Melek anneleriyle genel sohbet´e....

seldacım merhaba ii olmanıza çok sevindim Rabbim korusun sizleri inşallah.Bol bol dinlen canım çok su içmeye çalış dikkat et kendine ki bebeğinde ii olsun Amin canım Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah Allaha emanet ol canım benim

merhabalar umarım herkes iyidir ben bayram dolayısıyla iki günlük tatilin tadını çıkartıyorum sözde camları silecektim hava bozuk silemedim bebeğimi kaybettikten sonra her şey o kadar basit geliyor ki eskiden yapamadım diye üzülürdüm ama artık umrumda bile değil bebeğimi kaybettim var mı bundan ötesi diyorum aklım genetik sonuçlarında muhtemelen haftaya çıkacak inşallah temiz çıkar

bu düşünce sistemi bende de gelişti özellikle son kaybımdan sonra herşey bitti hiçbitşey beni heyecanlandırmıyor hevesim bitti
zevk almıyorum hiçbirşeyden, sadece geçen her günün ardından şükrediyorum meleklerime bir adım daha yaklaştığım için.

slam kızlar nasılsınız mavicim mapcım aynen bahsettiğiniz gibiyim bende olmuş olmamış piyango vursa umrumda değil hiçç heves yok bende de ama yine yavrularımız içimize düştüğünde inşallah tekrar başlıcak telaşımız o zaman elif demişti dersiniz Rabbim hayırlısını sağlıklısını versinde

mavicim otopsi sonucun çıkmış mıydı hadi inşallah genetikte muhtemeln temiz çıkar benimde hiçbirşey çıkmamıştı kan pıhtılaşması vardır diyodum milim yok yani ama doktoruma söyledim tedbir amaçlı alınıyomuş bebe aspirini hamile kalınca bakıcaz dedi.Hiç tasalanma tertemiz çıkar inşallah canım

çok duygulandım..en kolayı ağlaması..çok güzel..baş ağrısı mı bu geçecek..hem geçmesini isteyen kim..bebeğimiz oldu bizim..bebeğimiz öldü bizim...........................................

off..doktora gittim..devlet has.şöyle bir görüneyim dikişlerime baksın..anlattım bööyleyken böyle oldu..şimdi bebek istiyorum kontrol için geldim dedim..aa daha 6 ay olmuş çok erken,aslında 2 yıl beklemek lazım 2 doğum arası ama en az 1 yıl..doktor hanım bende bu kadar çabuk istemezdim ama böyle bir durum olunca hem çok korkuyorum hemde çok istiyorum dedim..Allah Allah evlilik eşittir çocuk değildir.hemen çocuğum olsun demek yanlıştır..ben 6 yıllık evliyim dr hanım muayene etmeyecek misiniz .daha önceki dr 6 ay dediği için geldim..dikişlerin iyi..muhtemelen bişey olmaz ama ben yinede 1 sene bekler derim..
başım çok ağrıyo........insanların rahatlıkları,anlamamalarıbeni çok yoruyor artık......üzgünüm bugün çok üzgünüm...ilk yavrumu kalp hastası old.için kaybettim..yine olur mu diye çok korkuyorum...kendimi suçlu hissettim..kötüyüm,,:a015::a015::a015:

bende meleklerimi kaybedeli 2 sene diğerine ise 62 gün oldu ama aım dinmiyor nankı düşünmdidiğim sniyem bile yok tekrar anne olmak bazen istiyorum bazen istemiyorum bu nasıl duygu anlamadım meleklerim beni bekliyorlar orda biliyorum ama çok üzgünüm onları çok özlüyprum

esincim hoşgeldin aramıza başın sağolsun bu konuda diyebilecek birşeyim yok malesef sen neden kaybettin kuzunu ne kadarlıktı canım çok zorlar az kalıyo anlatacak cümle yok malesef

Canım benim bazı doktorlar malesef onlar için bir canın önemi yok hatta o ölen minicik bir melek olsa bile anlayamaz ki kimse anlayamaz yaşamayan bu duyguları besleyemeyen kimi zaman ailelerimiz bile anlamazken sen o doktora bakma 2 yıl benim bildiğim sezaryenden sonra normal doğum yapmak için tanınan süre bizim isteğimiz ise Rabbimden sağlıklı uzun ömürlü bebek sahibi olmayı dilemek istemek.Sen kendi doktoruna git devlet hastanesi her zaman normal doğumu tercih ettiğinden 2 sene yi o yüzden demiştir lütfen bunlarla canın sıkıp moralini bozma hem sen nerelerdesin hiç girmez oldun canım yalnız bıraktınız beni burda ama :sinifsinif:

