Melek anneleriyle genel sohbet´e....

saolasın canım benım hepımızın bırer meleği var ve en guzel yerde buna ınanın cennet kapısında bızı beklıyor ve peygamber efendımıze annemı ve babamı alıp oyle gırıcem ıcerı dıyor cok guzel bır duygu aslında bıde dayanabılsek hamılelıgım kendılıgınden olmustu sımdı tedavı goruyoruz erkek faktorunden canım 2 asılama yaptırdım negatıf bu ay tup ıcın ıslemlere baslıcam hakkımızda hayırlısı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

KOLAY HAMıLE KALMAK ıÇıN KÜRLER:
soğan kürü
polikistik over, çikolata kisti, miyom olanlar için soğan kürü çok iyi gelir..Özellikle polikistik over için çok yararlı. beyaz yada kırmızı soğandan olmaz. açık kahverengi denilen(yemeklerde kullanılan dışı sarı gibi olan) soğan olması gerekir.
Yapılışı:
Klorsuz yani damacana suyundan 1,5 bardak kadar kaynamış suyun içine soğanı kabuğundan soyup 4-5 parçaya bölüp suyun içine atın 5 dk daha kaynatın ve biraz ilıttıktan sonra için ama kesinlikle soğuk içmeyin.günde en az iki defa olmak şartıyla 15 gün boyunca yapın.

*bu kür menepoz için PSH hormonu için ve sebepsiz infertilite için çok iyi gelirmiş.

havuç ve kuru incir kürü:
yarım litre suya gevrek ve taze büyük 2 tane havucu(havuç büyük boy olcakmış ikiye katlanaya çalıştığında katlanmayan havuçtan yani) ikiye bölerek suya atın ve kaynatın.
tekrar ayrı bir yerde yarım litre suyu kaynatıp 8-9 tane kuru inciri(üzerinde pudra şekeri varsa yıkanması gerekir)ikiye bölüp 15 dk kaynatın ve ikisinide ılındıktan sonra sularını birbirine karıştırıp için.
eğer incirlerin boyu biraz büyük olursa 5-6 tane yeter.

özellikle tüp bebek için yumurta çatlatmada kuru incir çok önemlidir.

hamile kalmakta zorlanan bayanlar için tohumlardan ve çekirdeklerden uzak durun geç kaldırır.

keçi boynuzu
eğer alerjik astım veya astımınız varsa 7-8 tanesini 4e bölüp yarım litre suda 7 dk kaynatın ve için.
*erkeklerde sperm ve cinsel gücü arttırır.
akciğer kanserine karşı koruyucudur.
tırnakları kolay uzmayanlar için tırnakları uzatmada etkilidir.

ADET DÜZENSıZLıĞı ıÇıN;
testere dişli aslanpençesi otu
bir bardak suda 4-5 gr ını 6 dk kaynat ve ılındıktan sonra iç.günde 2 defa 21 gün.

yaban mersinine dikkat edin kan şekerini yükseltir;[/B][/COLOR]
üzerklik tohumu(nazara karşı da iyi gelir)
2-3 bardak suyu kaynatıp içine 2-3 yemek kaşığı üzerklik tohumunu at ve buharını içine çek. çok yoğun polen olunca günde iki defa ypksa bir kere yeter.kaşıntı hapşırma ve akıntıyı bıçak gibi keser.
alerji olursa eğer birer kere koklayıp geri çekil alerjin olursa buna karşı uygulamayın.

YAĞ YAKICI KÜR;
maydanoz ve limon
15-16 tane saplı maydanozu ortasından kırın 1 tanede limonu sıkıp bir çay bardağıda su ekleyip robpttan çekin yeşil su olunca için.
yağ yakmada hızlandırır.
karaciğer yağlanmasında etkilidir.
deri altında ilitihap varsa dışarı atar ve ciltleri güzelleştirir.
hepatit B hepatit C de kullanılabilir.

*düşük tansiyonlular kullanamaz dahada tansiyonu düşürür.

KOLESTROL DÜZENLEYıCı(DÜŞÜRÜLMESı ıÇıN);
bu yılki ürününden HıBıSKUS çayı:
21 gün yap 15 gün ara ver sonra tekrar 21 gün kullan.
yumurtalık kanserine olan bayanlara iyi gelir.

DEREOTU
*yemeklerden önce birer tutam tüketin çiğneyip suyla yutun iştahı keser tokluk hissi verir.
*tiroidler hızlı veya yavaş çalışıyorsa saba öğle akşam birer tutam dereotu tüket 5-6 ay boyunca devamlı olarak 2 ayda bir dr kontrole git ilaçlarını azaltabilir dereotunun etkisinden.
*tiroiddeki nodülleride yok eder.

