- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bu konuda da banlanacağız gibime geliyor
O konuya girme cikamayiz, daha yeni bittiydi.
Benim ailemden ve eşimin ailesinden de bir sürü kişi soruşturma yedi ama kimseyede tutup sorunca cemkirmedik :)
Hepsi de işlerinin başına döndüler.
Sanki devlet sırrı :)
Hiç duyulmayacakti.
Çok ilginç takıntılar var bunların maaile
Keşke elimde olsada hiçbirini görmesem ya ben bir insanı severim canım ciğerim olur yada sevmem hiçbirşeyi olmaz.Tanıdıklara ne olmuş acaba diye herkes bakar merak eder. Zor dönemdi çünkü bu. Hadi tereliye itiraf et kadın seni gıcık etsin diye pusuda bekliyorsun. Hatta onunla kavga etmekten gizli bir haz alıyorsun bence. Yakışır valla öyle devam et. Herkes halinden memnun baksana. Kv zorla kasınir tereliye kaşır. Bize de eksın oluyor. Valla seni sevmeye başladım cidden konuların çok heyecanlı ilerliyor
E o zaman kaale almaKeşke elimde olsada hiçbirini görmesem ya ben bir insanı severim canım ciğerim olur yada sevmem hiçbirşeyi olmaz.
Onun konuşmak haddi değil bu yüzden takıyorum yoksa ölen adam çok daha değerli bir insandı benim için kaynanamın rahatsızlığına gram üzülmedim ama o adam için çok dua etmiştim.Ee yani bilinmemesi mi gerekiyordu ? Ogrenmis bi yerden sormus. Boyle en ufak seyi kafaya takiyorsan ohoo daha cok konu cikar. Konusursa konussun kv onemsiz olsaydi bu konuyu takmazdin sevmiyorsun ama onemli biri demek ki senin icin
Demek ki bizim iki taraftan da tam 10 kişilik hassas yerimiz olmuş.bir tek abisi olsa tamam sakla kimseye malzeme etme de, soruşturulmayan adam kalmadı hassas yerim diyor.
Malesef insan gidip hapishanede yakınını görünce olaya böyle bakamıyor açık görüş başkana kapalı görüş başka.Allah masum hiçkimseyi oralara sokmasın abimin devlet için bir önemi yok ama olay iftirayı döndü işte ne var demek kadar basit değil.Bu davalarda insanlar suçlu da olabilir suçsuz da. Zaten suçsuz olanlar abiniz gibi aklanmış dönmüş oluyor. Ya da kimisi bir cehaletle az buçuk bulaşmış oluyor. Ancak suçsuz da olsa kardeşim/akrabam/yakın arkadaşım bu suçsuzluğu ya da hata hakkında çıkıp kendini ifade etmeli bana. Bana karşı sorumludur bu onların açıklaması gereken bir durum. Aynı şekilde ben de onun/onların yanında olarak kendi payıma düşen sorumluluğu alırım.
Kayınvalidenize durumu açıklamanız boynunuzun borcu olmalıydı. Ha kayınvalide fesat ve kötü niyetliyse size karşı eşiniz açıklamalıydı. Çünkü böyle biri yanlış düşüncelere kapılıp dedikodu yapabilir.
Sizi hatalı gördüm ben.
Durumu saklayanlar konuşmak istemeyenler benim gözümde daha çok dikkat çekiyor.
Ne var yani sorduysa? Akın Öztürk mü kardeşiniz ? Devlet sırrı durumlar mı var ortada?
Evet gocunduğum çok şey var ama benimle ilgili geçmiş işte.Artık zaten muhabbetim hal hatırına önüne geçmeyecek hakettikleri buE o zaman kaale alma
Valla yaran var ki gocunuyorsun her hareketleri sana batıyor hasetlik yapma bence
Sevmiyorsan mesafe koyarsın gelince istemediğini açıkca belli edersin
Bir kere kötü gelin oldun zaten kovsan da umurlarında olacağını sanmıyorum.
