Melek anneleriyle genel sohbet´e....

Evet canım aynen öyle.Duaların için çok teşekkür ederim (amin inşaallah). Rabbim sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.İçinde yine aynı durumu yaşamanın korkusu vardır eminim.Ama bu sefer herşey yolunda gidecek inşaallah.Gönlünü ferah tut emi yerimseniben

evey canım keske yakın olsak görussek ne gusel olur sen nasılsın canım gunlerın nasıl gecıyoo bu arada ben hala hasta olmadım vucudum alev gııbıı atesım basıma vurdu heraldekaydirigubbakcemile3

ahh bebegım canım cicim hepımız ıstıyoruzzz tatlım rabbım zamanıı ne zamansa o zaman gönderecek meleklerımızı ınsallah bıtanem kendını uzme nolurr dıkkat et kendıne bak esınde askere gıdecek moral ol ona destek oll yoksa aklı heepp sende kalacakkk bıtanemm uzme benıde kendıne dıkkat ett

merhaba kızlar nasılsınız ben geldim ama kimse yok galiba
bende çok yogunum bugün o kadar yorgun bitkin hissediyorumki kendimi anlatamam yani dedim sizle konuşayım ama malesef yok kimse gene
bu arada benim için dedikleriniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum canlarım benim biz birbirimizi gerçekten çok çok iyi anlıyoruz bu arada kızlar eşimin ne zaman askere gitceği belli değil sınav sonuçlarını ve tecilin kalkmasını bekliyoruz bu sene giderim büyük ihtimalle diyo yani belli değil:))
işten çıkarmalarının nedenide ilerde askere gitcen tekrar yeniden işçi aramayalım dedikleri için çıkarttılar yani
ama eşim zaten gene arıyo geçici iş bi bulsa hiç düşünmeden o da bebek istiyo ama malesef iş bulmamız lazım ya onun ya benim

meleğim senin adınada çok sevindim canım iş bulmuşsun ne güzel inşallah bende bulurum ne kadar şanslısın inşallah hep şansın gider ve birde bebiş eklenir mutluluğuna canım ne işi yapıyosun ne iş buldun canım...

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|selda5428|12||20.12.2011
|Sweetbaby|10||03.01.2011
|hadibakem|8||18.01.2011
|sinannuray|8||18.01.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
gelincik37_34|10.06.2010
meleğim26|
cici_22|17.06.2010
28mavi|
meleğim ve aşkım|
ceynuur|[/table]

kızlar listeyi buraya girip aktif olanları ekledim sadece yeni tarihlerinizi verin ekliyim eğer isteyen olursa listeye eklerim isteyenide
gelinciğim bak gel yap dedin bende geldim yaptım canım sen istersinde ben yapmammı?olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

canlarım sanırım hamileyim pazartesi kanda baktırcam inşallah.İdrarda çıktı ve bugün adet olmam gereken gün adet olmadım kesinleş,nce hemen haber vericem sizlere mevlit telaşımdan ve biraz daha zaman geçmesi için hemen kanda baktırmak istemiyorum Rabbim uzun ömürlü ver Rabbimm tüm erkadaşlarıma ve bana opuyorumnanaktan

ayy........canım...bütün gün seni düşündüm...ve çooooooooooooooook sevindim.....yeni bebeğin sana evine hayır huzur mutluluk getirsin....canım ya...inşallah herşey güzel olacak bu kez...cicinin dediği gibi seyirlik değil ömürlük olsun................:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:sen çok iyi kalplisin..tanımadan sevdim...dua edelim bol ca...ya hala inanamıyorum..sana sarılmak istiyorummmmm

bardaklara yaldız tapıştırıyoruz boıyama falan cok zevklıııı cicimmm hadiii aşağıdaaa halayaa gelllllll

bitanemmmmmmmmm cokk sevındımm rabbım hayırlı saglıklı sıhhatlıı etsın ınsallahhhhhh hadıı halayaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Amin Canımmmm inşaallah kanda da sonuç aynı çıkar.Çok sevindim.Bu sefer olacak inş.sonu da çok güzel olacak. :Saruboceq: :sm_cool: :teytey: :dance:

Canım benim şaşkınlık içindeyim inan uykudan uyanmış gibiyim çok sağol inşallah seyirlik olmSIN ömürlük olsun tüm yavrular yaşadığımız en büyük acı bu olsun Rabbim yaşatmasın hiçbirimize inşallah hep dualarımdasınız içinde olmadığınız duam yok ahh keşke sarılabilsek hem ağlayıp hem kahkahalar atmak istiyorum çok seviyorum bende görmek önemli değilmiş sevmek için Rabbim koru nolur yarabbim

meleğim sudem seyma eyiftul tüm arkadaşlarım Allah razı olsun sevincimi paylaştınız üzüntümü paylaşıp azalttınız Allah razı olsun hepinizden sizleri çok seviyorum sizler hep duamdasınız sizde eksik etmeyin beni dualarınızda Rabbim inşallah sonuna kadar sorunsuz güzel geçer ayağımı sürüyorum Sağlıcakla gelsin yavrularımız inşallah

hayırlı cumalar melek anneleri gelincik cok sevindim allah ım inş kandada bebişin çıkar bu mübarek günde allah ım hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız inş bendede kan pırtılaşması çıktı günlük iğneye basladım haftalık da düşük igne vuruluyorum allah ım inş bu bebişimizi bize bagışlasın hayırlı ve saglıklı yine allah a emanet olun kendinize iyi bakın arkadaslarolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

melegim 26 hayırlı olsun bu mübarek günde hep şansın iyi olsun cici 22 iyi ol desemde olunmuyor biliyorum ama allah tan sabır dilemekten baska elimizden birşey gelmiyor sabır versin rabbim hepimize allah a emanet ol kendine iyi bak arkadas kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Hayırlı Cumalar Hepinize arkadaşlar..Bu mübarek günde tüm dualarımız kabul olur inş..

gelincik37_34 senin adınada çok sevindim..inş kanda da çıkar güzel haber..Sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inş..Sağlıklı kusursuz uzun ömürlü evlatlar nasip etsin Allah bizlere, isteyen herkeze..

ben geldim kimse yokmu herkese hayırlı cumalar rabbim tüm zorda kalanların yardımcısı olur inş herkese cemil cümlemize herşeyin hayırlısını nasip eyler inş mevlam

Hayırlı cumalar melek anneleri.
Gelincik. Hayırlı olsun Canım. ınşallah kanda da çıkcak. Allah meleğinin kardeşini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

hayırlı cumalar melek anneleri
Rabbim herkese bugünde dileklerini isteklerini ve dualarının ayırlı sonuçlarını verir inşallah.

tatlıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm canıııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm çoooooooooooooooook sevindim inanki inşallah Rabbim göndermiştir kandada çıkar ve mutlu sona ulaşırsın sonunda canm benim hai bkayım kanda baktırıncada haber hemen listeye ekliyim canım benim Allah sonuna kadar yüzünü güldürsün canım benim senin ve hepimizin inşallah amiiiiiiiinnnnnnnnnn

meleğim canım hadi halaya hep beraber bütün kızlar haydiiiiiiiiiiiiiii:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance:alkisalkisalkisŞenizolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…