- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.441
selam kzılar yeniden aranızdayım malesef 3 gün banlıydım asker eşlerinde askerlerin gözü dışarda olur sizin gibi saflarla evlenirler falan die bi hakaret mesajı geldi bende duramadım cevap yazdım aslında haklıydık ama tartışmaya girmeden direk yönetime bildirmek gerekiyormuş biz tartışmaya girdik ve herkes banlandı neyseki benimki kısaymış 3 gün bitti...diger arkadaşlarımızın devam ediyo...öbür hatunlarında kapalı ama kaç gün bilmiyorum.....
selam kzılar yeniden aranızdayım malesef 3 gün banlıydım asker eşlerinde askerlerin gözü dışarda olur sizin gibi saflarla evlenirler falan die bi hakaret mesajı geldi bende duramadım cevap yazdım aslında haklıydık ama tartışmaya girmeden direk yönetime bildirmek gerekiyormuş biz tartışmaya girdik ve herkes banlandı neyseki benimki kısaymış 3 gün bitti...diger arkadaşlarımızın devam ediyo...öbür hatunlarında kapalı ama kaç gün bilmiyorum.....
herkese ıyı aksamlar dılıyorum
kımsecıkler yok ama erkenden yatacagım cok yoruldum bugun
aslında hıc bıseyde yapmadım ama tum gun kendıme bakım yaptım kızlar uyudugunda
kız kardesımle bırlıkte netten bır suru dogal maskeler bakımlar buldum onları yaptık sonra kardesıme agda yaptık
tatıle gıtmeden dedım accık bakım yapayım kendıme dıye dusunuyorum
su aralar pek saldım kendımıde(
gorusmek uzere kıb byeeeeeeeee herkese ıyı geceler muckkkk
hepinize iyi akşamlar...niheyet eşimi kandırabildimhihoyyytçarşamba günü konyaya anneciğime gidiyorum kızlar...:lepi:
hb tatlım aman ya önce cevap vermedim eşimde evdeydi ona okudum o tutturdu yaz die sonra banlandık...hosgeldın canım aramıza tekrardan
aman seker yaaaa kendını bılmezlerle neden tartısıyorsunkı canım yaaaa
herkes kendıne baksın bosver
densız cok canım herkesle tartısmaya gırersen ınan yasanmaz bu hayat
hakedene hakettıgı kadar deger vereceksın yoksa kendılerını bır sey sanıyorlar bosver
tekrardan hosgeldın aramıza canım
gorusmek uzere opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ohh gez bakalım tatalım güle güle git bebege dikkat et canım....hepinize iyi akşamlar...niheyet eşimi kandırabildimhihoyyytçarşamba günü konyaya anneciğime gidiyorum kızlar...:lepi:
malesefcnm çememezlikten kızın mesajlarına baktım asker sevgilisi varmış o gün ayrılmış geldi bize çattı...hoşgeldin canım insanlar ne kadar gereksiz konuşuyorlar aldatan erkeğin mesleğimi olur askerlerin adı çıkmış dokuza inmez sekize o çekemediği için öyle demiştir zaten askerler ve aileleri ne yapsa farklı geliyor insanlara oturduğumuz loj. bile tartışma konusu oluyor sanki sadece biz oturuyoruz lojmanda boverrr sıkma canını .....:içelim:birisi gelip hakaret etsin bizde susalım buda ayrı tartışma konusu:mymeka:
ruyacım hoşgeldin tatlıma.s.hadi geçmiş olsun :1hug:
ohh ne iyi yapmışsın miniğim,koşturmaca arasında kendimizi unutuyoruz bazen
öptüm canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hb canım ..opuyorumnanaktan
gözün aydın hayatım,hayırlı yolculuklar,nete girebilirsen ordanda bize yaz canım
allaha emanet ol :Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tartısma yarata bilmek icin illada birilerine karalamak lazım polisler askerler hep capkın olur bunu hep söylerler ama ya pesinde kosan ikinci karısı metresi bile olmaya razıyım diyenlerin hicmi sucu yok birdi icinde oldugumuzdan biliyorum canları cıkıyor eve geldiklerinde bir cok kisiye rahat gelsede bu vatan millet icin ne geceleri ne gündüzleri var
ayrıca aldatma kisilik meselesi paraya mevkiye bakmaz yapan insan her şarta yapar
gözün aydın hayatım,hayırlı yolculuklar,nete girebilirsen ordanda bize yaz canım
allaha emanet ol :Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ohh gez bakalım tatalım güle güle git bebege dikkat et canım....
ıyı aksamlar arkadaslar
sabahtan berı netım yoktu sorun varmıs yenı halletıler arızayı bıldırdıkte
kızları yatırmadan sızlere bakayım dedım
belınayım sekercıgım hadı gozun aydın annecıgıne kavusuyormussun bebekımmmmm
ıyı tatıller dılıyorum canım sana
ruyam betul talya sekerler sagolun valla hep oyle yaaa hayat kosturmasından kendımı arada salıyorum 1 hafta sonra bakıyorum aaaaaaaa ben ıyıce salmısım dıye farkedıyorum hemen bır cekı duzen verıyorum kendıme
dort gozle tatılı beklıyorum cok saldım su ara kendımı su zaman gecsede bır tatıl yapsam dınlensem guzelce ıyı olacak
herkese ıyı geceler dılıyorum canlarım meleklerımıde cok cok opuyorumnanaktan
güle git güle güle gel canım insallah güzel gecer merkezdemi annenğil beysehirde seydi sehirde hep akrabalarımız var akraba cıkmayılım
teşekkürler canlarım...allahın izniyle yarın akşam yola çıkıyorum,annemler neti kapattırmış ama gittiğim yerlerde net olursa mutlaka yazarım size,sizleri çok özlicem ama biraz idare edicez artıkkaydirigubbakcemile2
günaydın herkese belinayım gittin sanırım hadi yolun açık olsun şeker...minik sende gidion haftaya sonraki haftalarda da ben gidicem 7 agustosta ....annecigim ve babacıgıma ve amasyaya komşularıma kavuşcam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?