- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.701
bu kulüpte yazılan yazılar çıkmıyo ayın 15 şine kadar ı silinmiş bu arada ben adet oluyorum tam 5 gün gecikti anlamıyorum bende bir sorun var galiba
Ya bu arada ben bugun lazer epılasyona basladım ya hamıle kalırsam dıye dusunuyorummm...
Yaaa kızlar acıkcası ben sankı artıkk bebek dusunmuyorumm ne bılım benım kafam nıye bu kadar karıstı anlamıyorumm sızlerle konusmuyorum ya heralde ondan motıve olamıyorummmm...
merhaba arkadaşlar.. uzun zamanda sonra yeniden geldim buraya.. arka arkaya yaşadıgım üzüntüler beni sersem gibi yaptı.. ama ara ara girip yazılarınızı okuyup cıkıorum.. bundan 5 ay önce kürtaj oldum ve ilk gebeliğimdi(( daha onun izleri bende dururken halime kaldıgımı ögrendım ve dün bir şok daha (( buda ilk gebeliğim gibi olacak sanırım. gelişmeler ii değil dedi doktorum.. ooofffff napıcam ben yaaa ((( dünden beri şoktayım.. hadi ilki öyle dedim hala eskiyi düşünerek kendimle iç savaştayken bu 2.ninde böle oldugunu ögrenınce şoka girdim.. kafam yerinde değil.. 7+2 hamileyım dün ultrasona gırdım ve kesem küçükmüş ve arka tarafında kanama vardı tedavı oluyordum kanama gerılemıs ama bu defada kesenın ii ilerlememesi beni şok etti ve ne bebegımı nede kalp atısı duyduk... ooff bu yaşadıklarım çok ağır geliyor yaa (((((((((((( sürekli ağlamak istiyorum ((((
son 1 hafta daha doktor zaman verdi. sabah gittim yeniden kan verdim.. ilk başlarda kan değerlerim iyiyken ve kesede iyiyken hersey bozuldu... YÜCE ALLAHIMDAN sabır diliyorum... ben ve benim gibi durumda olan bütün arkadaşlara... sizinle paylaşmak istedim bu sorunumu.. içim kan ağlıyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?