- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.461
[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
|selda5428|13||20.12.2011
|Sweetbaby|11||03.01.2011[/table]
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"]Kullanıcı Adı|BAT
cici_22|???
ceynuur|22.06.2010
meleğim26|10.07.2010
28mavi|13.07.2010
gelincik37_34|16.07.2010
CaNFeZaM|[/table]
canfezam canım istersen sende ver BATı
saol canım..artık hemşeri sayılırız..ama en önemlisi kader ortağıyız...Allah hayırlısını versin..hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin..
MELEĞİM26 CEYNUUR GELİNCİK CİCİ 22 SELDA 5428 CANFEZAM
Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim. Dr un yaklaşımı beni çok etkiledi. Sanki beni kötüye hazırlamaya çalışıyor gibi hissettim. Benim şuan 3 ay oldu. Ben eylül gibi çalışmalara başlarız diye düşünmüştüm. Dr eylülde folik asit kullanmaya başla 3 ay sonra aralıkta da çalışmalara başla dedi. Yani 9ay belemem gerekiyor bu durumda. Bu dr a 2. gidişim geçen sefer genetiğe sevk etmişti hiç muayene etmemişti. Bu sefer sonuçlara baktı ben muayene olmak istiyorum dedim eylülde bakarız artık acele etme dedi. Bir de özeline gidiyorum adamın düşünün artık. Kan pıhtılaşması olan kişilerde folik asit üretimi baskılanaıyormuş. Bu durumda bebeğin bel açıklığı olabiliyormuş. Hamileleikten 3 ay önce folik asit kullan dedi. Cevapları yaklaşımı beni tatmin etmedi anlayacağınız. İzmirde Onur BİLGİNe gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki hafta için randevu alamazsam eylüle kalacak artık. Eşim hastaneden bıktı ısrar edemiyorum. Tatile de girince memleketlere gitmek istiyoruz. Hayırlısı artık.
SELDA 5428 Sende kan pıhtılaşması çıkmış canım. Hamilelikte mi baktırdın? Daha önce mi baktırdın? Benim sonuçlarımda ....... mutasyon saptanmıştır yazıyordu sende sayısal veri var mıydı? Buradan takip ettiğim kadarıyla bazıları bebe aspirini falan kullanıyor. Dr bana doğrudan iğne dedi. Durum çok mu ciddi anlayamadım. Sen iğnelerini kendin mi yapıyorsun? Çok sordum kusura bakma.
ya kıslar kımsecıkler yok mu yaaaaaa ben bugun degısık bır ruya gmrdummm adetım gecıyormus ttest yapıyorum ama bakmıyorum sonradan bı bakıyorum kı ıkı kırmızı cızgıı hamıleyımm dıyorummmmm hemen cııyo testte hıc beklemeden.....sonra sokakta bır kedı göruyorummm kedıyı alıp sevıyorum ama gözlerııı mavii cok acıklı bı halı var kedıye dertlerımı anlatıyorumm kedıde benı dınlıyoo sonra bı bakıyorum kı kedının bır ayagı yok oturup kedıyle konusuyorum oda bana kafasını falan sallıyo tepkı verıyoo söyledıklerımıı allahh hayırlara cevırsınnn yorumlayacak olan var mı
MELEĞİM 26 İşinden memnundun neden çıktın ya? Çok şaşırdım neyse canım hayırlısı olsun. Rüyan ilginç ama yorumlama yeteneğim yok ne yazık ki. Hayırlara çıksın inşallah. Aklımız fikrimiz bebeklerde testlerde olduğundan rüyalaramıza da giriyor anlaşılan.
GELİNCİK Senin de rüyanda test yapman değerlerine bakman bilinçaltının etkisini gösteriyor. Sen bu ay bir de hamilelik sevincini - üzüntüsünü bir arada yaşadın. Bence bundan kaynaklanıyor. Sen şimdi gittiğin dr dan memnun musun? Ben dediğim gibi hala dr arayışındayım.
Karneleri verdik seminerler başladı. 1 Temmuzda tatile giriyoruz. Tatile girmeden şu tahlilleri bitirseydim içim rahat edecekti ama kısmet artık.
melekcim işten ayrılmışın hayırlır memnundun en son yazdığında kısmet canım hayırlısı olsun hakkında inşallah
28Mavi İnsan kurduğu hayalleri düşününce nasıl kötü oluyor değil mi?? Hiç bi zaman gerçekleşmeyecek gibi...
Hele ultrason resimlerine bakınca? Bebeğim bir resminde gülümsüyor gibi çıkmıştı o kadar netti ki herşeyi nasıl mutlu olmuştuk.
İnsanlar teselli veriyor ama bu teselliler beni bazen daha çok üzüyor bu yüzden sana üzülme sabret diyemiyorum ama elimizden gelen bişey yok. Sabredip bebeklerimizle cennette beraber olacağız inşallah. Belki daha güzel bir şekilde.. Elimizden tutup bizi sırat köprüsünden onlar geçirecek ve alıp bizi cennete götürecekler...
Bu dünyada da yeniden sağlıklı bebekler nasib etsin rabbim burada isteyen herkese...
canım rabbım bunu uygun gördu sınavımız bu yapacak bırseyımız yok hayaller yarım kalan hersey ıcımızı yakıyooo ama öbur tarafta bebegımız yanan yureklerımıze su serpecekk
kızlar ıstenn ayrıldımmmmmmmm:):):)
Karneleri verdik ama biz öğretmenler hala okula devam ediyoruz. 1 Temmuz'a kadar yarım gün okulda olacağız ondan sonra tatil başlıyor. Bu yaz tatil için neler neler düşünmüştüm. Kucağımda bebeğimle memleketime gidecektim. Bebek mevlüdü okutacaktım. Denize giremem diyordum. Sıcakta bebeğim pişik olur mu bakabilir miyim diye düşünüp duruyordum. Haziranda doğacağı için sadece 3.5 aylıkken bırakıp çalışacaktım. Ama hiçbirisini yapamayacağım. Şimdi herkes geçmiş olsuna gelecek. Üzülme yine olur daha gençsin bak eşin yanında kısmeti yokmuş Allah böyle yazmış tesellilerini dinleyeceğim. İnan bir tarafa gitmek istemiyorum. Artık gücüm kalmadı.
canım namaz kılıyorum dıye bıraz sorun olduuu o yuzden cıkarttılar hayırlısıı böyleymısss
merhaba melek anneleri nasılsınız?
bizde düğün yaptık geldim bende kırmızılarda geldi yokmuş bişey yani koktum bende sakın beni yanlış anlamayın istemediğimden değil çooook istiyorum olsa keşke öyle bişey ama bu ay korktum çünkü ayağım dişim falan derken bu ay ilaç çok kullanmıştım onunn için korkmuştum yani
kızmayın bana sakın o yüzden neden istemedin diye
bu arada geçenlerde rüyamda bu psikolojiyle 4 tane çocuğum olmuş üçüz üçü erkek bir tanede onların yanında kız vardı kızımı kaybetmişim oğlanlar yaşıyodu sizce nasıl bir rüya Rabbim hayırlara çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?