- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.541
Arkadaşlar ben sezeryanla 36 haftalık bebeğimi dünyaya getirdim. Cigerleri gelişmediği için Ankaraya sevk edildi. Ama 3 gün sonra enfeksiyon kapmasından dolayı vefat etti. Çok ama çok üzülüyorum. Bu acıyı yaşayan bütün anneler bu acının hiç bir şeye benzemediğini sadece yaşayanın anlayabileceği bir acı olduğunu bilir. Herkes üzülme diyor ama üzülmemek elde değil. Ne yapsan cigerin bağrın alev alev yanıyor. Günler geçmek bilmiyor. Şimdiden ikinci hamileliğimden korkuyorum. Bir hemen hamile kalmak istiyorum bir cesaret edemiyorum. Sezeryandan sonra en az 6 ay beklemek gerekliymiş ama ben bukadar beklemek istemiyorum. 5. ayda korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Tabi casaretimi toplayabilirsem. Böyle sezeryandan sonra 5. ayda hamile kalanlar var mı. Dikişlerinde falan bir problen yaşamışlar mı. Burada yanlış anlamadıysam melek76 sezeryandan sonra 5. ayda hamile kalmış ve doğumuna 5 haftası kalmış onun adına çok sevindim. melek76 tanıyanınız var mı. Onunla nasıl iletişim kurabilirim. Bana bu konuda yardıncı olursanız çok sevinirim. Allah cc. hepimize hayırlısı ile en yakın zamanda sağlıklı sıhatli uzun ömürlü evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah
cici_22 saol canım. Allah cc. evlat özlemi ceken bütün annalerin dualarını şu mubarek günlerde kabul eder inşallah. Hayırlısı ile en yakın zamanda sağlıklı, sıhatli, uzun ömürlü evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günleri görürüz hepberaber inşallah.
Arkadaşlar ben sezeryanla 36 haftalık bebeğimi dünyaya getirdim. Cigerleri gelişmediği için Ankaraya sevk edildi. Ama 3 gün sonra enfeksiyon kapmasından dolayı vefat etti. Çok ama çok üzülüyorum. Bu acıyı yaşayan bütün anneler bu acının hiç bir şeye benzemediğini sadece yaşayanın anlayabileceği bir acı olduğunu bilir. Herkes üzülme diyor ama üzülmemek elde değil. Ne yapsan cigerin bağrın alev alev yanıyor. Günler geçmek bilmiyor. Şimdiden ikinci hamileliğimden korkuyorum. Bir hemen hamile kalmak istiyorum bir cesaret edemiyorum. Sezeryandan sonra en az 6 ay beklemek gerekliymiş ama ben bukadar beklemek istemiyorum. 5. ayda korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Tabi casaretimi toplayabilirsem. Böyle sezeryandan sonra 5. ayda hamile kalanlar var mı. Dikişlerinde falan bir problen yaşamışlar mı. Burada yanlış anlamadıysam melek76 sezeryandan sonra 5. ayda hamile kalmış ve doğumuna 5 haftası kalmış onun adına çok sevindim. melek76 tanıyanınız var mı. Onunla nasıl iletişim kurabilirim. Bana bu konuda yardıncı olursanız çok sevinirim. Allah cc. hepimize hayırlısı ile en yakın zamanda sağlıklı sıhatli uzun ömürlü evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah
canım basın sagolsun acımız cok buyk bende sezeryanla dunyaya getırdıgım melegımı kaybettım hıc görmeden.....ama rabbım daha buyuk acılar vermesın ınsallhBebeğini kaybeden bütün annelerin başı saolsun. Bende 8 mayısda kaybettim bebeğimi ve günler geçmek bilmiyor. Bu günler nasıl geçecek. Geceler gündüzler birbirine karıştı. Duygularım öyle karışık ki ben ben değilim sanki. Allah cc hepimizin yardımcısı olsun.
