- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.001
sağol canım bende seni öptüm sanada teşekkür kamilem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanizabelle cnm iyi tatiller kendine ve meleğine iyi bak öptüm..
hayırlısı canım insallah bir an önce kurtulursun simdiden gecmis olsunkızzzlarrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
temmuz un 13 ünde saat tamm 2 de ameliyat oluyorum kısmetse
kurtuluyorum şu taşlardannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızzzlarrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ameliyatı ben olacağım canım safrakesesi ameliyatı olucam kısmettsee bir türlü olamadım gittiiii
allah razı olsun frezyacımmmm
dostlarımın beni dualarında eksik etmiyeceğini biliyorum zatennnn
ben sana kısa özet geçerim tek tekkkkkkkkkkk
minikkuşlarım:öğrenci ev hanımı iki kızçesi var büyük kızı elifi okula yazdırdı anaokuluna başlıycak küçük kızı nazın çiş eğitimiyle uğraşıyo bu aralarrrr
efsunefe: evhanımı,, teknoloji katili ,,büyük kızı sezen sbs ci ve binicilik eğitimi alıyo şimdi yazlıkta küçük oğluşu efede anaokuluna başlıycakkk
rüyanaz: diyarbakıra yeni taşındı eşinin tayini sebebiyleee... bir kızı var ismi rüyanazzz
kocaları azdırma bakanı olarak kk da görev yapıyooo
mihriban:3 kızçesi varr genelde topiğe geç gelir..şimdi yurtdışındaki babasını ziyarete gitti
lahanabebek:taze ameliyat oldu ev hanımı topiğimizin çıtırlarındannnnnnnnnn
kamilece: iki kız annesi ev hanımı doğa resimleri çekip bize hava atıyooo
anasına vede kaynanasına yakın oturuyoooo
izabelle: topiğin tek erkek anası üyesiii aynı anda kahve içip pc ye bakıp çocuk sallayabiliyooooooo
frezya: bi kız bi oğlan anası evhanımı şuaralar meşgul evinin dışını boyuyorlarrrr
belinay: bir kızı birde doğacak olan oğluşu varrrr bu aralar belinayımız biraz gergin bebeşiyle ilgili bi test yaptırdı sonuç bekliyooooo
kübrabetül:iki kız annesi evhanımı görümce olmak üzere hazırlık yapıyo yoğun olarak düğün hazırlığındaaaa
[B]gülzeyno: iki yavrusu var biri kız biri oğlan evhanımı kahvede yanımda çalışcaktı ama kaytardıı
nunnukanne. bir kızı var yeni evine taşındı bu ara uğrayamıyoo neti bağlanmadı sanırsamm
tinkimi: hamarat tekstille uğraşıyo hem dikiş dikiyo hem bize laf yetiştiriyooo
benim sayabileceğim bu kadar eksiklerim varsa arkideşler tamaamlayıverin bi zahmettttt[/B]
yaa kızlar hurremden ses seda çıkmadı
inş bebişini almıştır sağlıkla kucağınaa)))))))))))
iyi akşamlar canımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanne güzel arkadaşınla buluşmuşsunuz inşiyi akşamlar canlarım...bugün kk da tanıştığım ve bana çok yakın oturan arkadaşım geldi tanıştık çok güzeldi darısı sizlerle tanışmaya inşallah...
kaydirigubbakcemile3hadi hayırlısı canım allah şifa versin ohhh kurtul şu taşlardan rahatla artıkk çok geçmiş olsun tatlım Şenizkızzzlarrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnn arkadaşlarrr
güzel bir gün olur inş
benim yoğun geçecek gibi
bu sabah küçük kızım yatatğa yanıma geldi baktım saçlarını kaçıyor
aklıma giden başıma geldi sokaktan bit bulmuş iyic baktım allahtan erken farkettim
kahvaltıdan sonra ilaçlama yapacağımm sinir oldum kaç yıldır okula giderler bir kere bile
başımıza böyle birşy gelmedi eve de kapatamazsın çocukları Allah tan erken farkettim saçlarıda uzun artık bütün yaz diken üstünde geçerr bulaşmasını önleyen bir yöntem var mı bilen söyleye bilir mi arkadaşlarrr dğilse her akşam ilaçlaya bilirim çocukları((((
hihoyyythihoyyyt selam melek anneleri nasılsınızzz ben çok iyim tatile gidiyoruz yarınnnnn eşim izine çıkıyor bekle marmaris ben geliyorummm ay çok sevindim yahuu eşim bana sürpriz yapmış meğer bir hafta önceden ayarlamış herşeyi rezarvasyonu yaptırmış ayol bende ne safım 2hafta önce netten yer gösteriyo bana neresi güzel diye hiç anlamadım çok sevindim sizinlede paylaşmak istedimm :teytey::teytey::teytey:
kızzzlarrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
minik kuşummmmm nasılsınn hiç görünmüyosunn fıstıklarr nasıll sen daha tatile gitmedinmii öptümmucckk
iyi akşamlar canlarım...bugün kk da tanıştığım ve bana çok yakın oturan arkadaşım geldi tanıştık çok güzeldi darısı sizlerle tanışmaya inşallah...
herkese ıyı geceler sekerlerrrrr
sormayın ay bugun bır manyaklıgım tuttu yıne evı koyu kaldırdım ayaga canım cıktı
elımde bır yorgan vardı yun onu soktum yunlerı yıkadım cırptım balkonda kuruttum annem ben elıfe yorgan yapayım sen karısma dedı ben yaparım dedım yok dedı
torununa yorgan yapacak onu yenıden anneannesı dıp bucak temızledım epey ugrastım pazarımı yemegımı herseyımı hallettım yarın dınlenmek ıstıyorum
hafta sonuda ıslerımız vardı bırde mısafırım gelecek uzun zamandır gorusmemıstık arkadaslarla onlar gelecekler
yarın dınleneyımde hafta sonu yorulacagım artık
herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım benım
gorusmek uzere hepınızı cok cok opuyorum
meleklerımıde benım ıcın opuyorumnanaktan
ohh sounda şekerimm hadi hayırlısı canım 10 gün kaldı ha kurtuluyosun.......kızzzlarrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayy ne güsel inşallah bizde tanışırız bi gün.........iyi akşamlar canlarım...bugün kk da tanıştığım ve bana çok yakın oturan arkadaşım geldi tanıştık çok güzeldi darısı sizlerle tanışmaya inşallah...
eferin minigim san yavrum............herkese ıyı geceler sekerlerrrrr
sormayın ay bugun bır manyaklıgım tuttu yıne evı koyu kaldırdım ayaga canım cıktı
elımde bır yorgan vardı yun onu soktum yunlerı yıkadım cırptım balkonda kuruttum annem ben elıfe yorgan yapayım sen karısma dedı ben yaparım dedım yok dedı
torununa yorgan yapacak onu yenıden anneannesı dıp bucak temızledım epey ugrastım pazarımı yemegımı herseyımı hallettım yarın dınlenmek ıstıyorum
hafta sonuda ıslerımız vardı bırde mısafırım gelecek uzun zamandır gorusmemıstık arkadaslarla onlar gelecekler
yarın dınleneyımde hafta sonu yorulacagım artık
herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım benım
gorusmek uzere hepınızı cok cok opuyorum
meleklerımıde benım ıcın opuyorumnanaktan
ben burdayım şeker canın nie sıkılıo......kimse yok mu yaaaa canım sıkılıyoooor....:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?