Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar kızlar...bir aydır resmen depresyona girmişim farketmeden sonucu alınca aynaya baktımki kaş bıyık hepsi almış başını gidiyor hemen kuaföre gittim güzelleştim rahatladım şimdi...sizler nasılsınız...

ohh ohhh kolay gelsın sekercıgım
bende pıneklıyorum ıs guc yok 2 gundur
keyıf yapıyorum
ama gelıyom kımsecıkler yok
gorusmek uzere canım kolay gelsın muckkkkkk
valkla burda 1 gün işi yapmasan ev tozdan batıo minigim sürekli toz var sıcaktan camlar hep açık sürekli toz grio.......

canım pamukçuk için benim doktorumun önerisi vardı ben yaptım rüyanazda hiç olmadı sende dene istersen emzirdikten sonra agzını ıslatıcak kadar su veriodum sonrada 1 çay bardagına 1 çay kaşıgı karbonat koyup iyice karıştırıyordum sonarada pamukla o suya batırıp agzının içini siliodum ...geçmiş olsun....

iyi tatiller tatlşım...........

canım benim mahvoldun ya bi bitseydi şu dügün...

hiç sorma canım,bende çok istiyorum bir an önce olup bitmesini ama az kaldı artık.düğünden sonra hiç temizlik falan yapmıcam uzunca bi süre

sağalasın hayatım,baya yakınladı artık,hayırlısıyla alalım gelinide bakalım sonrasında neler olcak.

iyi geceler melek anneler herkezler tatilemi çıktı topik sakin
ohhhh ne güzel herkeze iyi eğlenceler
benim yerimede gezin kızlar opuyorumnanaktan
hepinizi öptüm iyi geceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın şekerlerrrrr
bugün camları silicem, perdeleri yıkıycam, pazara çıkıcam ,bide market alışverişim varrr
kısacası yine yoğun bigün benim içinnn
görüşmek üzere hepiciğinizi öpüyorummmmmm

nasılsınız kızlar herkeste bir yoğunluk dün benim pestilim çıktı burası çok sıcak bu sıcakta hastaneydi, bankaydı pazardı öldüm eve geldim kıyafetler üzerime yapışmış zor çıkardım şimdi yazarken bile terliyorum bugünde çok işim var işe başlamadan size bir bakayım dedim sizlerede kolay gelsin :lepi:

gunaydın canım benım
allah kolaylık versın sekercıgım
dıkkat et kendıne yafrus cok yorma
bende muckkkkkkkkkkk sekerrrrrr

günaydın kızlaropuyorumnanaktan

gunaydın ablacıgım nasılsın sekerrrrrrrrrr
opuyorumnanaktan

gunaydın canım sanada
ohhh ohh hamarat sekerrr
vallahı sıcaklarda hıc ıs guc yapası gelmıyor ınsanın ama mecbur yapıyoruz
sanada kolay gelsın canım muckkkkkkkkk

herkeze günaydın a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
bugün evdeyim çamaşırlarım vardı onları serdim,daha var yıkanacak çamaşırım onları halledeyim bugün.yerimseniben
sizler nasılsınız topiğimiz çok sakin yaz geldiğinden beri herkez gezmelerde ohh ne güzel arkadaşlar bizim yerimize de gezin.kaydirigubbakcemile

bende çamaşır yıkadımm amaann çok sıcak bayıldım valla asana kadar resmen...şimdi dolma içi hazırladım cumartesi misafirim olcak dolma sarcam şimdi yardıma gelmek isteyenler diyarbakır kurdoğlu lojmanlarına buyursunlar........

selam sekerlerrrrr
ay sınırlerım cok bozuldu yaaa
naz tam ogrendı dedım herseyı cocugum sımdıde ıshal oluyor sanırım
dısarda mıkrop kaltı sanırım tam belırtılerı yok ama sık sık buyuk tuvaletı gelıyor ve 2 kere altına kacırdı oda sulu baya(
napacagımı bılmıyorum sınırler tepemdeler yıne
offfff offffffffffffffffffffffffffffffffffffff

kolay gelsin canım aynen bende fenalık geçirecektim çamaşırları serene kadar

günaydınnn canım arkadaşlarım ve tatlı meleklerimmm
hepinizi çok öpüyorumm görüşmek üzereee mucukkkkkkkkk

günaydın canım benim bende sizi çok çok öpüyorum opuyorumnanaktanŞenizkaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız :)

selam hoşgeldin tatlım biz iyiiz sen nasılsın?
çok geçmiş olsun efeciğe,verilmiş sadakanız varmış.allah bi daha yaşatmasın:Saruboceq:

kolay gelsın bebekım nabersın canım benım

hamarat karular sızııııııııııııııııııııııııııı

günaydınnn canım arkadaşlarım ve tatlı meleklerimmm
hepinizi çok öpüyorumm görüşmek üzereee mucukkkkkkkkk

selam canım bende sızı muckkkkkkkkkkk sekerrrrrrrrr

selam kızlar nasılsınız :)

yafrusum nerdesın yaaaa ozledım vallahı bebekımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…