Melek anneleriyle genel sohbet´e....

Hoşbulduk seldacım.. burada böyle bazı şeyleri paylaşınca rahatlıyor insan biraz keşke daha fazla girebilsemde tanısam hepinizi :enbuyukkk:
Aslında bende üç ay dolsun hemen istiyorum ama eşimde korkuyor üç ay az diyor ama ben ikna ederim onu şimdi yeni atlattığımız için herkes korkuyor..

hoşgeldin canfezam ve geçmiş olsun ikinizede
inşallah Rabbim hepimizin kucaklarını tekrardan doldurur ve o cennet kokulu yavruları koklamayı bizlerede nasip eder.

gelincik merhaba canım otopsi sonucu temiz çıkmıştı göbek bağı ve plesanta da bir problem yokmuş genetik sonuçları önümüzdeki hafta çıkacak dr hiçbir şey çıkmayacak ama içiniz rahat etsin yapalım dedi zaman yaklaştıkça içimi bir korku sardı kan pıhtılaşmasına da bakılacak inşallah bir şey çıkmaz bunların çıkmamasını istiyorum da hiçbir şey çıkmazsa da bebeğim niye öldü? diye düşünüp duruyorum

canım düşük mü yoksa doğum mu yaptın?
ben normal doğum yapmıştım..eşimde korktu ama psikolojim bozuk falan bir kızdım mecbur kabullendi 3. ayda denemeye başladık ve hamile kaldım..tabi zorlu bir süreç geçti tabi ama inşallah oğlumu kucağıma alıcam yakında...

kızlar dün gece ilginç bir rüya gördüm hayrolsun sınfta ders anlatacağım bir bakıyorum bir bebek var bir öğrenci bebek benim diyor ama sen çok küçüksün diyorum 10 yaşında hamile kaldım 11 yaşında doğurdum diyor oyuncak bebek gibi taşıyor altını almam lazım diyor bezi nerde diye soruyorum cebinden 1 lira çıkarıyor bununla bez alamazsın diyorum taneyle alıyorum diyor o bez almaya gidiyor ben de bebeği kucağıma alıyorum seviyorum içimden de sınıftakiler benim hakkımda neler düşünüyorlardır diye geçiyor

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|38|ERKEK|26.05.2010
|selda5428|10||20.12.2011
|Denizim16|8||02.01.2011
|Sweetbaby|8||03.01.2011
|hadibakem|6||18.01.2011
|sinannuray|6||18.01.2011
|özlenen2010|4||[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
gelincik37_34|07.05.2010
meleğim26|07.05.2010
cici_22|17.05.2010
28mavi|19.05.2010
meleğim ve aşkım|22.05.2010
ceynuur|22.05.2010
şeyma88|
hazerözlem|[/table]

28 mavi rüyaların hayırlara çıksın inşallah

seldacım sen kaç haftalık hamilesin canım kusura bakma unuttum kafam karışık biraz bu aralar.

Düşük değil cnm normal doğum yaptım 19 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu karnımda suni sancı verip doğum yaptırdırlar. daha bir ay bile olmadı...Allah bebeğini sana bağışlasın cnm sağsağlim gelsin kollarına inşaallah...

Mavicim çok şükür bak hepsi temiz çıktı genetikte de bişey çıkmayacak inşallah.Bunun altında neden diye sorma kendine bende çok sordum sadece de sorduğumla kaldım herşey temiz çıkıyo peki bebeğim neden gitti.Çünkü ömrü o kadardı bebeklerimizin onlar anne ve babasının günahlarını affettiripde gitti ve sonsuz bir hayatı birlikte geçirmek için bizden önce gitti ve artık biz onları değil onlar bizi bekliyor içini temiz tut canım Rabbim bu acıyla bırakmayacak bizleri onlarda temiz çıkacak inşallah opuyorumnanaktan

Canım rüyan hayır olsun inşallah.Kafamız hep bebeklerle meşgul olduğundan rüyalarımızda da ilginç şeyler görüyoruz bilinçaltımızda olumlu olumsuz herşey rüyalarda karmaşa içinde yansıyo üzerinde çokde durma Rabbim hayır etsin rüyanı inşallah

bayyyaa bı vakıt kaybımız oldu ne oldu ne bıttı ne var ne yok anlat canım nasılsınnn cicim nerelerde onuda cok özledımm

merhaba melek anneleri
benimde 4 tane kaybım var en son geçen sene ağustos ayında kürtaj oldum
bütün testlerimi yaptım sonuç temiz doktorum tekrar gebelik yaşayıp kan sulandırıcı iğne + yüksek dozaj folik asit verdi ama korkuyorum aynı acıları yaşamaktan ve korunmayı bırakamıyorum :gitme:

çok geçmiş olsun cnm Allah aynı acıları tekrar yaşatmasın..Eğer anne olmak istiyorsan korkma cnm Allah'a sığın ona dua et inşaallah sağ sağlim bebişlerin olur.. Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasib etsin cümlemize ve gönlümüzü buna razı eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…