklaşık iki üç haftadır yazılarınızı okuyorum gerçekten çok büyük destek oluyorsunuz birbirinize dışarıdan da olsa sizlerden destek aldım yazılarınızı okuyarak , bunun için teşekkürler . Benim bebeğim 36+3 haftalıkken karnımda öldü 19 şubatta sezaryan oldum. Hepimiz için çok zor bir hafta biliyorum hepimizin başı sağolsun ama onların biz hissetmesek de yanımızda olacaklarına inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?