Melek baykalın başörtüsü hazımsızlığı

Biz ne zaman kavramları bu kadar karıştırtık karşımızdaki bu ülkeyi temsil edecek sannatcıladan biri ...
Bir kiliseyi gezse etrafına biriken rahibelerede aynı tekbiyi düşünüp buraya yazarmıydı acaba ...

bende melek baykalın koca gobegını ve gogsune kadar ınen gıdısını gormekten rahatsız oluyorum onu napcaz ?
ınsanların kılık kıyafetıne nıye karısırlar anlamam
medenıyet ne zamandan berı yüz ekşitmek olmus
allah bılır annanesı falan da baş örtulu ınsandır kesın :)

Hakaret etmis Hayyal medeni degiller demek istemis ayni zamanda geri kalmisligin simgesi olarak görüyor.

Hakaret etmis Hayyal medeni degiller demek istemis ayni zamanda geri kalmisligin simgesi olarak görüyor.
Başörtü elbette gerikalmışlığın simgesi değil.
Onun bunu söylemesi asla başörtülü kişilerin öyle olduğunu göstermez.
Kişisel beyanda bulunmuş kendince...
Sanatçıların Fikirlerini yazarken büyük kitlelerce takip edildiğini bilerek dikkat etmeleri lazım da, işte sanırım pişman olup söylediğinden hesabını kapamış.

Tabi ki oyle olmuyoruz ama bunu diline dolamasi bile çirkin

Evet biraz aşırıya kaçmış. Ancak şu nedenden dolayı; oradaki kadınlar onu büyük bir sevgiyle karşılamış yüzlerinden belli. Sonrasında böyle bir açıklama onları üzmüştür. Arkadan dedikodu eden kaynanalar gibi.
Kaldı ki resimdekilerin çoğu belli ki yöre halkından belli yaş üstü insanlar. Ülkemizde bu yaş sınırınızın Anadolu'da kapalı olması çok normal.
Yoksa eleştirir, eleştirmez onun bileceği şey.

hoş değil. ötekileştirme bu. sana ne. ister kapalı ister açık. keşke insanların içinin görüntüsüne baksak. dışından bana ne .
sizler yüzünden tesettürlü arkadaşların bir kısmı bize kızgın.
ve tepkili.
bunun terside var tabii.

başı açıklara laf eden. her iki türlü insandanda nefret ediyorum. böyksünüz

10 yildir kapali ve ferace giyen biri olarak soyluyorum ozellikle bunu belirttim ki dusuncelerimden sonra acigimda boyle dusunuyorum die algilanmasin..
Bu kadin boyle dusunmus olabilir her yerde cikip bunu bangir bangir soyleyedebilir ben kapaliyim diye benim ortumu ovmek zorunda degil..Onun ortuye olan onyargisi onu cehennemlikte yapmaz ne cakma kapalilar gordu bu ulke..
Yani kadina yuklenilmesi sacma ona gore medeniyet kavrami budur bana gore de medeniyet okumak arastirmak koru korune inanmamak biat etmemektir ama gunumuz Turkiyesinde kapali olup sorsan Peygamberimiz(sav) dogum tarihini bilmez ama siyeset ugruna birilerini savunucam diye kendini parcalayan uslubu sifir olan kapali kadinlarinizda var..Yada ayni sekilde face.te instgramda bir kilo makyajli resimlerini yukleyip kendini gostermekten cekinmeyen ürpermeyen kapali kadinlarda var..Melek Hanimin dediginden ziyade buna takilarak degilde kapali olarak bizler daha dikkatli yasasak madem kapaliyiz Islamin gerektirdiklerini uygulasak ve biri ortumuze laf etti die kin kusmasak daha guzel insanlar oluruz vesselam...

yıl oldu 2015 hala bunu tartışıyoruz hala hazmedilemedi insanların tercihleri.. Bir sanatçının bunu yapması ayrıca misafir gittiği ekmeğini yediği insanlara bunu yapması nasıl bir terbiyesizliktir. Gündemden düşen zaten ya siyasetle gündeme gelmeye çalışıyor ya da islamiyetle.Medeniyetsiz kadın ...

Hayyal bende açığım ve daha geçen ay bu "perde" konusunu facebook hesabımda eleştirdim.
Hala daha eleştiririm, zira hiç hoş bir söz değil.
Fakat kabul etmek gerekir ki, Melek Baykal'ın da şahsi fikrini beyan ederken kullandığı sözler hoş değil.
Resmen küçümsemiş başörtülüleri.
Salak olmayan herkes o yazıdan bu anlamı çıkarır.

ben hiç kızmadım,zira ne düşüncede olduğunu zaten bılıyordum,ve bunun gıbılerden yıllar boyu çokkkk karşılaştım,hiçte kızmıyorum,lakın benı sevmeyen bırını sevmeme hakkına shaıbım,benı asıl üzen,bunlar o kadar net düşüncelrını söyler ıken,o başörtülülerın onunla foto çekmesıne kızdım,zaten zaman zaman söyler bu kadın,bence melek baykal normal,ama o lafları sokarken halen onu ızleyen dınleyen birde demokratım dıyenler haksız,

Üzücü olan konulardan biri de bu ve bunu gibi insanların çağdaşlığı, demokrasiyi savunlamaları, özgürlüğü savunmaları, kişilik haklarını ve düşünce özgürlüğünü savunmaları..
Ama beyinlerinde tek bir kalıp var çağdaşlık baş örtüsüyle tezat.
Yine eleştirebilir ama biz de onun bu yönünü eleştirdiğimiz için gericiliği savunuyor gibi olamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…