amim gelincik canım sıkıldı biraz gireyim dedim ama kimseler yok sende yeni çıkmıssın gelincik içimde bir korku var kaç gündür rabbim hayırlara çıkarır inş sen nasılsın allah ım herkeslere en kısa zamanda bebişlerini gönderir inş bizlerinde hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız inş allah ımın izniyle bebişlerimizi allah a emanet olun kendinize iyi bakın melek anneleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok güzel bi konu olmuş interneti fazla kullanamadığım için yeni gördüm düzenli takip edemiyorum malesef :-(
Bende melek annesiyim 19 haftalıkken kaybettiğim meleğimi... sormak istediğim birşey var bebeklerinizi kaybettikten ne kadar zaman sonra hamile kaldınız veya ne zaman düşünüyorsunuz...
(belki konuşulmuştur bu konu ama malum hepsini takip edemedim fırsat buldukça okuyacağım inşallah)

Canım hoşgeldin.Başın sağolsun burda hepimizin ayrı yerlerde olsakta ortak acıları var .Nasip böyleymiş napalım.İnşallah Rabbim yine nasip eder ve yarım kalmayız kavuşuruz yavrularımıza ianşallah.

Canım ben sezaryenle doğum yaptım çoğu arkadaşımız da öyle normal doğumla yapanlarda var tabi.Doktorlar sezaryene en az 6 ay diyorlar normal de ise 3 ay benim 4 ayım bitti doktorumdan okey aldım ve korunmuyorum artık toparlanmışsın dedi doktorum ii dedi herşey.Senin bebeğin neden vefat etti araştırdınız mı normal mi yaptın canım sen

Teşekkürler canım.Allah senden razı olsun senden. Allahın yardımı ve inayetiyle sonunda kurtuldum inşallah. Dikişlerim çok ağrıyordu sürekli ağrı kesici ve antibiyotiklerle iyi geçirdim şimdiye kadar. Bugün ilaçlar bitti bakalım nasıl olcak. Allah sezeryenla doğum yapanların yardımcısı olsun. Çok zor geçiyor ameliyat. Dikişlerimde hala yanma var. Bundan sonra neler yapcam hiçbir fikrim yok.bilmiyorumkismile
Bundan sonra altı ay bekleyecem artık. Herşey meleklerimin kardeşi için. Allah tüm melek annelerine. Meleklerinin kardeşlerini bir an önce yollasın. :Saruboceq:

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Doktorlardan çok çekmiş biri olarak söylüyorum. Böyle insanı duygularını anlamadan duyarsız davranıyorlar. Doktorlara kalsa bizler otomatik makineyiz. Robotuz. Duygularını aldırmışlar. Sana tavsiyem üniversite hastanesinde bir prf. doktora git. En iyi onlar anlayabilir diyorum.

hoşbulduk cnm..
Henüz 20 gün oldu bebeğimi kaybedeli. nedenini bilmiyoruz daha bebekte bi problem olmadığını söylediler. problem bendeymiş galiba.. doktor 1,5 ay sonra tahlil yapıp bakarız ona göre tedavi görürsün bi dahakinde dedi. yani bir ay sonra filan tahlil yapıp anlayacaklar. ben normal doğum yaptım 19 haftalıktım. doktor üç-dört ay korunun dedi ama etraftan 6 ay filan bekleyin diyorlar beklemek çok kolay ya.. çok sabırsızlanıyorum ben 4 ay dolsun hemen istiyorum Rabbim nasib ederse...

canım normal doğumdan sonra 3 ay beklemek gerekiyo bence tahlilini yaptır bi sorun çıkmazsa korunma hemen isteyince çocuk olmuyo korunmak dahada güçleştiriyo olmasını 3 ay ideal

geçmiş olsun canfezam allah sabır versin bende 10 haftalık 16 haftalık düşük yaptım 4 ocak 2010 da 19 haftalık suyu bitmiş diye normal dogum yaptım devlet hastanesine gittim sadece sancım dursun diye serum verdiler fazla ilgilenmiyorlar artık dr bile güvenim kalmadı dr bana 3 ay bekle dedi dr ama şimdi 10 haftalık hamileyim allah ım inş hayırlı ve saglıklı yine bu bebişimi kucagıma almayı nasif eder inş allah ım herkese hayırlı ve saglıklı yine bebişler nasif etsin allah a emanet olun melek anneleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saolasın canım..

eşim kızıyo aslında..kafanı dağıtacağına daha çok üzülüyosun diyo..bilmiyorum ya...paylaşmak iyi geliyo aslında..bugün hastaneden çıkınca soluğu burda aldım...ayrıca teşekkür ederim farkedilmek güzel şey...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…