- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.661
hoşgeldınn canımmm opuyorumnanaktan neden canım neyın var hayırdırrrbeyazmelekcim sağol canım benim teşekkür ederim
bende bu aralar hiç ii değilim hiç tadım yok face ye de kulübe de bakıyorum hemen çıkıyorum hiç birşey istemiyo canım
ıyı olmaya calısıyoruz canım topiğimiz ihmal edılıyo gıbıme gelıyooo yaaa face de daha ılgı var sankı:) neyse tatlım bende senı öpuyorum neler yapıosunn ...bu arada beklenen adet tarıhıne az kaldı neler var sende belırtı varmıı
ben bugun baya kötüyüm ya içim sıkılıyor herkez hamile ailemden abimde 2 sene önce evlenmişti onlarda bebek düşünüyorrlarmış yengem tlf açtıgında konuşmak gelmiyor içimdenhamileyim diyecek diye...
agostosta yaşasaydı kızım 1 yaşına girecekti şimdi ise melegimnkardeşi bile benimle degil çok garip duygulardayım allahım sabırlar versin bize inşallah buay gelir bebegim allahım hayırlısını nasip et...
aynıları bendede var gaz bel agrısı kasık batması halsızlık gözlerımın ıcı yanıyooo adete 10 gun kala basladı bugun 4 gun var adete test yaptımm dayanamadımm neegatıfffCanım bu aralar herşeyi ihmal ediyorum sahsen giriyorum bakıp çıkıyorum çok halsizim yorgunum sancım var biraz her an adet olcak gibi sancı çekiyorum belimde ağrıyo gazım var özellikle gece adetime 11 gün var nerdeyse ama bunların hiçbirini gebeliğe yormak ta istemiyorum sende ne var ne yok
hoşbuldum bitanem görünüşte bişeyim yok çok şükür herkez gibi evladımı özlüyorum ama havalar birde koşuşturmalarım var anneme gidiyorum çoğu zaman evde değilim babam işten çıktı emekliliğine 4 yıl kalmıştı bu yaşta iş bulması sorun olacak taksitler falan var onlara sıkılıyo canım Allah canlarını sağ etsin neler atlattık biz bunu da atlatıcaz inşallah bunlarla uğraşıyoruz işte
canımm ya gelmıyokı hıc kımse face e daha rabet var :):)
beyazmelekcim sağol canım benim teşekkür ederim
bende bu aralar hiç ii değilim hiç tadım yok face ye de kulübe de bakıyorum hemen çıkıyorum hiç birşey istemiyo canım
beyazmelekcim bugün bahçedeki kedicik doğurdu inan kendimi tutmasam ağlıcaktım hayat çok zor ve zorluyo hakkımızda hayırlısı olsun sabır etmekten dua etmekten başka çarem yok hepimiz için dua ediyorum hep aklımdasınız
canımmm benım yaaa o kadar cok hamıle varkııı bu zamana kadar hıc dıkkatımı cekmezdı bu kadar ....benım eltımde bana ınat hamıle kaldıı dusun artık benı ve aynı apartmandayız
merhaba kızlar nasılsınız?
Ben iyi değilim galiba hem havalardan dolayı çok bunaldım hemde kızıma hasretim daha da çok olmaya başladı daha kötü oluyorum sanki yaa artık rüyamada gelmiyo çok sıkılıyorum çooooooooookkkkkkkkk
,hiç bişey yapmak gelmiyo içimden nete bile anca girdim daha canım hiç bişey istemiyo....(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?