- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.381
seyma 88 merhaba inş biraz kafan dagılmıştırda mutlu etmiştir çoçuklar seni sen nasılsın iyi ol desemde iyi olunmuyor biliyorum seni bizden başka kimse allamaz biliyorum allah tan sabır dilemekten başka elimizden birşey gelmiyor allah ım herşeyin hakkımızda hayırlısını nasif etsin rabbim inş hayırlı ve saglıklı yine bebişini gönderir inş ve kucagına almayı nasif etsin inş bebişim 3 aylık ama hep birşey olacak diye korkuyorum rabbim inş bir daha bu acıyı yaşatmaz bizlere allah a emanet ol arkadas hoşçakal kendine iyi baka.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
evey canım keske yakın olsak görussek ne gusel olur sen nasılsın canım gunlerın nasıl gecıyoo bu arada ben hala hasta olmadım vucudum alev gııbıı atesım basıma vurdu heraldekaydirigubbakcemile3meleğim e keşke yakında olsak da görüşsek diye yazmışsın keşke birbirimize yakın olsaydık da görüşseydik ne güzel olurdu ya ben çevremdekilere anlatamadığım her şeyi burada paylaşıryorum şu günleri daha çabuk atlatırdık belki ilerde de hamileliklerimizi bebeklerimizi anlatırdık düşünmesi bile güzellll kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar nasılsınız
ben pekde iyi değilim bu aralar kızımı çok özledim yani bebek istiyorum ama malesef eşim işten çıktı diye düşünüyoruz biraz ama çoooook istiyorum çooook ne yapıcamı da bilmiyorum sizleride üzmemek için fazlada girmiyorum zaten hepiniz kendinize çok çok iyi bakın olurmu hamişlerde dikkat etsin miniklerine ve kendilerine.
bardaklara yaldız tapıştırıyoruz boıyama falan cok zevklıııı cicimmm hadiii aşağıdaaa halayaa gelllllllmerhaba kızlar nasılsınız ben geldim ama kimse yok galiba
bende çok yogunum bugün o kadar yorgun bitkin hissediyorumki kendimi anlatamam yani dedim sizle konuşayım ama malesef yok kimse gene
bu arada benim için dedikleriniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum canlarım benim biz birbirimizi gerçekten çok çok iyi anlıyoruz bu arada kızlar eşimin ne zaman askere gitceği belli değil sınav sonuçlarını ve tecilin kalkmasını bekliyoruz bu sene giderim büyük ihtimalle diyo yani belli değil:))
işten çıkarmalarının nedenide ilerde askere gitcen tekrar yeniden işçi aramayalım dedikleri için çıkarttılar yani
ama eşim zaten gene arıyo geçici iş bi bulsa hiç düşünmeden o da bebek istiyo ama malesef iş bulmamız lazım ya onun ya benim
meleğim senin adınada çok sevindim canım iş bulmuşsun ne güzel inşallah bende bulurum ne kadar şanslısın inşallah hep şansın gider ve birde bebiş eklenir mutluluğuna canım ne işi yapıyosun ne iş buldun canım...
bitanemmmmmmmmm cokk sevındımm rabbım hayırlı saglıklı sıhhatlıı etsın ınsallahhhhhh hadıı halayaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::teytey::teytey::teytey:canlarım sanırım hamileyim pazartesi kanda baktırcam inşallah.İdrarda çıktı ve bugün adet olmam gereken gün adet olmadım kesinleş,nce hemen haber vericem sizlere mevlit telaşımdan ve biraz daha zaman geçmesi için hemen kanda baktırmak istemiyorum Rabbim uzun ömürlü ver Rabbimm tüm erkadaşlarıma ve bana opuyorumnanaktan
canlarım sanırım hamileyim pazartesi kanda baktırcam inşallah.İdrarda çıktı ve bugün adet olmam gereken gün adet olmadım kesinleş,nce hemen haber vericem sizlere mevlit telaşımdan ve biraz daha zaman geçmesi için hemen kanda baktırmak istemiyorum Rabbim uzun ömürlü ver Rabbimm tüm erkadaşlarıma ve bana opuyorumnanaktan
ayy........canım...bütün gün seni düşündüm...ve çooooooooooooooook sevindim.....yeni bebeğin sana evine hayır huzur mutluluk getirsin....canım ya...inşallah herşey güzel olacak bu kez...cicinin dediği gibi seyirlik değil ömürlük olsun................:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:sen çok iyi kalplisin..tanımadan sevdim...dua edelim bol ca...ya hala inanamıyorum..sana sarılmak istiyorummmmm
canlarım sanırım hamileyim pazartesi kanda baktırcam inşallah.İdrarda çıktı ve bugün adet olmam gereken gün adet olmadım kesinleş,nce hemen haber vericem sizlere mevlit telaşımdan ve biraz daha zaman geçmesi için hemen kanda baktırmak istemiyorum Rabbim uzun ömürlü ver Rabbimm tüm erkadaşlarıma ve bana opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?