- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.141
hanımlar ben bug
ün biraz yoğunum bi yandan temizlik yapıyorummm
derinden derindennnn
malum haftaya yatıcammm işlerimi bu haftadan bitireyimmm
öğleden sonrada çarşıya gitmem lazım pazar günü istanbulda nişan var güzel bi kıyafete ihtiyacım varrr
aslında benimki fesatlıktan eşim takım elbise ayakkabı falan aldı kendine bende onunla yarışıyorummmm
ama onun yanında şık olmam lazımmm
gunaydınlar herkese sekercıklerrrrrrrr
nabersınız bakemmmmmmm?
keyıfler ıyıdır ınsaallah hepınızın
guzel bır hafta gecırmenız dılegıyle ınsaallah
yorucu bır hafta sonu gecırdım sabahtan kalktı kızlar kahvaltı oncesı ıslerımı hallettım
bugum dınlenecegım
kızlarımla muzık dınleyıp dans edıyoruz da mola verdım yaslanmısım ay:)))
opuyorum hepınızı sımdılık byeeeeeeee
meleklerımıde cok cok opuyorum
günaydınlaar...
bende iki gündür hastaneyi arıyorum ama sonuçlarım ankaradan daha gelmemiş gelir gelmez seni arıcaz diyorlar ama bekleye bekleye bir hal oldum artık:1no2:
GÜnaydınnnn
hg minigim........Şeniz
günaydınlar hayırlı sabahlar olsun hepimize
bugün kahvaltıya anneme gitcez gidene kadar takılayım sonra yokum bugün.
meleklerimiz ve anneleri iyidir inş hepiizi öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hb yafrusummmmmmmmmmmmmmmmmmm
nabersın bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
iyidir yavruş...karşı komşu kahve içmeye çagırdı ona gidiom şimdi bakim dedim mucux.....
selamlar kızlar...şimdi doktordan geldim sonuçlarım çoook güzel çıktı oğluşum gayet sağlıklıymış:lepi:allahıma şükürler olsun:Saruboceq:hepinize desteğiniz için çok çok teşekkürler canlarım...
canım benım yaaaaaaaaaaa
ıste budur canım bak dedım sana degılmı okadar stres yapma dıye
haftalardır cektıklerın yanına kar kaldı
cok sevındım canım benım cok cok opuyorum senıde
oglusumuzu oksa benım ıcın olurmu annecıgııııııııııı
bunlar sızın ıcın canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanzemuszemusŞeniza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:dance::dance::dance:alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ohh şüküfler olsun canım gözün aydın ..allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.......selamlar kızlar...şimdi doktordan geldim sonuçlarım çoook güzel çıktı oğluşum gayet sağlıklıymış:lepi:allahıma şükürler olsun:Saruboceq:hepinize desteğiniz için çok çok teşekkürler canlarım...
ben geldim minigim kocişle akşam yemeginden sonra yürüyüş yaptık şimdi film keyfi yapçaz sizlere bakayım dedim ondan önce.......herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım benım
kımsecıkler yok ama olsun
herkeslerın keyfı yerındedır ınsaallah gezmedeler eglenmedeler olsunda topıgımız yalnız kalsın tek((
gorusmek uzere herkesı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
iyi gecelrrr şekerlerrrr nasılsınızz bakalımmm özledim sizlerle sohbeti hemde çokkkkk
ama bu hafta yoğun geçecek birazz erkek kardeşim ev değiştirecek boyanacak filan kardeşim iş dolayısıyla ilç dışında kızkardeşim ve gelinle biz halledeceğiz dolayısıyla sizlerle olamayacağım((((((((
hepinizi çok seviyorummm görüşmek üzeree öpüldünüzzzz mucukkkkkkkk
belinaycım çok sevindim tatlımm sonuçlarının iyi çıkasına:))))))))))))))))))))))))
selamlar kızlar...şimdi doktordan geldim sonuçlarım çoook güzel çıktı oğluşum gayet sağlıklıymış:lepi:allahıma şükürler olsun:Saruboceq:hepinize desteğiniz için çok çok teşekkürler canlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?