Melek anneleriyle genel sohbet´e....

selda 5428 inşallah tahlil sonuçlarında bir problem çıkmaz canım hayırlı haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:
cici 22 adaletsiz seçim şarkısını dinledim canım gerçekten de bizim için yazılmış gibi sözlerinde tamamen kendimi buldum

ben bu arada 3 gündür yürüyüşe başladım baştan zor geliyor ama sonra yürüdükçe yürümek istiyorum kendimi çok iyi hissediyorum size de tavsiye ederim hava çok güzel eve kapanmayın yürüyüşlere başlayın her ne kadar hamile bebek gördüğümde kötü olsam da durmak yok yola devam diye kendimi motive ediyorum psikolojik olarak toparlanmamız lazım ben de kendimi böyle oyalıyorum işte bir süreliğine de olsa iyi geliyor

meraba kızlar.
nasılsınız
hepinize dualrınız için çok ama çok teşekkür ediyorum
sizlerde benim hep dualrımdasınız,aklımdasınız bunu sakın unutmayın.
biz bugün doktora gittik bebişimizi ve kalp atışalrını gördük.
Allahım bu kez sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip eder inşallah.
çok gelemiyorum,doktorum önermiyo.
aam geldikçe bakıcam
ve biliyorumki her geldiğimde yeni bi hamile haberi alıcam
buna okadar gönülden inanıyorumki.
ve diliyorumki
Rabbim okadar büyyükki,dualrımızı geri çevirmiyo.
hiç beklemediğimiz anda meleklerimzi kardeşelrini yollayıveriyoalr işte.
evet çok mutluyum ama çok da korkuyorum.
Allahım yardım etsin.
bebek hasreti çeken, evladını kaybedip hem de bu acıyla
başetmeye çalışan hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.
dualrım sizlerle.
siz de benden ve minik bebişimden dualrınızı esirgemeyin.
benim oğlum kardeşini gönderdi
inanıyorum sizinkilwerde yoldalar.
umudunuzu hiç kaybetmeyin nolur.
Rabbim çokkkkk ama çoooook büyükkkkkkkk
şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnn
bu arada Hadibakem canım send yeni hamile olduğunu öğrenmişsin.
çok ama çok sevindim
tebrik ediyorum
sağlıkla hayırlısıyla kavuşmak nasip olsun sana da inşalalh.
yeni bebiş haberleri duymak dileğiyle.....

28mavicimgerçektende insan daha önceden dinlediğinde algılayamıyo ama şimdi birde dinlediğinde gerçekten içinde buluyo insan kendini canım iyi yapmışsın yürüyüşe başlamakla ah bide ben kilo vermek için biraz çabalasam ama olmuyo malesef şu aralar ayak tırmağımda tırnak batması var zor basıyorum üstüne dra gidicem heralde çekerler ama iyileşince bende başlarım heralde canım inşallah yürüyüşlere.devam et boşver dışardada kimseyi görmesn gözün görünce hemen çevir kafanı tabi bunu becerbilirsek diye söylüyorum ben gördüğüm zaman çevirmek yerine özellikle bakıyorum da içi geçiriyorum ama ne yapcan işte...

sweetcimolsun biz seni özlemeye razıyız aydada bir olsa drdan geldikten sonra bize haber iyiliğinizi bilelim yeter kendine ve miniğine çok iyi bak canım

Canım güzel haberlerini aldıkça çok mutlu oluyoruz hepimiz çok şükür kalp atışlarını duymuşun inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider kuzun seni hiçç üzmez hayırlısıyla kavuşursun bizlerde de güzel haberler başladı Rabbimin izniyle hepimiz bu müjdeli haberi verip bu heyacanlı ve biraz kaygılı dönemi inşallah hep beraber atlatıcaz sende içini ferah tut ki küçüğün üzülmesin Rabbim herşeyi yoluna koymuştur Allaha emanet olun canım buraya uğradığında durumundan haberdar et bizi opuyorumnanaktan

Canım inşallah herşey güzel olur Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canını sıkma emi Allaha emanet ol doktora gitmişindir gelişmeleri anlat bize olur mu merak ediyorum seni

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|37|ERKEK|06.06.2010
|selda5428|8||20.12.2011
|Denizim16|6||02.01.2011
|Sweetbaby|6||03.01.2011
|hadibakem|4||18.01.2011
|sinannuray|4||18.01.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
cici_22|17.04.2010
özlenen2010|25.04.2010
gelincik37_34|07.05.2010
meleğim26|07.05.2010
28mavi|19.05.2010
meleğim ve aşkım|22.05.2010
ceynuur|22.05.2010
şeyma88|
hazerözlem|[/table]

