Melek anneleriyle genel sohbet´e....

canım benim Allaha emanet ol Rabbim büyük okunan ezanların hürmetine mübarek 3 ayların hürmetine bizi kullarını çaresiz bırakmaz Allahım hep sevdiğinden kuluna verdiği acı üzülmemek elde değil ki hadi karnını doyur dikkat et kendine bende çıkıyorum

seldacım canım çoooooooooook üzüldüm yaaa gertçekten mahvoldum Allah sabır versin canım eşinle sana güç versin sabır versin offffffffffff yaa keşke böyle şeyler olmasa hiç ama bi,zim elimizden hiç bişey gelmiyo keşke gelsede yavrularımız hep bizimle olsa RAbbim inşallah en kısa zamanda bu mübarek günlerde sizin kuycağınızı doldurur canım.

ewet ya gene şehit gene saldırı artık haberleri izlemek tvyi açmak bile istemiyorum çok kötü ya Allah sabır versin tüm şehit ailelerine.

gelincik cici 22 amin iyi olmaya çalışıyorum ama nasıl oldugumu sizden baska kimse anlamaz beni sizler nasılsınız allah a emanet olun arkadaslar hoşçakalınolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

SELDA5428 Canım ya tüylerim diken diken oldu. Üzüntümü anlatmaya kelimeye bulamıyorum. Gerçekten çok üzgünüm ama ne yazık ki yapılacak bir şey yok. Senin olayından sonra dr lar ne yaparsa yapsın her şey olacağına varıyor sonucuna ulaştım. Allah sabır versin sınavımız şu andan itibaren senin sınavın çoooooooooooooook büyük. Allah'a sığın üç aylarda bol bol dua et. Allah bizlerin kucaklarını sağlıklı bebeklerle doldursun.

Bu üzüntünle bir de bana cevap yazmışsın daha da üzüldüm. Yanında kimse yokmuş keşke yakın olsaydık inan seni hiç yalnız bırakmazdık. Fırsat buldukça bilgisayara gir hissettiklerini yaz canım. Elimizden sadece bunlar geliyor. Yengenin aynı gün doğum yapması ve aynı binada oturman şimdi büyük şanssızlık. Gördükçe daha da kötü olacaksın. Görmeye de mecbursun yengen sonuçta ilişkini kesemezsin. Benim bir arkadaşımla hamileliğim beraber gidiyordu. 3 ay oldu bebeğimi kaybedeli görmemek için elimden geleni yapıyorum. Ama kaçış yok işte ortak arkadaşlar aradı. Yarın akşam onlara gideceğiz. Şimdiden üzülüyorum.

Bana geçmiş olsuna gelenler çiçek getimişti. Çok hoşuma gitmişti. Bu çiçekler senin için. a.s.

Canım benim çok üzüldüm diyecek bir şey bulamıyorum öylece kalakaldım. Sana ve eşine Allah büyük sabırlar versin, dayanma gücü versin gerçekten çok zor bir durum.ınşallah aynı acıyı Allah bir daha yaşatmaz , Rabbim hepimizin dualarını kabul eder de kucaklarımızı sağlıklı , ömürlü bebişlerle doldurur

Son düzenleme:

canımmm sokk oldum yaa basın sagolsunn ne dıcemı bılmıyorumm rabbımmm bızlere sabır versınnn ınan ıcım yandıııııı

Bebeğini kaybeden bütün annelerin başı saolsun. Bende 8 mayısda kaybettim bebeğimi ve günler geçmek bilmiyor. Bu günler nasıl geçecek. Geceler gündüzler birbirine karıştı. Duygularım öyle karışık ki ben ben değilim sanki. Allah cc hepimizin yardımcısı olsun.

ben bir kac ay önce düsük yaptim bebek 4haftalikmis
hamile oldugumu bilmiyordum
ilk defa böyle bisey yasadim ve cok korkunctu okadar kan kaybettimki hayatimda bukadar kanama görmrdim cok korktum düstugunu bile anlamadim benim bir is arkadasim vardi onun bogreklerinde sorun vardi devamli cok su icmesi gerekti o birgun ise gelirken böyle kanamasi olmus resmen kan fikiriyordu benden pirtik pirtik et gibi birseylerde geldi demisti hastaneye gittiginde doktor hastaligi yüzünden oldugunu söylemis bende öyle bir rahatsizligimmi var diye düsündüm ilk önce cok korktum hastaneye gidince ögrendim cok üzüldüm acaba suclumuyumdiye birgün öncesinde birkat merdivenden yirmi kilo esya yukariya tasidim on esyalar beni cok zorlamisti ve daha sonrasinda karnima agri girmisti ertesigünde böyle birsey oldu ama hamile oldugumi bilmiyordum
bilseydim asla tasimazdim bir kizim var ama ginede onunda yasamasini isterdim ne oldugunu ve onunda minicik ellerini öpmeyi isterdim nasip.

