- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.161
selamlar kızlar...şimdi doktordan geldim sonuçlarım çoook güzel çıktı oğluşum gayet sağlıklıymış:lepi:allahıma şükürler olsun:Saruboceq:hepinize desteğiniz için çok çok teşekkürler canlarım...
selamlar kızlar...şimdi doktordan geldim sonuçlarım çoook güzel çıktı oğluşum gayet sağlıklıymış:lepi:allahıma şükürler olsun:Saruboceq:hepinize desteğiniz için çok çok teşekkürler canlarım...
iyi tatiller tatlşım...........Canım hadi gözün aydın
biz sana demiştik ama bosuna üzdün kendiniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlar artık bende düzenli giremem kk ya
Bugün itibarıyla tatilimiz basladı
artık orda burda gezmedeyiz
laptop yanımızda ama internet buldukca ugrayabilirim sanırım
Hepiniz kendinize ve meleklerinize iyi bakın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın dün anneme gittim ya güya temizlik yapacaktım.komşu geldi avizeleri alında yapalım ben evdeyken dedi.dün o işleri hallettik.akşam oldu onları alıp gelip takılana kadar tabi bende bi iş yapamadım.bu hafta gidip temizliği bitirmem lazım.hem gelinin katını,hem annemlerin katını.en son da kendi evimi temizlicem.:umursamaz:
sizler nasılsınız öptüm hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben kocişi gönderdim şimdi rüyanazıda uyuttum balkonları yıkayacam sonrada mak çamaşır atçam....
slm herkesee
nasılsınız bakalım
biz iiz İremimle
çok şükür
2 gündür kızımın ağzında pamukcak olmuştu çok huysuzduuu
bugün baktım geçmişş
İremmde iii huzurlu çok şükürrr
dün ağla ağla kızım mahvolmuştu
haftaya pztsidee anneannesi irem ve ben Aydına uçuyoruzzz
brazda orda kalcazzz
bide eşim gelebilseydi çok ii olcaktı ama maalesef izni yokkk
bzden haberler böle
herkes ii inşallahhh meleklerinizde ii inş..
hoşçakalınnn değerli anneler
iyi gecelrrr şekerlerrrr nasılsınızz bakalımmm özledim sizlerle sohbeti hemde çokkkkk
ama bu hafta yoğun geçecek birazz erkek kardeşim ev değiştirecek boyanacak filan kardeşim iş dolayısıyla ilç dışında kızkardeşim ve gelinle biz halledeceğiz dolayısıyla sizlerle olamayacağım((((((((
hepinizi çok seviyorummm görüşmek üzeree öpüldünüzzzz mucukkkkkkkk
belinaycım çok sevindim tatlımm sonuçlarının iyi çıkasına:))))))))))))))))))))))))
ohh şüküfler olsun canım gözün aydın ..allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.......
Canım hadi gözün aydın
biz sana demiştik ama bosuna üzdün kendiniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlar artık bende düzenli giremem kk ya
Bugün itibarıyla tatilimiz basladı
artık orda burda gezmedeyiz
laptop yanımızda ama internet buldukca ugrayabilirim sanırım
Hepiniz kendinize ve meleklerinize iyi bakın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ya çok sevindim tekrar geçmiş olsun bak çok üzmüştün kendini opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
beni kimse merak etmedimi dikiş yapıyorum yine fırsatım olmuyo :umursamaz:
hepinizi öptüm melek anneleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cnm gözün aydın olsun çok sevindim meleğim tahlılerın güzel çikmasina
öpyorum cnmopuyorumnanaktan
canım benim ne kadar sevindim anlatamam,:1hug::1hug::1hug:
ben zaten aksini hiç düşünmemiştim.a.s
canım zor bir imtihandan geçtiniz ama ama geçti artık.rabbim kucağına almak kısmet etsin.:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?