ÇÖREK OTU
kullanma şekli çok önemlidir.bala karıştırıp yutarsan midede parçalanmaz etki etmez.
günde 3 çay kaşığı çörek otunu havanda dövüp yiyeceksin fazla kullanmayın yararı olmaz.
*yağ yakmada kolestrolü kan şekerinin düşmesinde etkilidir.
saçlara tek tük beyazlar geldiyse;
1 çay kaşığı çörek otunu ez yoğurda karıştırıp ye 1 ay yap 1 hafta ara ver 1 ay yap 1 hafta ara ver.
yada sarımsaklı yoğurtta beyazlanmayı geciktirir.
*şeker hastası içinde 3 çay kaşığı çörek otunu ezip bir iki yudum suyla yersen iyi gelir.

MS ALS hastaları içinde;
1 avuç anadolu buğdayını yarım litre suda kaynat 1 ay iç.ataklar geldiği sırada kalıcı olan hasarları haifletir.

kızlar bunları dün tvde izledim ve sizler için yazdım DR ıBRAHıM SARAÇOĞLU söyledi hepsi bu kadardır. işinize yarayan bilgileri uygularsınız.

Son düzenleme:
cicim bu listeye meleğim ve aşkımı ekledim canım sen yoktun umarım sorun olmaz senin için opuyorumnanaktan

aaaa ne sorunu olcak canım ya iyi yapıyosun tabi ben giremediğim yapamadığımda sen yap işte ben sonradan bazı şeyleri düzelttim hamişleri beklenen doğum tarihlerine göre düzelttim ondan paylaştım bir daha yani tamammı tatlım ölede düşünme yapcan tabi kız aramızda seni benimi kaldı artık.

amiiin canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah en hayırlı ve kısa zamanda tekrar yüzümüzü güldürür Rabbim.:CüvCüv::Saruboceq:

Farklı testler yapılıyor. Hepsinin sonuçlanması 1 ayı buluyormuş. Telefon açarak sonuçları almaya gideceğiz. Üniversite hastanesinde yaptırdım. Devlet tamamını karşılıyor canım. Bizden bir ücret talep edilmiyor.
Göreve başlaman çok iyi. Ben de kendimi hiç hazır hissetmiyordum. Herhalde hiçbir zaman da hazır hissetmezdim. Eşim ısrar etti ağlama nöbetlerime dayanamadığı için. Ama iyi ki başlamışım. Evde daha sıkıcı bir süreçti. Okulda evde dışarıda hiç fark etmiyor. Bebişlerimiz her zaman aklımızda. Ağlamalarım hep devam ediyor ama okulda meşgul olduğun için günler daha hızlı geçiyor. Öğrencilerim de çok duyarlı davrandılar. Bana mektup yazanlar bile oldu. Öğretmenim lütfen ağlamayın üzülmeyin size gülmek yakışıyor. Bebeğiniz olur siz kendinizi üzmeyin diye yazmışlar. Tabi ben bunları okuyunca başladım yine ağlamaya. Anneler gününde size gelmek istiyoruz dediler. Ama kabul etmedim. Halimi bilyorsunuz çocuklar daha da kötü olurum dedim, sağolsunlar ısrar etmediler.
Saçlarımı hamileliğim boyunca boyatmamıştım. Öncesinde de ara vermiştim. Neredeyse bir oldu. Perşembe günü saçımı boyatmaya kuaföre gittim. Orada bir bayan 3. çocuğunu doğurmuş. Bir sonraki gün kırk mevlüdü okutacakmış. Bebeğini annesine bırakmış. Telefonla konuşuyor anne bebeğimi ağlatma mamasını hazırla ver diyor. Emziremediği için üzülüyor. Allahım kahroldum yaaa. Nerdeyse çıkıp gidecektim. Sabır sabır çatladım artık. Her şey üstüme üstüme geliyor. Eşim de sen çok hassas oldun diyor:1 :1shok:shok::1shok::1shok::1shok:

Bebeğin kaç haftalıktı canım? Doktor suyunun azaldığını fark etmiş neden erken doğum yaptırmadı? Benim de akıntım vardı acaba o akıntı bebeğin suyu muydu? CADIARZU

cici_22 ve gelincik teşekkürler inşallah dualarımız kabul olur Allah bizim için hayırlı olan bir zamanda kucaklarımızı bebişlerimizle doldurur ve onları sağlıklı bir şekilde büyütmek nasip eder.:ecrin_bebek:

Melek anneleri anneler gününüz kutlu olsun.Bu sabah oğlumu gördüm rüyamda göremediğim gözlerini o kadar yakından gördüm ki kakladım kokladım sol göğsüme ağrı girdi rüyamda uyandığımda hala ağrıyordu ve hala ağrıyo anneme gidecem birazdan bugün çok ama çok buruk bir gün...

