Melek anneleriyle genel sohbet´e....

sağol canım benim günlerimiz bir buruk bir mutlu geçiyo işte kaç gündür hep rüyamda sürekli bebekler görüyorum üzülüyodum kalkınca ama şimdi giripte gelinciğin haberini alınca inan çoooooooooooooook mutlu oldum üzüntü geride kaldı bende bugün kızıma gidicem çook özledim onu.sende endine dikkat et canım iğnelerinide yap sürekli bebişede kendinede iyi bak arkadaşım.

Slm kızlar nasılsınız cümleten.. Beni sormayın gitsin çok yorgun ve bitkinim düğün hazırlıkları temizlikler son gaz devam ediyor çok yoruluyorum ve sizlere vakit ayıramıyorum :çok üzgünüm:

Gelincik hayırlı olsun inşallah cnm yaa çok sevindim ya Rabbim başında sonuna kadar sağlık, mutluluk, huzur versin bu bebişin acılarını unuttursun sana inşallah ay ne denir bilmiyorum ki bende heyecanlandım şimdi... :1rolleyes:
İnşallah üç ay sonra bende burdan aynı haberi verebilirimmm :CüvCüv:

seyma 88 amin allah razı olsun arkadas evet o korku var hala içimde rabbim inş hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız bebişimizi allah ım herkesede nasif etsin bebişleri allah a emanet olun arkadaslar:ecrin_bebekpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cici 22 amin allah ım sana ve herkese nasif etsin bebişleri bu hayırlı günde kendine iyi bakın arkadaslar hoşçakalınturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

arkadaşlar erken mi davrandım yanılıyo muyum bilmiyorum ama adet olcam sanki hafiften kan geliyo yine silinti gibi hayırlısı artık hamişim sandım ben ya tam adet te değil :gitme:

gelincik canım ya bir gün girmedim topikte neler olmuş böyle çok şey kaçırmışım idrar tahlilinde hamileliğin çıktı ama adet görmeye mi başladın canım? belki yerleşme kanamasıdır bazılarında böyle olabiliyormuş keşke bugün bir kan tahlili yaptırsaydın ya pazartesiye kadar nasıl bekleyeceksin? ben olsam meraktan çatlarım bir de benim adetim hiç gecikmez bir defa gecikti hamileydim yani yine gecikse kesin hamileyim derim sende durumlar nasıldı? mevlüt yarın okunacak ya bizler için de dua etmeyi unutma gönlümüzden geçeni biliyorsun nasıl olsa :ecrin_bebek:

meleğim 26 iş bulmana sevindim söylediğine göre çok da zevkli sana iyi çalışamalar belki de günün birinde senin yaptığın bardakları kullanırız belli mi olur

cici 22 seni burda görmek güzellllllll dediğim iş olayını düşünmeyin her şey olacağına varıyor

selda5428 kan pıhtılaşması çıkmış canım inşallah problem olaz iğnelerini ihmal etme sen tek doktora mı gidiyorsun? belki iki doktora gitmen senin için daha iyi olur birinim kaçırdığını diğeri yakalar

kızlar ben bu arada tayin istedim çanakkale ve iskenderuna dua edin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun çanakkale benim memleketim iskenderun eşimin memleketi salı günü sonuçlar belli olacak çok da istekli değilim aslında bakalım sonuç ne olacak????

arkadaşlar erken mi davrandım yanılıyo muyum bilmiyorum ama adet olcam sanki hafiften kan geliyo yine silinti gibi hayırlısı artık hamişim sandım ben ya tam adet te değil :gitme:
canımm nasıll yaaaaa testte ıkı cızgı cıkmadı mıııııı

canım benim benim hamilelikte de olmuştu kahve lekeler..ama doktorum kırmızı olmadığı sürece korkma demişti..sende korkma canım Allah yardımcın olsun..Rabbim gönlünü ferahlatsın..sağlıklı uzun ömürlü hayırlı olacak inşallah...:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

