- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.481
canım burukluk vardı bızdede esım ısteydı msj attım ona yanındayken söyleyemezdım aglardım esımde uzulurduuu msj la kutladım eve geldı sarıldım boynunaaa hıcc bıseyy demedımmm odaa demedıı öyle gectı gunnnndün babalar günüydü çok buruktum yine eşim çalıştığı için pekte belli etmez zaten ama eşim 9 yaşında babasını kaybetmiş yıllarca yaşamış bu acıyı ama oğlumuzun yokluğuda eklenince hem baba hem oğul yok içim parça parça sarıldım boynuna biz göremesekte yavrumuz var bizim babalar günün kutlu olsun diyebildim sarıldık kalakaldık bir daha da konusunu hiç açmadık gülüştük şakalaştık eminim Haktanımda böyle olsun isterdi hep mutlu görmeyi ister bizi
28Mavi İnsan kurduğu hayalleri düşününce nasıl kötü oluyor değil mi?? Hiç bi zaman gerçekleşmeyecek gibi...
Hele ultrason resimlerine bakınca? Bebeğim bir resminde gülümsüyor gibi çıkmıştı o kadar netti ki herşeyi nasıl mutlu olmuştuk.
İnsanlar teselli veriyor ama bu teselliler beni bazen daha çok üzüyor bu yüzden sana üzülme sabret diyemiyorum ama elimizden gelen bişey yok. Sabredip bebeklerimizle cennette beraber olacağız inşallah. Belki daha güzel bir şekilde.. Elimizden tutup bizi sırat köprüsünden onlar geçirecek ve alıp bizi cennete götürecekler...
Bu dünyada da yeniden sağlıklı bebekler nasib etsin rabbim burada isteyen herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?