- 22 Ekim 2009
- 693
- 61
- 123
- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.721
merhaba melek anneleri
uzun zamandır girmedim kendimle uğraşıyorum bu aralar biraz zaten kimsede yok zayıflamaya çalışıyorum spor yapıyorum netten callanetics egzersizleri buldum bu sitede okuyarak öğrendim tabi indirdim onu yapıyorum 8 gündür baya işe yarıyo galiba benim amacımda kilo vermesem bile bedenimi zayıflatıp düzene sokmaktı onuda inşallah başarıcam
ama spordan sonra pek halim kalmıyo yorgun hissediyorum kendimi o yüzden de giremedim biraz neler var neler yok bakalım
bu arada belki önümüzdeki hafta iki yerden iş için haber bekliyorum inşallah biri olur olursada çok iyi olcak zaten.
meleğim canım benim çok özledim seni bir türlü konuşamadık gene hemen umutsuzlanmaya başlamışsın sen ama olmazki oklava gelicek bakklava: bu hayatın en güzel şeyidir bebek bilmiyomusun biz umudumuzu hiç bir zaman kaybetmeyelimki hayatla başa çıkmaya başaralım demi ama Allah'ında izniyle bizde mutlu olcaz inşallah
gelinciğim caım sen ne yaptın şimdi hasta oldunmu olmadınmı canım kandada baktırdınmı ne yaptım merak ettim tatlım senide.
28mavicim canım hoşgeldin ama tatilini iyi geçir bari hepimizin karşısına çok biyik sorunlar çıkıyo ama atlatıcaz inşallah biz bunları aşıcaz canım sadece Allah'a inanalım ve kendimizede güvenelim bırakmayalım kendimizi yetr canım takma hiç bir şeyi tatilin tadını çıkar...
aabeyazmelekcim sen ne yaptın yarınmı senin son gün bakalım hadi hayırlısı neyse onu versin Rabbim inşallah yeni evine taşınırken hediyende seninşe olur yeni bir hayatada başlamış olursun böylelikle
nasıl gidio bu arada taşınma işleri canım?
ben belki gene giremeyebilirim hepiniz çok dikkat edin kendinize kızlar...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar.. uzun zamanda sonra yeniden geldim buraya.. arka arkaya yaşadıgım üzüntüler beni sersem gibi yaptı.. ama ara ara girip yazılarınızı okuyup cıkıorum.. bundan 5 ay önce kürtaj oldum ve ilk gebeliğimdi(( daha onun izleri bende dururken halime kaldıgımı ögrendım ve dün bir şok daha (( buda ilk gebeliğim gibi olacak sanırım. gelişmeler ii değil dedi doktorum.. ooofffff napıcam ben yaaa ((( dünden beri şoktayım.. hadi ilki öyle dedim hala eskiyi düşünerek kendimle iç savaştayken bu 2.ninde böle oldugunu ögrenınce şoka girdim.. kafam yerinde değil.. 7+2 hamileyım dün ultrasona gırdım ve kesem küçükmüş ve arka tarafında kanama vardı tedavı oluyordum kanama gerılemıs ama bu defada kesenın ii ilerlememesi beni şok etti ve ne bebegımı nede kalp atısı duyduk... ooff bu yaşadıklarım çok ağır geliyor yaa (((((((((((( sürekli ağlamak istiyorum ((((
son 1 hafta daha doktor zaman verdi. sabah gittim yeniden kan verdim.. ilk başlarda kan değerlerim iyiyken ve kesede iyiyken hersey bozuldu... YÜCE ALLAHIMDAN sabır diliyorum... ben ve benim gibi durumda olan bütün arkadaşlara... sizinle paylaşmak istedim bu sorunumu.. içim kan ağlıyor((
canlar nasılsınız bakalım ben ben de fena değilim sadece endişeliyim
beyazmelekcim ev taşımanda kolay gelsin gerçekten sıkıntılı bir iş.Zaten belkide ben oğlumu ev taşımadaki sıkıntımdan kaybettim ev aldığımız zaman oğlum 8 aylık falandı İnşallah yeni ev yeni umut çok güzel bir başlangıç olur canım benim
Endişeliyim doktorda alttan muayene etti çatala oturtup rahime falan baktı çok kötüydü rahatsızlık hat safha psikolojimi bozuyo bu işlemler ve adetimdeki bu gecikmeler ve önceye bakarak az olması belkide daha kendimi toparlamış değilim ve zannediyorum ki toparlayamadığımdan yapı olarak çok hassas bir insanım iyi olmam zaman alıcak bu da gebe kalmamı yeniden hamile kalıp bu inişli çıkışlı yolu katetmek zorlıcak belkide Rabbim bunun için fırsat tanıyo iyi olmam kendimi toplamam için diye düşünüyorum
Bu saatten sonra bebeğime daha yakınlaşmak için bu endişelerimden kurtulmam gerek belkide çalışmalıyım ve düşünüyorumda
Bu arada doktor progestan verdi önümüzdeki ay gecikme olursa kullanıcam bu sadece adeti düzenlemek için mi kimi yerde adeti düzenlemek için yazıyo prokpektüsünde de ayrıca progetteron eksikliğinde de diyor bende de var herhalde bu hormon eksikliği çok oldu sıktım yazımla dimi :sinifsinif:
beyazmelekcim bu arada senin regl başlamaz inşallah ben çok umutlandım umarım senden güzel haberler alırız canım
saol canım benim(((( ooff neden böyle oldu yaaaa (( moralim eksilerde.. herşeyde vardır bir hayır diyorum ama sonra nedenler başlıyor.. YÜCE ALLAHIM bu yıkıntımda son olur umarım AMİN. ben ne bekledim neler oldu.. ne diycegimide bilmiyorum.. ooff offffffffffffffffff............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?