- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.281
ben burdayım
evet canım hayırlısı olsun inşallah bebek içinde belki bu bekleyiş ii olacak sana da ii gelecektir belki vardır elbet bir hayır korunuyo musun hala
günaydın melek anneleri nasılsınız
kızlar galiba iş buldum tekrar bugün gidicem eşimle bu sefer dua edin olurmu fakat malesef benim bebek hayallerim çok ertelendi onun için çok üzülüyorum çok da istiyodum ama bir yandanda düşünüyorum ki acaba hayırlısı bu muydu diye düşünüyorum belkide bizim için erkendi daha ondanmı acaba offfffffff yaaa bilmiyorum ne yapcam e eşimin işi yok işe girme ihtimali yok çünkü askerlik var diye
artık hayırlısı vardır Rabbimin birbildiği .
cicim cok özledım senı nasılsın canım artık herseyı oluruna bırakmamız lazım demekkı bızım ıcın hayırlısı bu ne işi buldun ınan bende cok ıstıyorum calısmayıııı bır yandanda cocuk ıstıyorum bılmıyorum artık hayırlısı cancagızımgünaydın melek anneleri nasılsınız
kızlar galiba iş buldum tekrar bugün gidicem eşimle bu sefer dua edin olurmu fakat malesef benim bebek hayallerim çok ertelendi onun için çok üzülüyorum çok da istiyodum ama bir yandanda düşünüyorum ki acaba hayırlısı bu muydu diye düşünüyorum belkide bizim için erkendi daha ondanmı acaba offfffffff yaaa bilmiyorum ne yapcam e eşimin işi yok işe girme ihtimali yok çünkü askerlik var diye
artık hayırlısı vardır Rabbimin birbildiği .
canfezam nasılsın canım ne yapıyorsun
günaydın melek anneleri melegim 26 3 melek annesiyim 10 haftalık hamileyim simdi rabbim inş bu bebişimi hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza almayı nasif eder gelincik bebiş ve ben iyiyiz ama içimde hep korku var birşey olur diye düşünmek istemesemde aklıma geliyor allah ım inş bebişimizi kucagımıza almayı nasif eder rabbim tüm bebiş isteyen herkese nasif etsin allah a emanet olun melek anneleri kendinize iyi bakın hoşçakalın görüşürüz arkadaşlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyiyim çok şükür cnm 1,5 ay sonra abimin düğünü var onun hazırlıklarıyla uğraşıyoruz şu lohusa halimle çok yoruluyorum kafamçokkarıştı
Sen nasılsın cnm?
çok ama çok zor alışamadım alışamıyom yokluğuna son 2 haftadr hep rüyalarımda çabucak bitsin istiyom şu 6 ay rabbime hep dua ediyom inş sağlıklı hayırlı kızımın ikizini gönder yarabbi diye hatta orda bi arkadaşımız sitem etmiş ve inanılmaz çok kızdım ama yinede rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?