- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.121
inşallah canım guzel dılekler umarım hep gerceklesır saolasınopuyorumnanaktanHAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|36|ERKEK|06.06.2010
|Denizim16|6||02.01.2011
|Sweetbaby|6||03.01.2011
|selda5428|7||20.12.2010[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT|BAT
gelincik37_34|04.04.2010|04.05.2010
meleğim26| |
cici_22|17.04.2010|17.05.2010
Seyma88| |
bengisu82| |
eyiftul| |
özlenen2010| |
28mavi|21.04.2010|19.05.2010
hadibakem||
sinannuray||
meleğim ve aşkım|22.04.2010|22.05.2010|
hazerözlem||
meleGim||[/table]
meleğim ve aşkım ekledim canım seni Rabbim inşallah nasip eder bugün cuma kuzularımız yanımızda belki en güzel anneliği yaşıyoruz çünkü hasretleriyle yanıyoruz haklısın.İnşallah kendiliğinden gelir kuzun Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah
ARKADAŞLAR HEPİNİzin başı sağolsun ben de 9 ocakta 1 günlük bebeğimi kaybettim ama allah bize öyle sabır verdi ki şimdi yeniden gülüyoruz hayatımıza devam ediyoruz başka türlü elimizden bir şey gelmiyor rabbim hepimize sabrımızın mükafatını verecek yeni bebeklerle kucaklarımız ı dolduracak ama şunu unutmayalım ki allah bize cennetine kapı açtı.kullarını bu kadar seven bir yaradana isyan etmemek lazım evet çok acı yaşamak istemediğimiz günlerdi ama şunu da unutmamak lazım bizlerin doğurganlığı var ve bu duyguyu tattık hiç tadamayanları düşünelim allah olmayan herkese nasip etsin.sabredin sabır büyük bir ihsan iyileşip yeniden anne olmak ve sizlerin de yeniden anne olmanız dileğiyle....
seninde başın saolsun canım yaa melegını ucuralı daha cok bır zaman olmamıs yıllar gectıkce ınsanın ıcıne oturuyor yoklugu aslında yenıyken bende hıc bısey anlamıyordum ama sımdı dahada bı anlıyorum:teselli:
amin canım bu cuma günü herksin dileği kabul olsun inşallah Rabbim bizlere ve kimseye bir daha bu sınavla sınamasın bir daha evlat acısı yaşatmasın bizlerinde kucaklarımıza alıp o mis gibi cennet kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin Allah'ım :Saruboceq::Saruboceq:
cicim bu listeye meleğim ve aşkımı ekledim canım sen yoktun umarım sorun olmaz senin için opuyorumnanaktan
saolasın canım benım hepımızın bırer meleği var ve en guzel yerde buna ınanın cennet kapısında bızı beklıyor ve peygamber efendımıze annemı ve babamı alıp oyle gırıcem ıcerı dıyor cok guzel bır duygu aslında bıde dayanabılsek hamılelıgım kendılıgınden olmustu sımdı tedavı goruyoruz erkek faktorunden canım 2 asılama yaptırdım negatıf bu ay tup ıcın ıslemlere baslıcam hakkımızda hayırlısı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Farklı testler yapılıyor. Hepsinin sonuçlanması 1 ayı buluyormuş. Telefon açarak sonuçları almaya gideceğiz. Üniversite hastanesinde yaptırdım. Devlet tamamını karşılıyor canım. Bizden bir ücret talep edilmiyor.Canım ben de senin gibiyim içimden hiçbir şey yapmamak geliyor sürekli ruh halim değişiyor ama kendimizi bırakmamamız gerekiyor ben de birden ağlamaya başlıyorum hele bu hafta daha yoğun Allah sabır versin hepimize. Pazartesi raporum bitiyor işe başlıyorum hazır değilim ama kendimi normal yaşama adapte etmem gerekiyor.
Diğer forumdaki daha önceki yazında genetik yaptırdık demiştin ne kadar sürede sonuçlanıyormuş? Bir de üniversite hastanesinde mi yaptırdın?Çok masraflı oluyor mu?
iyi akşamlar 28 mavi hiç birşeyim yoktu sadece akıntım vardı 3 ocakta sabah namaza kalktım sancım vardı dr gittim bebişin suyu azalmış dedi ama kalbi atıyordu bir gün sonrada ölü doğum yaptım sonucu 19 nisan da alacakım dahaçıkmadı dediler hastaneye gittigimde suyu bitmiş diye çok hasta vardı simdiki dr rahimde açıklık varmış 3 aylık olunca bebişim dikiş atacak dr allah ım inş hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız allah ım bebiş isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine nasif etsin melek annaleri allah a emanet olunzemuszemus :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Farklı testler yapılıyor. Hepsinin sonuçlanması 1 ayı buluyormuş. Telefon açarak sonuçları almaya gideceğiz. Üniversite hastanesinde yaptırdım. Devlet tamamını karşılıyor canım. Bizden bir ücret talep edilmiyor.
Göreve başlaman çok iyi. Ben de kendimi hiç hazır hissetmiyordum. Herhalde hiçbir zaman da hazır hissetmezdim. Eşim ısrar etti ağlama nöbetlerime dayanamadığı için. Ama iyi ki başlamışım. Evde daha sıkıcı bir süreçti. Okulda evde dışarıda hiç fark etmiyor. Bebişlerimiz her zaman aklımızda. Ağlamalarım hep devam ediyor ama okulda meşgul olduğun için günler daha hızlı geçiyor. Öğrencilerim de çok duyarlı davrandılar. Bana mektup yazanlar bile oldu. Öğretmenim lütfen ağlamayın üzülmeyin size gülmek yakışıyor. Bebeğiniz olur siz kendinizi üzmeyin diye yazmışlar. Tabi ben bunları okuyunca başladım yine ağlamaya. Anneler gününde size gelmek istiyoruz dediler. Ama kabul etmedim. Halimi bilyorsunuz çocuklar daha da kötü olurum dedim, sağolsunlar ısrar etmediler.
Evet çok hassaslaşıyoruz belki de bu hafta daha da hassasız. Bende de bugün hiç koklayamadığım bebeğimi koklamak , doya doya emzirme isteği oluştu ardından gözyaşları ama dayanmamız lazım böyle yapmamalıyız Allah'ım hepimize sabır , dayanma gücü ver.
Ben Bandırma ' dayım burda üniversite hastanesi yok o yüzden genetik için okulların kapanmasını bekliycem . Çalışmaya gelince haklısın daha iyi olucak ama dayanma gücüm yok gibi geliyor okul bana hamileliğimi hatırlatıyor şimdiden düşündükçe gözlerim doluyor .İnşallah okulda da ağlama noktasına gelmem en çok bundan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?