- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.181
merhabalar umarım herkes iyidir ben bayram dolayısıyla iki günlük tatilin tadını çıkartıyorum sözde camları silecektim hava bozuk silemedim bebeğimi kaybettikten sonra her şey o kadar basit geliyor ki eskiden yapamadım diye üzülürdüm ama artık umrumda bile değil bebeğimi kaybettim var mı bundan ötesi diyorum aklım genetik sonuçlarında muhtemelen haftaya çıkacak inşallah temiz çıkar
KİmmİŞ o tanımıyorum
o gÜlen yÜz mutlu İfade tanıdıkmıŞ
Çıkartamadım...
YÜzÜme yerleŞen acıyı gÖrÜyor gÖzlerİm sadece
gÜlerken zorlanıŞım
kolay yaptıĞım tekŞey aĞlayıŞım
oda katıla katıla
tİtreyen ellerİmİ dİzlerİmİ ovuŞturarak durduruyorum
aĞlayıŞımı zorla gÜlÜmsemeyle kurtarıyorum
neyİm varkİ İyİyİm dİmİ bİraz zayıfladım gÜzel oldu
neyİm varkİ sen gİdelİ herŞeyİm gİttİ
aynalarda gÖrÜyorum bİÇarelİĞİmİ
geÇer denİyor genÇsİn dİyolar yİne olur unutursun dİyolar
ŞaŞkınlıkla bakıyorum nasıl geÇer kİ
baŞ aĞrısı mıydı bu geÇecek?
GÜlÜyorum hallerİne acımı hafİfe alanlara
ne mÜmkÜn anlamaları
geÇmeyen bİr yÜrek sancısı geÇmeyen bİr ÖmÜr
sensİz geÇecek olan zaman
ne basİt oluyor anlatmak bİle
ne zordu yaŞamak
Şİmdİ bedenİmİ terketmİŞ ruhum kalan yıĞma bİr İskelet
Şİmdİ sensİz geÇecek gÜnlerle mÜcadele etme vaktİdİr...
Özlemİne savaŞ aÇmıŞ zamanlar
noktası erken konulmuŞ bu hİkaye muamma
ÇÖlde suyu Özlemek gİbİ Özledİm senİ
yunusun aŞkı gİbİ aŞıktım oysa
rabbİm daha Çok sevdİ benİm aŞkım mevlaya
çok duygulandım..en kolayı ağlaması..çok güzel..baş ağrısı mı bu geçecek..hem geçmesini isteyen kim..bebeğimiz oldu bizim..bebeğimiz öldü bizim...........................................
off..doktora gittim..devlet has.şöyle bir görüneyim dikişlerime baksın..anlattım bööyleyken böyle oldu..şimdi bebek istiyorum kontrol için geldim dedim..aa daha 6 ay olmuş çok erken,aslında 2 yıl beklemek lazım 2 doğum arası ama en az 1 yıl..doktor hanım bende bu kadar çabuk istemezdim ama böyle bir durum olunca hem çok korkuyorum hemde çok istiyorum dedim..Allah Allah evlilik eşittir çocuk değildir.hemen çocuğum olsun demek yanlıştır..ben 6 yıllık evliyim dr hanım muayene etmeyecek misiniz .daha önceki dr 6 ay dediği için geldim..dikişlerin iyi..muhtemelen bişey olmaz ama ben yinede 1 sene bekler derim..
başım çok ağrıyo........insanların rahatlıkları,anlamamalarıbeni çok yoruyor artık......üzgünüm bugün çok üzgünüm...ilk yavrumu kalp hastası old.için kaybettim..yine olur mu diye çok korkuyorum...kendimi suçlu hissettim..kötüyüm,,:a015::a015::a015:
çok güzel bi konu olmuş interneti fazla kullanamadığım için yeni gördüm düzenli takip edemiyorum malesef :-(
Bende melek annesiyim 19 haftalıkken kaybettiğim meleğimi... sormak istediğim birşey var bebeklerinizi kaybettikten ne kadar zaman sonra hamile kaldınız veya ne zaman düşünüyorsunuz...
(belki konuşulmuştur bu konu ama malum hepsini takip edemedim fırsat buldukça okuyacağım inşallah)
Slam kızlar bugün giremedim misafirim vardı...Şiiri evet ben yazdım o anda geldi aklıma ve sizlerle de paylaşmak istedim uzun süredir yazmamıştım birikmiş olsa gerek...
