Melek anneleriyle genel sohbet´e....

mavicim ne güzel tebrik ederim böyle emek veripte harika sonuç alman gözlerindeki sevinci görüyorum canım yürekten tebrik ederim inşallah her işinin sonu böyle mutlulukla güzel bir lezzetle tamamlanır
zamanda geçmiş oldu dimi bu uğraşlar ii geliyo insana bende 12 haziran c.tesi mevlit yapcam inşallah oğlumun ve ev almıştık onun mevlidi telaşa düştüm bende yarın anneme gidip yaprak sarıcaz zemuszemus

Canım tebrik ederim gerçekten insan çok emek harcıyor sonucu da güzel olunca çalıştığına değiyor ben de geçen yıl tiyatro çıkarmıştım çok zevkli oluyor çalışması.Daha önce sormuştun benim branşım edebiyat branştaş sayılırız.

Merhaba melek anneleri herkes bir uğraş içinde gelincik sana da kolay gelsin inşallah hep böyle tatlı telaşlar için uğraşalım ayrıca yeni evinizde Allah sağlıklı, mutlu ,huzurlu ve iyi günlerde çocuklarınızı torunlarınızı okşayarak oturmanızı nasip eder inşallaha.s.

hayırlı cumalar melek anneleri nasılsınız biz iyiyiz bebişle allah ıma şükürler olsun 28 mavi allah ım inş hep böyle sevinçli haberlerle karşılatırsın gelincik rabbim de hayırlı ve saglıklı yine evinde oturmayı nasif etsin allah kabul etsin mevlütünü de bende kaç gündür dr gidiyorum ölen bebişiminde sonucu temiz cıktı ve kız olacaktı şimdi yasasaydı 15 günlük olacaktı ama kısmet rabbim inş hayırlı ve saglıklı yine bu bebişimi kucagımıza almayı nasif etsin allah ım herkesede nasif etsin bu mübarek günde allah a emanet olun melek anneleri hoşçakalın

merhaba melek anneleri...
herkese hayırlı cumalar.nasılsınız uzn zamandır girmedim biraz kendimi dinledim hiç bişey yapmak istemiyor canım zaten herhangi bir şüphemin imkansız olmasına rağman çok bulantım ve belimle bacaklarımda ağrılarım oluyo ama biliyosunuz tırnak sorunum var onun için uğraşıyodum ilaç kullanıyorum galiba onlar bulantı yapıyo zaten hap içmeyi sevmiyorum hamileleikten kalma bi bulantı alışkanlığım var buda öyle galiba.

bu arada beni soran ve güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum işe girmedim malesef ama hayırlı değilmiş demekki hep öyle dua ettim çünkü hayırlısıysa olsun dedim olmadı demekki bebeiş için bir sene beklemem çok hayırlı değil galiba o geliyo direk aklıma zaten:)))
28 mavi canım iyi yapmışşsın tebrik ederim seni ne güzel vakit geçirmişsin kafan dağılmıştır biraz zaten.
gelinciğim Allah kabul etsin canım inşallah bu günün ve Haktan'ın için yaptığın mevlüt için sana bu ay mucize gelir canım .Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
meleğim canım benim bende seni çok özledim tatlım sen neler yapıyosun nasıl gidiyo iş aramaları ben pes ettim galiba ya bilmiyorum işte bakalım hayırlısı neyse o olsun.

Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
Canım benim bende işe girdin diye düşünmüştüm hayırlısı olsun canım senin için hayırlı iş nerdeyse karşına çıkar zaten gönlüne göre versin Rabbim
Çokta yanlız kalıp dinleme kendini bazen kötü yapıyo insanı bende pek ii değildim bu aralar ama mevlit telaşı aklımı hep aynı noktada olmasını engelledi inşallah daha ii olcaz canım.

