- Konu Sahibi gelincik37_34
-
insallah canım ınsallah bak 3 ay gecmıs nasıl gectı bılmıyoruz allahın ıznıyle 3 ay daha gececekİnşallah canım aminnn.Ben otopsi istemedim kıyamadım göremedim bile 1 defa kabrine gidebildim şimdi test sonucunu bekliyoruz ben ve eşimden kan aldılar kromozom ve kanda pıhtılaşma varmı diye bakılıcak az kaldı sonuçlara.Otopsi istemediğimizden tam olarak nedenini bilemiyoruz ama doktorum kalpten kaynaklı oluyo bu tür ölümler dedi.Sonuçlarla birlikte doktora gidicem 1 hafta öncesine kadar kalp atışı her şeyi normaldi.1 hafta sonra kont.gittiğimde nst de kalp atışı bulunamadı çok kötü zor bir andı tarifi imkansız.3 yıllık evliyim 25 yaşındayım bende 3 ay olacak oğluşum gideli ama Rabbim sabrını veriyo canım kısmet inşallah bu bahar yaz arası çalışmalara başlıcaz Rabbim sağlık sıhhat versin bizde burada hep birlikte atlatıcaz inşallah opuyorumnanaktan
doktora gitmişin ben giremedim bir ara eşim izinliydi haftasonu birde kulüpte sorun vardı kaçırdım tatlım naptın bakim doktor işini
meraba kızlar nasılsınız..
inşallah canım geçecek atlatıcaz hep birlikte sonra hamileliğimizi paylaşıcaz melek 76 nın 5 haftası kalmıştı enson en güzel umut dolu örnek o geçiyor ve geçecek
meraba kızlar nasılsınız..
ya gıttım bakırköye sanşa takıbıne gıttıgımm dr u gördum onunla konustum testlerı sordum dedıkı senın bebegının ölme nedenı ıle alakası yok bu testlerın dedı allah yapısı öyleymıs bebegının dedı özel hastaneler verır o testlerı ne ıcın de verdıklerını bılmezler ama onun nedenlerı var dedı kan pıhtılaşması kromozom testlerının 2 3 cocuk dogurursun onlardada sebepsız ölumler olur öyle arastırılır dedı folık verdı 9 ay bekle dedı zorlaaaaa ısrarla 6 aya dusurdummmkaydirigubbakcemile2 öyleee tetlımm işte
ayyyy ne gusel rabbım ıcınden gecını nasıp etsın sana datlummmmmm ınsallah bızımde gececek bızımde 3 ay bıttı allahın ıznıyle 2 ay da bıtecekkk ınsallllllhhhhiyiyim kızlar sağolun.benim 4 ay bitiyo. 5. ay giriyorum.ama bakalım.şun kan pıhtılaşma tetlerim yapılıyo. bazıalrını vrdim. bazıalrının günü var bekliyorum
kızlar meleğim 5 ay sonra korunmyı bıraktı diye biliyorum ben. ve biçok kişiyle konuştum böle 4 ay sonra 5 ay sonra hamile kalan. ama işte insn cesaret edemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?