Melek anneleriyle genel sohbet´e....

amin canım amin inşallah dualarımız bu aylarda kabul olur.melek sezeryandan 5.5 ay sonra hamiş kalmış galiba ama erken doğumdan sonra bebeğini kaybedebler topiğinde çok hamişimiz var maşallah sweetbaby var o 4.5 ay galiba tam olarak bilmiyorum bende 40 haftalık bebeğimi karnımda doğuma gittiğim sırada kalbinin durduğunu öğrendim mahvoldum bende senin ne kadar oldu doğumdan sonra canım benim 4 ay oldu ama ben artık beklemeyi düşünmüyorum sendebütün sorularına diğer topikte cvp bulabilirsin oraya bir bak istersen acılarını herkes geçer desede asla ne geçiyo nede diniyo hep aynı ama bizi bizden başkada hiç kimse anlamıyo işte sen bir bak istersen o tarafa canım

bir komşum vardı sezeryanla doğum yapmıştı oğlu 16 aylıkken tekrar doğum yaptı...hatta arada bir de kürtajı varCADIARZU

Meleğin en kısa zamanda kardeşini gönderir umarım

canım basın sagolsun acımız cok buyk bende sezeryanla dunyaya getırdıgım melegımı kaybettım hıc görmeden.....ama rabbım daha buyuk acılar vermesın ınsallh

canım bunun sebebı sen degılsın rabbım böyle uygun gördu ve böyle oldu kendını suclama...ınsallh tekrar rabbım hepımıze hayırlı evlatlar nasıp eder

bir komşum vardı sezeryanla doğum yapmıştı oğlu 16 aylıkken tekrar doğum yaptı...hatta arada bir de kürtajı varCADIARZU

Meleğin en kısa zamanda kardeşini gönderir umarım

insallh canım ınsallh

ist da hava cokk kötuuu yagmur cok yagdı bır ara dolu yagdı resmennnnnnn serınledı bıraz havaaa amaa yagmur yagınca aklıma gelen tek sey varr melegımın mezarııııııı ya yagmurdan bozulursaaa allahımmmm bugun yagan yagmurun altında melegımın mezarlıgı vardııı ıcım cok kötu olduuuuuu

28 Mavi canım bu hafta mı kontrole gidecektin yaksa haftaya mı ? Gittiysen kontrolün nasıl geçti, memnun kaldın mı doktordan ?
Ceynuurcum geçen haftaydıcanım kontrolüm. Tahlil sonuçlarında kan pıhtılaşması çıktı. Eylülde folik asite başla aralıktan sonra bebek düşün dedi. Her şeye rağmen kucağında sağlıklı bir bebekle çıkamayabilirsin dedi. Çok moralim bozuldu. İzmirde bir proftan randevu almıştım ama onun uzmanlık alanı kan pıhtılaşması değilmiş. Arayışlara devam ediyorum.

Canım kendini suçluyorsun değil mi? Hamile olduğunu bilseydin hiç böyle bir şey yapar mıydın? Onu gözünden bile sakınırdın eminim. Üzülmemek elde değil canım ama sabretmen gerekiyor. Hem senin bizim kadar beklemene gerek yok. 3ay sonra hamile kalabilirsin canım.Bak senin bir de kızın varmış bizim bebişimiz yok. Meleklerimiz var. Ne olur üzülme.

Hikayen gerçekten çok üzücü. Bebeğini görmüşsün 3 gün emzirmişsindir belki kokusunu duymuşsun ve böyle bir son!!!!!!!!!!!!!! Benim meleğim 28 haftalık karnımda öldü. Onu ölüme doğurdum. Kokusunu duymadım yüzünü görmedim ama özlemim çooooook büyük . Seninki daha da farklı canım. Allah hepimize sabır versin. Ben normal doğum yaptım buna rağmen dr 9 aydan önce düşünme dedi. 3 ay oldu 6 ay daha var yani belemem gereken. Düşüncelerimiz hep aynı. Acımızı hafifletmek için bir bebek istiyoruz. Ama ben aynı acıyı yaşamaktan çok korktuğum için galiba bekleyeceğim. Sen de acele etme. Sonunda Allah ne derse o oluyor. Ben artık mevlamdan hayırlısını istiyorum.

Burası da yağmurlu. Sabahtan beri yağmur yağıyor. İnşallah meleğinin mezarı bozulmamaştır canım. Benim meleğimin mezarı yok. Bazen keşke olsaydı diye düşünüyorum. Biz otosi yaptırdık. Bebeğimi labaratuvar köşelerinde bıraktım diye günlerce kendimi yedim. Eşim iyiki mezarı yok diyor daha da üzülürüm diye endişeleniyor. Senin de endişelerini anlıyorum canım ama lütfen kendini üzme.

