- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.601
sudemebru kusura bakma arkadasım ben fazla bilmiyorum bilgisayarı seni ekleyemedim sen beni eklermisin arkadas kendine iyi bak allah a emanet ol opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canıımmm sen yeterkı bı hamıle kal hayırlısıylaaa gerısını bırakda esın ıdare etsınnn önemı yok bılgısayarın telefondanda haberlesırız tatlımmmmmerhabalar mızlar nasılsınız?
ben iyimiyim değilmiyim kendimde bilmiyorum valla ama iyi olucam inşallah eşimle tartıştım dün hamile kaldığını öğrendiğim andan itibaren bilgisayara dokunmıcaksın diyo ya zaten bende fazla girmem diyodum ama size arada en azından haber veririm diyodum bakalım ne olcak sonunda durum tabiki biliyorum o galip gelcek ama ne yapayım idare ederim bebeğim için yeterki bi olsun o vakit gelsinde o zaman bakarız işte.
gelincik meleğim sonunda faceden tanışmak varmış valla ne güzel bişeymiş bu ya demi nerden nereye..ben profildeki değilim fotolardaki gelinlikli olan zaten yazıyo adımda görmüşünüzdür belki ben sizleri gördüm çok sevindim..
meleğim canım çok sevindim gerçekten ya szinle tanıştığıma çok çok öptüm canım...
kendinize iyi bakın kızlar çok çok dikkat edin..
canım bızlerınde sınavı bu elımızden gelen bırsey yok sabırrr sabırrr sabırrrrmelegim annem ve ben çok üzüldük ama elimizden birsey gelmiyor 7 ay icinde 2 bebişimi ve teyzemi kaybettim allah ım sabır ver bizlere ve tüm melek annelerine:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
merhabalar mızlar nasılsınız?
ben iyimiyim değilmiyim kendimde bilmiyorum valla ama iyi olucam inşallah eşimle tartıştım dün hamile kaldığını öğrendiğim andan itibaren bilgisayara dokunmıcaksın diyo ya zaten bende fazla girmem diyodum ama size arada en azından haber veririm diyodum bakalım ne olcak sonunda durum tabiki biliyorum o galip gelcek ama ne yapayım idare ederim bebeğim için yeterki bi olsun o vakit gelsinde o zaman bakarız işte.
gelincik meleğim sonunda faceden tanışmak varmış valla ne güzel bişeymiş bu ya demi nerden nereye..ben profildeki değilim fotolardaki gelinlikli olan zaten yazıyo adımda görmüşünüzdür belki ben sizleri gördüm çok sevindim..
meleğim canım çok sevindim gerçekten ya szinle tanıştığıma çok çok öptüm canım...
kendinize iyi bakın kızlar çok çok dikkat edin..
Mavıcım senın ne kadar oldu ....sorması bıle kÖtu ama affet bebek Ölelı ne kadar oldu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?