- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.161
Seymacım nerelerdesin uğramaz oldun özlettin kendini evet hamişlerimiz var çok şükür inşallah hepimiz zamanı gelince yerimizi alıcaz.bende bu ay bıraktım korunmayı Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah canım :Saruboceq:
giremiyorum diye üzülüyordum ama çok bir şey kaçırmamışım yürüyüşlerime eşim de katılmaya başladı geldikten sonra duş al çay hazırla meyve ye derken zaman geçiyor bir de eşim kk'ya girmemi pek istemiyor üzülüyorum diye düşünüyor onun evde olmadığı vakitlerde girmeye çalışıyorum zaman geçiyor bugün 55 gün oldu hala inanamıyorum nasıl katlanıyorum bu acıya bilemiyorum şimdi genetik sonuçlarının tasası tuttu ya bir şey çıkarsa diye korkuyorum bende durum bundan ibaret arkadaşlar
cici 22 tırnak olayına üzüldüm canım inşallah kısa sürede iyileşirsin çok can yakıcı bir durum acil şifalar diliyorum tırnağın geçince yürüyüşe de başlarsın sen çok kararlı bir yapıya sahipsin kiloya konsantre olursan halledersin
gelincik sen neler yapıyorsun? inşallah haziran ayında kırmızılar gelmeyecek seni de hamiş listesine ekleyeceğiz
ceynuur okul nasıl canım? umarım iyidir ben okulda tiyatro ile uğraşıyorum son hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum çalışmaları gördükçe hevesim artıyor inşallah başkaları da beğenir
Merhaba canım okul şimdilik iyi gidiyor ilk gün çok zor geçti , hamileliğim aklıma geliyor ara ara oğlumu düşünüyorum koklayamadığım kokusunu arıyorum. Bence genetik sonuçlarını düşünerek kendini daha çok üzme aklına getirmemeye çalış ne güzel tiyatroyla uğraşıyormuşsun yürüyüş , yapıyormuşsun yaşamı hissedince akla daha az geliyor ( Bu yürüyüşlere ben de başlasam iyi olacak göbeğim hala duruyor :)) giydiklerimi yakıştıramıyorum ), sonuç iyi çıkar inşallah kalbini temiz tut , canım olumlu düşünmeye çalış. Gerçi bunları diyorum ama ben de hiç iyi değilim gelecekten korkuyorum ne yapıcam bilemiyorum ara ara ağlama nöbetleri oluyor. Bugün ben de çok kötüyüm inşallah Rabbim meleklerimizin kardeşlerini hayırlısıyla gönderir:Saruboceq:
KİmmİŞ o tanımıyorum
o gÜlen yÜz mutlu İfade tanıdıkmıŞ
Çıkartamadım...
YÜzÜme yerleŞen acıyı gÖrÜyor gÖzlerİm sadece
gÜlerken zorlanıŞım
kolay yaptıĞım tekŞey aĞlayıŞım
oda katıla katıla
tİtreyen ellerİmİ dİzlerİmİ ovuŞturarak durduruyorum
aĞlayıŞımı zorla gÜlÜmsemeyle kurtarıyorum
neyİm varkİ İyİyİm dİmİ bİraz zayıfladım gÜzel oldu
neyİm varkİ sen gİdelİ herŞeyİm gİttİ
aynalarda gÖrÜyorum bİÇarelİĞİmİ
geÇer denİyor genÇsİn dİyolar yİne olur unutursun dİyolar
ŞaŞkınlıkla bakıyorum nasıl geÇer kİ
baŞ aĞrısı mıydı bu geÇecek?
GÜlÜyorum hallerİne acımı hafİfe alanlara
ne mÜmkÜn anlamaları
geÇmeyen bİr yÜrek sancısı geÇmeyen bİr ÖmÜr
sensİz geÇecek olan zaman
ne basİt oluyor anlatmak bİle
ne zordu yaŞamak
Şİmdİ bedenİmİ terketmİŞ ruhum kalan yıĞma bİr İskelet
Şİmdİ sensİz geÇecek gÜnlerle mÜcadele etme vaktİdİr...
