Melek anneleriyle genel sohbet´e....

dün babalar günüydü çok buruktum yine eşim çalıştığı için pekte belli etmez zaten ama eşim 9 yaşında babasını kaybetmiş yıllarca yaşamış bu acıyı ama oğlumuzun yokluğuda eklenince hem baba hem oğul yok içim parça parça sarıldım boynuna biz göremesekte yavrumuz var bizim babalar günün kutlu olsun diyebildim sarıldık kalakaldık bir daha da konusunu hiç açmadık gülüştük şakalaştık eminim Haktanımda böyle olsun isterdi hep mutlu görmeyi ister bizi

canım burukluk vardı bızdede esım ısteydı msj attım ona yanındayken söyleyemezdım aglardım esımde uzulurduuu msj la kutladım eve geldı sarıldım boynunaaa hıcc bıseyy demedımmm odaa demedıı öyle gectı gunnnn

yaaaa sıkıldımmmmm cokkkkkkkkkkkkkkk uzun zamandır aglamıyordumm dun aksam patladım yıne kızımı özledımmm sımdı 6 aylık olacaktııı gecen kuaföre gıttımm tanıdık onunla beraber hamıleydık benım kızım bır ay önce dogacaktııı bebegını neden getırmedınn hava cok guzel dedııııı yıkıldımmmmmm mahvoldummmmmmmmonun bebegıde oradaydııı cok kötu oldummmm

canım benim bu durum benide çok etkiliyo benden sonra hamiş olanlar doğurdu geçenlerde bir arkadaş tebrik için aradı o da şok oldu.Bir bebek görsem benimde bu civarlarda olurdu yada daha küçük olurdu hep bekliyorum bakıyorum ama yok sonunda içimde kaynayan ocaklar kuruluyo

sınavımız çok güçlü zor bir süreç hemde bir ömür yetecek bir süreç korkuyorum ya hamile kalamazsam bir sorunla karşılaşırsam diye oğluma ilk denemede hamiş kalmıştım bu ay herşeyden önce kısmet ama korku sardı beni bilmiyorum ki

canım benım esımın sperm sayısı az demıstı dr yuzde 60 sansımız oldugunu sölemıstı tabıkı bu bızım ıcın buyk bı yuzde ama benımde o korku kapladı ıcımı yaa olmazsa dıyeee dusunuyorum yalan degıl ama RABBIM OLMAYANI VAR EDENDIR.... ŞÜPHESIZKI HERSEYIN HAYIRLISINI VERIR rabbıme sıgınıyorummmm...gecenlerde bı yazı okudum bu cumle vardı: RABBIM OLMAYANI VAR EDENDIRR....dusunsene gelıncıgım ne kadar derın bır cumle ne kadarrr fazıletlııı

çokk gerçekten de öyle ol dedin Rabbim oluverir.İnşallah bizede ol demiştir ve en kısa zamanda ol der güzel Allahım sağlıklı ömürlü gelsinler Rabbim nolur bekletme bizi sanki senelerdir hamile kalmayı bekliyo gibiyim çok zormuş çokk tekmelerini hıçkırığını hissedip sonra toprağa vermek sonra sil baştan başlamak takvimler her an elimde tarih kovalamaca hep yeniden başlamak çok zor Rabbim tez zamanda versin hepimize inşallah ol desin

Ben de uzun zamandan beri bebeğimin cdsini izlemek istiyordum. Nasıl etkileneceğimi bilmediğim için cesaret edemiyordum. Geçen gün tam izlemeye başladım eşim geldi kapattı. Ertesi gün eşim dışarı çıkmıştı bunu fırsat bilip hemen cdyi izledim. Ağladım ağladım ama çok da sevindim. İyi ki bu cd var elimde. Çoooooooooook özlediğin birisini görünce sevinirsin yaa aynen öyle hissettim bebişime bakarken. Bir yerde bacaklarını boylu boyunca uzatmış başka bir yerde de elini yüzüne götürüyor oğlum. Küçücük elleri parmakları nasıl güzelll nasıl güzel anlatamam. Onun için albümler hazılayacaktım ama elimde ultrason görüntüleri ve cd kaldı.

Önümüzdeki hafta salı günü için Onur BİLGİN den randevu aldık. Gitmeden içim rahat etmeyecek. Kan pıhtıllaşması çıkmıştı ya bakalım dr neler söyleyecek?Şimdi bu randevu bekleyeceğim hep bir şeyleri beklemekle geçiyor şu günlerde hayatım.

MELEĞİM 26 İşten çıkarılma sebebine üzüldüm canım gerçekten. Hiç böyle bir şey olacağını tahmin etmemiştim. Hayırlısı olsun canım.

CİCİ 22 Tırnağını çektirmiştin değil mi? İnşallah çabuk iyileşir.

merhaba kızlar nasılsınız
canlarım tırnağım iyileşti düzeldi bunca zamandır boşuna acısını çekmişim valla ne rahatmış şimdi.

buün benim evlilik yıldönümüm çok mutluyum ama genede hep içim buruk benim kızım yanımızda olamadığı için.

canım evlilik yıldönümün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice seneler geçirin inşallah.Seneyede kuzunuz kucakta olur hep birlikte kutlarsınız

üzülmemek elde değil ki bu sabah uyandığımda hayatımın altüst olduğunu tekrar farkettim elden gelen bişey yok malesef sabır canım sabır.

tırnağın için çok sevindim çok şükür iisin şimdi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…