Melek anneleriyle genel sohbet´e....

çok ama çok zor alışamadım alışamıyom yokluğuna son 2 haftadr hep rüyalarımda çabucak bitsin istiyom şu 6 ay rabbime hep dua ediyom inş sağlıklı hayırlı kızımın ikizini gönder yarabbi diye hatta orda bi arkadaşımız sitem etmiş ve inanılmaz çok kızdım ama yinede rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın

günaydın melek anneleri canfezam amin allah ım herkeslerede nasif etsin bebişlerini hayırlı ve saglıklı yine allah a emanet olun arkadaslarbayanssulusmile

günaydın melek anneleri nasılsınız
kızlar galiba iş buldum tekrar bugün gidicem eşimle bu sefer dua edin olurmu fakat malesef benim bebek hayallerim çok ertelendi onun için çok üzülüyorum çok da istiyodum ama bir yandanda düşünüyorum ki acaba hayırlısı bu muydu diye düşünüyorum belkide bizim için erkendi daha ondanmı acaba offfffffff yaaa bilmiyorum ne yapcam e eşimin işi yok işe girme ihtimali yok çünkü askerlik var diye
artık hayırlısı vardır Rabbimin birbildiği .

evet canım hayırlısı olsun inşallah bebek içinde belki bu bekleyiş ii olacak sana da ii gelecektir belki vardır elbet bir hayır korunuyo musun hala

belkide öyledir canım ya bende öyle düşünmeye başladım demekki daha anne olmanın vakti gelmemiş ne bileyim Rabbim verdiyse vardır bundada bir hayır diyorum artık ne yapayım işte evet canım korunuyorum ben

Canım çok sevindim iş bulduğuna konuşup anlaştınız mı nasıl bi işmiş? Bebek içinde üzülme canım biz Allah'tan her zaman hayırlısını istemiyor muyuz oda bize hayırlısını veriyo emin ol. O hiç bir zaman ihmal etmez, bizi bazı şeylerle imtihan eder sadece. Bebişde olacak inşallah onunda vakti vardır biz sabır ve dua ile beklemeyi bilelim inşaallah...:Saruboceq:

cicim cok özledım senı nasılsın canım artık herseyı oluruna bırakmamız lazım demekkı bızım ıcın hayırlısı bu ne işi buldun ınan bende cok ıstıyorum calısmayıııı bır yandanda cocuk ıstıyorum bılmıyorum artık hayırlısı cancagızım

canım ınsallah rabbım bu bebegını saglıklı sıhhatlı bır sekılde kucagına almayı nasıp eder ılk bebegını ne zaman kaybettın sezeryan mı oldun

iyiyim çok şükür cnm 1,5 ay sonra abimin düğünü var onun hazırlıklarıyla uğraşıyoruz şu lohusa halimle çok yoruluyorum kafamçokkarıştı
Sen nasılsın cnm?

bende evde pıneklıyorum canım ya ne kadar oldu dogum yapalı ne kadardı bebegın soruyorum ama tanımak ıstedıgım ıcın yanlıs anlama benı ben 38 haftalık dpogum yaptım sezeryanla bebegımın kalbınde sorun oldugu ıcın bır ıkı kere atmıs kalbı sonra terkettı bızlerı

canım olur mu burada dertlerimizi paylaşmak için varız zaten.. benim 19 haftalıktı canım 29 nisanda kalbinin durduğunu öğrendik 1 mayısta doğum yaptım suni sancıyla. senin ne kadar oldu canım yeniden düşünüyormusunuz?

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım korkma inşallah birşey olmaz seneye bu zamanlar bizde bebişlerimizi kollarımıza alır onlarla ilgili şeyleri paylaşırız inşaallah burda.:ecrin_bebek: umudumuzu yitirmeyelim yeter ki ve bol bol dua edelim..

Canım yazını okumuştum içimdeki acı kanamak için hep hazır hepimizin öyle aslında.İnşallah geçecek bu zaman dilimi sende topla ki kendini meleğinin kardeşi kolay ve sağlıklı gelsin inşallah canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…