Melek anneleriyle genel sohbet´e....

senin için hayırlısı olsun canım dualarım seninle gönlüne göre olsun eşin de askere gidecekmiş daha gerçekten de belki böylesi daha hayırlı olmuştur bu arada çalişmak eminim sana çok iyi gelecek kafan farklı konularla meşgul oluyor bebek hamilelik falan biraz unutuluyor haberlerini bekliyoruz bu arada sen kaç yıllık evlisin canım?

kızlar ben bu arada hocaya gittim bu olay olduğundan beri bir de hocaya gideyim diye istiyordum ama burda kimseyi tanımadığım için ertelemiştim bir arkadaşıma söyledim onunla gittik hoca bende sübyan hastalığı olduğunu söyledi tekrar hamile kalsan yine olabilir dedi bunun için boy ameli yazacağını söyledi ilk defa duydum boyumu ölçtü ve boyumca ayet ve dua yazacağını anlattı bir de bebeğin tutunması için bala okuyacak kurşun verecek bunları şimdi kullanmayacakmışım hamile kalınca muskayı üzerimde taşıyacağım balı da o zaman yiyeceğim daha önce bunun tartışması yapılmıştı içinizde inanmayanlar olabilir her şey Allah'tan geliyor ama bunlar zaten dua yine kendim de okuyacağım o dönemde ama muskayı üzerimde taşıyacağım hiçbir işe yaramasa bile psikolojik olrak rahatlamış olacağım eşim inanmaz böyle şeylere bilimsel olarak bir açıklama ister ona da anlattım sen rahat ettiysen yap dedi siz gittiniz mi? inanıyor musunuz? :uhm: :uhm:

mavicim merhaba bu sübyanı bende duydum ama internette araştırdığımda Allaha şirk koşmak falan diye bahsedilince bende korktum bende düşündüm hep sonuçta dualar var bu muskada da dualar yazıyo ama Allahtan değilde bu muskadan medet ummak anlamına geliyomuş ve günahmış diye okuyunca vazgeçtim inan bende ikilemdeyim yanlış bişey yaparım diye korkuyorum ama bu sübyanı yaptırmasamda nazar ve çeşitli duaların yazılı olduğu bir muskayı yanımda taşımayı düşünüyorum canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Efendimiz diyor ki, böyle şeyler için muska takanları Allah muskalarıyla başbaşa bırakır, hadi o size fayda versin, der.

fARUK beşerin bu yazısını okumuştum netten özellikle bu satır düşündürdü beni bende çelişkide kaldım işte ama bilgin olsun canım benim Allah sığınarak bu düşüncemiz biliyorum canı gönülden anlıyorum seni çünkü bende aynı durumdayım ve kararsızım

Selamun aleyküm melek anneleri gününüz hayrolsun..

Kızlar bu sübyan konusunda benimde kafam çok karışık. Bana da bi kaç hoca geldi okut birdahaki hamileliğinde dedi. Bende inanmıştım ama Gelincik'in dediği gibi Faruk BEŞER'in yazısını okuyunca kafam karıştı ama araştırmaya devam edeceğim. Tanıdığım ve güvenilir bi kaç hoca var onlarada danışacağım..

Kızlar bugün yine bebeğim geldi aklıma çok duygulandım.
Eski bi komşumuz başka biryere taşınmıştı bugün ziyarete geldi hamile olduğumu duymuş ama bebeğimi kaybettiğimi duymamış.
Bebeğime yelek örüp getirmiş hem sevindim hem üzüldüm hem ağladım.senağlamasenağlama
Ne bileyim sizinlede paylaşmak geldi içimden.:çok üzgünüm:
Rabbim kısmet ederse meleğimin kardeşine giydidirim inşallah...

Son düzenleme:
canfezam duygulanmamak elde mi canım gerçekten çok üzülmüşsündür inşallah dediğin gibi meleğinin kardeşine giydirirsin benim de bebeğimden geriye kalan 2 yelek var bir arkadaşım örüp getirmişti ilk önce birisine vermek istedim sonra eşyanın bir anlamı yok diye kaldırıp koydum görmeye dayanamıyorum bence sen de kaldır zamanı gelince yine çıkarırız inşallah
:Saruboceq:

bu arada ben size genetik olayını anlatmayı unuttum hasteneyi aradık benim kanları göndermeyi unutmuşlar Aydın'da genetik araştırma yapılmıyormuş ızmir'e gönderiliyormuş kanın DNA'sı alındıktan sonra bozulma ihtimali yokmuş yeni gönderildi şimdi de haziranın 15 ini bekleyeceğiz terslikler yakamızı bırakmıyor Allah beterinden saklasın artık ne diyeyim?

