Melek anneleriyle genel sohbet´e....

beyazmelekcim bugün bahçedeki kedicik doğurdu inan kendimi tutmasam ağlıcaktım hayat çok zor ve zorluyo hakkımızda hayırlısı olsun sabır etmekten dua etmekten başka çarem yok hepimiz için dua ediyorum hep aklımdasınız

Canım bu aralar herşeyi ihmal ediyorum sahsen giriyorum bakıp çıkıyorum çok halsizim yorgunum sancım var biraz her an adet olcak gibi sancı çekiyorum belimde ağrıyo gazım var özellikle gece adetime 11 gün var nerdeyse ama bunların hiçbirini gebeliğe yormak ta istemiyorum sende ne var ne yok

canımmm benım yaaa o kadar cok hamıle varkııı bu zamana kadar hıc dıkkatımı cekmezdı bu kadar ....benım eltımde bana ınat hamıle kaldıı dusun artık benı ve aynı apartmandayız

hoşbuldum bitanem görünüşte bişeyim yok çok şükür herkez gibi evladımı özlüyorum ama havalar birde koşuşturmalarım var anneme gidiyorum çoğu zaman evde değilim babam işten çıktı emekliliğine 4 yıl kalmıştı bu yaşta iş bulması sorun olacak taksitler falan var onlara sıkılıyo canım Allah canlarını sağ etsin neler atlattık biz bunu da atlatıcaz inşallah bunlarla uğraşıyoruz işte

aynıları bendede var gaz bel agrısı kasık batması halsızlık gözlerımın ıcı yanıyooo adete 10 gun kala basladı bugun 4 gun var adete test yaptımm dayanamadımm neegatıfff

canım benım ya allah onların canını sag etsın dedıgın gıbıııı bız evladımıza dayanamadık cöktuk onlar hem evlatlarına hem evlatlarının avladına uzuldulerrr...onlar baştaçııı yaa gıt tabı destek olursun nese olursun onlaraalkisalkisalkisŞeniz

hayırlısı canım benim az kalmış senin inşallah günün geçer gelmez kırmızılar bende de 1 hafta öncesinden başladı geçecek gibi de değil bakalım 11 gün sonra çıkacak inşallah önce senden güzel hayırlı haberler alırız sonra peşine ben gelirim

evet canım o yüzden devamlı gidiyorum elimden geldiğince işte yapmaya çalışıyorum aynen öle canım onlar hem evlatlarının üzülmesine yandılar hemde torunlarına

aminnn canım aminn Rabbim hayırlısını nasip etsin tüm müslüman alemi için melek anneleri için inşallah ama öyle içim rahat ki önceki elif olsa uykuları kaçar panik olurdu içimde hem hamilelik için hemde babcığımın işi için çok büyük bir rahatlık var inşallah hayır olur bu rahatlık hissi

sweetin bebeğinin cinsiyeti büyük ihtimal kız olacakmış inşallah ilk kuzusu erkekti Rabbim bu yavrusuna ve şuan hamile olan tüm melek annelerine uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlerede en hayırlı zaman da nasip etsin inşallah

14 haftalık oldu diye hatırlıyorum canım aynen bende öle baştan yapmam gerekenleri sonunda yapıyorum acemice davranıyorum hep buda sıkıyo beni aklımı toparlayamıyorum

canım bugün pazar var burda eşimide ikna etmişken bir dolanıp gelmem lazım çok öpüyorum seni tatlım ii bak kendine Allaha emanet olun tüm melek anneleri görüşürüz tatlım

merhaba kızlar nasılsınız?

ben iyi değilim galiba hem havalardan dolayı çok bunaldım hemde kızıma hasretim daha da çok olmaya başladı daha kötü oluyorum sanki yaa artık rüyamada gelmiyo çok sıkılıyorum çooooooooookkkkkkkkk
,hiç bişey yapmak gelmiyo içimden nete bile anca girdim daha canım hiç bişey istemiyo.... (((((((

canımsın benım özledım senı nıye böyle yapıyorsun aşkım ya hanı bızım destegımız hanı nerdeeee yapma böylee bırımızı duzelttık derken bırımız kopuk verıyoruzz gecemeyecek mıyız bu sınavıııı allahımmm güç verrr bızlereeee

canımm ya gelmıyokı hıc kımse face e daha rabet var :):)

evet öyle oluyor valla..

beyazmelekcim sağol canım benim teşekkür ederim

bende bu aralar hiç ii değilim hiç tadım yok face ye de kulübe de bakıyorum hemen çıkıyorum hiç birşey istemiyo canım

sıcaklardanda olabilir gelincigim birde yaşadıgımız durum yaz olunca beni daha çok etkiliyor heryer cıvıl cıvıl bebklerle dolu..

bende dua ediyorum canım...
Allah razı olsun..

canımmm benım yaaa o kadar cok hamıle varkııı bu zamana kadar hıc dıkkatımı cekmezdı bu kadar ....benım eltımde bana ınat hamıle kaldıı dusun artık benı ve aynı apartmandayız

gerçekten zor bir durum canım yanımda olması daha acı ama napalım allahım inşallah buay yüzümüzü güldürür bebeklerimize kavuşuruz...

napalım canım bizde bu hasret özlem varken biz hiç iyi olamayacagız ne zaman meleklerimize kavuşuruz ozaman iyi oluruz ama hayat devam ediyor eşimiz ve ailemimiz için sabredicegiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…