- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.681
selam kızlar
hayat beni okadar zorluyor ki anlatamam ama ben dayanmaya çalışıyorum inatla..
Kamu kuruluşunda çalışıyorum. Fakir ailelere sünnet şöleni düzenliyoruz. Dün akşamdı. Sünnet çocuklarının arasına giripi oturayım birazda konuşayım onlarla dedim. Oturdum iki afacanın yanına solumda oturana adını sordum kerem dedi gülümsedim. Diğer yanımdakine sordum onun da adı keremmiş çok şaşırdım ve boğazıma bişey düğümlendi sanki hiç tanımadığım iki çocuğun arasına oturuyorum ikisinin adıda benim melek oğluşumun adı keremmiş...
canım hoşgeldın aramıza keske aramıza katılmak zorunda kalmasaydınn ama kısmet kaderr ...ne kadar oldu oglusunu kaybedelıı ne kadarlıktıı
NİHAN başın sagolsun canım dayanmak zor ama hayat bir yandan devam ediyor güçlü durmak zorundayız..
hoşgeldin...
melegim allahım dualarını kabul etsin ...allah razı olsun bizler içinde yapılan duaların için..
herkezin kandili mübarek olsun melek anneleri...
selam kızlar
Hayat beni okadar zorluyor ki anlatamam ama ben dayanmaya çalışıyorum inatla..
kamu kuruluşunda çalışıyorum. Fakir ailelere sünnet şöleni düzenliyoruz. Dün akşamdı. Sünnet çocuklarının arasına giripi oturayım birazda konuşayım onlarla dedim. Oturdum iki afacanın yanına solumda oturana adını sordum Kerem dedi gülümsedim. Diğer yanımdakine sordum onun da adı keremmiş Çok şaşırdım ve boğazıma bişey düğümlendi sanki hiç tanımadığım iki çocuğun arasına oturuyorum ikisinin adıda benim melek oğluşumun adı keremmiş...
Başınsağolsun canım. Seni çok iyi anlıyorum.Hayat hepimizi zorluyor. Sürekli kaybettiğimiz meleklerimizi hatırlatan birşeyler var çevremizde. Sürekli yaran kanıyor duruyor.İçin acıyor. :a015:
yaaaaaaaaaaaaaaa meleğim yapma böyle benide üzme ama bak alıcam sopayı gelicem yanına yoksa çabuk toparla kendini
bak kendin diyosun hayırlsı olsun diye dua ettim diyon sonrada çocuk yapmıcam diyon
tamam yap ama yapma bak tamammı olmaz diye aklından hep geçir sadece ümitlene tamammı daha erken çünkü hemn ümitsizlikyapma canım benim beni toparladında kendin ne hale geldin gene olmaz ama o düşünceyi kafandan atıcan tamammı canm benim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?