amın ncanım ınsallh saglıklı ve hayırlı bı sekılde kucagına alır gelıncıgımızz sen nasılsın eyıftul senın bırseyın var mı??sorumu madur görr

slam arkadaşlar mevlit bitti çok ağladım çok zordu oğlumu kaybettiğim gün kadar zordu hoca çok güzel okudu çok güzel şeyler söyledi 2 defa 7 aylık bebeğini kaybetmiş o da hem çok güzeldi hem yoğun bir acı...Sizler içinde dua ettim tüm melek anneleri için.
Bu arada iice kan gelmeye başladı yanıldım arkadaşlar adet oldum bugün iice kanamam oldu test yanılttı beni 2.çizgiyi eşim bile görmüştü kısmet bu aya değilmiş

üzgünüm ama elden bişey gelmiyo doğumdan sonra adetimin düzeni bozuldu anladığım kadarıyla umarım bu son düzensiz ay olur

amın ncanım ınsallh saglıklı ve hayırlı bı sekılde kucagına alır gelıncıgımızz sen nasılsın eyıftul senın bırseyın var mı??sorumu madur görr
canım estağfirullah..benimde 1 haftam var adete..hem çok istiyorum..hem çok korkuyorum..hemde umutlanmayım ddiyorum..salı günüde tayinler açıklanacak..bakalım Allah neyleyecek halimizi...tayinimiz çıksa..hamile old. öğrensem..rüyalar gerçek olsa...stresli bir aydı yani..
canım hiiiçç üzülme..Rabbimin bir bildiği vardır..zaten hamilelik testleri niyeyse sana hep oyun oynuyordu..olsun..önümüze bakalım..hem sende melek gibi 5.5 aydan sonra hamile kalırsın belki..onun gibi sorunsuz bir hamilelik ve sonunda sağlıklı yavrularımız...Hayırlısı bu demekki...:1hug:

MERHABA CANLARIM GELINCIGIM kısmet degımıs bu ay demekkı hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ınsllhh mevlutun u allah kabul etsın ınsallh bıtanemmm eee nasılsınız

Gelinciğim üzülme canım nasip değilmiş nasıl olsa hamile olma gibi bir şansımız var doğumdan sonra adetler düzensiz olduğu için yumurtlama günleri kayabiliyor biliyorsun hayırlısı inşallah canım ayrıca mevlid için Allah kabul etsin inşallah duaların kabul olur Allah gönlüne göre verir hepimize yavrularımızın kardeşlerini hayırlısıyla gönderir inşallah:Saruboceq:

28 Mavi tayin istemişsin inşallah sizin için hayırlısı ne ise o olur canım.:Saruboceq:

GELıNCıK Allah kabul etsin canım mevlüdünü ve dualarını bizleri de unutmamışsın sağolasın kendini hamileliğe hemen hazırlamışsın bayağı üzüldün bekleme süren doldu nasıl olsa bu ay olmazsa bir sonraki ay olur inşallah geç olsun da güç olmasın

CEYNUUR Tayin istedik ama hiçbir şeyden emin değilim dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun bugünlerde tamamen karamsar bir yapıya sahibim elimde değil bugünler de geçecek ama nasıl bilemiyorum artık sen neler yaptın genetik araştırmaya başladın mı yoksa yaz tatiline mi bıraktın?

28 mavi inş ignelerimi vuruluyorum kollarım moralmaya basladı olsun bebişimi hayırlı ve saglıklı yine kucagıma alayımda ben her şeye razıyım rabbim herkesede nasif etsin bebişleri bu mübarek üç aylarda tayinini istemişsin hakkında hayırlısı neresiyse o olsun arkadas allah a emanet ololumunekankayizsmile

Gelincik Allah kabul etsin mevlidini.Ne diyeceğimi şaşırdım. Canım üzme kendini inşallah bebeğin bir daha ki ay sağlıcakla gelecek sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…