- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.441
evet canım ya guzel gıdıyo sımdılık en azından kafam dagılıyooo sekerımmmmeleğim canım işe başlayalı pek görüşemiyoruz sen girene kadar kimse kalmıyo bu arada işin zevkli diyodun nasıl gidiyo alıştın mı tatlım msn de de yoksun girdikçe bakıyorum sana ama olsun karşılaşamazsakta kendeinden haberdar et bizi olur mu şeker opuyorumnanaktan
canımmmm ıyıyımmmm gecmıs olsunn tatlım tırnagına:):) esının ıs bulduguna cokk sevındımmmm canımm hayırlı olsunnnnn sende acele etme ıs ıcın rabbım zamanı ne zamnasa o zaman verırrrmerhaba kızlar nasılsınız bakalım
ne zamandır giremedim nete evde işler çok oluyo zaten sabah ezanında yatıyorum geç kalkıyorum o yüzden düzenim çok bozuldu eşim evde olduğundan beri ama size iyi haberlerim var eşim yarın işe başlıcak Allah'ın izniyle ama ben hala bulamadım arayış içindeyim sürekli birde yarın hastaney gidicem saat 3 gibi tırnak sorunum vardı ya onu çektirmek için gidicem dra dua edin bana acımasın ya biras korkuyoru
meleğiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm napıyosun canım benim.......bir türlü karşılaşamadık ya canım ..
kimsecikler yok..biz tayin olduk arkadaşlar niğdeye.........bakalım yeni yer yeni hayat.........DUA EDİN....Dualarda buluşalım....
amin canım..çok teşekkürler..yüreğine sağlıkEyiftul yeni görev yerin hayırlı olsun. Nisan ayında Niğde'deydim kendi halinde, sakin bir şehir. Çocukluk arkadaşım orada ingilizce öğretmeni kısmet belki birlikte çalışırsınız. Yeni bir yer, yeni bir başlangıç inşallah uğur getirir sana, yeni görev yerinde bebeğini büyütürsün.
ayyy canımm hayırlı olsunn nıgdelı tanıdıklarımız var ıyı ınsanlardırrrr ınsallah hayırlısı olur senın esın ıcın
canımm takma kafana hersey oluruna varır ınsallah rabbımın ıznıyleee saglıklı sıhhatlı sekılde bebegını kucagına alırsınn canım rabbım olmayanı var edendır unutmaaacanlarım bendeki haberler birikti ilk önce tayinimizin çıkmadığını söyleyeyim yine aydındayız
genetik sonuçlarımız çıktı eşimin ve benim kromozom analizinde bir problem yok kan pıhtılaşmasında homozigot ve heterozigot mutasyon var yani bebeğimi kaybetmemin sebebi kan pıhtılaşması bundan sonraki hamilelikte iğne vurulacakmışım buna rağmen size hastaneden kucağınızda sağlıklı bir bebekle çıkacağınızı garanti edemem dedi çok moralim bozuldu izmirde dr a gitmeyi düşünüyorum bir de eylül ayında folik asite başlayalım aralık ayında da siz çalışmalara başlayın dedi çoooooooook geç yaaaaa
CİCİ eşinin işe girmesine çok sevindim inşallah tırnak problemin hallolur canın yanmaz
Hayırlı kandiller, hepimizin duaları kabul olur inşallah.
28 Mavi canım tayinin çıkmadığına üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekki ayrıca kan pıhtılaşması diye de üzülme canım seni korkutmasınlar öyle iğnelerini ilaçlarını düzenli kullandın mı Allah'ın izniyle inşallah bebeğine kavuşursun çünkü eşimin bir akrabası da kan pıhtılaşmasından bebeğini kaybetmişti ama şimdi sağlıklı bir bebeği var, moralini bozma canım en azından tedavi edilebilecek bir durum Allah'ın izniyle. Her şeyin hayırlısı canım
kimsecikler yok..biz tayin olduk arkadaşlar niğdeye.........bakalım yeni yer yeni hayat.........DUA EDİN....Dualarda buluşalım....
canlarım bendeki haberler birikti ilk önce tayinimizin çıkmadığını söyleyeyim yine aydındayız
genetik sonuçlarımız çıktı eşimin ve benim kromozom analizinde bir problem yok kan pıhtılaşmasında homozigot ve heterozigot mutasyon var yani bebeğimi kaybetmemin sebebi kan pıhtılaşması bundan sonraki hamilelikte iğne vurulacakmışım buna rağmen size hastaneden kucağınızda sağlıklı bir bebekle çıkacağınızı garanti edemem dedi çok moralim bozuldu izmirde dr a gitmeyi düşünüyorum bir de eylül ayında folik asite başlayalım aralık ayında da siz çalışmalara başlayın dedi çoooooooook geç yaaaaa
CİCİ eşinin işe girmesine çok sevindim inşallah tırnak problemin hallolur canın yanmaz
canlarım bendeki haberler birikti ilk önce tayinimizin çıkmadığını söyleyeyim yine aydındayız
Canım bizde niğdeliyiz gerçi göç edeli çok olmuş ama sık gidemesekde arada gidiyoruz. hayırlı olsun senin için inşallah :)
Canım hayırlı olsun Rabbim yolunuzu şansınızı açık etsin inşallah ii insanlarla karşılaşırsınız dualardasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?