- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.201
meraba ben ilk bebeğim aminosentez sonucu ikincsi belde açıklı noral tüp defekti tekrar anne olabilirmiyim bilemiyorum
slam kızlar nasılsınız mavicim mapcım aynen bahsettiğiniz gibiyim bende olmuş olmamış piyango vursa umrumda değil hiçç heves yok bende de ama yine yavrularımız içimize düştüğünde inşallah tekrar başlıcak telaşımız o zaman elif demişti dersiniz Rabbim hayırlısını sağlıklısını versinde
mavicim otopsi sonucun çıkmış mıydı hadi inşallah genetikte muhtemeln temiz çıkar benimde hiçbirşey çıkmamıştı kan pıhtılaşması vardır diyodum milim yok yani ama doktoruma söyledim tedbir amaçlı alınıyomuş bebe aspirini hamile kalınca bakıcaz dedi.Hiç tasalanma tertemiz çıkar inşallah canım
Hoşbulduk seldacım.. burada böyle bazı şeyleri paylaşınca rahatlıyor insan biraz keşke daha fazla girebilsemde tanısam hepinizi :enbuyukkk:
Aslında bende üç ay dolsun hemen istiyorum ama eşimde korkuyor üç ay az diyor ama ben ikna ederim onu şimdi yeni atlattığımız için herkes korkuyor..
canım düşük mü yoksa doğum mu yaptın?
ben normal doğum yapmıştım..eşimde korktu ama psikolojim bozuk falan bir kızdım mecbur kabullendi 3. ayda denemeye başladık ve hamile kaldım..tabi zorlu bir süreç geçti tabi ama inşallah oğlumu kucağıma alıcam yakında...
meraba ben ilk bebeğim aminosentez sonucu ikincsi belde açıklı noral tüp defekti tekrar anne olabilirmiyim bilemiyorum
gelincik merhaba canım otopsi sonucu temiz çıkmıştı göbek bağı ve plesanta da bir problem yokmuş genetik sonuçları önümüzdeki hafta çıkacak dr hiçbir şey çıkmayacak ama içiniz rahat etsin yapalım dedi zaman yaklaştıkça içimi bir korku sardı kan pıhtılaşmasına da bakılacak inşallah bir şey çıkmaz bunların çıkmamasını istiyorum da hiçbir şey çıkmazsa da bebeğim niye öldü? diye düşünüp duruyorum
kızlar dün gece ilginç bir rüya gördüm hayrolsun sınfta ders anlatacağım bir bakıyorum bir bebek var bir öğrenci bebek benim diyor ama sen çok küçüksün diyorum 10 yaşında hamile kaldım 11 yaşında doğurdum diyor oyuncak bebek gibi taşıyor altını almam lazım diyor bezi nerde diye soruyorum cebinden 1 lira çıkarıyor bununla bez alamazsın diyorum taneyle alıyorum diyor o bez almaya gidiyor ben de bebeği kucağıma alıyorum seviyorum içimden de sınıftakiler benim hakkımda neler düşünüyorlardır diye geçiyor
kızlar merhaba bılgısayarımız geldııı bende geldım artık
Melekcim çok sevindim ya özledim seni datlummm.Kimsecikler gelmiyo artık :umursamaz: bari sen gell opuyorumnanaktan birçok arkadaşımız çalışıyo ama ihmal etmeyin burayı hadi gözüm aydın olsun benim artık hehehe
merhaba melek anneleri
benimde 4 tane kaybım var en son geçen sene ağustos ayında kürtaj oldum
bütün testlerimi yaptım sonuç temiz doktorum tekrar gebelik yaşayıp kan sulandırıcı iğne + yüksek dozaj folik asit verdi ama korkuyorum aynı acıları yaşamaktan ve korunmayı bırakamıyorum :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?