Melek anneleriyle genel sohbet´e....

inşallah canım kaldırdım zaten yoksa görünce çok duygulanıyor insan. İyiki vermemişsin birine yoksa başkasının üzerinde gördüğünde dahada üzülecektin tekrar bebişin olduğun da pişman olacaktın belki de...

sıkma canını canım herşeyde bi hayır vardır sabret bakalım inşallah herşey çok iyi olur. bizde bu hafta yaptıracağız galiba tahlilleri

sıkma canını canım herşeyde bi hayır vardır sabret bakalım inşallah herşey çok iyi olur. bizde bu hafta yaptıracağız galiba tahlilleri[/QUOTE]

tahlilleri bir an önce yaptır canım inşallah benim gibi sorunla karşılaşmazsın sonuçları alıp ona göre hareket edersiniz

kızlar merhaba bende 2 ay önce 26 haftalık oğlumu kaybettim.hala atlamadım hergece ağlıyorum.

benim de 2.5 ay oldu canım bebeğim 28 haftalıktı bayağı yakınmış ikimizinki ben artık ağlama nöbetlerinden kurtuldum eskiye göre çooook azaldı bunun sebebi de durumu kabullenmiş olmam sorgulamayı neden ben sorularını bıraktım Allah böyle yazmış diyorum inşallah güzel günler göreceğiz kendimi çok yıprattım ama hiçbir işe yaramadı eşimi de üzdüm şimdi daha iyi anlıyorum Allah sabrını veriyor canım

Geçmiş olsun Canım Allah sabır versin Cennette buluşursunuz inşallah bebeğinle. Allah aynı acıları tekrar yaşatmasın. Normal doğum mu yaptın canım

inşallah bebeklerimizle cennette buluşuruz ben daha bir kere bile rüyamda görmedim sanki hiç göremeyecekmişim gibi geliyor :çok üzgünüm:

canım basın sağolsun benımde 38 haftalık sezeryanla dunyaya gelen melegim kızım bızı terk ettı hemde hıc göremedık...rabbım sabırlar versın

Allahım hepimize sabırlar versin canım. bende göremedim bebeğimi sadece aklımda ultrasonda gördüğüm minik elleri ve minicik ayakları kaldı. Onları koklayamdım. Bunları yazarken hala ağlıyorum. Kuzumu koklayamadım. hi aklımdan çıkmıyor. Şimdi ne diyorum biliyormusun olmadık şeylere ağlar sızlarmışız meğer. Ama aslında ne büyük acılar varmış. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın. Hayırlısı ile tez zaman da sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. :Saruboceq::Saruboceq:

Melek oğlum seni çok özlüyorum.........:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım başın sağolsun kuzularımız inşallah şefaatçimiz olacak ahirette orada uzun sonsuz bir yaşam da bizi bekliyor olacaklar inşallah.Bende 35 haftalıkken kaybettim oğlumu göremedim evet ne çok gereksiz şeylere üzülmüşüz oysa herşey değerini yitirdi Allahın izniyle yine nasip eder Rabbim ve sağlıklı ömürlü nasip etsin inşallah canım

çilekcim bir listemiz var cici arkadaşımız yapıyo işe girdi sanırım pek giremiyo korunmuyosan beklenen adet tarihini yaz ekleyim canım seni olumunekankayizsmile

............................... :dance::teytey::hooray::hooray:a.s.

inş gelincik rabbim cemil cümlemize hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip eder inş bizde yaramazlıkları diye bi topik açar orda birbirimizin hallerine güler dururuz inş ya rabbime binlerce şükür ki rüyamda görüyom kızımı arada nadir yakın zamanda mezarına gtcem gözümde gönlümde tütüyo yavrum daha yeni yeni kabullenmeye çalışıyom çok üzülüyom çokta korkuyom stresten bişi olcak diye heryerde zaman mekan hiç önemli değil oracıkta ağlıyıveriyom ya inş eylülden sonra bende hamiş topiğine girerim nasipse

günaydın melek anneleri nasılsınız nakalım kimsecikler uğramıyo terki diyar eylediniz artık

Evet kimsecikler uğramamış iki gündür herkesin işi gücü var galiba bende giremiyorum artık pek düğün hazırlıklarımız var ama hep aklımda ve dualarımdasınız melek anneleri...opuyorumnanaktan

Bende hiç göremedim rüyamda melek oğluşumu her gece yatarken dua ediyorum bi kerecik diye göremiyorum. ( Belki düşünmeden yatabilsem görecem..
Bende eylülde girerim inşallah hamiş topiğine beraber gireriz cnm :)

iyi günler melek anneleri nasılsınız evet iki gündür kimseler ugramıyor nasılsınız allah a emanet olun kendinize iyi bakın arkadaslar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iki gündür tam gaz provalarla uğraşıyordum ve bugün final!!!!!!!!!!! tiyatro oyunumu sergiledim bir sene boyunca çalıştık Allah'a şükür emeklerimizin karşılığını aldık öğrenciler hiç yanılmadı dekor değişiminde öğretmen arkadaşlar yardım etti başardık)))))müdür çok şaşırdı rapor aldığınız için çalışmanız sekteye uğramıştı bu kadarını beklemiyordum dedi ben de tabii ki memnun oldum öğrencilere birer karanfil bana da bir buket yaptırmış sevindim öğretmen arkadaşların tebriklerini kabul ettim uzun zamandan beri kendimi ilk defa bu kadar iyi hissediyorum arkadaşlar

ben zamanımı nasıl geçirdiğimi anlattım bugünlerde herkeste bir telaş bir telaş benim için bu çalışma çok iyi tam doğum zamanımdı 06.06 denmişti içim daralıyordu kaç gündür Allah'tan meşgulüm de zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum

cici 22 galiba işe girdi kaç gündür uğramıyor bizi habersiz bırakma cici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…