Sağol canım Allah razı olsun seninde başın sağolsun,geçmeyecek ki bu acı bu acıyla yaşamaya alışacağız Rabbim inşallah yine hamile kalır yavrularımıza kavuşuruz sağlıklı uzun ömürlü olurlar inşallah dua edip sabır dilemekten sabretmekten başka çare yok

Canım geçmiş olsun ne güzel ki bir evladın var Allah ona uzun ömür versin inşallah.Nerden b ilebilirsin ki bu senin elinde değil kısmeti böyleymiş bu kanama birde düşükle birlikte çok olması normal çok geçmiş olsun

Başın sağolsun canım.senağlama Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabırlar versin. Rabbim sana dayanma gücü versin.

Selda5428 canım çok üzüldüm yaa ne denir bilmiyorum ki Allah sabır versin eşinede sanada tekrar yaşatmasın aynı acıyı herşeyde bi hayır vardır canım bunu unutma böyle düşün. Rabbim herşeyin en iyisini bilir... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Selda5428 canım başın saolsun. Çok üzüldüm. Allah cc sanada ailenede sabır versin. Bende 36 haftalık bebeğimi erken doğundan dolayı 8 mayısta kaybettim. Acısı çok büyük daha dün gibi. ınşallah sabır edip yavrularımızı kucağımıza aldığımız günleride görürüz. Hepberaber...

Erkek çocuğu olgun haberdir beklediğin bi haberin sonucunu iyi alcaksın demekki, yine de Allah bilir tabi hayırdır diyelim...

canım artık bu durumları keşke hiç yaşamasak ama artık elden sabır demekten Allah'a sığınmaktan başka hiç bişey gelmiyo ki

sağol canım seninde başın sağolsun Rabbim bir daha bu acıları hiç kimseye yaşatmasın

başın sağolsun canım Rabbim kızına sağlıklı hayırlı ömür versin
ama nerden bilceksin ki hamile olduğunu çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın

:Saruboceq:

Erkek çocuğu olgun haberdir beklediğin bi haberin sonucunu iyi alcaksın demekki, yine de Allah bilir tabi hayırdır diyelim...

ayyyyyyyy sağol canım ya ben başka şeyler okudum erkek çocukla ilgili korktum bende iyi değildi pek naıl sevindim şimdi
birde hep rüyalarım erkek bebek görüyorum ne hikmetse benim bir kızım vardı bazende işte hep onu yanında görüyorum Rabbim hayırlara çıkarsın.

Arkadaşlar ben sezeryanla 36 haftalık bebeğimi dünyaya getirdim. Cigerleri gelişmediği için Ankaraya sevk edildi. Ama 3 gün sonra enfeksiyon kapmasından dolayı vefat etti. Çok ama çok üzülüyorum. Bu acıyı yaşayan bütün anneler bu acının hiç bir şeye benzemediğini sadece yaşayanın anlayabileceği bir acı olduğunu bilir. Herkes üzülme diyor ama üzülmemek elde değil. Ne yapsan cigerin bağrın alev alev yanıyor. Günler geçmek bilmiyor. Şimdiden ikinci hamileliğimden korkuyorum. Bir hemen hamile kalmak istiyorum bir cesaret edemiyorum. Sezeryandan sonra en az 6 ay beklemek gerekliymiş ama ben bukadar beklemek istemiyorum. 5. ayda korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Tabi casaretimi toplayabilirsem. Böyle sezeryandan sonra 5. ayda hamile kalanlar var mı. Dikişlerinde falan bir problen yaşamışlar mı. Burada yanlış anlamadıysam melek76 sezeryandan sonra 5. ayda hamile kalmış ve doğumuna 5 haftası kalmış onun adına çok sevindim. melek76 tanıyanınız var mı. Onunla nasıl iletişim kurabilirim. Bana bu konuda yardıncı olursanız çok sevinirim. Allah cc. hepimize hayırlısı ile en yakın zamanda sağlıklı sıhatli uzun ömürlü evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah

cici_22 saol canım. Allah cc. evlat özlemi ceken bütün annalerin dualarını şu mubarek günlerde kabul eder inşallah. Hayırlısı ile en yakın zamanda sağlıklı, sıhatli, uzun ömürlü evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günleri görürüz hepberaber inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…