Özlemİne savaŞ aÇmıŞ zamanlar
noktası erken konulmuŞ bu hİkaye muamma
ÇÖlde suyu Özlemek gİbİ Özledİm senİ
yunusun aŞkı gİbİ aŞıktım oysa
rabbİm daha Çok sevdİ benİm aŞkım mevlaya
Okul iyi geliyor ama arkadaş ortamın da çok etkili inşallah anlayışla yaklaşıyorlardır. Biz bu dönemde çok alıngan olduğumuz için her şey bizi mutsuz ediyor. Yürüyüşle rahatlıyorsun ama ne yaparsan yap hep aklında duruyor. Bebeğim yaşasaydı doğumuna sayılı günler kalacaktı. Böyle düşününce daha da kötü oluyorum. Ben bu durumu tek başıma atlatamayacağımı anladım. İlk fırsatta psikoloğa gideceğim. O kadar mantıksız düşünüyorum ki kendime şaşıyorum.Düşünce tarzımı değiştirmem lazım.
Yüreğine sağlık çok güzel olmuş. Hepimizin duygularını anlatmışsın. Sen mi yazdın diye sormuyorum çünkü bu acıyı çekmeyen birisinden böyle dizeler çıkamaz. Bugün o kadar kötüyüm ki düşünmekten başıma ağrı girdi. Yolda bile ağlaya ağlaya geldim. Kendimi tutamıyorum. Bir haftadır sigara içmiyordum. Ne yapayım zaten kötüyüm ha sigara içmişim ha içmemişim ne fark eder?Yaşamaya bile gücüm kalmadı...
KİmmİŞ o tanımıyorum
o gÜlen yÜz mutlu İfade tanıdıkmıŞ
Çıkartamadım...
YÜzÜme yerleŞen acıyı gÖrÜyor gÖzlerİm sadece
gÜlerken zorlanıŞım
kolay yaptıĞım tekŞey aĞlayıŞım
oda katıla katıla
tİtreyen ellerİmİ dİzlerİmİ ovuŞturarak durduruyorum
aĞlayıŞımı zorla gÜlÜmsemeyle kurtarıyorum
neyİm varkİ İyİyİm dİmİ bİraz zayıfladım gÜzel oldu
neyİm varkİ sen gİdelİ herŞeyİm gİttİ
aynalarda gÖrÜyorum bİÇarelİĞİmİ
geÇer denİyor genÇsİn dİyolar yİne olur unutursun dİyolar
ŞaŞkınlıkla bakıyorum nasıl geÇer kİ
baŞ aĞrısı mıydı bu geÇecek?
GÜlÜyorum hallerİne acımı hafİfe alanlara
ne mÜmkÜn anlamaları
geÇmeyen bİr yÜrek sancısı geÇmeyen bİr ÖmÜr
sensİz geÇecek olan zaman
ne basİt oluyor anlatmak bİle
ne zordu yaŞamak
Şİmdİ bedenİmİ terketmİŞ ruhum kalan yıĞma bİr İskelet
Şİmdİ sensİz geÇecek gÜnlerle mÜcadele etme vaktİdİr...
Özlemİne savaŞ aÇmıŞ zamanlar
noktası erken konulmuŞ bu hİkaye muamma
ÇÖlde suyu Özlemek gİbİ Özledİm senİ
yunusun aŞkı gİbİ aŞıktım oysa
rabbİm daha Çok sevdİ benİm aŞkım mevlaya
Merhaba melek anneleri uzun zamandır girmedim. Beklenen ameliyatı perşembe günü oldum.Miyom ameliyatı. Tam 12 tane miyom çıkardı doktor.Nasıl bu kadar çok oluştu hala şaşkınım. Ay sonu patolojiden sonuçları alcam. Kızlar dua edin lütfen sonuçlarım iyi çıksın. Bugün ağrılarım biraz hafifledi. Herkes nasıl. Hamişler çoğalmış çok güzel. İnşallah bende altı ay sonra hamiş olcam. Allah biz melek annelerine meleklerimizin kardeşlerini yollasın.
Canım teşekkür ederim sizleri üzmek değil amacım herşeyimi paylaştığım gibi şiirimide paylaşmak istedim.Canım benim haklısın ama kış bitti usul usul güneş gözüküyo arada yağmurlar var hatta fırtınalar çıkıyo içimizde,güneş gösterdi yüzünü zaman geçiyor geçmeyecek ama hafiflemeye başladı yavrularımızda bunu isterdi biran önce yaramızı sarmayı başarmamızı Rabbim bu acıyla bırakmaz bizleri bende içmemeye başladım ne güzel 1 haftadır içmemişsin hiç başlama en iisi.Sabır Rabbim sabırr
canım sana tek kelime HARİKAAAAAAAAAAAAA
Teşekkürler canım sağol opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?