Melek anneleriyle genel sohbet´e....

CıLEKW sunumundan anlarsın canım. Burası bebeklerine kavuşmayı beklerken onları cennete uğurlamış anneler için kurulmuştur diye yazıyor. Ben arkadaşlık isteği gönderdim am onaylanmadı galiba.

Benim içim içime sığmıyor. Sürekli sıkılıyorum. Ağlamak istiyorum. Tatilde iyi olacağım derken daha da kötüleştim. Selda 5428 in durumu da beni etkiledi. Aynı acıyı tekrar yaşamak çoooooooooooooook daha üzücü

canım facebook ta melek aneleri yazınca 2 grup çıkıyor hangisi olduğunu bilemedim.

canım hepımızın korkusu bu ama bır sohbette dınledıgım uzre rabbımden baska hıc bırseyden korkmamamız gerekıyooo hıcbırseyden eger korkarsak rabbım bızı onunla sınav edermısss rabbım herseyın en ıyısını bılır dıyelımmmm o ki olmayanı var edense bızlerın evlat acısını dındırecek bılıyorummm

seni öpmeye koklamaya doyamadım
biri geldi aldı elimden soramadım
buna karşı gelinmez biliyorum
gözgöre göre buna boyun eğiyorum...
M E L E Ğ ı M...

kızlae bende face melek annelleri grubuna katıldım gelinciğim sana ark isteği gönderdim msjda yazdım gördünmü canım

Gelincik nerelerdesin? Unutulduk galiba.
Meleğim 26 işten sonra nasıl eve hemen alıştın mı bakalım?
Cici sanırım tırnağın artık geçti. Bahsetmedin merak ettim.
Ben bebeğimin hasretiyle yanıyorum. Elimden bir şey gelmiyor. Bir kere bile rüyamda görmedim. Allah'tan sabır diliyorum

28 MAVİ 3 buçuk aylıktı ben de dr gitti
rahimde beş santim açılmış dedi ama hiç bir şey yapmadılar dr dedim dikiş atın dedi ben her şeye razıyım dedi ama yapmadılar gittigimde bebişim yaşıyordu dr dikiş atın dedim ama hiç birşey yapmadı ve bebiş düssün diye bekleyecegiz dedi ama bebişim beni bırakmak istemedi 1 gün tutundu ve kalbi durdu diye aldılar çok üzüldüm ama elimden birşey gelmedi allah ım inş bu acıyı yaşatmasın hiç birimize bize sabır ver rabbim allah a emanet olun arkadaslar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba Melek anneleri.
28 mavi canım yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. Bunları tüm melek anneleri yaşıyordur eminim.Aynı şeyleri bende yaşıyorum. Benim de kız kardeşim hamile aramızda 3 hafta vardı. Onu görünce ben de kötü oluyorum. Bu kıskançlık değil. Ona birşey olmasın diye sürekli dua ediyorum. Azcık bir ağrısı olsa yoksa ben kötü mü baktım diye kendi kendimi yiyorum. Bunlar hep kaybettiğim bebeklerimi hatırlattığı için oluyor. Çevremde bir sürü hamile var. Onlarla konuşurken ister istemez yaşadığım olumsuzlukları anlatıp dikkat etmelerini söylüyorum. Belki sıkılıyorlardır ama içimde hep acı var. Bu acıyı anlatmak rahatlamak istiyorum bende senin gibi.Bazıları anlamıyorlar. Ama bizi de anlamak istemiyorlar. Hayatın bizim için ne kadar zor geçtiğini. Onlar gibi problemsiz olmadığımızı bilmiyorlar.Artık bende konuşmuyorum ama insan içine çıkmakta istemiyorum. Çünkü o kadar basit şeylere üzülüyorlar ki canım çok sıkılıyor.Burası da olmasa içimi dökçek hiçbir yer yok diyorum kendi kendime.

