Melek anneleriyle genel sohbet´e....

selam kızlar
Hayat beni okadar zorluyor ki anlatamam ama ben dayanmaya çalışıyorum inatla..
kamu kuruluşunda çalışıyorum. Fakir ailelere sünnet şöleni düzenliyoruz. Dün akşamdı. Sünnet çocuklarının arasına giripi oturayım birazda konuşayım onlarla dedim. Oturdum iki afacanın yanına solumda oturana adını sordum Kerem dedi gülümsedim. Diğer yanımdakine sordum onun da adı keremmiş Çok şaşırdım ve boğazıma bişey düğümlendi sanki hiç tanımadığım iki çocuğun arasına oturuyorum ikisinin adıda benim melek oğluşumun adı keremmiş...

Ey sevdiğim!
Seni semaya kaldırdım avuçlarımda, Rabbim'e anlatıyorum. Sen de beni anlatırmısın?
Allah sevilenleri, sevenlerin duasıyla korurmuş, herkes sevdiğini, sevdiğine emanet edermiş.
Ben de sizleri RABBıM'E emanet ediyorum...
Var olan muhabbeti koruması duasıyla...
MıRAC KANDıNıLNıZ MÜBAREK OLSUN...

hepimiz birbirimiz için dua edelim arkadaşlar Rabbim inşallah sesimizi duyar........

herkesın mırac kandılı mubarek olsun arkadaslarr...
BEN BUGUN YÜŞA TEPESINE GIDECEGIM AKSAM 8 DEN GECE 3 E 4 E KADARRR DUA GECESII VAR AKLIMDASINIZ SIZLEREDE DUA EDECEGIMM RABBIM KABUL OLANLARDAN EYLESIN INSALLHH

canım hoşgeldın aramıza keske aramıza katılmak zorunda kalmasaydınn ama kısmet kaderr ...ne kadar oldu oglusunu kaybedelıı ne kadarlıktıı

canım hoşgeldın aramıza keske aramıza katılmak zorunda kalmasaydınn ama kısmet kaderr ...ne kadar oldu oglusunu kaybedelıı ne kadarlıktıı

hoş bulduk canım. keşke hiç birimiz gelmek zorunda kalmasaydık bu topiğe ama herkezin sınavı farklı işte. bu şubat ayında kaybettim yavrumu 14 şubatta. 5 ay olcak meleğimin uçup gittiği

NıHAN başın sagolsun canım dayanmak zor ama hayat bir yandan devam ediyor güçlü durmak zorundayız..
hoşgeldin...
melegim allahım dualarını kabul etsin ...allah razı olsun bizler içinde yapılan duaların için..
herkezin kandili mübarek olsun melek anneleri...

Sağol canım..

Başınsağolsun canım. Seni çok iyi anlıyorum.Hayat hepimizi zorluyor. Sürekli kaybettiğimiz meleklerimizi hatırlatan birşeyler var çevremizde. Sürekli yaran kanıyor duruyor.İçin acıyor. :a015:

günaydın hayırlı cumalar melek anneleri

Başınsağolsun canım. Seni çok iyi anlıyorum.Hayat hepimizi zorluyor. Sürekli kaybettiğimiz meleklerimizi hatırlatan birşeyler var çevremizde. Sürekli yaran kanıyor duruyor.İçin acıyor. :a015:

evet canım içimdeki ateş hep aynı ama katlanıyoruz iştemafoldumben

merhaba kızlar nasılsınız?
herkese hayırlı cumalar dualarınız ve gönlünüzden geçen herşeyi inşallah Rabbim kabul eder....

kızlarrr cokk kötuyummmmmmmmmmmm adet oldummmm hıc beklemıodummmmm hıccc tamemenn ınanmıstım hamıle oldugumaaa rabbımmm hayırlısını nasıpp etsın dıyeee o kadar yalvardımkı kandıll gunu demekkı hayırlısı buymusss kısmetttt bır dahakı aya ınsallhhh

kızlar gelıncıkten haber yokmuuu ya adet olmamıstır ınsallhhh bır hamıle haberıne ıhtıyacımızz varrr ınsallh hamıledırr canımın ıcıııı

bu saat oldu ben bı dakka bıle gözumu kapatıp yatmadımmmm cok uzuldummm bu ayyy cok umıtlenmıstımmmm...
yenı yenı kararlar almaya baslıyorummmmm yapmıcammmmmmmm cocukkkkkk

yaaaaaaaaaaaaaaa meleğim yapma böyle benide üzme ama bak alıcam sopayı gelicem yanına yoksa çabuk toparla kendini
bak kendin diyosun hayırlsı olsun diye dua ettim diyon sonrada çocuk yapmıcam diyon
tamam yap ama yapma bak tamammı olmaz diye aklından hep geçir sadece ümitlene tamammı daha erken çünkü hemn ümitsizlikyapma canım benim beni toparladında kendin ne hale geldin gene olmaz ama o düşünceyi kafandan atıcan tamammı canm benim......

melegim olmaz ama ümitsizlige kapılmak yok yola devam pes etmeden napalım allahım böyle hayırlı görmüş biliyorsun allah istemedimi bir yaprak bile kıpırdamaz..
gelincikten haber yok görmedi hiç..

kafayı yıcemm ne bılımmm yaaaa bırseyler yapmak ıcın cabalıyorum olmuyo butun planlar alt ust ooluyoo yaaa ........temmuzda korunsammı dıye dusunuyorumm ne bılımm kızlarr kafam dagıldı gıttıı yaaaaaaa...cicim haklısın sana kızıyordum ben dagıttım ama cok kapılmıstım bu ayyy ınanıyodumm olacagınaa ben bugun sabah 8.30 kadar uyumadımm gözumu bıle kırpmadımm yaaaa

canlarım beni merak ettiniz biliyorum giremedim birtürlü eşim izinde 2 hafta falan fırsat bulamadım annemlerle falan gidiyoruz babamın işleri karışık evin tavanlarını boyuyoruz bayağı bir yoğunum hem bedenen hemde ruhen

melekcim böyle umutsuzluğa kapılma lütfen biz harika cennet kuşlarının anneleriyiz umutsuz olmak hiç yakışır bişi değil bende düşüyorum bazen ama hemen elimden oğlum tutuyo sanki hadi toparlan canım Rabbim hayırlısını bilir.

ben adet olmadım 16-17 gibi bekliyorum ama 1 hafta var ama 3-4 gün önce kan testi yaptırdım koca bir sıfırla karşılaştım hala umut var mıdır bilmiyorum ama kısmet bakalım Mevlam ne zaman ol derse

Sizleri çok seviyorum arkadaşlar Allaha emanet olun girmeye çalışıcam nete öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…