Melek anneleriyle genel sohbet´e....

cici kaç gündür uğramıyorsun sat 13 haziran yeni liste başlamıştı vereyim dedim galiba gelincik de mevlütten dolayı yorgun düştü burayı ihmal etmeyin ama gözümüz bilgisayarda kalıyor sonrayerimseniben

[CEYNUUR Tayin istedik ama hiçbir şeyden emin değilim dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun bugünlerde tamamen karamsar bir yapıya sahibim elimde değil bugünler de geçecek ama nasıl bilemiyorum artık sen neler yaptın genetik araştırmaya başladın mı yoksa yaz tatiline mi bıraktın?[/QUOTE]

Ben daha hiçbir şey yapmadım işe başlayınca yine kendimi unuttum yazılılardı, ortalamaydı derken bir hengamedir gidiyor inşallah bu haftadan sonra artık bir şeylere başlarım

canım arkadaşlarım sağolun amin inşallah Rabbim kabul eder güzel içten dualarınız için çok teşekkür ederim.Evet kısmet değilmiş bu ay nasip ne zamansa Rabbim ne zaman uygun görecekse sağlıklı ömürlü o zaman nasip etsin hepimize inşallah.

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|selda5428|12||20.12.2011
|Sweetbaby|10||03.01.2011
|hadibakem|8||18.01.2011
|sinannuray|8||18.01.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|SAT
gelincik37_34|16.07.2010
meleğim26|
cici_22|17.06.2010
28mavi|13.06.2010

meleğim ve aşkım|
ceynuur|[/table]

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım
ne zamandır giremedim nete evde işler çok oluyo zaten sabah ezanında yatıyorum geç kalkıyorum o yüzden düzenim çok bozuldu eşim evde olduğundan beri ama size iyi haberlerim var eşim yarın işe başlıcak Allah'ın izniyle ama ben hala bulamadım arayış içindeyim sürekli birde yarın hastaney gidicem saat 3 gibi tırnak sorunum vardı ya onu çektirmek için gidicem dra dua edin bana acımasın ya biras korkuyorum....

gelinciğim üzülme sakın rabbim hayırlısını verir inşallah bir dahaki aya Rabbim bütün isteyenlerin yüzünü güldürsün amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn.....

28 mavicim canım arada ben giriyorum okuyorum nedendir bilmiyorum ama yazamıyorum bu ara biraz içim buruk hep ama hep aklımdasınız sende dorduğun için teşekkür ederim canım sen,n içinde hayırlısı neyse o olsun hakkında canım

meleğiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm napıyosun canım benim.......bir türlü karşılaşamadık ya canım ..

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|selda5428|13||20.12.2011
|Sweetbaby|11||03.01.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|BAT
cici_22|17.06.2010
meleğim26|10.07.2010
28mavi|13.07.2010
gelincik37_34|16.07.2010
ceynuur|
canfezam|[/table]

kızlar ben SATa göre BATları yazdım onlara göre takip edelim ceynuuurcum sende verirsen eklerim canım canfezam sende tabi isteyenler yazsın bende ekliyim

cici nerelerdesin liste işi sana ait ama yoksun olmuyo opuyorumnanaktan canım tırnağın inşallah acısız ağrısız alırlar sıkıntın kalmaz tırnakla ilgili geçiverir hemen inşallah.Eşin içinde de çok sevindim inşallah gönlünüzden geçtiği gibi bir iştir Allah muaffak etsin canım eşinde gitmediğine göre sende korunmazsın artık dimi hadi hayırlısı olsun canım benim ihmal etme gir topiğe

meleğim canım işe başlayalı pek görüşemiyoruz sen girene kadar kimse kalmıyo bu arada işin zevkli diyodun nasıl gidiyo alıştın mı tatlım msn de de yoksun girdikçe bakıyorum sana ama olsun karşılaşamazsakta kendeinden haberdar et bizi olur mu şeker opuyorumnanaktan

Eyiftul yeni görev yerin hayırlı olsun. Nisan ayında Niğde'deydim kendi halinde, sakin bir şehir. Çocukluk arkadaşım orada ingilizce öğretmeni kısmet belki birlikte çalışırsınız. Yeni bir yer, yeni bir başlangıç inşallah uğur getirir sana, yeni görev yerinde bebeğini büyütürsün.

niğdeli olarak şehri beğendiğine sevindm premete inş iisndr bu arada

hayırlı günler melek anneleri nasılsınız allah ım inş bu mübarek üç ayda rabbim inş dualarımızı kabul eder bebişlerimizi hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız allah ım dualarımızı kabul ederde bebiş isteyen herkesede nasif etsin allah a EMANET OLUN arkadaslar

hayırlı günler melek anneleri kandiliniz mübarek olsun allah ım inş bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin bebişlerimizi hayırlı ve saglıklı yine kucaklarımıza almayı nasif etsin herkesede bu mübarek gecede bebişlerimizi gönderir inş rabbim allah a emanet olum melek anneleri hoşçakalın kendinize iyi bakin arkadaslar

Hayırlı kandiller canlarım Rabbim açılan ellri yalvaran gönüllerimizi gönlümüzün muradın sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla nasip etsin hamile arkadaşlara hayırlı bir hamilelik süreci,yavrularını bekleyenlerede tez zamanda hamilelik müjdesini nasip etsin inşallah.Bir daha bu acıyı yaşatmasın Rabbim bu güzel mübarek ayların hürmetine Regaib kandili hürmetine açılan elleri ağlayan gönülleri serinletsin yavrularımızın şefaatine nail eylesin inşallah.Aminn

canlarım benim herkese hayırlı kandiller Rabbim herkesin gönlünü ve avuçlarını bu mübarek günde boş bırakmasın herkesin duaları kabul olsun hepimizin yüzünü güldürsn Rabbim amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

canların regaıp kandılınız mubarek olsun rabbım herkesın gönlündekı ıstegı dılegı bu mubarek gecenın hurmetıne nasıp etsınn...hamıle arkadaslarımıza saglıklı sıhhatlı doğum yapıp bebeklerını kucaklarına almayı bebegı olmayanlara bebek hasretını dındırmeyı veee bızzz melek annelerınede rabbım uygub zamanı ne zamnasa saglıklı sıhhatlı bır sekıldebebegımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ıns..... amıııınnnnnnnnn

Selamun aleyküm kızlar nasılsınız?
Kandiliniz mübarek olsun. Ne güzel dualar etmişsiniz böyle, Bende yürekten ''AMİN' diyorum bu güzel dualarınıza..
Kızlar bu gece birbirimizi unutmayalım dualarımızda inşallah. Birbirimizi tanımıyorsak bile din kardeşiyiz Müminin mümine duası geri çevrilmezmiş...
Rabbim tüm melek annelerine sabırlar ve gelecekte hayırlı, sağlıklı evlatlar nasib etsin inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…