Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hoşgeldin canım insanlar ne kadar gereksiz konuşuyorlar aldatan erkeğin mesleğimi olur askerlerin adı çıkmış dokuza inmez sekize o çekemediği için öyle demiştir zaten askerler ve aileleri ne yapsa farklı geliyor insanlara oturduğumuz loj. bile tartışma konusu oluyor sanki sadece biz oturuyoruz lojmanda boverrr sıkma canını .....:içelim:birisi gelip hakaret etsin bizde susalım buda ayrı tartışma konusu:mymeka:

a.s.günaydın meleklerime ve güzel annelerine ben yine erkenciyim eşimi yolladıktan sonra uyuyamıyorum bi yandan da iyi oluyo aslında,gün daha uzun geliyo
nasılsınız dünden beri?
şu an kimseler yok galiba neyse ben sonra yine gelirim:1hug:

ruyacım hoşgeldin tatlıma.s.hadi geçmiş olsun :1hug:

ohh ne iyi yapmışsın miniğim,koşturmaca arasında kendimizi unutuyoruz bazen
öptüm canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepinize iyi akşamlar...niheyet eşimi kandırabildimhihoyyytçarşamba günü konyaya anneciğime gidiyorum kızlar...:lepi:

gözün aydın hayatım,hayırlı yolculuklar,nete girebilirsen ordanda bize yaz canım
allaha emanet ol :Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hb tatlım aman ya önce cevap vermedim eşimde evdeydi ona okudum o tutturdu yaz die sonra banlandık...
hepinize iyi akşamlar...niheyet eşimi kandırabildimhihoyyytçarşamba günü konyaya anneciğime gidiyorum kızlar...:lepi:
ohh gez bakalım tatalım güle güle git bebege dikkat et canım....
malesefcnm çememezlikten kızın mesajlarına baktım asker sevgilisi varmış o gün ayrılmış geldi bize çattı...

tartısma yarata bilmek icin illada birilerine karalamak lazım polisler askerler hep capkın olur bunu hep söylerler ama ya pesinde kosan ikinci karısı metresi bile olmaya razıyım diyenlerin hicmi sucu yok birdi icinde oldugumuzdan biliyorum canları cıkıyor eve geldiklerinde bir cok kisiye rahat gelsede bu vatan millet icin ne geceleri ne gündüzleri var
ayrıca aldatma kisilik meselesi paraya mevkiye bakmaz yapan insan her şarta yapar

kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

ıyı aksamlar arkadaslar
sabahtan berı netım yoktu sorun varmıs yenı halletıler arızayı bıldırdıkte
kızları yatırmadan sızlere bakayım dedım
belınayım sekercıgım hadı gozun aydın annecıgıne kavusuyormussun bebekımmmmm
ıyı tatıller dılıyorum canım sana
ruyam betul talya sekerler sagolun valla hep oyle yaaa hayat kosturmasından kendımı arada salıyorum 1 hafta sonra bakıyorum aaaaaaaa ben ıyıce salmısım dıye farkedıyorum hemen bır cekı duzen verıyorum kendıme
dort gozle tatılı beklıyorum cok saldım su ara kendımı su zaman gecsede bır tatıl yapsam dınlensem guzelce ıyı olacak
herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım meleklerımıde cok cok opuyorumnanaktan

gözün aydın hayatım,hayırlı yolculuklar,nete girebilirsen ordanda bize yaz canım
allaha emanet ol :Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ohh gez bakalım tatalım güle güle git bebege dikkat et canım....

teşekkürler canlarım...allahın izniyle yarın akşam yola çıkıyorum,annemler neti kapattırmış ama gittiğim yerlerde net olursa mutlaka yazarım size,sizleri çok özlicem ama biraz idare edicez artıkkaydirigubbakcemile2

güle git güle güle gel canım insallah güzel gecer merkezdemi annenğil beysehirde seydi sehirde hep akrabalarımız var akraba cıkmayılım

hayırlı yolculuklar dılıyorum canım sana
dıkkat et kendıne sekerr cok sıcak oralar.
opuyorum senı ve melegımı yakısıklıyıda benım ıcın oksa annecıgı olurmuuu?
ıdare ederız canım ne var edılmeyecek baskana zaten kımsecıkler yok ortalarda
sende gıt anam haftayada ben yokum.benım net varmıs otelde ama ceken odaya dusermıyım bakalım pcmı falan goturuyorum aksamları gırerım dıye dusunuyorum ama ınsaallah cekıyordur yoksa bende yokum haftaya(
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan tekrardan ıyı yolculuklar sekercıgımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın herkese belinayım gittin sanırım hadi yolun açık olsun şeker...minik sende gidion haftaya sonraki haftalarda da ben gidicem 7 agustosta ....annecigim ve babacıgıma ve amasyaya komşularıma kavuşcam....

günaydın herkese belinayım gittin sanırım hadi yolun açık olsun şeker...minik sende gidion haftaya sonraki haftalarda da ben gidicem 7 agustosta ....annecigim ve babacıgıma ve amasyaya komşularıma kavuşcam....

bakalım canım ayın 1ınde kacıyorum kısmetse hayırlısıyla ınsaallah
ohh ohhh senınde az kalmıs canım hadı bakalım
hadı gozun aydın canım senın adınada sevındım
hasret gıderırsın guzel olur senın ıcınde
ruyacıkta ozlemıstır oraları

kahvaltımızı yaptık ıslerı hallettım kızlara oglen ıcın corbalarınıda pısırdım oyun oynayalım dıyorlar
kızlarımla oynasmaya kacıyorum ben herkese ıyı gunler dılıyorum kolay gelsın
gorusmek uzere
kıb
bu arada kısssssssssss efsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oldurecem senı gelde bı
su kıs gelsın ıntıkamım acı olacak haberın olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
karu mesken tuttu yazlıgı ay suna bak(

günaydınnnnnnnnn deyip ,kahvaltımı yapmaya gidiyorum,gelirken sizede 1 fincan sıcak çay getiririm.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…