Melek anneleriyle genel sohbet´e....

canım benim BAT 2 temmuz ama ben henüz gebelik beklemiyorum üç ayımın dolmasını bekliyorum oda ağustosda doluyor yinede ekle istersen cnm sen bilirsin.

saol canım..artık hemşeri sayılırız..ama en önemlisi kader ortağıyız...Allah hayırlısını versin..hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..

Amin canım evet aynı kaderi paylaşıyoruz hemşeride olduk ne güzel :) gittiğinde slm söyle memletime çokk özledim oraları gözümü orada açmışım dünyaya nede olsa özlüyor insan :)

MELEĞıM26 CEYNUUR GELıNCıK CıCı 22 SELDA 5428 CANFEZAM
Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim. Dr un yaklaşımı beni çok etkiledi. Sanki beni kötüye hazırlamaya çalışıyor gibi hissettim. Benim şuan 3 ay oldu. Ben eylül gibi çalışmalara başlarız diye düşünmüştüm. Dr eylülde folik asit kullanmaya başla 3 ay sonra aralıkta da çalışmalara başla dedi. Yani 9ay belemem gerekiyor bu durumda. Bu dr a 2. gidişim geçen sefer genetiğe sevk etmişti hiç muayene etmemişti. Bu sefer sonuçlara baktı ben muayene olmak istiyorum dedim eylülde bakarız artık acele etme dedi. Bir de özeline gidiyorum adamın düşünün artık. Kan pıhtılaşması olan kişilerde folik asit üretimi baskılanaıyormuş. Bu durumda bebeğin bel açıklığı olabiliyormuş. Hamileleikten 3 ay önce folik asit kullan dedi. Cevapları yaklaşımı beni tatmin etmedi anlayacağınız. ızmirde Onur BıLGıNe gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki hafta için randevu alamazsam eylüle kalacak artık. Eşim hastaneden bıktı ısrar edemiyorum. Tatile de girince memleketlere gitmek istiyoruz. Hayırlısı artık.

SELDA 5428 Sende kan pıhtılaşması çıkmış canım. Hamilelikte mi baktırdın? Daha önce mi baktırdın? Benim sonuçlarımda ....... mutasyon saptanmıştır yazıyordu sende sayısal veri var mıydı? Buradan takip ettiğim kadarıyla bazıları bebe aspirini falan kullanıyor. Dr bana doğrudan iğne dedi. Durum çok mu ciddi anlayamadım. Sen iğnelerini kendin mi yapıyorsun? Çok sordum kusura bakma.

ya kıslar kımsecıkler yok mu yaaaaaa ben bugun degısık bır ruya gmrdummm adetım gecıyormus ttest yapıyorum ama bakmıyorum sonradan bı bakıyorum kı ıkı kırmızı cızgıı hamıleyımm dıyorummmmm hemen cııyo testte hıc beklemeden.....sonra sokakta bır kedı göruyorummm kedıyı alıp sevıyorum ama gözlerııı mavii cok acıklı bı halı var kedıye dertlerımı anlatıyorumm kedıde benı dınlıyoo sonra bı bakıyorum kı kedının bır ayagı yok oturup kedıyle konusuyorum oda bana kafasını falan sallıyo tepkı verıyoo söyledıklerımıı allahh hayırlara cevırsınnn yorumlayacak olan var mı

Canım benim rica ederim bizler burda kimsenin anlayamayacağı bir aile olduk.Doktorların bu tavırları bizlere makine gibi muamele etmeleri çok üzücü ama malesef karşılaşıyoruz başka bir doktora daha git bence karşılaştır aradaki farkı sor doktorlar farklı şeyler söylerse gerekli tüm tedbirleri almak lazım canım benim.Benim doktoruma bende kan pıhtılaşması olmadığı halde her ihtimale karşın bebe aspirini kullananların olduğunu sordum o da senin süren dolsun hamile kal o zaman düşünürüz dediben bile hergün olmasa da gün aşırı kullanmayı düşünüyorum.Allahın izniyle süren dolsun sağlıcakla gelsin yeterki bebekler inşallah.

Hayır olsun canım hayırlara çıksın inşallah.Kafamızda hep çift çizgi olduğundan rüyalarada sarkıyo bende dün gece kan testi yaptırmışım değerime bakıyorum 300 küsürlü gibi bir sonuç çıkmış hep aklmıız hamilelikte olduğundan ebteresan rüyalar görüyoruz işte Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.

MELEĞıM 26 ışinden memnundun neden çıktın ya? Çok şaşırdım neyse canım hayırlısı olsun. Rüyan ilginç ama yorumlama yeteneğim yok ne yazık ki. Hayırlara çıksın inşallah. Aklımız fikrimiz bebeklerde testlerde olduğundan rüyalaramıza da giriyor anlaşılan.

GELıNCıK Senin de rüyanda test yapman değerlerine bakman bilinçaltının etkisini gösteriyor. Sen bu ay bir de hamilelik sevincini - üzüntüsünü bir arada yaşadın. Bence bundan kaynaklanıyor. Sen şimdi gittiğin dr dan memnun musun? Ben dediğim gibi hala dr arayışındayım.

Karneleri verdik seminerler başladı. 1 Temmuzda tatile giriyoruz. Tatile girmeden şu tahlilleri bitirseydim içim rahat edecekti ama kısmet artık.

Mavicim rüyalar bebeklerle odaklı işte gündüz aklımızdan çıkmadığı gibi gece de rüyalarda naparsın...

Karneler verilmiş hayırlı olsun inşallah hayırdır ne semineri okulla birlikte tatile giriyor sanıyodum öğretmenlerin.

