- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.261
slm herkese
iyiyim saolun kızlar..heyecanla bekliyorum işte ne yapayım...
Aminn cnm inşallah dediğin gibi olur...Estağfirullah cnm olur mu dertleşiyoruz burda :) 19 haftalıktım kontrole gittiğimde doktor 10 gün filan geri kalmış dedi kalp sesini alamamıştık ondan sonrada hastaneye yatırıp suni sancı ile doğum yaptırdılar işte...
Canım benim benimde 35 faftalıktı çok az kalmıştı ama malesef işte kısmet.Rabb,m hiçbirimize bu acıdan daha acı yaşatmasın en büyük acımız bu olsun inşallah hayırlısıyla hamile kalıp kucağımıza alalım ve bu acının acısını çıkaralım inşallah
günaydın melek anneleri melegim 26 3 melek annesiyim 10 haftalık hamileyim simdi rabbim inş bu bebişimi hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza almayı nasif eder gelincik bebiş ve ben iyiyiz ama içimde hep korku var birşey olur diye düşünmek istemesemde aklıma geliyor allah ım inş bebişimizi kucagımıza almayı nasif eder rabbim tüm bebiş isteyen herkese nasif etsin allah a emanet olun melek anneleri kendinize iyi bakın hoşçakalın görüşürüz arkadaşlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hmm okudum canım evet askere gitcek ama bu hafta sonu sınavların duruma göre hemende değil yani ama bu sene kesin sen napıyosun valla Allah herkese kolaylık versin eşim çıkınca işten böyle olmuyo bebek hayali erteleniyo onun için benim blmam lazım ki fazla ertelemek de istemiyorum sonra onun için yani cnım bakalım bugün bir yere gidip görüşcem 3 te ne olcak hayırlısıysa olsun zaten değilse olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?