Melek anneleriyle genel sohbet´e....

merhaba melek anneleri korktugum başıma geldi bebişim beni bıraktı hemde babalar gününde allah ım dan sabır diliyorum ama çok üzgünüm herseyin hakkımızda hayırlısı rabbim inş bebiş verin kucaklarımıza hayırlı ve saglıklı yine nasif eder inş allah a emanet olun melek anneleri rabbim eşimle bana sabır ver :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba melek anneleri korktugun basıma geldi bebişim beni bıraktı hemde babalar gününde allah ım dan sabır diliyorum ama çok üzgünüm herseyin hakkımızda hayırlısı rabbim inş bebiş verin kucaklarımıza hayırlı ve saglıklı yine nasif eder inş allah a emanet olun melek anneleri rabbim eşimle bana sabır ver hepimize sabır ver bizlere allah ım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yoksa dün dikiş atılacaktı ama bebişim acele etti dr düssün diye bekledi ama o annesini bırakmak iştemedi sonra hastanede parçalar düşmeye basladı pazar sabahı tekrar baktık bebişim beni bırakmamış ama kalbi durmus dr kürtaj yaptı

hem sevinci hemde üzüntüyü ikisini bir arada yasadım çünkü ben kürtaj oldugum gün yengemin dogumuna 10 gün vardı ama o gün dogum yaptı oda bebegi gördüm ama

canım benim yengende doğum yapmış ve senin bebeğini kaybettiğin gün hemde Allahım büyük sınava tutuyo sabır dilemekten başka çare yok canım dinlen yengenin yanında annesi falan vardır sonuçta seninde yorgunluğunu biliyolar kendini ii hissettiğinde gidersin

mavi 28 hamile iken kan pırtılasması oldugu anlasıldı 2 aylık hamileydim 1 ay sonra ögrendim kan pırtılasma oldugunu ögrendim günlük igneye basladım ama bebişim annesini bıraktı cünkü hamile oldugunu ögrendiginde günlük igneye baslanacakmış ben üc aylıkta basladım igneye 12 tane vuruldum 100 tane iğne verdi ama kısmet olmadı dr iğneleri buzdolabında sakla bozulmasın dedi saglık ocagında vuruluyordum sayısal veri bendede var allah ım inş böyle acı yasatmasın bize allah a emanet olun arkadaslar sabır ver allah ım bizlere

hem yorgunluk hem acın gitmemen daha ii dinlenip güç topla senin yanında birileri var mı yalnız kalma annene falan git ben şimdilik çıkıyorum dışarda işlerim var Çok dua et Rabbim bir yol gösterir inşallah.Canım birde araştır bu bebeklerinin düşme sebebini genetik bişeyler vardır belki Allaha emanet ol görüşürüz

sende de vardı demek kan pıhtılaşması şimdi gördüm yazını canım işte kısmet nasip diyecek başka bişey yok.Biraz dinlen iğnelerinde inşallah sonraki gebeliğinde başından kullanırsın sakla şimdi ama önce iyice dinlen senin sağlığın herşeyden daha önemli dimi

annesi köyde abim var ama allahım bizi sınıyor sabır dilemekten baska birsey gelmiyor elimizden ne kadarda olsa üzülüyoruz hic birsey yapmak gelmiyor elimizden allah a emanet olun arkadaslar karnım acıktı yemek yemeye gidiyorum hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…