- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.521
merhaba melek anneleri korktugum başıma geldi bebişim beni bıraktı hemde babalar gününde allah ım dan sabır diliyorum ama çok üzgünüm herseyin hakkımızda hayırlısı rabbim inş bebiş verin kucaklarımıza hayırlı ve saglıklı yine nasif eder inş allah a emanet olun melek anneleri rabbim eşimle bana sabır ver :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba melek anneleri korktugun basıma geldi bebişim beni bıraktı hemde babalar gününde allah ım dan sabır diliyorum ama çok üzgünüm herseyin hakkımızda hayırlısı rabbim inş bebiş verin kucaklarımıza hayırlı ve saglıklı yine nasif eder inş allah a emanet olun melek anneleri rabbim eşimle bana sabır ver hepimize sabır ver bizlere allah ım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bebeğini kaybeden bütün annelerin başı saolsun. Bende 8 mayısda kaybettim bebeğimi ve günler geçmek bilmiyor. Bu günler nasıl geçecek. Geceler gündüzler birbirine karıştı. Duygularım öyle karışık ki ben ben değilim sanki. Allah cc hepimizin yardımcısı olsun.
ben bir kac ay önce düsük yaptim bebek 4haftalikmis
hamile oldugumu bilmiyordum
ilk defa böyle bisey yasadim ve cok korkunctu okadar kan kaybettimki hayatimda bukadar kanama görmrdim cok korktum düstugunu bile anlamadim benim bir is arkadasim vardi onun bogreklerinde sorun vardi devamli cok su icmesi gerekti o birgun ise gelirken böyle kanamasi olmus resmen kan fikiriyordu benden pirtik pirtik et gibi birseylerde geldi demisti hastaneye gittiginde doktor hastaligi yüzünden oldugunu söylemis bende öyle bir rahatsizligimmi var diye düsündüm ilk önce cok korktum hastaneye gidince ögrendim cok üzüldüm acaba suclumuyumdiye birgün öncesinde birkat merdivenden yirmi kilo esya yukariya tasidim on esyalar beni cok zorlamisti ve daha sonrasinda karnima agri girmisti ertesigünde böyle birsey oldu ama hamile oldugumi bilmiyordum
bilseydim asla tasimazdim bir kizim var ama ginede onunda yasamasini isterdim ne oldugunu ve onunda minicik ellerini öpmeyi isterdim nasip.
merhaba melek anneleri korktugun basıma geldi bebişim beni bıraktı hemde babalar gününde allah ım dan sabır diliyorum ama çok üzgünüm herseyin hakkımızda hayırlısı rabbim inş bebiş verin kucaklarımıza hayırlı ve saglıklı yine nasif eder inş allah a emanet olun melek anneleri rabbim eşimle bana sabır ver hepimize sabır ver bizlere allah ım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba melek anneleri nasılsınız?
bizde düğün yaptık geldim bende kırmızılarda geldi yokmuş bişey yani koktum bende sakın beni yanlış anlamayın istemediğimden değil çooook istiyorum olsa keşke öyle bişey ama bu ay korktum çünkü ayağım dişim falan derken bu ay ilaç çok kullanmıştım onunn için korkmuştum yani
kızmayın bana sakın o yüzden neden istemedin diye
bu arada geçenlerde rüyamda bu psikolojiyle 4 tane çocuğum olmuş üçüz üçü erkek bir tanede onların yanında kız vardı kızımı kaybetmişim oğlanlar yaşıyodu sizce nasıl bir rüya Rabbim hayırlara çıkarsın
gelincik cici 22 amin iyi olmaya çalışıyorum ama nasıl oldugumu sizden baska kimse anlamaz beni sizler nasılsınız allah a emanet olun arkadaslar hoşçakalınolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Bebeğini kaybeden bütün annelerin başı saolsun. Bende 8 mayısda kaybettim bebeğimi ve günler geçmek bilmiyor. Bu günler nasıl geçecek. Geceler gündüzler birbirine karıştı. Duygularım öyle karışık ki ben ben değilim sanki. Allah cc hepimizin yardımcısı olsun.
ben bir kac ay önce düsük yaptim bebek 4haftalikmis
hamile oldugumu bilmiyordum
ilk defa böyle bisey yasadim ve cok korkunctu okadar kan kaybettimki hayatimda bukadar kanama görmrdim cok korktum düstugunu bile anlamadim benim bir is arkadasim vardi onun bogreklerinde sorun vardi devamli cok su icmesi gerekti o birgun ise gelirken böyle kanamasi olmus resmen kan fikiriyordu benden pirtik pirtik et gibi birseylerde geldi demisti hastaneye gittiginde doktor hastaligi yüzünden oldugunu söylemis bende öyle bir rahatsizligimmi var diye düsündüm ilk önce cok korktum hastaneye gidince ögrendim cok üzüldüm acaba suclumuyumdiye birgün öncesinde birkat merdivenden yirmi kilo esya yukariya tasidim on esyalar beni cok zorlamisti ve daha sonrasinda karnima agri girmisti ertesigünde böyle birsey oldu ama hamile oldugumi bilmiyordum
bilseydim asla tasimazdim bir kizim var ama ginede onunda yasamasini isterdim ne oldugunu ve onunda minicik ellerini öpmeyi isterdim nasip.
Erkek çocuğu olgun haberdir beklediğin bi haberin sonucunu iyi alcaksın demekki, yine de Allah bilir tabi hayırdır diyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?