- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.421
:1ninca:şekerlerim günaydın öpyorum hepinizi opuyorumnanaktan...diyarbakırdan sevgiler :lepi:..anladıız siz beni..kaydirigubbakcemile3
sağol canım seninde mübarek olsunn
huzur ,mutluluk,sağlık ve sevği dolu otururlar inş canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gunaydınlar dılıyorum herkese sekerlerrrrrrrr
guzel bır hafta ve gun sızlerın olsun ınsaallahhhhh
hepınızı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hadı bakalım seker ceyızıde serdınız bıttı cogu bundan sonrası eglence kosturma dınlenırsın artık
ıyı bır tatılı hakettın canım yaaaa
gule gule oturmayı nasıp etsın rabbım ınsaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
günaydın canımmmm anlamzmıyız hiççç kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:1ninca:şekerlerim günaydın öpyorum hepinizi opuyorumnanaktan...diyarbakırdan sevgiler :lepi:..anladıız siz beni..kaydirigubbakcemile3
günaydınn canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydınnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey:
bugün yeni bir haftaya güzel bir başlangıç yapayım dedim,işe size günaydın demekle başladım:))):lepi:
hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm mucccckkkkssssssssopuyorumnanaktan
hoşgeldin tatlım yerimseniben
hb cicim....
amin canım :Saruboceq::Saruboceq::1hug::1hug:
günaydın miniğim güzel dileklerin için çok sağol opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canımmmm anlamzmıyız hiççç kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
günaydın şekerlerrr nasılsınn meleklerim nasıll
dün gece uyku tutmadı eşim antalya merkeze geçiş yapmak istiyorr
bende istiyordum ama 2,3 yıl sonra evime yeni oturmuşken bırakıp gidesim yok
bir taraftan 3yıl daha sürecek kredi var hem kredi hem ev kirası okul masrafları derken çok sıkılacağız
bir taraftanda gerekli burada çocuklarımın geleceği yok herşey kısıtlı dersane filan yok bakalım hakkımızda hayırlısı:))))))))))
kafanızı çok yormayayım sabah sabah meleklerimi ve sizleri çok öpüyorum görüşmek üzeree:)))))))))))))))
evet canım işin zor bölümünü bitirdik,şimdi bi kaç gün dinlenirim sonra kınayı yapıp gelini aldıkmı tamamdır hayırlısıyla
günaydın canım biz iyiiz hayatım sen nasılsın?
günaydın şekerlerrr nasılsınn meleklerim nasıll
dün gece uyku tutmadı eşim antalya merkeze geçiş yapmak istiyorr
bende istiyordum ama 2,3 yıl sonra evime yeni oturmuşken bırakıp gidesim yok
bir taraftan 3yıl daha sürecek kredi var hem kredi hem ev kirası okul masrafları derken çok sıkılacağız
bir taraftanda gerekli burada çocuklarımın geleceği yok herşey kısıtlı dersane filan yok bakalım hakkımızda hayırlısı:))))))))))
kafanızı çok yormayayım sabah sabah meleklerimi ve sizleri çok öpüyorum görüşmek üzeree:)))))))))))))))
iyi akşamlar dostlarım hepinizin kandili mübarek olsunnnnnnn
selam kzılar yeniden aranızdayım malesef 3 gün banlıydım asker eşlerinde askerlerin gözü dışarda olur sizin gibi saflarla evlenirler falan die bi hakaret mesajı geldi bende duramadım cevap yazdım aslında haklıydık ama tartışmaya girmeden direk yönetime bildirmek gerekiyormuş biz tartışmaya girdik ve herkes banlandı neyseki benimki kısaymış 3 gün bitti...diger arkadaşlarımızın devam ediyo...öbür hatunlarında kapalı ama kaç gün bilmiyorum.....
ay ne güzel yapmışsın,darısı benim başıma inşallah bu aralar bende pek bi saldım kendimi..herkese ıyı aksamlar dılıyorum
kımsecıkler yok ama erkenden yatacagım cok yoruldum bugun
aslında hıc bıseyde yapmadım ama tum gun kendıme bakım yaptım kızlar uyudugunda
kız kardesımle bırlıkte netten bır suru dogal maskeler bakımlar buldum onları yaptık sonra kardesıme agda yaptık
tatıle gıtmeden dedım accık bakım yapayım kendıme dıye dusunuyorum
su aralar pek saldım kendımıde(
gorusmek uzere kıb byeeeeeeeee herkese ıyı geceler muckkkk
GÖzÜnaydın belİnaycım,gÜle gÜle gİt gel,Özletme kendİnİ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?