Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

nasılsınız hanımlarrr ohhh bugün işim yokk dinleneceğim yazın sıcak yoruyor birde işiniz çoksa bitiyorsunuz o yüzden ben bugünümü dinlenmekle geçireceğim akşama kadar kızımla tavla oynarımkaydirigubbakcemile2

hanımlar ben bug
ün biraz yoğunum bi yandan temizlik yapıyorummm
derinden derindennnn
malum haftaya yatıcammm işlerimi bu haftadan bitireyimmm

öğleden sonrada çarşıya gitmem lazım pazar günü istanbulda nişan var güzel bi kıyafete ihtiyacım varrr
aslında benimki fesatlıktan eşim takım elbise ayakkabı falan aldı kendine bende onunla yarışıyorummmm
ama onun yanında şık olmam lazımmm

gunaydın canım sanada
ohh hadı ıyısın sekercıgım
bende aynı valla ıslerı erkenden hallettım kızlarımla ılgılenıyor aradada sızlere bakınıyorum
sızlere ıyı tavlalar seker:))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kolay gelsın canım benım hadı bakalım seker kendını cok yorma bebekımmm
ay boyle fesatlıga can kurban yafrusssssssssŞenizŞeniz
tabıkı kocısınden sık olacaksın anacugumm
kolaylıklar dılıyorum sana ıyı alısverıslerrrrrrrrrrrrrrrrrr
opuyorumnanaktan senı bebekımmmmmm

günaydınlaar...
bende iki gündür hastaneyi arıyorum ama sonuçlarım ankaradan daha gelmemiş gelir gelmez seni arıcaz diyorlar ama bekleye bekleye bir hal oldum artık:1no2:

hg minigim........Şeniz

günaydınlaar...
bende iki gündür hastaneyi arıyorum ama sonuçlarım ankaradan daha gelmemiş gelir gelmez seni arıcaz diyorlar ama bekleye bekleye bir hal oldum artık:1no2:

canım benım yaaa
valla bende senın kadar merak edıyorum
ınsaallah en kısa surede ogrenırsın sonucları sekercıgım
az kaldı sabret canım rahatlayacaksın ınsaallah

tesekkurler sagolasın sanada gunaydınlar dılıyorum

herkesler nerde kıslarrrrrrrrrrr
ay ıs guc yok cok sıkıldım daha saat 1 yaaaa kızlarla oynadık sımdı uyku oncesı bır cızgı fılm ızlıyorlar bende sızlere bakayım dedım ama kımsecıkler gelmemıs hala
keyıfler ıyıdır ınsaallah canlarım

Bu arada herkese selam... hihoyyyt Ama bu gün biraz tenhayız galiba. Pek kimsecikler yok gibim. Ben de dün doktora kontrole gittim. Maşallahı var kızımın. Herşey çok güzel dedi doktorum. Ama biraz kilo fazlam var. Onu napıcaz bilemiyorum. :bbo: CADIARZU Herkesi öpüyoruuum... opuyorumnanaktan Şeniz

selamlar kızlar...şimdi doktordan geldim sonuçlarım çoook güzel çıktı oğluşum gayet sağlıklıymış:lepi:allahıma şükürler olsun:Saruboceq:hepinize desteğiniz için çok çok teşekkürler canlarım...

iyidir yavruş...karşı komşu kahve içmeye çagırdı ona gidiom şimdi bakim dedim mucux.....

ohh ohh afıyet bal seker olsun yafrussssssssssssssssssss

canım benım yaaaaaaaaaaa
ıste budur canım bak dedım sana degılmı okadar stres yapma dıye
haftalardır cektıklerın yanına kar kaldı
cok sevındım canım benım cok cok opuyorum senıde
oglusumuzu oksa benım ıcın olurmu annecıgııııııııııı
bunlar sızın ıcın canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanzemuszemusŞeniza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.:dance::dance::dance:alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım benım
kımsecıkler yok ama olsun
herkeslerın keyfı yerındedır ınsaallah gezmedeler eglenmedeler olsunda topıgımız yalnız kalsın tek((
gorusmek uzere herkesı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

evet canım bütün dediklerin çıktı çektiğim yanıma kaldı sadece, çok teşekkürler canım benim öpüyoruuuummm...zemuszemusopuyorumnanaktan

iyi gecelrrr şekerlerrrr nasılsınızz bakalımmm özledim sizlerle sohbeti hemde çokkkkk
ama bu hafta yoğun geçecek birazz erkek kardeşim ev değiştirecek boyanacak filan kardeşim iş dolayısıyla ilç dışında kızkardeşim ve gelinle biz halledeceğiz dolayısıyla sizlerle olamayacağım((((((((
hepinizi çok seviyorummm görüşmek üzeree öpüldünüzzzz mucukkkkkkkk
belinaycım çok sevindim tatlımm sonuçlarının iyi çıkasına:))))))))))))))))))))))))

ohh şüküfler olsun canım gözün aydın ..allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.......
ben geldim minigim kocişle akşam yemeginden sonra yürüyüş yaptık şimdi film keyfi yapçaz sizlere bakayım dedim ondan önce.......

kolay gelsin bebekim.......

Canım hadi gözün aydın
biz sana demiştik ama bosuna üzdün kendiniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlar artık bende düzenli giremem kk ya
Bugün itibarıyla tatilimiz basladı
artık orda burda gezmedeyiz
laptop yanımızda ama internet buldukca ugrayabilirim sanırım
Hepiniz kendinize ve meleklerinize iyi bakın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…