Melek anneleriyle genel sohbet´e....

çooook saol çok.. evet buraya geliyorum herkezden herşeyden birşeyler okuyorum biraz olsun rahatlıyorum... beklemekten başka çarem yok.. mucize olsun diye umut ediyorum... tadım tuzum yok ((((( herşeyin hayırlısı...

evet yarın günüm ateş ölçme beni hiç yanıltmıyor yarın ateşim düşükse kırmızlar gelicek demek
umudum bir dahaki aya kalıcak hayırlısı artık inşallah eger yoksa yeni ev yeni şans deyip yolumuza bakıcaz iyi valla salon oturma odası topladım yatak odasıda baya bitti mutfak kaldı güzelim
kendeine iyi bak herşey gönlünce olsun işlerin yolunda gider inşallah ..

geçmiş olsun canım inşallah bu bebegin seninle kalır allah büyüktür allahım korusun sizi
zor bir durum elden gelen bir şey olsa keşke duam seninle...

canlar nasılsınız bakalım ben ben de fena değilim sadece endişeliyim

hayırdır neden endişelisin canım CADIARZU

saol canım çok saol..

ben şimdi gidiyorum kan sonucumu almaya ordan doktora. umarım bir mucize olmuştur. YÜCE ALLAHIM sana sığınıyorum..

beyazmelekcim ev taşımanda kolay gelsin gerçekten sıkıntılı bir iş.Zaten belkide ben oğlumu ev taşımadaki sıkıntımdan kaybettim ev aldığımız zaman oğlum 8 aylık falandı İnşallah yeni ev yeni umut çok güzel bir başlangıç olur canım benim

Endişeliyim doktorda alttan muayene etti çatala oturtup rahime falan baktı çok kötüydü rahatsızlık hat safha psikolojimi bozuyo bu işlemler ve adetimdeki bu gecikmeler ve önceye bakarak az olması belkide daha kendimi toparlamış değilim ve zannediyorum ki toparlayamadığımdan yapı olarak çok hassas bir insanım iyi olmam zaman alıcak bu da gebe kalmamı yeniden hamile kalıp bu inişli çıkışlı yolu katetmek zorlıcak belkide Rabbim bunun için fırsat tanıyo iyi olmam kendimi toplamam için diye düşünüyorum

Bu saatten sonra bebeğime daha yakınlaşmak için bu endişelerimden kurtulmam gerek belkide çalışmalıyım ve düşünüyorumda

Bu arada doktor progestan verdi önümüzdeki ay gecikme olursa kullanıcam bu sadece adeti düzenlemek için mi kimi yerde adeti düzenlemek için yazıyo prokpektüsünde de ayrıca progetteron eksikliğinde de diyor bende de var herhalde bu hormon eksikliği çok oldu sıktım yazımla dimi :sinifsinif:

sagol canım hayırlısı artık adet oldum lekem geldi hastalanıyorum yeni eve saklanmıştır minigim inşallah
dogru söylüyorsun benimde doktorum dogumdan sonra 3 ay vermişti sonra başlarsınız dedi başladık 6 ayakadar de3dim allahım 6 ay doldurmadan nasip etmedi dedim baktım aylar geçiyor yine hayırlısı elimizden geleni yapıyoruz canım kendini toparlamaya bak mecburuz eşimiz ve sevdiklerimiz için ayakta kalmalıyız canım aşkolsun canım sıkılırmıyım hiç herzaman yaz ben dinlerim arkadaşım inşallah bir sorun çıkmaz sogan suyunu denedinmi adeti düzenliyor benim adet sorunum yokama bu ay deneyeyim diyorum bende

beyazmelekcim bu arada senin regl başlamaz inşallah ben çok umutlandım umarım senden güzel haberler alırız canım

:2:kötükedihüso geldiler canım

oooofffffffffffffffffff ((((((((( sonuç olumsuz.... ağlıyoruummmm (( cuma günü alttan son bi konrol ve BİTİŞ! offf oofffffffffffffffffffff nasıl dayanıcam arka arkaya bu acılara yaaa nasııllll.... kafam bi dünyaaaa...
YÜCE ALLAHIM sabır ver bana nolur!

