- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.301
hayırlı cumalar melek anneleri Rabbim cuma günü hürmetine dualarımızı kabul etsin sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.
günaydın melek anneleri nasılsınız
kızlar galiba iş buldum tekrar bugün gidicem eşimle bu sefer dua edin olurmu fakat malesef benim bebek hayallerim çok ertelendi onun için çok üzülüyorum çok da istiyodum ama bir yandanda düşünüyorum ki acaba hayırlısı bu muydu diye düşünüyorum belkide bizim için erkendi daha ondanmı acaba offfffffff yaaa bilmiyorum ne yapcam e eşimin işi yok işe girme ihtimali yok çünkü askerlik var diye
artık hayırlısı vardır Rabbimin birbildiği .
Kızlar bugün yine bebeğim geldi aklıma çok duygulandım.
Eski bi komşumuz başka biryere taşınmıştı bugün ziyarete geldi hamile olduğumu duymuş ama bebeğimi kaybettiğimi duymamış.
Bebeğime yelek örüp getirmiş hem sevindim hem üzüldüm hem ağladım.senağlamasenağlama
Ne bileyim sizinlede paylaşmak geldi içimden.:çok üzgünüm:
Rabbim kısmet ederse meleğimin kardeşine giydidirim inşallah...
canfezam duygulanmamak elde mi canım gerçekten çok üzülmüşsündür inşallah dediğin gibi meleğinin kardeşine giydirirsin benim de bebeğimden geriye kalan 2 yelek var bir arkadaşım örüp getirmişti ilk önce birisine vermek istedim sonra eşyanın bir anlamı yok diye kaldırıp koydum görmeye dayanamıyorum bence sen de kaldır zamanı gelince yine çıkarırız inşallah
:Saruboceq:
bu arada ben size genetik olayını anlatmayı unuttum hasteneyi aradık benim kanları göndermeyi unutmuşlar Aydın'da genetik araştırma yapılmıyormuş İzmir'e gönderiliyormuş kanın DNA'sı alındıktan sonra bozulma ihtimali yokmuş yeni gönderildi şimdi de haziranın 15 ini bekleyeceğiz terslikler yakamızı bırakmıyor Allah beterinden saklasın artık ne diyeyim?
canfezam duygulanmamak elde mi canım gerçekten çok üzülmüşsündür inşallah dediğin gibi meleğinin kardeşine giydirirsin benim de bebeğimden geriye kalan 2 yelek var bir arkadaşım örüp getirmişti ilk önce birisine vermek istedim sonra eşyanın bir anlamı yok diye kaldırıp koydum görmeye dayanamıyorum bence sen de kaldır zamanı gelince yine çıkarırız inşallah
:Saruboceq:
bu arada ben size genetik olayını anlatmayı unuttum hasteneyi aradık benim kanları göndermeyi unutmuşlar Aydın'da genetik araştırma yapılmıyormuş İzmir'e gönderiliyormuş kanın DNA'sı alındıktan sonra bozulma ihtimali yokmuş yeni gönderildi şimdi de haziranın 15 ini bekleyeceğiz terslikler yakamızı bırakmıyor Allah beterinden saklasın artık ne diyeyim?
amin günaydın melegim 26 ben 2007 de 10 haftalık 2008 de 16 haftalık düşük yaptım kendinden düştü 4 ocak 2010 da 18 haftalık suyu bitti diye ölü dogum yaptım cuma günü ölü bebegin sonucunu aldım temiz çıktı ve herşeyi gelişmiş bebegimin okurken içim acıdı allah ım inş bu bebişimi hayırlı ve saglıklı yine kucagıma alırız bebişim 11 haftalık şimdi ama hep içimde korku var birşey olur diye allah ım inş bu acıyı yaşatmasın kimseye rabbim en kısa zamanda herkese bebişlerini göndersin allah a emanet olun melek anneleri :ecrin_bebek::ecrin_bebekpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın melek anneleri nasılsınız
kızlar galiba iş buldum tekrar bugün gidicem eşimle bu sefer dua edin olurmu fakat malesef benim bebek hayallerim çok ertelendi onun için çok üzülüyorum çok da istiyodum ama bir yandanda düşünüyorum ki acaba hayırlısı bu muydu diye düşünüyorum belkide bizim için erkendi daha ondanmı acaba offfffffff yaaa bilmiyorum ne yapcam e eşimin işi yok işe girme ihtimali yok çünkü askerlik var diye
artık hayırlısı vardır Rabbimin birbildiği .
Canım benim ne zor bir durum geçenlerde de bir arkadaşım ocak ayında doğum yapacağımı biliyordu tebrik için aramıştı ama durumu öğrenince çok kötü oldu nereden bilebilir ki böyle üzel tebrikler alacaktık ama olmadı işte kısmet böyleymiş Rabbim seneye nasip eder bu mutluluğu belkide dimi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?