Melek anneleriyle genel sohbet´e....

insallah canım bu gunlerde gececek bız allahın sevılen kullarıyız kı bıze cennet vadettı

canfezam canım benim ya şarkı türkü hepsi yakıyo işte içimizi bebek sesini duyduğumuz saniye bile kor ediyo ama ne fayda bizim imtihanımız da buymuş arkadaşım

hadi inşallah betülcüm ii insanlarla karşılaş inşallah çalışmak zor değil ama insanlar çok kötü oluyo iş yaşamında baba mı denk geldi bilmiyorum ama Allah yardımcın olsunda çalış canım

canfezam sen korunuyo musun hala sende başla hep birlikte göbek büyütelim inşallah

Canım ben bebeğimi kaybedeli 4 hafta oldu daha normal doğum gibi olduğu için lohusa oluyorum yani daha 15 günüm var kırkımın çıkmasına bilmiyorumkismile

Ben ağustosta başlayacağım calışmalara inş. Allah bunda aratmadan vermişti inşallah ikinciside öyle olur diye dua ediyorum..

insallah canım bu gunlerde gececek bız allahın sevılen kullarıyız kı bıze cennet vadettı

ınşallah cnm bizde bebeklerimizi cennette büyütelim beraber inşallahh.. bunları düşününcede ne kadar acıda olsa insanın içine umut doluyo. Rabbim çok büyük derdide veriyo sabrıda.. sabredenlere dermanı da... sabredenlerden oluruz inşallah...

anladım canfezam önceki yazında 23 haftalık olacaktı yaşasaydı demişsin ya bende o yüzden dedim afedersin canım benim Rabbim hayırlısını nasip etsin toparlan ilk önce Allah kerim 3 ay yetiyomuş normal doğuma

evet doktorumda öyle dedi zaten 3-4 ay dedi ağustosda üç ay bitiyor inşallah.. daha tahlil yaptıracağız bir hafta- on güne kadar nedenini öğrenip ona göre tedavi olacakmışım diğer gebelikte.. çok dua edelim birbirimize insaallah mafoldumben

canım benim inşallah tertemiz çıkar hiçç kafanı takma bende taktım taktım ve temiz çıktı kendimi üzdüğümle kaldım Allahım altından kalkacağımız dertten fazlasını yüklemez kuluna dermansız olmasında inşallah bak mis gibi temiz çıkacak kaç haftalıktın canım sen tazelemek istemem ama geçmişe dönüp bakmaya üşendimm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…