Melek anneleriyle genel sohbet´e....

yine umutsuzluk mutsuzluk karamsarlık ve göz yaşları ....ne yaparsam yapayım bebeğim olmadan kendimi iyi hissedemiyorum hep anlık mutluluklarla kendimi oyalıyorum bıktım artık bebeğimsiz hep bir yanım eksik

Canım bir daha eskisi gibi iyi olmamız çok ama çok zor ama yavrularımızın ruhu huzurlu olsun diye devam etmeliyiz hayata oğlumun mevlidi var c.tesi günü ve ben oğlum yanımda olmadığı için acılar içindeyim ama gel gör ki hazırlıklar yapıyorum telaşlıyım ve Rabbim bir daha nasip eder diye adetimin geçmesini bekliyorum Rabbimin yanında olduğu için ahirette ebedi bir hayatta birlikte olacağımız içinde mutluyum anlaması anlatması çok zor ama yaşamak zorundayız canım kimi gün mutlu kimi gün ızdırap içinde ama başka ne seçenek var ne de şans tek teselli inşallah orda buluşcaz:2:

canım rabbım hayırlısını nasıp etsın belkıde pskolojık oluyooo bende geceleır cok sıkısıyodum normalde gece hıc kalkmam ama bılmıyorum yaaa fazla umutlanmak ıstemıyorummm adet olacagım heralde akıntımın rengı koyulastıı

meleğim hayırlı olsun canım işin ne güzel saatleride çok ii ahh keşke bende bulsam bir işte kafam dağılsa biraz meşgul olsam

belli olmaz canım belki gelmez bende beklemedeyim 34 günde 1 oluyorum ya bu ay 10 nuna dekgeliyo nasip artık illa olsun diye beklemiyorum Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman artık çünkü psikolojim bozuldu artık ii değilim arkamdan birileri geliyo sanki hep

canım o olayı buyutme fazla ya kafayı yersın allah korusunnn yaaaa onuda bır sınav olarak dusunn kristal fırmasında paşabahcenın bardaklarını yaldızlıyoruz:):) çok zevklı

merhaba kızlar nasılsınız
ben pekde iyi değilim bu aralar kızımı çok özledim yani bebek istiyorum ama malesef eşim işten çıktı diye düşünüyoruz biraz ama çoooook istiyorum çooook ne yapıcamı da bilmiyorum sizleride üzmemek için fazlada girmiyorum zaten hepiniz kendinize çok çok iyi bakın olurmu hamişlerde dikkat etsin miniklerine ve kendilerine.

cicim senin nete bu yüzden girmemen üzer bizleri lütfen bu şekilde düşünme bizler yüzyüze hiç görüşmemiş olsakta aynı duygu ve acılar içindeyiz ve en ii bizler birbirimizi anlıyoruz.Lütfen paylaş canım girmeyerekte bizleri üzme lütfen hem bu listeyi kim düzenlicek ben pek beceremiyorum ona göre sana çokk ihtiyaç var burda tamam mı tatlım.

Eşin işten ayrıldığına göre askere gidecek anladığım kadarıyla Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin bebek içinde doktorunun görüşüne ve senin kendini ii hissetmene göre değerlendir canım ben artık akışına bıraktım ne zaman nasip olursa artık düşünmemeye açlışmak en iisi çünkü bu da çözüm değil malesef.

Sende üzme artık kendini lütfen dün bir haber aldık eşimin teyzesinin damadı akıntıya kapılıp boğulmuş yeğeni kurtarcam diye o da akıntıya kapılmış ve o da boğulmuş bu kişinin kardeşide askerde şehit olmuş ve 2 kardeşmiş bunlar ben hiç görmedim tanımadım onları ama yinede ne kadar şanslı olduğumuzu düşündüm evli ve çocukları var bu kişinin

Bizler toparlanıcaz Allahın izniyle kolay olmayacak ama yapabiliriz.

gelincik burada karşılaştık canım az önce sormuştun şimdi cevap veryim ben iyi olmaya çalışıyorum canım biraz üşütmüşüm her tarafım ağrıyor bir de öksürük var dr a gitmedim böyle atlatırım inşallah

canımmm benimm karşılaştık yine kaydirigubbakcemile5 ahh dikkat et canım bu havalar çok değişken heran hasta etmeye hazır aman dikkat et ıhlamur iç

meleğim e keşke yakında olsak da görüşsek diye yazmışsın keşke birbirimize yakın olsaydık da görüşseydik ne güzel olurdu ya ben çevremdekilere anlatamadığım her şeyi burada paylaşıryorum şu günleri daha çabuk atlatırdık belki ilerde de hamileliklerimizi bebeklerimizi anlatırdık düşünmesi bile güzellll kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…