ay canım ya çok üzüldüm. ne desem boş şimdi senin için ama güçlü ol tamammı bi tedavi ol sorun neden kaynaklanıyo umarım bulurlar ve hayırlı bir zamanda bebişle dolar kucağın inşallah

saol canım benim (((( ooff neden böyle oldu yaaaa (( moralim eksilerde.. herşeyde vardır bir hayır diyorum ama sonra nedenler başlıyor.. YÜCE ALLAHIM bu yıkıntımda son olur umarım AMİN. ben ne bekledim neler oldu.. ne diycegimide bilmiyorum.. ooff offffffffffffffffff............

Canım bu olayı 2. kez yaşamana çok üzüldüm. Allah sabır versin. Herkes hayırlısı olsun diyor ama ben bir melek annesi olarak günaha da giriyorum ama bir hayır göremiyorum. Dr gerekli olan testleri yapar mutlaka ama aklında olsun kan pıhtılaşmasına da baktır. Benim bebeğim 28 haftada karnımda öldü. Baştan seninki gibi kanama olmuştu. Düşük önleyici ilaç kullanmıştım ama yine böyle sonuçlandı. Patolojik inceleme genetik testler yapıldı. Sonuç kan pıhtılaşması. Bundan sonraki hamileliğimde iğne vurulacağım yine de her şey Allah'a kalmış. Sabır canım.

çok saolsun arkadşlar.. bugun gıttım yıne kan verdım. 2 gün içinde operasyon olur... neden böyle oldu yaaaa ((( doktorum incelemeye alıcam hiç üzme kendini yeniden anne olucaksın diyor.. benım bi ton korkum var!!!! çok zor yaaa alışmak... kafam bi dünya ....

28mavi sana üzüldüm canım yaa ( demek hakkımızda hayırlısı böyleymiş.. bir sonraki hamileliğimizde aynı yıkıntıları yaşamayız umarım.. alışmak dayanmak çooook zor YÜCE ALLAHIM yardım et tüm zor durumda olanlara..

blue fugi allah ım sabır versin inş bir mucize olurda bebişin seni bırakmaz bende 1 ay önce 4 bebişimi kaybettim yasayanım yok allah ım inş bu acıyı yasatmasın kimseye bu mübarek cuma ve üç aylarda dualarımızı kabul eder ve bizlerede hayırlı ve saglıklı yine bebişler nasif eder kucaklarımızı boş bırakmaz inş allah a emanet olun hoşçakalın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba melek anneleri
nasılsınız?
herkese hayırlı cumalar kızlar inşallah bu mübarek üç aylarda herkesin duaları kabul olur Rabbim sesimizi duyar ve ellerimizi boş çevirmez amiiiiiinnnnnnnnnnnnn...

bu arada kızlar ben işe başlıcam pazartesi kesin ama hemde eşimin yanında onunla birlikte bebek kıyafetlerinin üztüne işleen nakışlar var ya işte onları yapıcaz yani yapan makinelrin başında durucaz bugün 3ten sonra birde yarın gidicem alışmak için hemde makinayı öğrenmek için biraz yorucu olur hep ayakta ama olsun evde sıkılmıştı canım

Allah herkesin yardımcısı olsun kızlar inşallah herkesin gönlündeki olan herşey kabul olur Rabbim inşallah hepimizn yüzünü güldürür....

blue fugi canım inşallah Rabbim yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım benimde bebeğim beni 40 haftalıkken karnımda öldü bıraktı cennete uçtu derdi veren Rabbim dermanını da verir herzaman daha kötüyü düşün ben öyle yapıyorum çünkü ayakta durması çok zor oluyo insanın acısı birazda olsa hafifliyo....

tşkler arkadaşlar... bu sabah operasyonum gerçekleşti.. demek ki bunları yaşayacağım varmış ALLAHIM daha beterlerinden sakınsın.. umarım bundan sonraki hamileligimde bir sorun yaşamam.. daha kendimede gelmiş değilim.. kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum..

ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun. AMİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…