Tahlilleride inşallah sorunsuz halledersin canım hayırlısı olsun

Karneleri verdik ama biz öğretmenler hala okula devam ediyoruz. 1 Temmuz'a kadar yarım gün okulda olacağız ondan sonra tatil başlıyor. Bu yaz tatil için neler neler düşünmüştüm. Kucağımda bebeğimle memleketime gidecektim. Bebek mevlüdü okutacaktım. Denize giremem diyordum. Sıcakta bebeğim pişik olur mu bakabilir miyim diye düşünüp duruyordum. Haziranda doğacağı için sadece 3.5 aylıkken bırakıp çalışacaktım. Ama hiçbirisini yapamayacağım. Şimdi herkes geçmiş olsuna gelecek. Üzülme yine olur daha gençsin bak eşin yanında kısmeti yokmuş Allah böyle yazmış tesellilerini dinleyeceğim. ınan bir tarafa gitmek istemiyorum. Artık gücüm kalmadı.

28Mavi İnsan kurduğu hayalleri düşününce nasıl kötü oluyor değil mi?? Hiç bi zaman gerçekleşmeyecek gibi...
Hele ultrason resimlerine bakınca? Bebeğim bir resminde gülümsüyor gibi çıkmıştı o kadar netti ki herşeyi nasıl mutlu olmuştuk.
İnsanlar teselli veriyor ama bu teselliler beni bazen daha çok üzüyor bu yüzden sana üzülme sabret diyemiyorum ama elimizden gelen bişey yok. Sabredip bebeklerimizle cennette beraber olacağız inşallah. Belki daha güzel bir şekilde.. Elimizden tutup bizi sırat köprüsünden onlar geçirecek ve alıp bizi cennete götürecekler...
Bu dünyada da yeniden sağlıklı bebekler nasib etsin rabbim burada isteyen herkese...

canım rabbım bunu uygun gördu sınavımız bu yapacak bırseyımız yok hayaller yarım kalan hersey ıcımızı yakıyooo ama öbur tarafta bebegımız yanan yureklerımıze su serpecekk

canım rabbım bunu uygun gördu sınavımız bu yapacak bırseyımız yok hayaller yarım kalan hersey ıcımızı yakıyooo ama öbur tarafta bebegımız yanan yureklerımıze su serpecekk

Haklısın canım Rabbim bu dünyada dert veriyor ama sabredenlerede müjdeler veriyor cennetle müjdeliyor bundan güzel mükafat mı olur... Rabbim sen ne büyüksün..

İşten ayrılmışsın canım hayırlısı olsun hakkında daha iyi bi iş bulursun inşallah.

merhaba melek anneleri nasılsınız?
bizde düğün yaptık geldim bende kırmızılarda geldi yokmuş bişey yani koktum bende sakın beni yanlış anlamayın istemediğimden değil çooook istiyorum olsa keşke öyle bişey ama bu ay korktum çünkü ayağım dişim falan derken bu ay ilaç çok kullanmıştım onunn için korkmuştum yani
kızmayın bana sakın o yüzden neden istemedin diye

bu arada geçenlerde rüyamda bu psikolojiyle 4 tane çocuğum olmuş üçüz üçü erkek bir tanede onların yanında kız vardı kızımı kaybetmişim oğlanlar yaşıyodu sizce nasıl bir rüya Rabbim hayırlara çıkarsın

meleğim canım kız ne oldu hayırlısı olsun gerçi böylesi daha iyiymiş işin için bir namaz kılmaya bile karışan yerden ne beklersin ki millete sigara molası verirler ama namaz için laf söylerler hayırlısı buymuş boşver canım üzülme

Canım benim bütün hayaller hep yarım kaldı her zamanda eksik kalacak ama elden gelen bişey yok arkadaşlar da ne güzel demiş Rabbim ahiretimiz için onları aldı orada sonsuz bir yaşam bizi bekliyo olacak sonsuz bir yaşam hiç bitmeyecek düşünsene aklıma geldikçe sevinçten ağluyorum biz yavrularımızı bekliyoduk onlar bizi bekliyo oraya artık bekleyen taraflar değişti sadece yavrularımız var bunu biliyoruz hatta hissediyoruz benim oğlum hep sağ omzumda bir melek diyorum çünkü onlar varlar.Sabır göstermekten başka dua etmekten başka çaremiz yok acıyı çekilibilir kılıp dünya yaşantımız bitene kadar sabır inşallah kuzularımızın kardeşleri tez ve hayırlısıyla gelir sağlıcakla kavuşuruz tek ümidimiz bu

canım namaz kılıyorum dıye bıraz sorun olduuu o yuzden cıkarttılar hayırlısıı böyleymısss

Canım benim hakkında hayırlısı olsun kısmet belki başka yerdedir onlar kendi kaybeder haberleri yok bundan tatlım

Cici düğün güzel geçmiştir umarım ilaç kullandığın için kırmızıları görmen hayırlısı oldu belki kimse kızmaz canım sonuçta en çok ihtiyaç duyduğumuz sağlıklı ömürlü bir bebek hele hele bizler nasıl istemeyiz.Tırnağın nasıl ii mi biraz daha

Rüyanda hayır olsun inşallah erkek çocuk güzel habere kız çocuk sıkıntıdan kurtulmaya
derler ama Rabbim hayırlara çıkarsın böyle güzel sağlıklı evlatların olsun canım:Saruboceq:

can kuslarım nabersınız yaaaa işten ayrılmak koymadı bana onlar kaybettııı benım gıbıı bırısınııııı:):):):) usta basıı cok uzuldu ama herkes uzuldu ben gıderkenn cok sevmıstıkkk dıyolarrrrr:):):):) amaaannnn en co da esım sevındıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…