- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.581
amın canım benımde bebegım 38. haftada sezeryanla dunyaya gözlerını actıı ve mınık kızım hemen kapattı gözlerınıııı
KEDERSİZ Canım sen ne güzel şeyler yazmışsın öyle. Ağzın bal yesin. Ne var ne yok bakalım?
güzel şeyler yazmışım dimi ama birde uygulayabilsem :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ne olsun canım bildiğin gibiyim .seni sormalı sen nasılsın olumunekankayizsmile
Çok doğru söylüyorsun. Hatta ben söylemeden sen yazmışsın. Düşüncede her şey çok kolay da iş uygulamaya gelince tıkanıp kalıyoruz.
Ben bugün yollukları yıkayacaktım. Ama havanın durumuna bak yaaa. Kapandıkça kapandı neredeyse yağmur yağacak.
evet canım hepımız aynı seylerı söyluyoruz ama uygulamak yuzde ellı:):):)
öyle valla ne yapalım Allah yinede sabrını veriyor bir şekilde
daha yıkamadınmı yollukları tembel seni
evet ya hava iyice bozuldu bizim burda gök gürlüyor sizin ordada gürlüyormu :roflol: :roflol: :roflol:
Tabi canım herkes senin gibi mayıs ayında yıkamıyor. Hem sadece kendininkini değil kayınvalideninkileri bile yıkadın.Ben bugün yarın diye erteledim. Galiba yıkamaya vereceğim. Gök gürültüleri var tabiiii. Birazdan yağmur da başlar. olumunekankayizsmile
merhaba arkadaslar ben iyi olmaya çalışıyordum ama çok üzgümüm çünkü annem bilmiyordu bebişimin gittigini köydedi çünkü biraz rahatsızdı söylemediydim bugün ögrendi bebişimi sizler nasılsınız
annem giresunda allah ım nasif ederse 2 veya 3 gün sonra gelecek hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?