- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.401
melegim 26 hayırlı olsun bu mübarek günde hep şansın iyi olsun cici 22 iyi ol desemde olunmuyor biliyorum ama allah tan sabır dilemekten baska elimizden birşey gelmiyor sabır versin rabbim hepimize allah a emanet ol kendine iyi bak arkadas kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
gelincik canım ya bir gün girmedim topikte neler olmuş böyle çok şey kaçırmışım idrar tahlilinde hamileliğin çıktı ama adet görmeye mi başladın canım? belki yerleşme kanamasıdır bazılarında böyle olabiliyormuş keşke bugün bir kan tahlili yaptırsaydın ya pazartesiye kadar nasıl bekleyeceksin? ben olsam meraktan çatlarım bir de benim adetim hiç gecikmez bir defa gecikti hamileydim yani yine gecikse kesin hamileyim derim sende durumlar nasıldı? mevlüt yarın okunacak ya bizler için de dua etmeyi unutma gönlümüzden geçeni biliyorsun nasıl olsa :ecrin_bebek:
meleğim 26 iş bulmana sevindim söylediğine göre çok da zevkli sana iyi çalışamalar belki de günün birinde senin yaptığın bardakları kullanırız belli mi olur
ahh canım cok sağollm ınan kafam dagılıyoo evde olsamm heppp uzulup aglamakla gecıyoo vaktımmmm en azından bırseylerle mesgul oluyorumm tatlımmm...tayın ıcınde rabbım hakkında hangı yerı nasıp ettıyse o olsun bıtanemmmm
kızlar ben bu arada tayin istedim çanakkale ve iskenderuna dua edin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun çanakkale benim memleketim iskenderun eşimin memleketi salı günü sonuçlar belli olacak çok da istekli değilim aslında bakalım sonuç ne olacak????
canımm nasıll yaaaaa testte ıkı cızgı cıkmadı mııııııarkadaşlar erken mi davrandım yanılıyo muyum bilmiyorum ama adet olcam sanki hafiften kan geliyo yine silinti gibi hayırlısı artık hamişim sandım ben ya tam adet te değil :gitme:
arkadaşlar erken mi davrandım yanılıyo muyum bilmiyorum ama adet olcam sanki hafiften kan geliyo yine silinti gibi hayırlısı artık hamişim sandım ben ya tam adet te değil :gitme:
canım benim benim hamilelikte de olmuştu kahve lekeler..ama doktorum kırmızı olmadığı sürece korkma demişti..sende korkma canım Allah yardımcın olsun..Rabbim gönlünü ferahlatsın..sağlıklı uzun ömürlü hayırlı olacak inşallah...:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
canım estağfirullah..benimde 1 haftam var adete..hem çok istiyorum..hem çok korkuyorum..hemde umutlanmayım ddiyorum..salı günüde tayinler açıklanacak..bakalım Allah neyleyecek halimizi...tayinimiz çıksa..hamile old. öğrensem..rüyalar gerçek olsa...stresli bir aydı yani..amın ncanım ınsallh saglıklı ve hayırlı bı sekılde kucagına alır gelıncıgımızz sen nasılsın eyıftul senın bırseyın var mı??sorumu madur görr
canım hiiiçç üzülme..Rabbimin bir bildiği vardır..zaten hamilelik testleri niyeyse sana hep oyun oynuyordu..olsun..önümüze bakalım..hem sende melek gibi 5.5 aydan sonra hamile kalırsın belki..onun gibi sorunsuz bir hamilelik ve sonunda sağlıklı yavrularımız...Hayırlısı bu demekki...:1hug:slam arkadaşlar mevlit bitti çok ağladım çok zordu oğlumu kaybettiğim gün kadar zordu hoca çok güzel okudu çok güzel şeyler söyledi 2 defa 7 aylık bebeğini kaybetmiş o da hem çok güzeldi hem yoğun bir acı...Sizler içinde dua ettim tüm melek anneleri için.
Bu arada iice kan gelmeye başladı yanıldım arkadaşlar adet oldum bugün iice kanamam oldu test yanılttı beni 2.çizgiyi eşim bile görmüştü kısmet bu aya değilmiş
üzgünüm ama elden bişey gelmiyo doğumdan sonra adetimin düzeni bozuldu anladığım kadarıyla umarım bu son düzensiz ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?