eğer o dizeyle seslenseydin ,ondan kalır yanın olmazdı. en doğrusunu yapmışsınSimdi ona Mehmet Akif'in bir dizesiyle seslenmek isterdim ama neyse.
Saygisiz insan.Kendisinden baska goruse saygi duymuyor.Ayrica kimse benim anamin basortusune laf edemez.Asil sen o guzel insanlarin arasinda oyle igreti durmussun ki.
Hay agzin bal yesin ya sen hep gel siyasete10 yildir kapali ve ferace giyen biri olarak soyluyorum ozellikle bunu belirttim ki dusuncelerimden sonra acigimda boyle dusunuyorum die algilanmasin..
Bu kadin boyle dusunmus olabilir her yerde cikip bunu bangir bangir soyleyedebilir ben kapaliyim diye benim ortumu ovmek zorunda degil..Onun ortuye olan onyargisi onu cehennemlikte yapmaz ne cakma kapalilar gordu bu ulke..
Yani kadina yuklenilmesi sacma ona gore medeniyet kavrami budur bana gore de medeniyet okumak arastirmak koru korune inanmamak biat etmemektir ama gunumuz Turkiyesinde kapali olup sorsan Peygamberimiz(sav) dogum tarihini bilmez ama siyeset ugruna birilerini savunucam diye kendini parcalayan uslubu sifir olan kapali kadinlarinizda var..Yada ayni sekilde face.te instgramda bir kilo makyajli resimlerini yukleyip kendini gostermekten cekinmeyen ürpermeyen kapali kadinlarda var..Melek Hanimin dediginden ziyade buna takilarak degilde kapali olarak bizler daha dikkatli yasasak madem kapaliyiz Islamin gerektirdiklerini uygulasak ve biri ortumuze laf etti die kin kusmasak daha guzel insanlar oluruz vesselam...
eğer o dizeyle seslenseydin ,ondan kalır yanın olmazdı. en doğrusunu yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?