Melek anneleriyle genel sohbet´e....

dün akşam eşimle tartıştım çok birilerine yüklenmek istedim sinirim acımı çıkartmak bağırmak çağırmak istedim eşimi buldum dün işteyken bütün gün beni hiç aramadı sebep yaptım onu saldırdım bu kadar ilgisizlik olmaz dedim oysaki öyle çok ilgilendiki hastanede kimse kalmadı benimle o kaldı sadece herşeyimle ilgilendi çıktık yine kimse gelmedi evimize on izin aldı baktı bana ama birgün beni merak edip telefon açmadı hemen parladım sessizce dinledi dün beni akşam saat 6dan gece 12ye kadar ağladım bugün gözlerim öyle şişmişki açıp kapatamıyorum ne zaman bitecek bu hallerim ne zaman biraz huzur bulucam

oğlak75 canım çok iyi anlıyorum seni insan bir erlerden hep birşey arıyo ufacık şeyi sorun ediyo işte ama Rabbim'in izniyle geçicek ama dışarı vuramasakda içimizde kalıcak o fırtınalar

canlarım nasılsınız bakalım?
annemle babam gelcek bugün akşam giremem diye bir bakayım dedim ama kimsede yok galiba
meleğim yaa akşam konuşamadık doğru düzgün canım tam eşim geldi birşeyler falan istedi yemeğe ondan çok ilgilenemedim konuşamadım seninle inşallah kızmamışındır mahçup oldum valla:kedi::kedi:
bu arada kızlar facede profil sayfası benim değil resimde isimde tabiki ama fotolardaki gelinlikli kız benim haberiniz olsun yani sizi çoook özledim konuşamadık doğru düzgün ya kendinize iyi bakın hepiniz

selam bende melek annesiyim ve meleğimi çok özlüyorum şimdi yaşasaydı 6 aylık olacaktı onunlar yaşadığım bir ay sanki rüya gibi geldi geçti ikimizde birbirimize doyamadık çok özlüyorum çok

selam bende melek annesiyim ve meleğimi çok özlüyorum şimdi yaşasaydı 6 aylık olacaktı onunlar yaşadığım bir ay sanki rüya gibi geldi geçti ikimizde birbirimize doyamadık çok özlüyorum çok

başın sağolsun canım ilk bebeğin miydi allah sabırlar versin

oğlak75 canım çok iyi anlıyorum seni insan bir erlerden hep birşey arıyo ufacık şeyi sorun ediyo işte ama Rabbim'in izniyle geçicek ama dışarı vuramasakda içimizde kalıcak o fırtınalar

kendimi biraz toparlasam çok iyi olacak yoksa evde de hiç huzurumuz kalmadı ve kızım çok etkileniyor ona çok üzülüyorum asıl onun için toparlanmam şart

Canım benim çok zor ama atlatıcaz seni çok ii anlıyorum ilk başlarda senin gibiydim bende ama bu bir çözüm değil inan kuzularımızın babasıda çok üzgün hem yavruları için hemde eşleri için

Başın sağolsun canım Rabbim sabır versin doğduktan sonra mı vefat etti kuzun çok zor Allah yardımcımız olsun

evet ilk bebeğimdi öylede güzeldiki onu unutabileceğimi sanmıyorum yeni çocuklarım olsada onun yeri ayrımafoldumben

Unutmanın imkanı yok ki kim ister ki hem yavrularımız bizi unutmamak için ahirete gitti cennette ebedi bir hayat için

Merhaba melek anneleri nasılsınız bakalım?

Canım yoktun bizler bugün ii yarın kötü gayet değişkeniz yine sen nasılsın toparladın mı kendini biraz daha

var canım bir kızım var 5 yaşında allah sağlık versin allahıma şükür inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur canım

Allah yavruna uzun ömürler versin.

hemen olsun istiyorum ama sezeryan olduğum için 1 sene bekle dedi doktor ama deli gibi istiyorum evlat kokusu koklamayı

Kızlar ben önce kayınvalidemlere sonra da annemlere gideceğim. Eylül ayına kadar yokum. Oralarda bilgisayar yok muhtemelen giremem. İnşallah tatil süresince biraz olsun toparlamırım ve huzuru yakalarım. Bütün melek anneleri kendinize iyi bakın. Hepinizi öptüm. opuyorumnanaktan

Sizleri özleyeceğim. Burası bende alışkanlık yaptı yaaaa.olumunekankayizsmile

canım basın sağolsun benım kızımda yasasaydı 6 aylık olacakdı rabbım hayırlısını nasıp etsınnn sabırrr sabırr r sabırrr

canımmmm bebısım kendını toparlaa saglam bır sekılde gel yanımızaa senı özlıcezz allaha emanet oll tatlımmm

merhaba kızlar nsılsınız?

yaa meleğimle gelincik siz hamilemiziniz yoksa ay hadi inşallah baksana belirtiler hep öyle gibi duruyo

ama meleğim bana kızmış galiba sanki tatlım kızdınmı yoksa????????**

gelincik melegim ben iyi olmaya çalışıyorum annem geldi onunla gezip kafamı dahıtmaya çalışıyorum eşimde senelik izine çıkıyor pazar veya pazartesi günü adapazarına gidecegim hem gitmek hemde gitmek istiyorum çünkü herkes soracak nasıl oldu diye ve yine üzülecegim allah ımdan sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elimizden sabır ver bizlere rabbim allah a emanet olun hayırlı cumalar rabbim bu günde ve üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inş kendinize iyi bakın arkadaslar hoşçakalın olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

28 mavi hayırlı yolculuklar inş kendini toparlar gelirsin bende pazar günü gidecegim 10 kalıp kalıp gelecegim inş allah ımın izniyle allah a emanet olun arkadaslar kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…