Canım aslında anlattıkça içimizde o an cayır cayır yanan ateş gücünü kaybediyor bizlerin paylaşmaya dinlenmeye çok ihityacı var olsun bir daha olur gençsin gibi sözler bizi avutan şeyler değil sadece dinlenelim içimizdeki yarayı kanattıkça acısı hafifliyor konuştukça rahatlıyor insan bende öyleyim yağmur bulutu gibiyim hiç kimseyi bulamazsam kendi kendime konuşuyorum inan bana hiç kendini kötü hissetme bunları düşünüpte boşa canını sıkma bende tahammülsüzüm hamile yeni doğmuş bebeklere hep canımı acıtıyor ufak bir elbise kıyafet herşey de var canımı acıtan bişey ama alıştık alışacağız bunula yaşamaya kimseden beni anlaması içinde beklentim yok anlamaları için yaşamaları lazım bizler özel yavruların anneleriyiz özel olmasa herkesin başına gelirdi bu.

kızlar facebook taki melek aneleri grubunda 2 tane çıkıyor hangisi acaba?

Canım siyah fon üzerine kelebek gibi renkli ufak böcükler var ya orası olumunekankayizsmile

kızlae bende face melek annelleri grubuna katıldım gelinciğim sana ark isteği gönderdim msjda yazdım gördünmü canım

Gördüm canım benim kabul ettim birkaç gündür açamadım dün açtım tatlım opuyorumnanaktan

Canım benim unutur muyum hiç hep aklımdasınız her an dualarımdasınız bir kaç gündür gelen giden vardı kayınvaldemi kızına gönderdik burdan okullar tatil olunca torunlarınıda aldı gitti akşama bize gelmişti gündüzde mevlide gelemeyen dostlarım vardı annemdeydim pazar günü de orda girdim yazılarınızı okudum ama açmadım sayfamı yoğun geçti birkaçgün canım benim ama yokluğumu farketman çok hoşuma gitti sağol canım benim bugünde banyomu yaptım hepimiz için yavrularımız ve gelecek yavrularımızın sağlığı için dua ettim inşallah Rabbim kabul eder.Birde face de bir arkadaşın kardeşi kötü hastalıktanmış onun için de çok dua ettim

ben de varım bugün bebeğim gideli tam 1 hafta oldu 1 hafta sonra kontrol oluyormuş doktor çağırıyormuş bana kimsebir şey demedi sizler gittiniz mi

merhaba melek anneleri olumunekankayizsmile
Allah hepinize hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar versin (banada)
bende bebek özlemi çekiyorum maalesef
7 sene oldu gelmeye niyeti yok benim veletin

Canım benim unutur muyum hiç hep aklımdasınız her an dualarımdasınız bir kaç gündür gelen giden vardı kayınvaldemi kızına gönderdik burdan okullar tatil olunca torunlarınıda aldı gitti akşama bize gelmişti gündüzde mevlide gelemeyen dostlarım vardı annemdeydim pazar günü de orda girdim yazılarınızı okudum ama açmadım sayfamı yoğun geçti birkaçgün canım benim ama yokluğumu farketman çok hoşuma gitti sağol canım benim bugünde banyomu yaptım hepimiz için yavrularımız ve gelecek yavrularımızın sağlığı için dua ettim inşallah Rabbim kabul eder.Birde face de bir arkadaşın kardeşi kötü hastalıktanmış onun için de çok dua ettim[/QUOTE]

Özlettirme canım kendini. Bende burası alışkanlık yaptı galiba. İşlerimi bitirir bitirmez hemen kk yı açıyorum. Sizlere bakıyorum. Gelmeyince de gözüm yollarda kalıyor. Dualarını Allah kabul etsin, bizleri de hatırlaman çok hoş. Teşekkürlerolumunekankayizsmile

merhaba melek anneleri nasılsınız yine kimse yok

İnşallah biraz daha iyisindir. Kaç gündür aklımda hep sen varsın. Hem bebeğini hem de yengen doğum yaptı. Nasıl dayanacak bu kız diyorum. Senin için sabır diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…