Melek anneleriyle genel sohbet´e....

evet canım ya guzel gıdıyo sımdılık en azından kafam dagılıyooo sekerımmm
canımmmm ıyıyımmmm gecmıs olsunn tatlım tırnagına:):) esının ıs bulduguna cokk sevındımmmm canımm hayırlı olsunnnnn sende acele etme ıs ıcın rabbım zamanı ne zamnasa o zaman verırrr

kimsecikler yok..biz tayin olduk arkadaşlar niğdeye.........bakalım yeni yer yeni hayat.........DUA EDİN....Dualarda buluşalım....

ayyy canımm hayırlı olsunn nıgdelı tanıdıklarımız var ıyı ınsanlardırrrr ınsallah hayırlısı olur senın esın ıcın

canlarım bendeki haberler birikti ilk önce tayinimizin çıkmadığını söyleyeyim yine aydındayız
genetik sonuçlarımız çıktı eşimin ve benim kromozom analizinde bir problem yok kan pıhtılaşmasında homozigot ve heterozigot mutasyon var yani bebeğimi kaybetmemin sebebi kan pıhtılaşması bundan sonraki hamilelikte iğne vurulacakmışım buna rağmen size hastaneden kucağınızda sağlıklı bir bebekle çıkacağınızı garanti edemem dedi çok moralim bozuldu izmirde dr a gitmeyi düşünüyorum bir de eylül ayında folik asite başlayalım aralık ayında da siz çalışmalara başlayın dedi çoooooooook geç yaaaaa

CİCİ eşinin işe girmesine çok sevindim inşallah tırnak problemin hallolur canın yanmaz

amin canım..çok teşekkürler..yüreğine sağlık
ayyy canımm hayırlı olsunn nıgdelı tanıdıklarımız var ıyı ınsanlardırrrr ınsallah hayırlısı olur senın esın ıcın

inşallah canım..dünya küçük..hayırlısı diyoruz..:1hug:

REGAİP KANDİLİMİZ KUTLU OLSUN MELEK ANNELERİ..DUALARDA BULUŞALIMM:1hug:

Hayırlı kandiller, hepimizin duaları kabul olur inşallah.
28 Mavi canım tayinin çıkmadığına üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekki ayrıca kan pıhtılaşması diye de üzülme canım seni korkutmasınlar öyle iğnelerini ilaçlarını düzenli kullandın mı Allah'ın izniyle inşallah bebeğine kavuşursun çünkü eşimin bir akrabası da kan pıhtılaşmasından bebeğini kaybetmişti ama şimdi sağlıklı bir bebeği var, moralini bozma canım en azından tedavi edilebilecek bir durum Allah'ın izniyle. Her şeyin hayırlısı canım

canımm takma kafana hersey oluruna varır ınsallah rabbımın ıznıyleee saglıklı sıhhatlı sekılde bebegını kucagına alırsınn canım rabbım olmayanı var edendır unutmaaa

amınnnn canım herseyın hayırlısı hayırsız olup alacagınaaa olmaması daha hayırlı rabbım herseyın en ıyısını bılırrr

Hayırlı cumalar kızlar rabbim inşallah dualarımızı kabul eder, hayırlısıyla

Cicicim geçmiş olsun canım geçmiş yazılarda senin yazını okumamışım şimdi fark ettim eşin için de çok sevindim inşallah en yakın zamanda sen de gönlüne göre bir iş bulursun canım, SAT istemişsin 22/06/2010 teşekkürler canım.

Canım tayinin çıkmamış hakkında hayırlısı buymuş demek bu konularda pek bilgim yok çıksa daha mı ii çıkmasa mı ii ama Rabbim gönlünde yatanı versin hayırlısını nasip etsin inşallah.Kan pıhtılaşmasıymış demek ki en azından nedenini biliyosun benim hiçbirşey çıkmadı daha tedbirli oluncak işte bundan sonra iğneni vurunursun sonrası Allaha emanet
canım kaç ay oldu kusura bakma unutuyorum işte karışıyo diğer arkadaşların falan.Doktor o zaman uygun gördüyse ve sende kendini toparlarsan en ii vakit o zaman olur canım

bu arada mavicim genetik sonucuyla ilgili sonucuma bakan doktor bana da aynısını söyledi herşey temiz ama bu asla olmaz anlamına gelmez dedi ama kendi doktorumda çok zor bir ihtimal tekrarlaması ama garanti hiç bir zaman olmaz dedi çok zor bir durum Rabbim yardımcımız olsun

herkese hayırlı cumalar melek anneleri...
nasılsınız Rabbim herkesin gönlünden geçeni dilinden döküleni inşallah verir bu günde dularınız kabul olsun meleklerimiz yanımızda şuan herkes tadını doya doya çıkarsın bende okucam biraz kızımla birlikte vakit geçireyim eminim yanımdadır ben çok inanıyorum sizlerde inanın arkadaşlar.

Genelde kan pıhtılaşması oluyor zaten canım sıkma canını doktorun dediğine de bakma böyle birşey söylenir mi ya kimse kimseye hiçbirşeyi garanti veremez ama, bebeğini kaybetmiş bi anneye de pat diye böyle birşey söylenmez.
İnşallah çok geç değildir cnm öyle deme hayırlıyla sağsağlim gelsin bebişin geç olsun güç olmasın inşallah.

arkadaşlar teşekkür ederim hepinize güzel dilekleriniz için eşim buldu inşallah bende mutlu olurum güzel şeylerle karşılaşırım.
eyiftulcum hayırlı olsun tayininiz çok güzek bir başlangıç yaşarsınız inşallah yeni yerinizde
28mavicim senin içinde hayırlısı buymuş demekki canım üzülme bak genetik temiz çıkmış kan pıhtılaşmasınında çaresi var Rabbim'in izniyle herşey düzelir merak etme sen ama normal doğum için çok bekle demiş dr 3 ay yaterli canım senin için sen bakma ona kendi sağlığın için 3 ay yeterli diye düşünüyorum ben herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun zaten.
ceynurcum sağol canım eklicem seni de listeye

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|selda5428|13||20.12.2011
|Sweetbaby|11||03.01.2011[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|BAT
cici_22|???
ceynuur|22.06.2010
meleğim26|10.07.2010
28mavi|13.07.2010
gelincik37_34|16.07.2010
CaNFeZaM|[/table]

canfezam canım istersen sende ver BATı

28 mavi herseyin allah ım hakkındA HAYIRLISINI nasif etsin kan pırtılaşması bendede çıktı 13 haftalık hamileyim günlük iğne vuruluyorum düşük içinde haftalık allah ım inş bu mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine rabbim hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız inş allah ım isteyenlerede bebişlerini göndersin hayırlısıyla cici 22 hayırlı olsun eşin işe girmiş seninde allah ım hakkında hayırlısını nasif etsin allah a emanet olun melek anneleri kendinize iyi bakın hasçakalın arkadaslar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

hayırlı cumalar melek anneleri allah ım inş bu mübarek günde ve üç aylarda rabbim dualarımızı kabul eder inş ve bebişlerimizide gönderir ins ve hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız bebişlerimizi allah a emanet olun melek anneleriolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…