Melek anneleriyle genel sohbet´e....

insallah canım ınsallah bak 3 ay gecmıs nasıl gectı bılmıyoruz allahın ıznıyle 3 ay daha gececek

atlatacagız bırlıkte

inşallah canım geçecek atlatıcaz hep birlikte sonra hamileliğimizi paylaşıcaz melek 76 nın 5 haftası kalmıştı enson en güzel umut dolu örnek o geçiyor ve geçecek

doktora gitmişin ben giremedim bir ara eşim izinliydi haftasonu birde kulüpte sorun vardı kaçırdım tatlım naptın bakim doktor işini

ya gıttım bakırköye sanşa takıbıne gıttıgımm dr u gördum onunla konustum testlerı sordum dedıkı senın bebegının ölme nedenı ıle alakası yok bu testlerın dedı allah yapısı öyleymıs bebegının dedı özel hastaneler verır o testlerı ne ıcın de verdıklerını bılmezler ama onun nedenlerı var dedı kan pıhtılaşması kromozom testlerının 2 3 cocuk dogurursun onlardada sebepsız ölumler olur öyle arastırılır dedı folık verdı 9 ay bekle dedı zorlaaaaa ısrarla 6 aya dusurdummmkaydirigubbakcemile2 öyleee tetlımm işte

yaa dun okudum bı yerde ben 1 sene bekledım yazıyordu yanlıs anlamısım belkı 5.5 ay sonra hamıle kaldı ve suan hamıle 5 haftasımı var yanı bende hamıle kalabılmesı ıcın 5 haftası var zannedıyorum

hımm hayırlısı canım zaten bu testleri plesanta ve anne karnında bebğin kalbi durunca istiyolarmış bende yeni öğrendim bunu.Zaten tekrarladıktan sonra bu düşükleri yada bebek vefat ettikten sonra testleri yapsalar ne anlamı kalcak

evet karıştırdın büyük ihtimal 6 ayı beklememiş melek kendini de ii hissetmiş Rabbimde nasip etmiş inşallah sağlıcakla geçer şu 5 haftasıda bende umutla bekliyorum

iyiyim kızlar sağolun.benim 4 ay bitiyo. 5. ay giriyorum.ama bakalım.şun kan pıhtılaşma tetlerim yapılıyo. bazıalrını vrdim. bazıalrının günü var bekliyorum

kızlar meleğim 5 ay sonra korunmyı bıraktı diye biliyorum ben. ve biçok kişiyle konuştum böle 4 ay sonra 5 ay sonra hamile kalan. ama işte insn cesaret edemiyor.

iyiyim kızlar sağolun.benim 4 ay bitiyo. 5. ay giriyorum.ama bakalım.şun kan pıhtılaşma tetlerim yapılıyo. bazıalrını vrdim. bazıalrının günü var bekliyorum
ayyyy ne gusel rabbım ıcınden gecını nasıp etsın sana datlummmmmm ınsallah bızımde gececek bızımde 3 ay bıttı allahın ıznıyle 2 ay da bıtecekkk ınsallllllhhhh

kızlar meleğim 5 ay sonra korunmyı bıraktı diye biliyorum ben. ve biçok kişiyle konuştum böle 4 ay sonra 5 ay sonra hamile kalan. ama işte insn cesaret edemiyor.

canım ona bakarsan benım kırkı bıtmıs hemen hamıle kalan tanıdıgımda var hemde 3 tane sezeran yapmıs 4.yu kırkı cıkmıs hemen hamıle kalmıssırnaşık şey

eeee günler nasıl geçiyo kızlar.offff bazen öyle daralıyorumki. aslında yapıcak bi sürü işim var okulla ilgili faaln. ama hiç içimden gelmiyo. valla arkdaşlarla falan bi araya gelmek iyi geliyo. günümüz vardı bizim bitiyo bu ay. yeniden başlıyalım dedik hemde 15 günde bir yapalım. vakit geçer diye. bana iyi geliyo. napıyım evde düşün düşün kendimi yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…