Melek anneleriyle genel sohbet´e....

seldacım ii olmanıza çok sevindim bencede nete çok girmemen en doğrusu dinlen kuzunla güzel vakit geçir ii olun ii bakın birbirinizede arada girsen de yeter.Herşey çok Allahın izniyle çok güzel olur inşallah,

Sorma cnm aklım burdaydı ama bi türlü girip yazmaya fırsatım olmadı.Okul ders vs zorladı biraz.Senin adına da çok sevindim.İnşaallah en kısa zmnda senden de o güzel müjdeyi alırız :1hug:

seymacım haklısın olsun canım ii olda gerisi önemli değil.ınşallah canım Rabbim nasip eder inşallah hepimize bizde yerimizi alırız listede çokk sağol canım benim :1hug:

seyma 88 hoş geldim nezamandır girmiyordum allah ım kimseye evlat acısı yaşatmasın birdaha inş hayırlı ve saglıklı yine hepimiz bebişlerimizi kucagımıza alırız rabbim tüm bebiş isteyen herkese en kısa zamanda nasif eder inş hayırlı ve saglıklı yine kendinize iyi bakın allah a emanet olun melek anneleriopuyorumnanaktan

amin gelincik allah ım en kısa zamanda sana ve tüm bebiş isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine nasif eder inş bebişi olanlarında hayırlı ve saglıklı yine rabbim nasif etsin kucagımıza almayı biz bebişle iyiyiz allah ıma şükürler olsun sen nasılsın allah a emanet ol kendinize iyi bakın arkadaslar olumunekankayizsmile

Merhaba canım okul şimdilik iyi gidiyor ilk gün çok zor geçti , hamileliğim aklıma geliyor ara ara oğlumu düşünüyorum koklayamadığım kokusunu arıyorum. Bence genetik sonuçlarını düşünerek kendini daha çok üzme aklına getirmemeye çalış ne güzel tiyatroyla uğraşıyormuşsun yürüyüş , yapıyormuşsun yaşamı hissedince akla daha az geliyor ( Bu yürüyüşlere ben de başlasam iyi olacak göbeğim hala duruyor :)) giydiklerimi yakıştıramıyorum ), sonuç iyi çıkar inşallah kalbini temiz tut , canım olumlu düşünmeye çalış. Gerçi bunları diyorum ama ben de hiç iyi değilim gelecekten korkuyorum ne yapıcam bilemiyorum ara ara ağlama nöbetleri oluyor. Bugün ben de çok kötüyüm inşallah Rabbim meleklerimizin kardeşlerini hayırlısıyla gönderir:Saruboceq:

KımmıŞ o tanımıyorum
o gÜlen yÜz mutlu ıfade tanıdıkmıŞ
Çıkartamadım...
YÜzÜme yerleŞen acıyı gÖrÜyor gÖzlerım sadece
gÜlerken zorlanıŞım
kolay yaptıĞım tekŞey aĞlayıŞım
oda katıla katıla
tıtreyen ellerımı dızlerımı ovuŞturarak durduruyorum
aĞlayıŞımı zorla gÜlÜmsemeyle kurtarıyorum
neyım varkı ıyıyım dımı bıraz zayıfladım gÜzel oldu
neyım varkı sen gıdelı herŞeyım gıttı
aynalarda gÖrÜyorum bıÇarelıĞımı
geÇer denıyor genÇsın dıyolar yıne olur unutursun dıyolar
ŞaŞkınlıkla bakıyorum nasıl geÇer kı
baŞ aĞrısı mıydı bu geÇecek?
GÜlÜyorum hallerıne acımı hafıfe alanlara
ne mÜmkÜn anlamaları
geÇmeyen bır yÜrek sancısı geÇmeyen bır ÖmÜr
sensız geÇecek olan zaman
ne basıt oluyor anlatmak bıle
ne zordu yaŞamak
Şımdı bedenımı terketmıŞ ruhum kalan yıĞma bır ıskelet
Şımdı sensız geÇecek gÜnlerle mÜcadele etme vaktıdır...
Özlemıne savaŞ aÇmıŞ zamanlar
noktası erken konulmuŞ bu hıkaye muamma
ÇÖlde suyu Özlemek gıbı Özledım senı
yunusun aŞkı gıbı aŞıktım oysa
rabbım daha Çok sevdı benım aŞkım mevlaya

Merhaba melek anneleri uzun zamandır girmedim. Beklenen ameliyatı perşembe günü oldum.Miyom ameliyatı. Tam 12 tane miyom çıkardı doktor.Nasıl bu kadar çok oluştu hala şaşkınım. Ay sonu patolojiden sonuçları alcam. Kızlar dua edin lütfen sonuçlarım iyi çıksın. Bugün ağrılarım biraz hafifledi. Herkes nasıl. Hamişler çoğalmış çok güzel. ınşallah bende altı ay sonra hamiş olcam. Allah biz melek annelerine meleklerimizin kardeşlerini yollasın.

