- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.321
İnşallah cnaım belki seneye bu zamanlar bebişlerimizle ilgili paylaşımlar yaparız buradan :)
inşallah canım kaldırdım zaten yoksa görünce çok duygulanıyor insan. İyiki vermemişsin birine yoksa başkasının üzerinde gördüğünde dahada üzülecektin tekrar bebişin olduğun da pişman olacaktın belki de...canfezam duygulanmamak elde mi canım gerçekten çok üzülmüşsündür inşallah dediğin gibi meleğinin kardeşine giydirirsin benim de bebeğimden geriye kalan 2 yelek var bir arkadaşım örüp getirmişti ilk önce birisine vermek istedim sonra eşyanın bir anlamı yok diye kaldırıp koydum görmeye dayanamıyorum bence sen de kaldır zamanı gelince yine çıkarırız inşallah
:Saruboceq: ?
bu arada ben size genetik olayını anlatmayı unuttum hasteneyi aradık benim kanları göndermeyi unutmuşlar Aydın'da genetik araştırma yapılmıyormuş İzmir'e gönderiliyormuş kanın DNA'sı alındıktan sonra bozulma ihtimali yokmuş yeni gönderildi şimdi de haziranın 15 ini bekleyeceğiz terslikler yakamızı bırakmıyor Allah beterinden saklasın artık ne diyeyim??
kimsecikler yok herkez işte anlaşılan çok güzel hayırlı haftalar olsun güzel özel melek anneleri opuyorumnanaktan
kızlar merhaba bende 2 ay önce 26 haftalık oğlumu kaybettim.hala atlamadım hergece ağlıyorum.
kızlar merhaba bende 2 ay önce 26 haftalık oğlumu kaybettim.hala atlamadım hergece ağlıyorum.
Geçmiş olsun Canım Allah sabır versin Cennette buluşursunuz inşallah bebeğinle. Allah aynı acıları tekrar yaşatmasın. Normal doğum mu yaptın canım
Geçmiş olsun Canım Allah sabır versin Cennette buluşursunuz inşallah bebeğinle. Allah aynı acıları tekrar yaşatmasın. Normal doğum mu yaptın canım
arkadaşlar yptığınız bir listevarmı?
canım basın sağolsun benımde 38 haftalık sezeryanla dunyaya gelen melegim kızım bızı terk ettı hemde hıc göremedık...rabbım sabırlar versın
Allahım hepimize sabırlar versin canım. bende göremedim bebeğimi sadece aklımda ultrasonda gördüğüm minik elleri ve minicik ayakları kaldı. Onları koklayamdım. Bunları yazarken hala ağlıyorum. Kuzumu koklayamadım. hi aklımdan çıkmıyor. Şimdi ne diyorum biliyormusun olmadık şeylere ağlar sızlarmışız meğer. Ama aslında ne büyük acılar varmış. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın. Hayırlısı ile tez zaman da sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. :Saruboceq::Saruboceq:
Melek oğlum seni çok özlüyorum.........:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
HAMİLELERİMİZ
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|Mhtp|37|ERKEK|06.06.2010
|selda5428|8||20.12.2011
|Denizim16|6||02.01.2011
|Sweetbaby|6||03.01.2011
|hadibakem|4||18.01.2011
|sinannuray|4||18.01.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
cici_22|17.04.2010
özlenen2010|25.04.2010
gelincik37_34|07.05.2010
meleğim26|07.05.2010
28mavi|19.05.2010
meleğim ve aşkım|22.05.2010
ceynuur|22.05.2010
şeyma88|
hazerözlem|[/table]
Canım yazını okumuştum içimdeki acı kanamak için hep hazır hepimizin öyle aslında.İnşallah geçecek bu zaman dilimi sende topla ki kendini meleğinin kardeşi kolay ve sağlıklı gelsin inşallah canım opuyorumnanaktan
günaydın melek anneleri nasılsınız nakalım kimsecikler uğramıyo terki diyar eylediniz artık
inş gelincik rabbim cemil cümlemize hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip eder inş bizde yaramazlıkları diye bi topik açar orda birbirimizin hallerine güler dururuz inş ya rabbime binlerce şükür ki rüyamda görüyom kızımı arada nadir yakın zamanda mezarına gtcem gözümde gönlümde tütüyo yavrum daha yeni yeni kabullenmeye çalışıyom çok üzülüyom çokta korkuyom stresten bişi olcak diye heryerde zaman mekan hiç önemli değil oracıkta ağlıyıveriyom ya inş eylülden sonra bende hamiş topiğine girerim nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?