Melek baykalın başörtüsü hazımsızlığı

Bilseydim sevinecegini daha uzun yazardim.

Neyse devam ediniz, durmayiniz. Belli ki yeni ugrasimlar lazim size. Hadi bys.
valla ben siz gibi değilim. bunada şükrediyorum. hiç olmazsa benden farklı olana maymun diyecek kadar kötü olmadım. sizede bye

Milyonlarca kişinin düşündüğünü dile getirmiş. Ne yazıkki içimizde böyle düşünen kişiler mevcut.

O bu değil de fotoğraf felaket olmuş.

Elbette kimse kimseyi küçük göremez zaten kendini de yanlış Cümleler kurduğunu yanlış anlaşıldığını ifade etmiş.
Ne kadar samimi bilemem düşüncelerinde elbette.

Zaten bazıları öğrenemedi başkalarının tercihlerine saygı duymayı.. Şimdi oradaki gerici kadınlar kaldırıp melek Baykal'a senin başın neden açık deseler olay olurdu. Birde hala bu kadını savunanlar var.
Herkes herkese saygı duymak zorunda. Başını örten insanlar bunu sizin için değil Allah'ın emri olduğu için, Allah rızasını alabilmek için yapıyorlar. Yani amaç böyle melek Baykal gibi insanları sinir etmek değil.
Bunlar gibi insanlara göre başı örtülü insanların hiçbir şeye hakları yok ama onların herşeye hakkı var.

Ben böyle insanlara tek kelime söylüyorum terbiyesiz!

ben bu kadını Venedikte gördüm yol sormuştum yüzünü çevirip bilmiyorum diye başından savmıştı ya
hiç sevemedim
Ben de Türk gördüm yardımcı olur heyecanıyla gitmiştim oysa

herkesin fikri kendine de aşağılamış onu diyorum
hoş değil

Milyonlarca kişinin düşündüğünü dile getirmiş. Ne yazıkki içimizde böyle düşünen kişiler mevcut.

O bu değil de fotoğraf felaket olmuş.
milyonlarca değiller kız sadece seslerini duyurma imkanlaŕı çok bu kafaların .
o yüzden bu sanatçı tiyatrocu kesimin çoğuna muhabbet etmemek lazım kendini bilen pek azı dışındakilere...

Psychopaths , olmadı, gerçekten yaptığınız hiç olmadı.
Bu kadının yazdığından farksız değil ki yazdığınız ?
...........
Bu v.b söylemler halkın arasına nifak sokmaktır.
Kişisel fikir bile söylenirken özenle söylenmelidir.
Kimse " bu benim kişisel fikrim " diye hakaret etme hakkına sahip değil.

Herkes kalbini yansıtmış bu haberde.
Birşey görmedim bu haberde diyenler bile gerçekten ne dediklerine dönüp bir baksınlar.
M.Baykal denilen şahıs bile , dediklerinin karşısında dehşete düşmüşken , " ben burada tam olarak hakaret görmedim" diyenler bir kez daha düşünsün.
Hadi hakaret gormedin, o kişilerle empati de mi kuramadın ?

Hele hele " kapalılarda makyaj yapıyor " cümlesini yazan kişiyi anlayamadım. ( adını hatırlayamadım.) Ne alakası var bu mesajla ?

Neyse , herneyse ; ikiye bölünmüş bazıları ve farkında bile değil.

ben bu kadını Venedikte gördüm yol sormuştum yüzünü çevirip bilmiyorum diye başından savmıştı ya
hiç sevemedim
Ben de Türk gördüm yardımcı olur heyecanıyla gitmiştim oysa
kompleksi var bellı kı kendını ıspatlamaya calısıyor ben oldum dıyor
yazık valla...

Bide etiketleme yapmasaniz iyiydi. Bide birakin artik ya bana yazmayi. Bunalttiniz artik. Kim ne dusunurse dusunsun, bana neeeeeeee.

Onlarda makyaj yapmasalarmış Onlar makyaj yaptığına göre Melek Baykal'da haklı ! dağılabiliriz

Bende konu altında o konuyla ilgili yorum yapmak yerine " ama şunlarda şunu yapmıştı naberr,hem bu gözler şunlarıda gördü,peki ona ne diyeceksiniz peeeh" tarzı yorumlar görünce şaşırıyorum,eee diyesim geliyor, yani ?? O konuyla bağlantısı yada durumu "doğru-yanlış " görmede etkisi nedir başka durumların hatırlatılmasının.Çok çocukça geliyor bana...Buna yolsuzluk haberleri üzerine yapılan "Kemal K.-ssk " örneğide dahil vallahi

Açıklık kapalılık, ilerilik gerilik vs bu sözlerine bir şey demeyeceğim. Hadi kendi fikrini paylaştı diyelim.

Ama orada alın teri, emekle çalışan Anadolu kadınlarını neden birlikte fotoğraf çekme hilesiyle yanına çağırıp fişlemiş ve internet gibi bir ortamda bunu paylaşmış?

Açık kapalı boşverin, bir insan bir Kadın bunu Nasıl yapar... Aklım almıyor.

O güzelim teyzelerim de ünlü gördü diye Seviniyorlar. Bilseler kadının artniyetini..

Keşke önce insan olmayı başarsak, sonra medeniyet de gelir ilericilik hali de...

Yazılarındaki bu noktalama işaretleri hassasiyetin azmin karşısında ben burada yoruluyorum arkadaş .bu nasıl bir emektir.neden kendini noktalayıp yıpratıyorsun.hayata noktasız tarafından bak yorulma yorma
tırnak içindeki yazıları ayrı bir özen ve dikkatle okumak kolay mı sanıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…