28 Mavicim ızmirde uzaktan bir tanıdığımız (fazla samimiyetim yok ama yine de ulaşabilirsem) kan pıhtılaşması nedeniyle bebeklerini kaybetmişti daha doğrusu bebeklerini kaybettikten sonra kan pıhtılaşması sorunu olduğunu öğrendi son gittiğimde doktordan çok memnun kalmışlardı onun sayesinde bebeğimize kavuştuk diyordu ablası iğne vurulduğundan bahsediyordu eğer onlara ulaşabilirsem telefonlarını bulabilirsem hangi doktora gittiklerini öğreneyim sana bildireyim canım

Teşekkürler gerçekten zor bir sınav geçiriyoruz , Rabbim dayanma gücü versin sabır versin hepimize. İnşallah aynı acıyı tekrar yaşamayız

Geçmiş olsun canım nerden bilebilirdin ki yazımız ne ise onu yaşıyoruz . Allah bir daha aynı acıyı yaşatmaz inşallah,

iyi akşamlar melek anneleri allah ım hepimize sabır versin allah ım inş bu mürabek üç aylarda rabbim dualarımızı kabul eder inş allah ım bu acıyı yaşatmasın hiç birimize bebişlerimizi gönderir inş rabbim hayırlı ve saglıklı yine evlatlar nasif etsin hepimize kucaklarımızı rabbim bos bırakmasın sütünde gelmeye basladı bu sabah içim acıyor ondan allah ım hepimize dayanma gücü ver allah a emanet olun arkadaslar hoşçakalın:hulya:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Çok sağol canım ben Sermet SAĞOL ismine ulaştım. Hamile kaldığımda ona da gideceğim.opuyorumnanaktan
Seldacığım ne kadarlıktı canım bebeğin kusura bakma unuttum. En kötüsü sütün gelmesi canım ya psikolojik olarak mahvediyor. Ben göğüslerim her sızladığında katıla katıla ağlıyordum. Sabır sabır başka seçeneğimiz yok. Allah dualarımızı kabul etsin.:Saruboceq:

Ben bugün başka bir dra gittim. Bu daha olumluydu. Kan pıhtılaşması için tedavi uygulandıktan sonra sonra çok düşük bir ihtimal aynı şeyi yaşamanız dedi. 6 aydan sonra folik asite başla istersen korunmayı da bırak dedi. Şimdiden kullansam olmaz mı dedim. Hayır 3 ay çok erken şimdi hamilelik istemiyoruz kullanma dedi. Gayet açıklayıcıydı. Doğum evinde bu dr özeli falan da değil. Ama memnun kaldım. Netice de ben aralık ayına kadar bekleyeceğim.

28 mavi sermet sağola git canım ben 4 aydır gidiyordum ama çok soğuk ilgisiz bir adam haberin olsun paranla surat çekiyorsun ama teşhislerinde başarılı bu kesin ben bir daha gider miyim çok zorda kalmadıkça asla

benimde 21 hafta 3 günlük bebeğim dandy walker sendromu yüzünden sonlandırıldı vakanın kesin tespiti için patolojiye verdik vermeme şansım varmıydı bilmiyorum ama üzülüyorum orda kaldığına 520 gr 32 cm bir erkekti allah kimsenin başına vermesin çok zor

hayırlı cumalar melek anneleri rabbim bu mübarek günde ve bu üç ayların yüzü suyu hürmetine bu acıyı yaşatmasın bir daha allah ım kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı ve saglıklı yine evlatlar nasif etsin kucaklarımıza allah a emanet olun melek anneleri hoşçakalın arkadaslar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ben geçen gün hamile bir arkadaşımı ziyarete gittim. O kadar kötü oldum ki sabah 5.30 a kadar uyuyamadım. Bir çanta bebek eşyası hazırlamış. Onları gördüm karnı şişmiş mahvoldum yaaaaa. Kendimi toparlayamadım bir türlü. Bugün psikologa gittim. Ama her şey o kadar ters gidiyor ki orada da işim rast gitmedi. 40 dk bekledim ve sonra sıranın bittiğini öğrendim. ıyice moralim bozuldu. Allah'tan öğleden sonra bir arkadaşım geldi onunla oturduk. Anlattıkça rahatladım az önce gitti. Şimdi de pişmanlık duyuyorum. Çünkü bu olayda sonra sürekli bebeklerden hamilelerden ve drlardan bahsediyorum. Sıkılmıştır mutlaka. Sizin de böyle düşündüğünüz oluyor mu? Ben hep karar alıyorum. Artık konuşmayacağım anlatmayacağım diye ama hemen anlatmaya başlıyorum.:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…