Melek anneleriyle genel sohbet´e....

seldacım annenin ellerinden öpüyorum canım Nereye gitsek karşımıza çıkacak bu durum ama elden gelen bişey yok bu acıdan sonra bir çok soruna gülüyorum artık önceden olsa dert eder uyku uyuyamazdım acılarla yüzleşicez Allahım sabırların en büyüğünü versin gez dolaş sende bırak sorsunlar onlara yavrularının ahirette beklediğini sabretmenin ne kutsal olduğunu söyle bu dünyada asıl kutsan annelik aslında bu de sen evladını beklerken artık onlar beni orad bekliyo cennete girmek için orada sonsuz bir yaşamı seçtiler benim büyütmem için de biz Allah katında da sabrımızla çok kıymetliyiz inşallah Allaha emant ol canım kimsenin seni üzmesine izin verme

cicim inşallah içine doğuyordur btanem öyle uyku halim var ki uyanıyorum kalkasın yok hala uykum var 1 saatte öle yatıyorum kısmet bakalım ayın 16 sında dananın kuyruğu kopacak hem korkuyorum hemde bir umut

merhaba melek anneleri nasılsınız?
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
Rabbim inşallah bu mübarek günde bu mübarek aylarda hepimizin dualarını kabul eder ve yüzümüzü güldürür hepimize sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip eder inşallah AMıNNNNNNNNNNNNNN...

cicim inşallah içine doğuyordur btanem öyle uyku halim var ki uyanıyorum kalkasın yok hala uykum var 1 saatte öle yatıyorum kısmet bakalım ayın 16 sında dananın kuyruğu kopacak hem korkuyorum hemde bir umut

inşallah bitanem inşallah sizin içinde kendim içinde bu günlerde istediğim tek şey o emin olabilirsin Rabbim hepimiz için hayırlısını verir inşallah....

canımsın nıye kızımmm tatlımm ya nerden cıktı sımdııı ooo

canım benim tamam tatlımm görüşürüz yine akşam yakalayamadım seni galiba konuşurduk ne güzel.

canım benim iyi yolculuklar sanada aman ha sakın milletin laflarına bakıpta kendini üzme olurmu herkes bzim neler yaşadığımızı düşünerek konuşmuyo bilmiyolar bilmedende konuşuyolar üzülme canım kendinede çok iyi bak.

merhaba kızlar ne var ne yok bir bakayım dedim ama
kimsecikler yok gene iyice boş kalcak galiba bu aralar topikler herkes tatile gidiyo...

merhaba kızlar ne var ne yok bir bakayım dedim ama
kimsecikler yok gene iyice boş kalcak galiba bu aralar topikler herkes tatile gidiyo...

sekerımm bne varım ama yıne yakalayamadım senı yaaaa aklıma takılan bıseyler varrr

sezeryandan hemen sonra hemsıreler banaa sutu kesmek ıcın hemen ıkı tane ılac verdı ve hıc sut derdım olmadııı..hastaneden eve geldım vee bı ıkı hafta ben sıktıgım zaman sut gelıoduu ama az az sonraaa hıc ellemedım taaakııı bu zamana kadar dun gece gögüslerım cok şiştii bı sıkım dedımmm ıkısındende suttt geldııııııı ne bu sımdı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canlarım nasılsınız herkes tatilde bende bir bakim dedim öpüyorum hepinizi

ıyı olmaya calısıyoruz canım topiğimiz ihmal edılıyo gıbıme gelıyooo yaaa face de daha ılgı var sankı:) neyse tatlım bende senı öpuyorum neler yapıosunn ...bu arada beklenen adet tarıhıne az kaldı neler var sende belırtı varmıı

ben bugun baya kötüyüm ya içim sıkılıyor herkez hamile ailemden abimde 2 sene önce evlenmişti onlarda bebek düşünüyorrlarmış yengem tlf açtıgında konuşmak gelmiyor içimdenhamileyim diyecek diye...
agostosta yaşasaydı kızım 1 yaşına girecekti şimdi ise melegimnkardeşi bile benimle degil çok garip duygulardayım allahım sabırlar versin bize inşallah buay gelir bebegim allahım hayırlısını nasip et...

beyazmelekcim sağol canım benim teşekkür ederim

bende bu aralar hiç ii değilim hiç tadım yok face ye de kulübe de bakıyorum hemen çıkıyorum hiç birşey istemiyo canım

çilekcim face de melek anneleri diye giriyosun siyah fon üzerine renkli minik kelebeğe benzer böcükler var oarya üye olup içeriği görebiliyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…