Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

nasılsınız kızlarr...... iyi bir hafta başlangıcı yapmanız dileğiyleeee.......opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:1ninca:şekerlerim günaydın öpyorum hepinizi opuyorumnanaktan...diyarbakırdan sevgiler :lepi:..anladıız siz beni..kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin tatlım yerimseniben

sağol canım seninde mübarek olsunn
huzur ,mutluluk,sağlık ve sevği dolu otururlar inş canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım :Saruboceq::Saruboceq::1hug::1hug:

gunaydınlar dılıyorum herkese sekerlerrrrrrrr
guzel bır hafta ve gun sızlerın olsun ınsaallahhhhh
hepınızı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydın miniğim güzel dileklerin için çok sağol opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet canım işin zor bölümünü bitirdik,şimdi bi kaç gün dinlenirim sonra kınayı yapıp gelini aldıkmı tamamdır hayırlısıyla

nasılsınız kızlarr...... iyi bir hafta başlangıcı yapmanız dileğiyleeee.......opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın canım biz iyiiz hayatım sen nasılsın?

:1ninca:şekerlerim günaydın öpyorum hepinizi opuyorumnanaktan...diyarbakırdan sevgiler :lepi:..anladıız siz beni..kaydirigubbakcemile3
günaydın canımmmm anlamzmıyız hiççç kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

günaydınnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey:
bugün yeni bir haftaya güzel bir başlangıç yapayım dedim,işe size günaydın demekle başladım:))):lepi:
hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm mucccckkkkssssssssopuyorumnanaktan

günaydın şekerlerrr nasılsınn meleklerim nasıll
dün gece uyku tutmadı eşim antalya merkeze geçiş yapmak istiyorr
bende istiyordum ama 2,3 yıl sonra evime yeni oturmuşken bırakıp gidesim yok
bir taraftan 3yıl daha sürecek kredi var hem kredi hem ev kirası okul masrafları derken çok sıkılacağız
bir taraftanda gerekli burada çocuklarımın geleceği yok herşey kısıtlı dersane filan yok bakalım hakkımızda hayırlısı:))))))))))
kafanızı çok yormayayım sabah sabah meleklerimi ve sizleri çok öpüyorum görüşmek üzeree:)))))))))))))))

günaydınn canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
e tabi bizle güne başlamak bir başka güzel değil mi:kedi::kedi::kedi::kedi:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin tatlım yerimseniben

hb cicim....
amin canım :Saruboceq::Saruboceq::1hug::1hug:

günaydın miniğim güzel dileklerin için çok sağol opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın canımmmm anlamzmıyız hiççç kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

:lepi::enbuyukkk:delikafadulden

canım benım hayırlısı olsun ınsaallah canım hakkınızda
ama evı kıraya verıp gıdecegınız yerın kırasınına katkısı olur bıraz
bıraz sıkısırsınız ama cocugunun gelecegı ıcın daha onemlı olmazmı?
dershane falan olmadan cocuklar ıcın malesef gelecekten cok umut yok
sadece okulda verılenlerle bırseyler basarılmıyor canım
ask olsun canım yaa ne demek kafa yormak tabıkı paylasacaksın rahatlayacaksın ne ıcın varız burda
bende sızı opuyorum canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet canım işin zor bölümünü bitirdik,şimdi bi kaç gün dinlenirim sonra kınayı yapıp gelini aldıkmı tamamdır hayırlısıyla
günaydın canım biz iyiiz hayatım sen nasılsın?

bende iyiyim canım .....sen günlerdir koşuşturmanı anlatırken biz bile yorulduk burda sen ne haldesin kim bilir..... iki ay yorgunluğunu atamazsın sen neyseki bitirdiniz -tatlicadiarzu-

evet bende katılıyorum miniğime,malesef okullarımız üniversite sınavları için yeterli eğitimi veremiyo.aslında vermiyomu,veremiyomu oda tartışılır ya,herkes rant peşinde okullarda eğitim layıkıyla verilse,ders kitaplarımız ezberden çok araştırmaya yönelik olsa,dersaneler aç kalır dimi ya...siz bi niyetine girin allah inşallah kolaylığınıda veriri canımcım...opuyorumnanaktan

iyi akşamlar dostlarım hepinizin kandili mübarek olsunnnnnnn

iyileştinmi artık hemşerim gezmeler çıktın kulüplere kadar
maşallah maşallah
hanımlar hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun ALLAHım bizleri duaları kabul olan kullarından eylesin rabbimmm:Saruboceq:

selam kzılar yeniden aranızdayım malesef 3 gün banlıydım asker eşlerinde askerlerin gözü dışarda olur sizin gibi saflarla evlenirler falan die bi hakaret mesajı geldi bende duramadım cevap yazdım aslında haklıydık ama tartışmaya girmeden direk yönetime bildirmek gerekiyormuş biz tartışmaya girdik ve herkes banlandı neyseki benimki kısaymış 3 gün bitti...diger arkadaşlarımızın devam ediyo...öbür hatunlarında kapalı ama kaç gün bilmiyorum.....

hosgeldın canım aramıza tekrardan
aman seker yaaaa kendını bılmezlerle neden tartısıyorsunkı canım yaaaa
herkes kendıne baksın bosver
densız cok canım herkesle tartısmaya gırersen ınan yasanmaz bu hayat
hakedene hakettıgı kadar deger vereceksın yoksa kendılerını bır sey sanıyorlar bosver
tekrardan hosgeldın aramıza canım
gorusmek uzere opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese ıyı aksamlar dılıyorum
kımsecıkler yok ama erkenden yatacagım cok yoruldum bugun
aslında hıc bıseyde yapmadım ama tum gun kendıme bakım yaptım kızlar uyudugunda
kız kardesımle bırlıkte netten bır suru dogal maskeler bakımlar buldum onları yaptık sonra kardesıme agda yaptık
tatıle gıtmeden dedım accık bakım yapayım kendıme dıye dusunuyorum
su aralar pek saldım kendımıde(
gorusmek uzere kıb byeeeeeeeee herkese ıyı geceler muckkkk

ay ne güzel yapmışsın,darısı benim başıma inşallah bu aralar bende pek bi saldım kendimi..
sanada iyi geceler miniğim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…