Okul iyi geliyor ama arkadaş ortamın da çok etkili inşallah anlayışla yaklaşıyorlardır. Biz bu dönemde çok alıngan olduğumuz için her şey bizi mutsuz ediyor. Yürüyüşle rahatlıyorsun ama ne yaparsan yap hep aklında duruyor. Bebeğim yaşasaydı doğumuna sayılı günler kalacaktı. Böyle düşününce daha da kötü oluyorum. Ben bu durumu tek başıma atlatamayacağımı anladım. İlk fırsatta psikoloğa gideceğim. O kadar mantıksız düşünüyorum ki kendime şaşıyorum.Düşünce tarzımı değiştirmem lazım.

Yüreğine sağlık çok güzel olmuş. Hepimizin duygularını anlatmışsın. Sen mi yazdın diye sormuyorum çünkü bu acıyı çekmeyen birisinden böyle dizeler çıkamaz. Bugün o kadar kötüyüm ki düşünmekten başıma ağrı girdi. Yolda bile ağlaya ağlaya geldim. Kendimi tutamıyorum. Bir haftadır sigara içmiyordum. Ne yapayım zaten kötüyüm ha sigara içmişim ha içmemişim ne fark eder?Yaşamaya bile gücüm kalmadı...

Slam kızlar bugün giremedim misafirim vardı...Şiiri evet ben yazdım o anda geldi aklıma ve sizlerle de paylaşmak istedim uzun süredir yazmamıştım birikmiş olsa gerek...

Bengicim geçmiş olsun ii olduğuna çok sevindim Rabbim çok şükür hayırlısıyla bitti işte.Gerçekten 12 tane bayağı çokmuş ama bitti canım önemli olan artık bundan sonrası dikişlerin nasıl canın çok yanıyor mu ne dicemi bilemiyorum çokk geçmiş olsun yolu yarıladık Allahın izniyle

Canım teşekkür ederim sizleri üzmek değil amacım herşeyimi paylaştığım gibi şiirimide paylaşmak istedim.Canım benim haklısın ama kış bitti usul usul güneş gözüküyo arada yağmurlar var hatta fırtınalar çıkıyo içimizde,güneş gösterdi yüzünü zaman geçiyor geçmeyecek ama hafiflemeye başladı yavrularımızda bunu isterdi biran önce yaramızı sarmayı başarmamızı Rabbim bu acıyla bırakmaz bizleri bende içmemeye başladım ne güzel 1 haftadır içmemişsin hiç başlama en iisi.Sabır Rabbim sabırr

canım sana tek kelime HARİKAAAAAAAAAAAAA

canım benim geçmiş olsun çokmuşda ya inşallah hayırlı sonuçlar gelir ay sonuna ve sonra ebiş bekleme aşaması gelir o da çabucak geçer inşallah kendine iyi bak tekrardan çok çoook geçmiş olsun.

yaaaaaaaaa ama yapmayın böyle 28 mavi sende içmeyin o sigaraları bak bir haftadır içmemişsin ya ne farkeder demişsin içme işteki ilerde güzel bi haberle farkedilir merak etmeyin tamammı iç.meyin eeee onlar...

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|37|ERKEK|26.05.2010
|selda5428|8||20.12.2011
|Denizim16|6||02.01.2011
|Sweetbaby|6||03.01.2011
|hadibakem|4||18.01.2011
|sinannuray|4||18.01.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
cici_22|17.05.2010
özlenen2010|25.04.2010
gelincik37_34|07.05.2010
meleğim26|07.05.2010
28mavi|19.05.2010
meleğim ve aşkım|22.05.2010
ceynuur|22.05.2010
şeyma88|
hazerözlem|[/table]

neden kime gelmiyo ya herkes terketti topiği sesimi duyan varsa bir ses versin arkadaşlar lüfffeeeeeeeennnnnnnnn..........

iyi akşamlar melek anneleri nasılsınız biz bebişim iyiyiz ama çabuk yoruluyorum ve çabuk nazara geliyorum allah ım inş hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız inş rabbim tüm bebiş isteyen herkese nasif etsin allah ım kendinize iyi bakın melek anneleri allah a emanet olun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…