- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.341
iki gündür tam gaz provalarla uğraşıyordum ve bugün final!!!!!!!!!!! tiyatro oyunumu sergiledim bir sene boyunca çalıştık Allah'a şükür emeklerimizin karşılığını aldık öğrenciler hiç yanılmadı dekor değişiminde öğretmen arkadaşlar yardım etti başardık)))))müdür çok şaşırdı rapor aldığınız için çalışmanız sekteye uğramıştı bu kadarını beklemiyordum dedi ben de tabii ki memnun oldum öğrencilere birer karanfil bana da bir buket yaptırmış sevindim öğretmen arkadaşların tebriklerini kabul ettim uzun zamandan beri kendimi ilk defa bu kadar iyi hissediyorum arkadaşlar
ben zamanımı nasıl geçirdiğimi anlattım bugünlerde herkeste bir telaş bir telaş benim için bu çalışma çok iyi tam doğum zamanımdı 06.06 denmişti içim daralıyordu kaç gündür Allah'tan meşgulüm de zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum
cici 22 galiba işe girdi kaç gündür uğramıyor bizi habersiz bırakma cici
mavicim ne güzel tebrik ederim böyle emek veripte harika sonuç alman gözlerindeki sevinci görüyorum canım yürekten tebrik ederim inşallah her işinin sonu böyle mutlulukla güzel bir lezzetle tamamlanır
zamanda geçmiş oldu dimi bu uğraşlar ii geliyo insana bende 12 haziran c.tesi mevlit yapcam inşallah oğlumun ve ev almıştık onun mevlidi telaşa düştüm bende yarın anneme gidip yaprak sarıcaz zemuszemus
merhaba melek anneleri...
herkese hayırlı cumalar.nasılsınız uzn zamandır girmedim biraz kendimi dinledim hiç bişey yapmak istemiyor canım zaten herhangi bir şüphemin imkansız olmasına rağman çok bulantım ve belimle bacaklarımda ağrılarım oluyo ama biliyosunuz tırnak sorunum var onun için uğraşıyodum ilaç kullanıyorum galiba onlar bulantı yapıyo zaten hap içmeyi sevmiyorum hamileleikten kalma bi bulantı alışkanlığım var buda öyle galiba.
bu arada beni soran ve güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum işe girmedim malesef ama hayırlı değilmiş demekki hep öyle dua ettim çünkü hayırlısıysa olsun dedim olmadı demekki bebeiş için bir sene beklemem çok hayırlı değil galiba o geliyo direk aklıma zaten:)))
28 mavi canım iyi yapmışşsın tebrik ederim seni ne güzel vakit geçirmişsin kafan dağılmıştır biraz zaten.
gelinciğim Allah kabul etsin canım inşallah bu günün ve Haktan'ın için yaptığın mevlüt için sana bu ay mucize gelir canım .Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
meleğim canım benim bende seni çok özledim tatlım sen neler yapıyosun nasıl gidiyo iş aramaları ben pes ettim galiba ya bilmiyorum işte bakalım hayırlısı neyse o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?