Melek anneleriyle genel sohbet´e....

amın canım benımde bebegım 38. haftada sezeryanla dunyaya gözlerını actıı ve mınık kızım hemen kapattı gözlerınıııı

offf çok kötü ve acı bir durum Allah kimseye yaşatmasın
sizin şu anki durumunuz çok iyi anlıyabiliyorum
Allah size sabır versin gerçekten çok zor
ama birde şöyle düşünün cennet kapısında sizi bekleyen bir tane meleeğiniz olacak mafoldumben

birde benden size tavsiyem bu yaşadığınız olayın üzerinde çok durmayın
biliyorum düşünmemek elde değil ama biraz deneyin lütfen eşiniz ve kendiniz için
inanaın bu yaşadığımız ve başımıza gelen herşeyde bir hayır vardır
bazen insan dibe vuruyor çok oldu bende de
töbe haşa isyan ettiğim zamanlarda oldu
ama bir anlık boşlukla oluyor bunlar .lütfen kendimizi ve eşlerimizi daha fazla üzmeyelim .hayata kaldığımız yerden devam edelim .
hayat herşeye rağmen güzel öyle değilmi ???

KEDERSİZ Canım sen ne güzel şeyler yazmışsın öyle. Ağzın bal yesin. Ne var ne yok bakalım?

güzel şeyler yazmışım dimi ama birde uygulayabilsem :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ne olsun canım bildiğin gibiyim .seni sormalı sen nasılsın olumunekankayizsmile

güzel şeyler yazmışım dimi ama birde uygulayabilsem :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ne olsun canım bildiğin gibiyim .seni sormalı sen nasılsın olumunekankayizsmile

Çok doğru söylüyorsun. Hatta ben söylemeden sen yazmışsın. Düşüncede her şey çok kolay da iş uygulamaya gelince tıkanıp kalıyoruz.

Ben bugün yollukları yıkayacaktım. Ama havanın durumuna bak yaaa. Kapandıkça kapandı neredeyse yağmur yağacak.

öyle valla ne yapalım Allah yinede sabrını veriyor bir şekilde

daha yıkamadınmı yollukları tembel seni

evet ya hava iyice bozuldu bizim burda gök gürlüyor sizin ordada gürlüyormu :roflol: :roflol: :roflol:

Tabi canım herkes senin gibi mayıs ayında yıkamıyor. Hem sadece kendininkini değil kayınvalideninkileri bile yıkadın.Ben bugün yarın diye erteledim. Galiba yıkamaya vereceğim. Gök gürültüleri var tabiiii. Birazdan yağmur da başlar. olumunekankayizsmile

ne yapayım canım bebek özleminden kendimi halılara verdim kaydirigubbakcemile3

aman sende yıkamaya gönderde gitsin uğraşma boşver :1hug:

merhaba arkadaslar ben iyi olmaya çalışıyordum ama çok üzgümüm çünkü annem bilmiyordu bebişimin gittigini köydedi çünkü biraz rahatsızdı söylemediydim bugün ögrendi bebişimi sizler nasılsınız

canım çok geçmiş olsun
annenin yanında güçlü görünmeye çalış canım
üzüldüğünü belli ettirme
annelerimizde bu durumumuza en az bizim kadar üzülüyorlardır

allah ım hepimize sabır versin hayırlı ve saglıklı yine bebişlemizi kucagımıza almayı nasif etsin rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın bu mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine melek anneleri

Seldacım anneleımız bızden daha cok uzuluyor onlar hem bıze hem bebegımıze uzuluyor yanı ben yanarım yavrum sana yavrum yanar yavrusuna turkusu gıbıı

evet özledim ailemi allah ım inş bizlere böyle acı yaşatmasın allah a emanet olun arkadaslar rabbbim bebişlerimizi hayırlı ve saglıklı yine gönderir inş kucaklarımızı boş bırakmasın allah ım hoşçakalın görüşmek üzere arkadaslara.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…