Melek anneleriyle genel sohbet´e....

canım melek annelerı olarak hepımızde aynı korkular var rabbım yuregımıze su serpecek buna ınan gecmıs olsun canım ıcımızın acısını hafıfletmek ıcın rabbım evladımızı kucagımıza verecek ınsallah

28 mavi rüyan hayırlara çıksın cici 22 10 hafta 2 günlük bebişim merhaba melek anneleri nasılsınız hoşgeldin melegim 26 allah ım inş hayırlı ve saglıklı yine bebişlerimizi kucagımıza alırız rabbimin izniyle allah ım en kısa zamanda bebişlerimizi herkese nasif etsin allah a emanet olun melek anneleria.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

kızlar ya her şey üst üste geliyor kaç gündür genetik sonuçlarını merak edip duruyorum dün hastaneyi aradım sonuçların çıkıp çıkmadığını telefonla öğrenebilirsiniz demişlerdi aradım benim ismim kayıtlarda gözükmüyor eşimin kaydı var onun sonuçları haftaya çıkabilirmiş ama benimki yok biz hastaneye gittiğimizde bilgisayarlar çalışmıyordu 3 gün boyunca gidip gelmemize dayanamadılar siz kanınızı verin biz gerisini hallederiz dediler meğer kan ızmir'e gidiyormuş belki göndermişizdir orayı arayıp soralım dediler neyse sonuç olarak benim kan 14 mayıs tarihli bulunmuş ben 22 nisanda vermiştim???????? sonuç 15 haziranda çıkacakmış gel de çık bakalım işin içinden artık burada uğraşmayalım ızmir'e gidelim diyorum eşim hiç oralı olmuyor bunun sonuçlarını alalım önce diyor ben kafayı yemek üzereyim eve nasıl geldiğimi bilemedim bir an önce sizlerle paylaşmak istedim iyi ki siz varsınız bana akıl verin lütfen ben şimdi ne yapayım? ızmir'de zor oluyor mu acaba nasıl randevu alacağım bildiğiniz bir isim var mı ???

bugün sabahtan dersim yoktu psikatriye gideyim dedim dr heyete girmiş yarın 10.30da başlayacak dersim neyse yarın sabah giderim dedim okuldan aradılar seminer varmış orada görevlendirildim çıldırıyorum Allah'ım sen sabır ver diyorum ben uğraştıkça her şey tersine gidiyor hep her şeyde bir hayır var derler ya ya Rabbim bunun hayır neresinde günha da giriyorum ama benim dayanma gücüm kalmadı mafoldumben :sinifsinif: eyvahedigeldismile

Canım ya aksilik işte vardır bir hayır elbet ama merakla beklendiği için insan çileden çıkıyo işte inşallah en kısa zamanda hayırlı sonuçlar çıkar canım canını sıkma sonuçta yapacak bişey yok beklemektan başka moralini bozma canım

Slm kızlar nasılsınız bugün canım çok sıkılıyo çok yalnız hissediyorum kendimi bebeğimi çok özlüyorum alışamadım onsuzluğa şimdi olsaydı 23 haftalık olacaktı (

canım benim 4.5 aylık olacaktı haktanımda çok ii anlıyorum seni nasip canım kısmet böyleymiş ne yapsak boş herşey tatsız oğlumu kaybettiğim 4 ocak günü hereşy bitti ve hiçbirşey 3 ocaktaki gibi olmadı yapamadım

gelınıcıgım canfezam nasılsınız ben ıyı olmaya calısıyorum cok sukur dıyelım halımıze sız nasılsınız anlatın seda hamıle mı

evet bedenen iyiyiz ama hepimizin içi yanıyor Allah daha büyük acılar yaşatmasın çok zormuş..

Ah oğul ah
Bu ayrılık ateş oldu senle kalan yüreğime
Feryatlar figanlar teselli etmedi beni
Mümkün değilmiş kaderi acıyla tersine çevirmek
Lakin elimde değil
Gitmiyor hayalin dün gibi yarın gibisin
Ölmedin kalbimdesin
Her acıya ağlardım bir zamanlar
Oysa ne acılar varmış
Duyanın içi yanar ama
Ateş, Ateş düştüğü yeri yakarmış…
((Uğur Işılak))

seda kim ya çıkaramadım da ciciyi mi diyosun boshayallersmile canım ya haklı işte eşin ama bizi kurtaracak şey de bu işte doktorumada gittiğimde öle dedim izin verdi kontrol etti ama korku o bende de var inşallah Rabbim yaşatmasın bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…