Yazılarındaki bu noktalama işaretleri hassasiyetin azmin karşısında ben burada yoruluyorum arkadaş .bu nasıl bir emektir.neden kendini noktalayıp yıpratıyorsun.hayata noktasız tarafından bak yorulma yorma
tırnak içindeki yazıları ayrı bir özen ve dikkatle okumak kolay mı sanıyosun
Ben de kişisel görüş olarak bakıyorum olaya. Doğru mu, değil.. Ama kişisel görüş sonuçta.
Bu ülkede baş örtülüye midesi bulanarak bakan olduğu gibi şort giyene de midesi bulanarak bakanlar var. Böyleyiz işte, yapacak bişey yok.
Yazılarındaki bu noktalama işaretleri hassasiyetin azmin karşısında ben burada yoruluyorum arkadaş .bu nasıl bir emektir.neden kendini noktalayıp yıpratıyorsun.hayata noktasız tarafından bak yorulma yorma
tırnak içindeki yazıları ayrı bir özen ve dikkatle okumak kolay mı sanıyosun
heh buradaymış :) alıntılarım karıştı herhal. ben de sana hastayım.İşte benim marlynim yakız sana hastayım ya
Ahhh ben anlamıyorum bu insanlardaki önyargıyı ha açık ha kapalı benim için bi fark yok önemli olan karakter,kişilik ama nerdeee herkes birbirine düşman nerde hani farklılıklara saygı duyan erdemli insanlar nerdeeheh buradaymış :) alıntılarım karıştı herhal. ben de sana hastayım.
cidden kimse bana karışmasın, örtüsü olana da karışmasın, olmayana da karışmasın istiyorum. çok mu zor yahu?
bunlar cidden insanları ayrıştıran şeyler. başörtülü biri için medeniyetsiz ya da kapalı olmayan biri için kıçı başı açık demek ötekileştirmek.Ahhh ben anlamıyorum bu insanlardaki önyargıyı ha açık ha kapalı benim için bi fark yok önemli olan karakter,kişilik ama nerdeee herkes birbirine düşman nerde hani farklılıklara saygı duyan erdemli insanlar nerdee
Benimdebunlar cidden insanları ayrıştıran şeyler. başörtülü biri için medeniyetsiz ya da kapalı olmayan biri için kıçı başı açık demek ötekileştirmek.
hiçbirinin diğerinden farkı yok. bunlar her şeyden önce insan haysiyetine, insan onuruna aykırı şeyler.
yazık cidden yazık. bu ülkeden bu insanlardan umudum gün geçtikçe azalıyor sanki.
ağzına sağlıkŞahsi fikrini beyan etmiş.
Hazımsızlık bunun neresinde?
"Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır''
Deyip de başörtüsüz kadınları yerden yere vuran, hakaret edeni de gördü bu gözler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?