Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam kızçelerim hepiciğinize iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
format atılmış yepyeni şevvalciğiniz döndüü yavruşlarımmmmmmmmmmmmmmmm
mucukssssssssss

mucukssssssssss
hoşgeldinnnnnnnnnn,sevvalcik sen şimdi 0 km araba gibi oldun yaw,kıymetin arttı kısopuyorumnanaktan

saol minigim hakettik valla...canım rüyanın okul işi hala beklemede ben iş bulursam o okulda olcak bulamazsam burda özel var oraya sabahçı vercem 5 kişi varmış zaten iyi olur hem...öglen gelincede yemek yer uyur ...bakalım cnm hayırlısı......
mucukssssssssss

oo kimler gelmiş sefalar getirdin yavruş nasılsın şimdi iyisin umarım.......

hayırlısı olsun canım yaaa
napalım doguralımda bıze ıs yapsınlar dıyemı dogurduk sankı kader der cekerız cılemızı:roflol::roflol::roflol:
aynen vallahı bende oyle dıyorum rabbım ıyıkı kız vermıs
kız olsun tastan olsun derlerya aynen o hesaptan
sukurler olsun ne dıyım saglık sıhhat uzun omurler versın hayırlı evlat olsunlar ınsaallah

mucukssssssssss

offfffffffffffffffffff yafrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
anammmmmmmmmmmmmmmm hepsı senınmııııııııııııııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
formatlı guzelım benımmmmmmmm
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bebekımmmmmmmmmmmmmmmm
arada kac gel anam yaaaaaaaayerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

hayırlısı bakalım sekercıgım
bencede gonder canım napacaksın oglen gelır yemek yer yatar okulda ogrendıklerını uygularsınız vs derken aksam olur zaten kısa gun nolacak.bakalım bız neler yapacagız

herkeslere gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
guzel bır gun dılıyorum hepınıze
bugun sabah 6.30da kalktılar bende 7de kalktım bugun aksamda olmaz sımdı off offff(
pazarda var alısverıs temızlık yemekkkkkkkk
sabah sabah baydım sızı hadı ben kacam ancak hallederım ıslerımı kahvaltımızı yapalımda
muckkkkkkkkkkkkkkk byeeeeeeeeeeee

günaydın minigim ..aynen benimde pazarım var ama dün bütün evi temizledim temizligim yok yemek de yaptım yemegimde yok eşimde nöbetçi akşam üstü çıkar rüyanazla pazar yapar geliriz bizde hava serinlesin de......

hoşgeldinnnnnnnnnn,sevvalcik sen şimdi 0 km araba gibi oldun yaw,kıymetin arttı kısopuyorumnanaktan

hemde ne sıfır araba kızzz
toplamda 10 kilo eksik çıtırbi karı oldum kıyafetlerimn hepsi bol geliyooo
ŞenizŞeniz

oo kimler gelmiş sefalar getirdin yavruş nasılsın şimdi iyisin umarım.......

iyiyim bebekimm allaha şükürrr
kendimi tamamaıyle yenilenmiş hissediyorummm

bende seni yerim kıızzzzzz
gelen gidenden fırsat buldukça burdayımmm
birazdan gene bi arkadaş gelcek ziyaretime
hazırlıklarımı iyiki önceden yapıp dolabı doldurmuşum şimdi ısıtıveriyorum mamalarııı

az önce unutmuşum herkeslereeee güüüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyddddddıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn

şevvalcik canım hoşgeldin....... servisten tam bir bakım yaptırdın çıktınsengözlerimebaksanab şimdi sen bizi beğenmezsin hasarlı diye neyse bende en son bakımı 2008 ekimde yaptırmıştım (apandisit)zaten ben iki üç seneye bi bakıma giriyorum :roflol: :roflol: gelen giden çok olur şimdi becerikli hatun önceden hazırlığını yapmışsın şimdi annen rahat ediyordur kendine dikkat et opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kıs masaallah sekerrrrrrrrrrrr
baya hafıflemıssın anammmmmmm
tam cıtır oldun desene ayol ne guzel hadı gozun aydın yafrusummmmmmmmmmm
hamarat arkadasım benımmmmmmmmmmmmmm
bende bazen yapıp atıyorum buzluga gelen olunca hazırdan hemen cıkarıverıyorum ıyı ıse yarıyor
hem 0 km hemıde marıfetlı enıste pek sanslı yafrusum yaaaaaaaaaaaaaaaa
opuyom anam senı kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kocamannnnnnnnnnnnnnnnn

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah ıyılıgını versın senın emııııııııııııııııııııııııııııııı
2 3 seneye bır bakıma gırıyon haaaaaaa
ben 79 modelım ay daha bakım yuzu gormedım das gıbı garuyammmmmmmmmm desene:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ınsaallahda el degmeden devam ederım bu konuda yarısmaya nıyetım yok:roflol::roflol::roflol::roflol:
antıka olarak devam edeyım yasantıma barı
saka bır yana canım cok gecmıs olsun rabbım kımselere yasatmasın ınsaallahhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

pazarı hallettım kızları uyuttum yemegımı ıslerımı bıtırdım kahvemı alıp pcme oturdum ama kımsecıkler yokkkkk((
nırdesınız bacularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu arada mıhrıbanımın tatılı ne zaman bıtıyordu yaaaa 1 ay olmadımı daha(
gıden gelmıyor.
efsunu hıııııııııccccc sormuyorum dun konustuk canım arkadasımı tatıl yapıyor sanmayın dun tum gun b.k temızlemıs.(((
ıcım dısıma cıktı kızcagız anlatırken bıle canım arkadasım nelerle ugrasmıs((

napıonuzz şekerlerim ...kimse yok mu rüyanazla pazara çıktık ayy ne yorucuydu ölee öldüm öldüm yani ..dışarda komşularla oturduk 1 saatte şimdi eve çıktık .......

napıonuzz şekerlerim ...kimse yok mu rüyanazla pazara çıktık ayy ne yorucuydu ölee öldüm öldüm yani ..dışarda komşularla oturduk 1 saatte şimdi eve çıktık .......

ıyı aksamlar canım
ıyıdır senden naber seker
kızlar aksam 5.30da uyandı 6da dısarı cıktık derken az once uyudular bende bakınayım dedım ama kımsecıkler yok vallahı
tukkanı kapatıp gıdek bızde barı ay kımseler gelmıyor.:)))))
ohhh ohhhh seker yorulmussun ama degmıs pazarı halletmıs oturmus gelmıssın komsularınla
ıyı geceler dılıyorum canım sana ruyacıgıda muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…