Gidip hapishanede ziyaret ettiniz mi o kişerlerden birini lütfen ya ortamı görmeden anlamış gibi konuşmayın anlayamazsınızDemek ki bizim iki taraftan da tam 10 kişilik hassas yerimiz olmuş.
Yaw üstelik baya kişi üzüntüsünü dile getirdi, hatta teselli verdiler.
Aklandilar da hamdolsun ama kimseye tutup sanane, sizene diyemedik yahu.
iyide sorun bu işte.
hassas yer falan değil. milyonların başına geldi.
sen öküz altında buzağı aramışsın kadın normal soru sormuş.
Hep geçmeyecekti zaten canım.Evet gocunduğum çok şey var ama benimle ilgili geçmiş işte.Artık zaten muhabbetim hal hatırına önüne geçmeyecek hakettikleri bu
En yakın iş arkadaşlarım 24yaşlarında iki kız hapis yattı 6ay. Zaten şok olduk bana kalsa karışmış olmaları mümkün değil. Görüştüm kendileriyle aradım sordum. Son khk da ihraç edildiler. Hala davanın içeriğini söylemediler artık görüşmeyi kestim. Çünkü ben payıma düşeni yaptım onlar bana karşı sorumluluğunu yerine getirmedi bana göre. Suçsuz olduklarını hala düşünüyorum. Ama açıklamayı hak ediyorum.Malesef insan gidip hapishanede yakınını görünce olaya böyle bakamıyor açık görüş başkana kapalı görüş başka.Allah masum hiçkimseyi oralara sokmasın abimin devlet için bir önemi yok ama olay iftirayı döndü işte ne var demek kadar basit değil.
Yaw etmedigimizi nereden biliyorsun ?Gidip hapishanede ziyaret ettiniz mi o kişerlerden birini lütfen ya ortamı görmeden anlamış gibi konuşmayın anlayamazsınız
Diyorum ya birkere bile ziyarete gitmemiş insanlar anlayamaz aklandı döndü olay bitti değil yani gerçekten çok çok zor bir durum küçümseyecek birşey değil.Çok insanın başına geldi ama benim gördüğüm başına bu olayın geldiği insanlar çok hassaslaştı. Nihayetinde nahoş bir durumdu. Toplumsal bir çok etkisi oldu insanların hayatında. Belki ondan rahatsız hissetmiş olabilir. İnsanların yumuşak karnı oldu bu durum.
Hapishanede gidip görmekten bahsettim ben dışarıdayken arayıp sormaktan değil ne desemde beni anlayamazsınız.En yakın arkadaşlarım 24yaşlarında iki kız hapis yattı 6ay. Zaten şok olduk bana kalsa karışmış olmaları mümkün değil. Görüştüm kendileriyle aradım sordum. Son khk da ihraç edildiler. Hala davanın içeriğini söylemediler artık görüşmeyi kestim. Çünkü ben payıma düşeni yaptım onlar bana karşı sorumluluğunu yerine getirmedi bana göre. Suçsuz olduklarını hala düşünüyorum. Ama açıklamayı hak ediyorum.
Abiniz işine döndüyse ben olsam göğsümü gere gere anlatırım. İftira atmışlar hak yerini buldu diye. Kızacak birşey yok.
Kayınvalidesinin onunla tartışması haddi değilmiş ya,ondan dolayı bizden çıkartıyor acısınıKaynanaya dellenip bize cektiriyor.
Gunahimiz neyse artık.
Çok insanın başına geldi ama benim gördüğüm başına bu olayın geldiği insanlar çok hassaslaştı. Nihayetinde nahoş bir durumdu. Toplumsal bir çok etkisi oldu insanların hayatında. Belki ondan rahatsız hissetmiş olabilir. İnsanların yumuşak karnı oldu bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?