Merhaba canlarım.Uzun zamandır giremedim foruma.Yıl sonu gösterimiz var diye okulda bayağı yoğunduk,yorgunluk da hat safhada akannehir neyse ki yavrularımız gösterilerini yaptılar da bitti çok şükür. :dance:
Hamişlerimiz bayağı çoğalmış hepinizi tek tek tebrik ediyorum.Rabbim bu sefer sağlıcaklar kucağınıza almayı nasip eder inşaallah...a.s.

gelincik ceynuur cici selda sevincimi paylaştığınız hepinize canı gönülden teşekkür ederim beni onure ettiniz

gelincik bugün tatlı bir telaş içindesin canım ne güzel mevlüt okutuyorsun Allah kabul etsin gönlünden geçen muratlarını versin inşallah seneye bu zamanlarda da bebek mevlüdü okutursun canım :Saruboceq:

cici 22 senin için hep hayırlıysa olsun demiştim sen de öyle düşünmüşsün Allah her şeyin iyisini bilir belki de bebek için beklemen gerekmeyecek canım kaydirigubbakcemile3 eşin askere gidecekmiş ama olsun inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin sağ salim bebeğini kucağına alırsın bebişinle eşini beklersin artık hem zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile

ceynuur eşim edebiyat öğretmeni canım dediğin gibi aynı branşan sayılırız

selda 5428 canım hamilesin ama yine de meleğini düşünmeden edemiyorsun bana hep hamile kalınca hele bebeğini kucağına alınca unutursun diyorlar bana da unutamazmışım gibi geliyor hepsinin yeri ayrı benim ilk gözağrımdı meleğinin raporları temiz çıkmış i,nşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın

Mavicim rica ederiz arkadaşlarımız mutlu olunca bende çok mutlu oluyorum sizlerin sevinciyle mutlu oluyorum bende.Mevlidim haftaya cumartesi olcak inşallah aslında bu cmartesi olsun istedim ama yetiştiremedim eskisi gibi aktif değilim temizlik yemekler falan anca yaparım diye kısmet olursa 12 haziran olcak mevlit zemuszemus

gelincik allah razı olsun allah ım inş hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız bebişimi 28 mavi evet unutulmuyor bebişim allah ım inş bu bebişimi kucagıma almayı nasif eder inş amin rabbim herkese inş hayırlı ve saglıklı yine en kısa zamanda herkese bebişlerinizi gönderir bizlerinde hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız inş allah a emanet olun melek anneleri kendinize iyi bakın arkadaşlar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

seyma 88 merhaba inş biraz kafan dagılmıştırda mutlu etmiştir çoçuklar seni sen nasılsın iyi ol desemde iyi olunmuyor biliyorum seni bizden başka kimse allamaz biliyorum allah tan sabır dilemekten başka elimizden birşey gelmiyor allah ım herşeyin hakkımızda hayırlısını nasif etsin rabbim inş hayırlı ve saglıklı yine bebişini gönderir inş ve kucagına almayı nasif etsin inş bebişim 3 aylık ama hep birşey olacak diye korkuyorum rabbim inş bir daha bu acıyı yaşatmaz bizlere allah a emanet ol arkadas hoşçakal kendine iyi baka.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ne olacak benım bu halım uyku uyuyamıyorum yaaaaa gözumu kapatsamm aklımaa bırsuru sey gelıyooo kafam bır turluu boşalmadıııııı bu saat oldu hala uyumadım esımde yok olsa sarılır uyurdummmm

gelıncıgım son bır gun bakalımmm bırseyler varmı rabbım hayırlısını versın tabıkıııı benım belıme ıgne batıyomus gıbııı agrı gırıyoo ara sıraaa sag kasıgıma bırsey batıyo sankı adettt belırtısımı bılmıorum yaaa

amin melegim 26 allah ım inş hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız inş sen nasılsın rabbim herkese nasif etsin bebişleri allah a emanet olun arkadaşlar kendinize iyi bakın hoşçakalınohaoldumsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

yine umutsuzluk mutsuzluk karamsarlık ve göz yaşları ....ne yaparsam yapayım bebeğim olmadan kendimi iyi hissedemiyorum hep anlık mutluluklarla kendimi oyalıyorum bıktım artık bebeğimsiz hep bir yanım eksik

meleğim bende gece çok uyanıyorum wc için çok bölünüyo uykum öyle wc ihtiyacım geliyo ki sanki saatlerce tutmuşum son anda yetişmişim gibi oluyo
kafana taktığın başka bişey mi var canım yoksa sana anlattıklarımdan sonra toparlanamadım bende daha korkuyorum ama umutluyum da mevlit telaşındayım keşke yakın olsan da gelsen keşke tüm arkadaşlar buluşsak bizi bizden ii anlayan kim var ki canım acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…