Bu arada bu ayın 7 sinde adet olabildim sonunda ii oldu aslında yoksa 3 ay ara vermiş olacaktım bu ay Rabbim nasip eder inşallah

merhaba melek anneleri...
bugünün bizim için son acı bir gün olarak kalmasını nasip eder inşallah Yarabim.
hepimizin anneler günü kutlu olsun...
dün geceden beri çok üzülüyodum sürekli dışarda bebek falan gördüm ama benim bitanecik melek kızım heralde üzülmemi istemedi bütün gece rüyamda bana en güzel hediyeyi verdi bitanem,meleğim.
canım kızımada gittim ağladım biraz ama napcan ağlamamak elde değil...
bebeğim meleğim sni çok seviyorum annecim...

amin gelinciğim inşallah Rabbim bu ay hayırlısıyla seninde mucizeni gönderiri.
ne kadar güzel bende kzımı gördüm hep sabaha kadar kucağımdaydı öpüp kokladım hep kızımda bana sarıldı.çok güzeld, çok mutlu oldum

[ Evet çok hassaslaşıyoruz belki de bu hafta daha da hassasız. Bende de bugün hiç koklayamadığım bebeğimi koklamak , doya doya emzirme isteği oluştu ardından gözyaşları ama dayanmamız lazım böyle yapmamalıyız Allah'ım hepimize sabır , dayanma gücü ver.
Ben Bandırma ' dayım burda üniversite hastanesi yok o yüzden genetik için okulların kapanmasını bekliycem . Çalışmaya gelince haklısın daha iyi olucak ama dayanma gücüm yok gibi geliyor okul bana hamileliğimi hatırlatıyor şimdiden düşündükçe gözlerim doluyor .İnşallah okulda da ağlama noktasına gelmem en çok bundan korkuyorum.[/QUOTE]

Bursa sana çok yakın canım. Bence yaza bırakma. Bir iki günde hallediyorsun. Genetik için kan vermen yeterli oluyor. Ancak genetik bölümüne kendin gidemiyorsun. Bir doktorun sevk etmesi gerekiyor. Biz kadın doğuma muayene olduk, o sevk etti. Sonuçlar en az bir ay sonra çıkıyor. Yaz gelene kadar kafanda kuracaksın. En azından bunu çıkartmış olursun aradan. Belki dr daha farklı şeyler de ister. Bence zaman kaybetme.

Okulda ağlama noktasına geliyorsun. Ama yaz mevsimimdeyiz. Güneş gözlükleri kurtarıcı oluyor.

selda 5428 merhabalar hamilelik nasıl gidiyor? Ne güzel anneler gününde bebeğinle birliktesin. ınşallah bir dahaki anneler gününde bebeğin sağlıkla kucağında olur.

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|37|ERKEK|06.06.2010
|selda5428|7||20.12.2011
|Denizim16|6||02.01.2011
|Sweetbaby|6||03.01.2011
|hadibakem|4||18.01.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
sinannuray|13.04.2010
cici_22|17.04.2010
özlenen2010|25.04.2010
gelincik37_34|07.05.2010
28mavi|19.05.2010
meleğim ve aşkım|22.05.2010
meleğim26|
şeyma88|
hazerözlem|[/table]

Son düzenleme:
meleğim şeyma hazerözlemcim girdiğinizde SATları yazarsanız eklicem sizleride diğer arkadaşlarda listeye yazmamı isteyen olursa yazsın ben eklerim.

Akşam nihayet anneler günü kabusu bitti diye düşünmüştüm ama yanılmışım. Sabah okula gittim. Törenden sonra müdür bey bütün bayanları anneler gününü kutlamak için kürsüye çağırdı. Düşünün artık hissettiklerimi. Gitmeyeyim diye düşündüm ama daha çok dikkat çekici olacak. Onun için vazgeçtim ve gülümü aldım. Sonrasında da kendimi bahçeye zor attım Şimdi sen gel de içme bakalım. Derse girdim öğrencilerin kutlamaları devam etti. Anlayacağınız kabus bitmemiş. Sabır sabır ya sabır....

28 mavi çok zor etrafında dönüyo insanın bu gibi şeyler naparsın dayanmak zor katlanmak zor Rabbim güç versin bizlere kat be kat artsın sabrımız inşallah.

iyi akşamlar mavi 28 5 aylık ölü dogum yaptım simdi 2 aylık hamileyim inş bebişimi hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız allah ımın izniyle tüm bebiş isteyen herkesede nasif eder allah ım hayırlı ve saglıklı yine inş allah a emanet olun melek anneleri geçmiş anneler gününüzde kutlu olsun hepinizin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin bebiş güzel gelişmiş ama kese küçükmüş kan testi istediler kan pırtılaşmasından süphelendi dr yarın sonucu alacagım inş sonucum temiz çıkar yoksa iğnesine başlayacagım allah ımın izniyle hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız allah ım sanada nasif etsin hayırlı ve saglıklı yine hepimize allah a emanet olopuyorumnanaktan

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|37|ERKEK|06.06.2010
|selda5428|8||20.12.2011
|Denizim16|6||02.01.2011
|Sweetbaby|6||03.01.2011
|hadibakem|4||18.01.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
sinannuray|13.04.2010
cici_22|17.04.2010
özlenen2010|25.04.2010
gelincik37_34|07.05.2010
28mavi|19.05.2010
meleğim ve aşkım|22.05.2010
meleğim26|
şeyma88|
hazerözlem|[/table]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…