Medeniyet dediğin,soymaksa bedeni; bil ki hayvanlar senden daha medeni...
evet siz de ilkokul seviyesindeki laf sokmalarla bir yere varacağınızı düşünün.Evet. Siz cope gidin.
evet siz de ilkokul seviyesindeki laf sokmalarla bir yere varacağınızı düşünün.
Mehmet Akif eksik söylemiş. hayvan insandan daha medeni çünkü sevişebilmek için dişisine şiddet uygulayan tek canlı insandır.Medeniyet dediğin,soymaksa bedeni; bil ki hayvanlar senden daha medeni...
anlıyorum canım. neyse seni de böyle kabul ederiz dert değil.
anlıyorum canım. neyse seni de böyle kabul ederiz dert değil.
Ne zaman insanı aklı,fikri,sadece insan olduğu için değer verildiği günlere kavusucaz,üzülüyorum....Mehmet Akif eksik söylemiş. hayvan insandan daha medeni çünkü sevişebilmek için dişisine şiddet uygulayan tek canlı insandır.
ayrıca şu medeniyet eşiğini "kapalı" giyinmeye çekenler gözümde Melek Baykaldan zerre farkınız yok.
İşte benim marlynim yaMehmet Akif eksik söylemiş. hayvan insandan daha medeni çünkü sevişebilmek için dişisine şiddet uygulayan tek canlı insandır.
ayrıca şu medeniyet eşiğini "kapalı" giyinmeye çekenler gözümde Melek Baykaldan zerre farkınız yok.
ben cidden bir insana baktığında sadece bir insan gören kişiler istiyorum etrafımda. başı kapalı ne güzel, ya da açık, o da güzel. ikisi de benim derdim değil. ikisi de medeniyet ölçüsü değil. hatta medeniyetle alakası bile yok.Ne zaman insanı aklı,fikri,sadece insan olduğu için değer verildiği günlere kavusucaz,üzülüyorum....
iyi ama dinimiz hosgoru dini ne acik ortuluyu ne ortulu acigi bu sekil itham edip hakaret etmemeli. sahsen ben ortulu olmama ragmen acik arkadasim da ogrencilerim de var. hic o gozle degerlendirmedim. Biz kafirun suresiyle dinlerarasi hosgoruyu ogrendik. nerde kaldi acik kapali arasi hazimsizlik...Şahsi fikrini beyan etmiş.
Hazımsızlık bunun neresinde?
"Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır''
Deyip de başörtüsüz kadınları yerden yere vuran, hakaret edeni de gördü bu gözler.
zaten ne demek istediğiniz ortada. benimde ne düşündüğüm.Sizin gozunuzde ne oldugum benim icin onemli degil. Ne dusunurseniz dusunun.
komik olduğunuzumu sanıyorsunuz ama inanın görüntünüz komik bile değil. çok çocukça..
Amannnn ya bi yorum atmaya gelmiyor bi konuya illa yapisacaklar. Neyse siz devam edin. Ugrasamam sizinle.komik olduğunuzumu sanıyorsunuz ama inanın görüntünüz komik bile değil. çok çocukça..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?