amin günaydın melegim 26 ben 2007 de 10 haftalık 2008 de 16 haftalık düşük yaptım kendinden düştü 4 ocak 2010 da 18 haftalık suyu bitti diye ölü dogum yaptım cuma günü ölü bebegin sonucunu aldım temiz çıktı ve herşeyi gelişmiş bebegimin okurken içim acıdı allah ım inş bu bebişimi hayırlı ve saglıklı yine kucagıma alırız bebişim 11 haftalık şimdi ama hep içimde korku var birşey olur diye allah ım inş bu acıyı yaşatmasın kimseye rabbim en kısa zamanda herkese bebişlerini göndersin allah a emanet olun melek anneleri :ecrin_bebek::ecrin_bebekpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amin düşünmek istemesende aklıma geliyor rabbim bu bebişimi hayırlı ve saglıklı yine kucagıma alırım inş allah ım inş sana ve herkese en kısa zamanda bebişlenizi gönderir rabbim allah a emanet olun arkadaşlar

Canım benim ne zor bir durum geçenlerde de bir arkadaşım ocak ayında doğum yapacağımı biliyordu tebrik için aramıştı ama durumu öğrenince çok kötü oldu nereden bilebilir ki böyle üzel tebrikler alacaktık ama olmadı işte kısmet böyleymiş Rabbim seneye nasip eder bu mutluluğu belkide dimi opuyorumnanaktan

Canım aksilikleri her ne kadar sorun olarak gelsede belki bunun omasında bir hayır vardır inşallah bu durum hayırlısıyla çözülür canım içini ferah tut canım bizim heyır bildiklerimiz şer,şer bildiklerimiz hayırdır belkide opuyorumnanaktan

Olsun canım üzülme geç olsun da sonucu güzel olsun yeter ki bu arada ben de ne zamandır internete giremiyordum işe başladım bir yoğunluk oldu şiir dinletisi çıkarmamızı istediler gerçi bir yandan da iyi oldu meşgul oldum.

Amin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alır, büyütürsün. Ne güzel bak tekrar hamile kalmışsın Allah tekrar aynı acıları yaşatmaz inşallah sen kalbini ferah tut , düşünmemeye çalış gerçekten zor ama karnındaki bebeğin sağlığını da düşün senin stresli ve gergin olmaman lazım biliyorsun, bu güzel havalarda hamileliğin keyfini çıkar kötü düşünceleri uzaklaştırmaya çalış kendinden

Canım hakkında hayırlısı ne ise olsun inşallah bazen üzüldüğümüz şeyler sonradan baktığımızda bizim için hayırlı bir şey oluyor . o nedenle kalbini ferah tut canım, güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar bir şey sormak istiyorum bebeğimi kabettiğimden beri (19 şubatta kaybettim 36 haftalıktı) iki üç defa doktora gittim en son geçen ay gittim her şey normal rahim toparlanmış 6. ayn bitiminde deneyebilirsin dedi bir de genetik test de yaptır dedi başka da bir şey söylemedi bunların dışında başka bir şey yaptınız mı tekrar çalışmalara başlamadan bunların dışında yapmam gereken var mı açıkçası burdaki doktorum fazla da bilgili değil herhalde bu konuda bana öyle geldi. Bandırmada/yım burda o konuda uzman doktorlar yok Bursa ya da ızmir'e gideyim diyorum ama ne yapayım kime gideyim kafam karıştı biraz

ceynuur uzun zamandan beri yoktun işlerden fırsat bulamadığını tahmin etmiştim çalışmak iyi geliyor değil mi canım? şiir dinletisinden bahsetmişsin Türkçe öğretmeni misin? eğer öyleyse aynı branştayız ben daha genetik sonuçlarını bekliyorum canım doktor sonuçları almadan gelmeyin dedi tatil de yaklaşıyor biz yazı burada geçirmiyoruz sonuçlar dedikleri gibi Haziran 15'te çıkarsa geriye 15 günümüz kalıyor başka bir şey isterse sanırım yetiştiremeyeceğiz aslında ben yapılması gereken her şeyi yaptırıp kafam rahat olarak tatile çıkmayı istiyordum bakalım artık zaman neler gösterecek?

günaydın ceynuur amin rabbim inş hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız allah ım herkese gönderir inş bebişlerimizi allah a emanet olun arkadaslaropuyorumnanaktan

İnşallah cnaım belki seneye bu zamanlar bebişlerimizle ilgili paylaşımlar yaparız buradan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…