- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.461
günaydınnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın kızlar kamilece yolun açık olsun güle güle git herkes sırasıyla gidiyor bende ağustos 15 de gidiyorum şimdide kahvaltı etmeye gidiyorum opuyorumnanaktan
günaydınnn şekerlerrrr
melekelrim ve güzel anneleri nasıl bakalımmmm
biz çok iyiyiz bir aksilik olmazsa öğleden sonra yola çıkıyoruzz
bir kaçgün yokum nete giremezsem merak etmeyinn
kızlar ilkkez denize girecek kısmetsee
eşim yangın ekibindeydi önceki yıllarda izni olmadığı için gidememiştik gitsekte denize giremeden dönmek ozrunda kalmıştık kendi yokken girmemiz onu çok endişelendirdiği için sabrettik galiba sonunda girebileceğizz :)))))))))))))))
belinaycım iyi yolculuklarr canımmm bana yakınlaşıyormuşsun şekerrr
rüyacım geçmiş olsun hoşgeldin şekerrrr densizleri boş ver takma canımm kuyruk acısının yolu şaşmış birazzzz
görüşmek üzereee hepinizi ve meleklerimi çok öpüyorummmm
mucukkkkkkkkkkkkkk
betülcüm giremezsem kardeşine mutluluklarr
rabbim sağlı,huzur,mutluluk,bereket ve sevgi dolu bir ömür nasip etsin hayırlı olsun canımmm
kamılem seker ıyı yolculuklar dılıyorum canım benım
ıyı tatıller dılıyorum sızlere canım benım
talyaa afıyet olsun sekerrrrrrrrrrrrrr cayımı beklıyorum anamm hadı nerdeeeeeeeeeeeee:))))
everest yafrus hadı bakalım afıyet olsun ben gelıcem sen gıdeceksın heeee 1 ay gorusemeyecegız boyle olunca
janet sen nasılsın canım
betullllll seker asagıda gordum ıyısın sende demı canım
hafta sonu degılmı dugun az kaldı kısssss heyecan varmı heyecannnnnnnnnnnn?
günaydınlar,kimseler kalmıyo topikte belinay,minik,kamile,ruya herkez tatile gidiyo
hepinize iyi tatiller,hayırlı yolculuklar,iyi eğlenceler bizim yerimizde eğlenin :dance:hihoyyyt
benim eşimde haftaya çıkıyo izne ama büyük bir ihtimalle biz evde geçircez tatili:çok üzgünüm:
günaydınlar,kimseler kalmıyo topikte belinay,minik,kamile,ruya herkez tatile gidiyo
hepinize iyi tatiller,hayırlı yolculuklar,iyi eğlenceler bizim yerimizde eğlenin :dance:hihoyyyt
benim eşimde haftaya çıkıyo izne ama büyük bir ihtimalle biz evde geçircez tatili:çok üzgünüm:
günaydın canım iyiiz hayatım sen nasılsın,hayırlı yolculuklar arkadaşım,güzel bi tatil kızlara ve size iyi gelecektir denizin tadını çıkarın.
amin canım sağol güzel dileklerin için
iyiim miniğim sen nasılsın?kızlar nasıl öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
evet canım son 3 gün,evet ya ben de heyecanlıyım,sanki benim düğünüm,hayırlısıyla gürültüsüz patırtısız bi atlatalım da.a.s
haftaya eşimde izne çıkıyo evde de olsa güzelce bi dinlencem :lepi:
bu çayınız:)))
bunlarıda atıştırıverin canlarım:))))
günaydın canım....
bizde evdeyiz ,artık buraya takılırız bizde ne yapalım..zemuszemus
bu çayınız:)))
bunlarıda atıştırıverin canlarım:))))
ahhh şu kızlarımız büyüsede bize biraz yardım etseler ev işlerinde
inşallah kızlarımdan bana nenzemez ütüden nefret ediyorumm işkence gibi
hele sıcakta hiç çekilmez
özledik valla ikmizde cnm...önce annemlere gidicez 3 gün kalcaz ordan kayınvaldeme 2 gün de orda ordan amasyaya komşulara 4-5 gün orda ordan geri anneme geçicez...7 sinde gidicez sanırım 1 eylüle kadar yokum ben ...bakalım canım ayın 1ınde kacıyorum kısmetse hayırlısıyla ınsaallah
ohh ohhh senınde az kalmıs canım hadı bakalım
hadı gozun aydın canım senın adınada sevındım
hasret gıderırsın guzel olur senın ıcınde
ruyacıkta ozlemıstır oraları
iyi yolculuklar iyi tatiller cnm sanada..günaydınnn şekerlerrrr
melekelrim ve güzel anneleri nasıl bakalımmmm
biz çok iyiyiz bir aksilik olmazsa öğleden sonra yola çıkıyoruzz
bir kaçgün yokum nete giremezsem merak etmeyinn
kızlar ilkkez denize girecek kısmetsee
eşim yangın ekibindeydi önceki yıllarda izni olmadığı için gidememiştik gitsekte denize giremeden dönmek ozrunda kalmıştık kendi yokken girmemiz onu çok endişelendirdiği için sabrettik galiba sonunda girebileceğizz :)))))))))))))))
belinaycım iyi yolculuklarr canımmm bana yakınlaşıyormuşsun şekerrr
rüyacım geçmiş olsun hoşgeldin şekerrrr densizleri boş ver takma canımm kuyruk acısının yolu şaşmış birazzzz
görüşmek üzereee hepinizi ve meleklerimi çok öpüyorummmm
mucukkkkkkkkkkkkkk
betülcüm giremezsem kardeşine mutluluklarr
rabbim sağlı,huzur,mutluluk,bereket ve sevgi dolu bir ömür nasip etsin hayırlı olsun canımmm
sanada iyi çalışmalar miniğim,valla çok enerjiksin bugünde,bana bulaştır anacım birazda dünya kadar ütüm var ama bende şey yok,anladınız siz onukaydirigubbakcemile3
özledik valla ikmizde cnm...önce annemlere gidicez 3 gün kalcaz ordan kayınvaldeme 2 gün de orda ordan amasyaya komşulara 4-5 gün orda ordan geri anneme geçicez...7 sinde gidicez sanırım 1 eylüle kadar yokum ben ...
iyi yolculuklar iyi tatiller cnm sanada..
aynen çok sıcak ve ütüm var sabahtan beri ev işi yaptım bitti ohh..dedim akşamda serinlikte ütü yaparım dedim tel. geldi misaifr gelcekmiş akşama off.cnm hiç hazırlık yapmak istemio.....
kızlar,kübra bana anne oyun havaları aç oynıcam dedi,teminden beri uğaşıyorum ne açtıysam hepsi takılıyo çocuğunda hevesi kursağında kaldı,sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?