canım bunun sebebı sen degılsın rabbım böyle uygun gördu ve böyle oldu kendını suclama...ınsallh tekrar rabbım hepımıze hayırlı evlatlar nasıp ederben bir kac ay önce düsük yaptim bebek 4haftalikmis
hamile oldugumu bilmiyordum
ilk defa böyle bisey yasadim ve cok korkunctu okadar kan kaybettimki hayatimda bukadar kanama görmrdim cok korktum düstugunu bile anlamadim benim bir is arkadasim vardi onun bogreklerinde sorun vardi devamli cok su icmesi gerekti o birgun ise gelirken böyle kanamasi olmus resmen kan fikiriyordu benden pirtik pirtik et gibi birseylerde geldi demisti hastaneye gittiginde doktor hastaligi yüzünden oldugunu söylemis bende öyle bir rahatsizligimmi var diye düsündüm ilk önce cok korktum hastaneye gidince ögrendim cok üzüldüm acaba suclumuyumdiye birgün öncesinde birkat merdivenden yirmi kilo esya yukariya tasidim on esyalar beni cok zorlamisti ve daha sonrasinda karnima agri girmisti ertesigünde böyle birsey oldu ama hamile oldugumi bilmiyordum
bilseydim asla tasimazdim bir kizim var ama ginede onunda yasamasini isterdim ne oldugunu ve onunda minicik ellerini öpmeyi isterdim nasip.
bir komşum vardı sezeryanla doğum yapmıştı oğlu 16 aylıkken tekrar doğum yaptı...hatta arada bir de kürtajı varCADIARZU
Meleğin en kısa zamanda kardeşini gönderir umarım
Ceynuurcum geçen haftaydıcanım kontrolüm. Tahlil sonuçlarında kan pıhtılaşması çıktı. Eylülde folik asite başla aralıktan sonra bebek düşün dedi. Her şeye rağmen kucağında sağlıklı bir bebekle çıkamayabilirsin dedi. Çok moralim bozuldu. İzmirde bir proftan randevu almıştım ama onun uzmanlık alanı kan pıhtılaşması değilmiş. Arayışlara devam ediyorum.28 Mavi canım bu hafta mı kontrole gidecektin yaksa haftaya mı ? Gittiysen kontrolün nasıl geçti, memnun kaldın mı doktordan ?
Canım kendini suçluyorsun değil mi? Hamile olduğunu bilseydin hiç böyle bir şey yapar mıydın? Onu gözünden bile sakınırdın eminim. Üzülmemek elde değil canım ama sabretmen gerekiyor. Hem senin bizim kadar beklemene gerek yok. 3ay sonra hamile kalabilirsin canım.Bak senin bir de kızın varmış bizim bebişimiz yok. Meleklerimiz var. Ne olur üzülme.ben bir kac ay önce düsük yaptim bebek 4haftalikmis
ilk defa böyle bisey yasadim ve cok korkunctu okadar kan kaybettimki hayatimda bukadar kanama görmrdim cok korktum düstugunu bile anlamadim benim bir is arkadasim vardi onun bogreklerinde sorun vardi devamli cok su icmesi gerekti o birgun ise gelirken böyle kanamasi olmus resmen kan fikiriyordu benden pirtik pirtik et gibi birseylerde geldi demisti hastaneye gittiginde doktor hastaligi yüzünden oldugunu söylemis bende öyle bir rahatsizligimmi var diye düsündüm ilk önce cok korktum hastaneye gidince ögrendim cok üzüldüm acaba suclumuyumdiye birgün öncesinde birkat merdivenden yirmi kilo esya yukariya tasidim on esyalar beni cok zorlamisti ve daha sonrasinda karnima agri girmisti ertesigünde böyle birsey oldu ama hamile oldugumi bilmiyordum
bilseydim asla tasimazdim bir kizim var ama ginede onunda yasamasini isterdim ne oldugunu ve onunda minicik ellerini öpmeyi isterdim nasip.