Bengicim geçmiş olsun ii olduğuna çok sevindim Rabbim çok şükür hayırlısıyla bitti işte.Gerçekten 12 tane bayağı çokmuş ama bitti canım önemli olan artık bundan sonrası dikişlerin nasıl canın çok yanıyor mu ne dicemi bilemiyorum çokk geçmiş olsun yolu yarıladık Allahın izniyle
canım benim geçmiş olsun çokmuşda ya inşallah hayırlı sonuçlar gelir ay sonuna ve sonra ebiş bekleme aşaması gelir o da çabucak geçer inşallah kendine iyi bak tekrardan çok çoook geçmiş olsun.
Teşekür ederim canım dileklerin için. Amin ınşallah. :Saruboceq:
çok duygulandım..en kolayı ağlaması..çok güzel..baş ağrısı mı bu geçecek..hem geçmesini isteyen kim..bebeğimiz oldu bizim..bebeğimiz öldü bizim...........................................
off..doktora gittim..devlet has.şöyle bir görüneyim dikişlerime baksın..anlattım bööyleyken böyle oldu..şimdi bebek istiyorum kontrol için geldim dedim..aa daha 6 ay olmuş çok erken,aslında 2 yıl beklemek lazım 2 doğum arası ama en az 1 yıl..doktor hanım bende bu kadar çabuk istemezdim ama böyle bir durum olunca hem çok korkuyorum hemde çok istiyorum dedim..Allah Allah evlilik eşittir çocuk değildir.hemen çocuğum olsun demek yanlıştır..ben 6 yıllık evliyim dr hanım muayene etmeyecek misiniz .daha önceki dr 6 ay dediği için geldim..dikişlerin iyi..muhtemelen bişey olmaz ama ben yinede 1 sene bekler derim..
başım çok ağrıyo........insanların rahatlıkları,anlamamalarıbeni çok yoruyor artık......üzgünüm bugün çok üzgünüm...ilk yavrumu kalp hastası old.için kaybettim..yine olur mu diye çok korkuyorum...kendimi suçlu hissettim..kötüyüm,,:a015::a015::a015:
Canım hoşgeldin.Başın sağolsun burda hepimizin ayrı yerlerde olsakta ortak acıları var .Nasip böyleymiş napalım.İnşallah Rabbim yine nasip eder ve yarım kalmayız kavuşuruz yavrularımıza ianşallah.
Canım ben sezaryenle doğum yaptım çoğu arkadaşımız da öyle normal doğumla yapanlarda var tabi.Doktorlar sezaryene en az 6 ay diyorlar normal de ise 3 ay benim 4 ayım bitti doktorumdan okey aldım ve korunmuyorum artık toparlanmışsın dedi doktorum ii dedi herşey.Senin bebeğin neden vefat etti araştırdınız mı normal mi yaptın canım sen
hoşbulduk cnm..
Henüz 20 gün oldu bebeğimi kaybedeli. nedenini bilmiyoruz daha bebekte bi problem olmadığını söylediler. problem bendeymiş galiba.. doktor 1,5 ay sonra tahlil yapıp bakarız ona göre tedavi görürsün bi dahakinde dedi. yani bir ay sonra filan tahlil yapıp anlayacaklar. ben normal doğum yaptım 19 haftalıktım. doktor üç-dört ay korunun dedi ama etraftan 6 ay filan bekleyin diyorlar beklemek çok kolay ya.. çok sabırsızlanıyorum ben 4 ay dolsun hemen istiyorum Rabbim nasib ederse...
saolasın canım..Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Doktorlardan çok çekmiş biri olarak söylüyorum. Böyle insanı duygularını anlamadan duyarsız davranıyorlar. Doktorlara kalsa bizler otomatik makineyiz. Robotuz. Duygularını aldırmışlar. Sana tavsiyem üniversite hastanesinde bir prf. doktora git. En iyi onlar anlayabilir diyorum.
Canım benim bazı doktorlar malesef onlar için bir canın önemi yok hatta o ölen minicik bir melek olsa bile anlayamaz ki kimse anlayamaz yaşamayan bu duyguları besleyemeyen kimi zaman ailelerimiz bile anlamazken sen o doktora bakma 2 yıl benim bildiğim sezaryenden sonra normal doğum yapmak için tanınan süre bizim isteğimiz ise Rabbimden sağlıklı uzun ömürlü bebek sahibi olmayı dilemek istemek.Sen kendi doktoruna git devlet hastanesi her zaman normal doğumu tercih ettiğinden 2 sene yi o yüzden demiştir lütfen bunlarla canın sıkıp moralini bozma hem sen nerelerdesin hiç girmez oldun canım yalnız bıraktınız beni burda ama :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?