Son düzenleme:
Ne kadar güzel hamile haberleri duymak inşallah zamanı geldikçe hayırlısıyla bizler de hamile kalırız ve hepimiz yavrularımızı hayırlısıyla kucaklarımıza alır , sağlıklı ve ömürlü bir şekilde büyütürüz inşallah.
Cici canım listeye beni de ekler misin? SAT 22/05/2010 (Herhalde beklenen adet tarihidir diye anladım.)

canlarım sızlerı cok özlüyorum ya leptop alana kadarr görusemıcez ben bu ay calısmalara baslıyorum rabbim hayırlı hamılelıkler nasıp etsın hepimize hamıle arkadaslarıda kutluyorum listeeye benıde eklermısınız sat 7 mayıs

hayırlı cumalar melek anneleri allah emanet olun rabbim bu mübarek günde inş hepimizin duasını kabul eder inş hamile olanların kucagımıza almayı bebiş isteyeninden en kısa zamanda hayırlı ve saglıklı yine nasif etsin inş allah a emanet olun kendinize iyi bakın melek anneleri:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Cumamız mübarek olsun melek anneleri Rabbim dualarımızı kabul yavrularımızın şefaatini nasip etsin inşallah hamile arkadaşları yavrularını umutla bekleyen bizleri evlatlarına kavuştursun inşallah

merhaba melek anneleri herkese hayırlı cumalar
geç kadım biraz ama anca işte meleğime biraz okudum ev koca falan derken anca vakit buldum
bu mübarek günde herkesin dileklerinin ve dualarını inşallah kabul eder Rabbim...
meleğim ve ceynurcum ekledim sizleride hadi hayırlısı meleğim inşallah ilk aydan bebiş gelir sanada bir dahaki aya gelincikle sendn güzel haberler bekliyoruz canım...

Canlarım merhabaaa.Nasılsınız?Uğrayamadım uzun zamandır.Aklım hep burdaydı ama girme fırsatını bulamadım bi türlü.Hamiş listesi 6'ya çıkmış maşaallah.Çok sevindim tebrik ediyorum hepinizi :1hug:

giremiyorum diye üzülüyordum ama çok bir şey kaçırmamışım yürüyüşlerime eşim de katılmaya başladı geldikten sonra duş al çay hazırla meyve ye derken zaman geçiyor bir de eşim kk'ya girmemi pek istemiyor üzülüyorum diye düşünüyor onun evde olmadığı vakitlerde girmeye çalışıyorum zaman geçiyor bugün 55 gün oldu hala inanamıyorum nasıl katlanıyorum bu acıya bilemiyorum şimdi genetik sonuçlarının tasası tuttu ya bir şey çıkarsa diye korkuyorum bende durum bundan ibaret arkadaşlar

cici 22 tırnak olayına üzüldüm canım inşallah kısa sürede iyileşirsin çok can yakıcı bir durum acil şifalar diliyorum tırnağın geçince yürüyüşe de başlarsın sen çok kararlı bir yapıya sahipsin kiloya konsantre olursan halledersin

gelincik sen neler yapıyorsun? inşallah haziran ayında kırmızılar gelmeyecek seni de hamiş listesine ekleyeceğiz

ceynuur okul nasıl canım? umarım iyidir ben okulda tiyatro ile uğraşıyorum son hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum çalışmaları gördükçe hevesim artıyor inşallah başkaları da beğenir

iyi geceler gelincik dr dün gittim bebişim iyiymiş allah ım inş hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız bebişimi allah ım en kısa zamanda bebiş isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine nasif etsin bende fazla giremiyorum başımı agrıtıyor bebişede zararı olur diye fazla giremiyorum allah a emanet olun melek anneleri kendinize iyi bakın iyi geceler arkadaslar

Seymacım nerelerdesin uğramaz oldun özlettin kendini evet hamişlerimiz var çok şükür inşallah hepimiz zamanı gelince yerimizi alıcaz.bende bu ay bıraktım korunmayı Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah canım :Saruboceq:

Canım ii çok şükür bugün daha iiyim dün biraz buruktum yine oğlumun kokusu burnumdaydı hem bulaşıkları yerleştirdim hem ağladım misler gibi koktu burnuma hem mutlu oldum yanımdaydı geldi yanıma diye hemde sadece kokusunu duyupta saramayışımın acısı baskındı işte.Elden gelen bişey yok inşallah bu ay Rabbimde nasip eder sağlıklı ömürlü gelir hemende sararım biraz yaramı korunmuyoruz artık canım inşallah güzel haberler hayırlı haberler veririm sizlere :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…