Hikayen gerçekten çok üzücü. Bebeğini görmüşsün 3 gün emzirmişsindir belki kokusunu duymuşsun ve böyle bir son!!!!!!!!!!!!!! Benim meleğim 28 haftalık karnımda öldü. Onu ölüme doğurdum. Kokusunu duymadım yüzünü görmedim ama özlemim çooooook büyük . Seninki daha da farklı canım. Allah hepimize sabır versin. Ben normal doğum yaptım buna rağmen dr 9 aydan önce düşünme dedi. 3 ay oldu 6 ay daha var yani belemem gereken. Düşüncelerimiz hep aynı. Acımızı hafifletmek için bir bebek istiyoruz. Ama ben aynı acıyı yaşamaktan çok korktuğum için galiba bekleyeceğim. Sen de acele etme. Sonunda Allah ne derse o oluyor. Ben artık mevlamdan hayırlısını istiyorum.Arkadaşlar ben sezeryanla 36 haftalık bebeğimi dünyaya getirdim. Cigerleri gelişmediği için Ankaraya sevk edildi. Ama 3 gün sonra enfeksiyon kapmasından dolayı vefat etti. Çok ama çok üzülüyorum. Bu acıyı yaşayan bütün anneler bu acının hiç bir şeye benzemediğini sadece yaşayanın anlayabileceği bir acı olduğunu bilir. Herkes üzülme diyor ama üzülmemek elde değil. Ne yapsan cigerin bağrın alev alev yanıyor. Günler geçmek bilmiyor. Şimdiden ikinci hamileliğimden korkuyorum. Bir hemen hamile kalmak istiyorum bir cesaret edemiyorum. Sezeryandan sonra en az 6 ay beklemek gerekliymiş ama ben bukadar beklemek istemiyorum. 5. ayda korunmayı bırakmayı düşünüyorum. Tabi casaretimi toplayabilirsem. Böyle sezeryandan sonra 5. ayda hamile kalanlar var mı. Dikişlerinde falan bir problen yaşamışlar mı. Burada yanlış anlamadıysam melek76 sezeryandan sonra 5. ayda hamile kalmış ve doğumuna 5 haftası kalmış onun adına çok sevindim. melek76 tanıyanınız var mı. Onunla nasıl iletişim kurabilirim. Bana bu konuda yardıncı olursanız çok sevinirim. Allah cc. hepimize hayırlısı ile en yakın zamanda sağlıklı sıhatli uzun ömürlü evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah
ist da hava cokk kötuuu yagmur cok yagdı bır ara dolu yagdı resmennnnnnn serınledı bıraz havaaa amaa yagmur yagınca aklıma gelen tek sey varr melegımın mezarııııııı ya yagmurdan bozulursaaa allahımmmm bugun yagan yagmurun altında melegımın mezarlıgı vardııı ıcım cok kötu olduuuuuu
Bebeğini kaybeden bütün annelerin başı saolsun. Bende 8 mayısda kaybettim bebeğimi ve günler geçmek bilmiyor. Bu günler nasıl geçecek. Geceler gündüzler birbirine karıştı. Duygularım öyle karışık ki ben ben değilim sanki. Allah cc hepimizin yardımcısı olsun.
ben bir kac ay önce düsük yaptim bebek 4haftalikmis
Çok sağol canım ben Sermet SAĞOL ismine ulaştım. Hamile kaldığımda ona da gideceğim.opuyorumnanaktan28 Mavicim İzmirde uzaktan bir tanıdığımız (fazla samimiyetim yok ama yine de ulaşabilirsem) kan pıhtılaşması nedeniyle bebeklerini kaybetmişti daha doğrusu bebeklerini kaybettikten sonra kan pıhtılaşması sorunu olduğunu öğrendi son gittiğimde doktordan çok memnun kalmışlardı onun sayesinde bebeğimize kavuştuk diyordu ablası iğne vurulduğundan bahsediyordu eğer onlara ulaşabilirsem telefonlarını bulabilirsem hangi doktora gittiklerini öğreneyim sana bildireyim canım
Seldacığım ne kadarlıktı canım bebeğin kusura bakma unuttum. En kötüsü sütün gelmesi canım ya psikolojik olarak mahvediyor. Ben göğüslerim her sızladığında katıla katıla ağlıyordum. Sabır sabır başka seçeneğimiz yok. Allah dualarımızı kabul etsin.:Saruboceq:iyi akşamlar melek anneleri allah ım hepimize sabır versin allah ım inş bu mürabek üç aylarda rabbim dualarımızı kabul eder inş allah ım bu acıyı yaşatmasın hiç birimize bebişlerimizi gönderir inş rabbim hayırlı ve saglıklı yine evlatlar nasif etsin hepimize kucaklarımızı rabbim bos bırakmasın sütünde gelmeye basladı bu sabah içim acıyor ondan allah ım hepimize dayanma gücü ver allah a emanet olun arkadaslar hoşçakalın:hulya:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Geçmiş olsun canım nerden bilebilirdin ki yazımız ne ise onu yaşıyoruz . Allah bir daha aynı acıyı yaşatmaz inşallah,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?