- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.221
merhaba melek anneleri
benimde 4 tane kaybım var en son geçen sene ağustos ayında kürtaj oldum
bütün testlerimi yaptım sonuç temiz doktorum tekrar gebelik yaşayıp kan sulandırıcı iğne + yüksek dozaj folik asit verdi ama korkuyorum aynı acıları yaşamaktan ve korunmayı bırakamıyorum :gitme:
kızlar ya her şey üst üste geliyor kaç gündür genetik sonuçlarını merak edip duruyorum dün hastaneyi aradım sonuçların çıkıp çıkmadığını telefonla öğrenebilirsiniz demişlerdi aradım benim ismim kayıtlarda gözükmüyor eşimin kaydı var onun sonuçları haftaya çıkabilirmiş ama benimki yok biz hastaneye gittiğimizde bilgisayarlar çalışmıyordu 3 gün boyunca gidip gelmemize dayanamadılar siz kanınızı verin biz gerisini hallederiz dediler meğer kan İzmir'e gidiyormuş belki göndermişizdir orayı arayıp soralım dediler neyse sonuç olarak benim kan 14 mayıs tarihli bulunmuş ben 22 nisanda vermiştim???????? sonuç 15 haziranda çıkacakmış gel de çık bakalım işin içinden artık burada uğraşmayalım İzmir'e gidelim diyorum eşim hiç oralı olmuyor bunun sonuçlarını alalım önce diyor ben kafayı yemek üzereyim eve nasıl geldiğimi bilemedim bir an önce sizlerle paylaşmak istedim iyi ki siz varsınız bana akıl verin lütfen ben şimdi ne yapayım? İzmir'de zor oluyor mu acaba nasıl randevu alacağım bildiğiniz bir isim var mı ???
bugün sabahtan dersim yoktu psikatriye gideyim dedim dr heyete girmiş yarın 10.30da başlayacak dersim neyse yarın sabah giderim dedim okuldan aradılar seminer varmış orada görevlendirildim çıldırıyorum Allah'ım sen sabır ver diyorum ben uğraştıkça her şey tersine gidiyor hep her şeyde bir hayır var derler ya ya Rabbim bunun hayır neresinde günha da giriyorum ama benim dayanma gücüm kalmadı mafoldumben :sinifsinif: eyvahedigeldismile
canfezam merhaba a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?