Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

minik kuşummmmm nasılsınn hiç görünmüyosunn fıstıklarr nasıll sen daha tatile gitmedinmii öptümmucckk

iyi akşamlar canlarım...bugün kk da tanıştığım ve bana çok yakın oturan arkadaşım geldi tanıştık çok güzeldi darısı sizlerle tanışmaya inşallah...

harika bir özet bayıldım hafızan süpeeeerrr:lepi:
yaa kızlar hurremden ses seda çıkmadı
inş bebişini almıştır sağlıkla kucağınaa)))))))))))

bende merak ettim canım dün profiline mesaj bıraktım inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına almıştır:Saruboceq:

iyi akşamlar canlarım...bugün kk da tanıştığım ve bana çok yakın oturan arkadaşım geldi tanıştık çok güzeldi darısı sizlerle tanışmaya inşallah...
iyi akşamlar canımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanne güzel arkadaşınla buluşmuşsunuz inş
birgün bizlerde buluşuruzz bende bu hafta merkeze inecek inmişken antalyalı arkadaşlar ve zeple buluşacaktım ama gidemiyorumm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:yatılı misafirim gelecek aile dostumuzz inş bidaha ki buluşmayaa.sgiderim artık

kızzzlarrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
temmuz un 13 ünde saat tamm 2 de ameliyat oluyorum kısmetse
kurtuluyorum şu taşlardannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kaydirigubbakcemile3hadi hayırlısı canım allah şifa versin ohhh kurtul şu taşlardan rahatla artıkk çok geçmiş olsun tatlım Şeniz

canım benım yaaaa
canım sohbette bır arkadasında kızının basına gelmıstı eczaneden sac ıcın sampuanmı ılacmı ne almıstı kızına
tam bılgım yok ama eczaneye bır sor ıstersen
en kısa surede kurtulursunuz ınsaallah canım
offff offff ne sınır bozucu bıseydır kım bılır ben burda sınır oldum

ay ne guzell canım benım yaaa
sana ıyı tatıller sekercıgımmmmmmm
benım ıcınde ıkı kulac at olarmııııııııı sekerrrrrrrrrrrrr

hadı bakalım sekercıgım hayırlısı ınsaallah
en kısa zamanda kurtulursun canım benım
sımdıden cok cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum sana bebekımmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

minik kuşummmmm nasılsınn hiç görünmüyosunn fıstıklarr nasıll sen daha tatile gitmedinmii öptümmucckk

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anası kızanım gelmısssssssssss
nabersın bebekımmmmmmmmmmmm
sagol canım benım cok sukur ıyıyım yafrusummmmmmmmmmmmmm
yok bebekım 1 agustosta ınsaallah gıdecegım canım benım
sohbete cok gelmıyorum canım eskı tadı yok artık topıkde arkadaslarla takılıyorum kızlarımla ev ıs guc kosturuyorum yafrusummmmm
opuyorum oglusunla senı bebemmmmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ohh ohhhh ne guzel canım senın adına sevındım seker
amın ınsaallah bebekım kısmet olur ınsaallah bırgun bızde bulusuruz sekercıgımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese ıyı geceler sekerlerrrrr
sormayın ay bugun bır manyaklıgım tuttu yıne evı koyu kaldırdım ayaga canım cıktı
elımde bır yorgan vardı yun onu soktum yunlerı yıkadım cırptım balkonda kuruttum annem ben elıfe yorgan yapayım sen karısma dedı ben yaparım dedım yok dedı
torununa yorgan yapacak onu yenıden anneannesı dıp bucak temızledım epey ugrastım pazarımı yemegımı herseyımı hallettım yarın dınlenmek ıstıyorum
hafta sonuda ıslerımız vardı bırde mısafırım gelecek uzun zamandır gorusmemıstık arkadaslarla onlar gelecekler
yarın dınleneyımde hafta sonu yorulacagım artık
herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım benım
gorusmek uzere hepınızı cok cok opuyorum
meleklerımıde benım ıcın opuyorumnanaktan

ohh hamarat hatunda bir başka oluyorkaydirigubbakcemile2begümde alerjik astım çıktığından beri yün yorganları,yastıkları kaldırdım yarısını kayınvalideme verdim havalandırmaya nasıl çıkarıcam begümün yanında onu düşünüyorum.sen bitirmişsin işleri ne güzel.dinlen canım sanada iyi geceler.

ohh sounda şekerimm hadi hayırlısı canım 10 gün kaldı ha kurtuluyosun.......
ayy ne güsel inşallah bizde tanışırız bi gün.........
eferin minigim san yavrum............
kimse yok mu yaaaa canım sıkılıyoooor....:umursamaz:
ben burdayım şeker canın nie sıkılıo......

EVET MıNıK kuşum sohbetin eski tadı kalmadı bende pek takılmıyorum bebektende fırsat yok zaten sen gene eskisi gibi pek bir hamaratsınn banada yardım etvalla bebekten ne temizlik ne bişiy yapılıyo

slm şekerlerim ben de bugun öglen eşimi gönderdim sonra arkadaş geldi onunla oturduk onu gönderdim eşim geldi pazar yaptık eve gelip yemek yedik bahçeye indik komşularla opkey oynadık yendim geldim siz napıouz........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…