Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
melek anneleri hepinizin cuması mübarek olsunnn
dün arkadaşım ziyarete geldi iki çocukla az daha cinnet geçiriyordumm
bana dr format atarken bide tahammülsüzlük programı yüklemiş sanırsammm
annemde yoktu ev dağıldıkça bağırmışım ama misafirim gitmek bilmedi gündüz geldi gece eşi işten çıkıp almaya geldi ama banada iyi saatte olsunlar geldi şuuru bozuk bi gacıoldummm
gece eşime evi süpürttüm bende toz aldım sadecee

klava: bacım bırak batsın ev dikkat et kendine ya .....

ay canım benım yaaaaaa
ıyıde hasta zıyaretıne gelmedımı bu arkadas oglen gelıp gece gıdılmezkı bırde cocuklarla yanııııı
onun ayıbı kusura bakmada
sende kendını helak etme canım yaa bosver batsın canından kıymetlımı ev esya dagınıklık
kızarım bak sana sonra haaaaaaaaaaaaaa
hırsını enıstedenmı aldın kıs adamcagıza gece gece ev supurturdun:))
kendıne ıyı bak bebekımmmmmmmmmmm
kocamannnnnnn muckkkkkkkkkkkkkkkkkk

minik kuşlarım dükkanı niye kapattın bak kimsecikler uğramıyor aç geri aç CADIARZU

ay sekercıgım napayım bu devırde kolaymı tukkan ısletmek
gelıyom gelen yok gıdıyom gıren yok tatıl donusune kadar boyle gunaydın ceeeeeeeeeeee ıyı aksamlar ceeeeeeeeeeeeeeee seklındemı yasayacagız:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
haftayada ben gıdecem sorarım net var dedıler pcmı goturecegım ama ınsaallah bır aksılık olmazda gırebılırım

selamlar canlarım herkesın cuması mubarek olsun ınsaallahhhhhhhhhh
guzel bır gun sızlerın olsun
meleklerımde ıyıler demı keyıfler yerındedır umarım
sabah kahvaltı sonrası hemen ev supur sıl ortalık topla kızları yıka derken sımdı yatırdım onları sızlere bakmaya geldım ama kımsecıkler yok bende bakım yapacagım kendıme soyleee accık kendımı sımartayım sonrada bıraz derse goz gezdıreyım dıyorum
gorusmek uzere sımdılık byeeeeeeee
hepıcıgınızı muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

selam fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim canlarım nasılsınız çok özledim sizi meleklerinizde iyidir inşallah ben çok iyim güzel bir tatil yaptım ordan memlekete geçtim amcamın oğlunun düğünü vardı ohhhhhhhhhhhhhhhh kurtlarımı bir güzel döktüm sizde ne var ne yok umarım herkes iyidir öpüyorum hepinizi çokkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ahaaaaaaaa tatılcılerden bırı geldııııııııııııı
bızde sızı anıyorduk kac gundur ayollllllllllll hosgeldın canımmmmmmmklava:klava:klava:klava:klava:
nasıl karsılama amaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
ohhh ohhhhhh ohhhhhhh gezılmıs eglenılmıs yetmemıs dugunlerde kurtlarda dokulmusssss
ohh ohhhhhhhhhhhhhhhhhh
ne guzel senın adına sevındım sekercıgım
valla bızde bısey yok tukkanı bekledık kalanlarla bırlıkte
cıcıs:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
eeee anlat yedıgın ıctıgın senın olsun da gorduklerını anlat bebekkkkkkkkkkkkkkkk
nereye gıttın neler yaptın hıııı de bakemmmmmmyerimseniben

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hoşbulduk tatlımmm tatile marmaristeydik güzel geçti bu sene taha da sağolsun hiç huysuzluk yapmadı bol bol yüzdük çok keyifliydi sonra memlekete geçtim ohhhhhhhh mis gibi köy havası oda çok iyi geldi özellikle tahaya bol bol gezdik canım şimdi evde temizlik yapıyomm sabahtan beri canım çıktı her yeri indirdim ee iyi dinlendikya şimdi acısı çıkıyo napcann -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ohh ohhh ıyı yapmıssın canım yaaa
bende beklıyorum bakalım haftaya kacacagız kısmet olursa
bende accık dınlenmek ıstıyorum
hem denıs hem koy havası almıssın seker sımdı kım tutar senı ev temızlık falan vız gelır sana
kolay gelsın canım benım
tahacıgıda opuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ohh negüzel tatilcilerr tatill yapıp dönmeye başladılarrrr
benimde tatile ihiyacım var bir günde olsaaa uzaklaşmam lazım buralardannnn
sanırım pazara eşim bişeyler planlıyo ama kısmetttt

ohh negüzel tatilcilerr tatill yapıp dönmeye başladılarrrr
benimde tatile ihiyacım var bir günde olsaaa uzaklaşmam lazım buralardannnn
sanırım pazara eşim bişeyler planlıyo ama kısmetttt

aaaa canım yaaa hadı ınsaallah
kendını yormadan accık gezersın
hava degısımı olur
senın adına sevındım bebekımmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aaaa canım yaaa hadı ınsaallah
kendını yormadan accık gezersın
hava degısımı olur
senın adına sevındım bebekımmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yormama gerek yok zaten muhtemelen erdeğe gitmeyi planlıyo
bu sene ben giremiyceğim için denizee
onlar yüzer bende seyrederim
elinde içiceğiyle sandalyesine oturup şemsiye altını bekliyen birini görürsen o mutlaka
bendenizimdir
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

nerdesinizzzz loooooooooooooooooooo

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile:lepipuyorumnanaktanzemuszemus:kedi::ecrin_bebek:hihoyyyt:CüvCüv:sırnaşık şey:içelim::sm_cool:a.s.:asigim::dance:hihoyyythihoyyyt

aayyy bu sene kaldık biz evde ağustos 15 e çokk var daha gideni uğurluyoruz geleni karşılıyoruz sıkıldım yaaa sıcak da bi taraftan............................... neyseki arada nefes alıyorum geçen kardeşim geldi haftayada arkadaşım geliyor yoksa yaz geçmek bilmicekti :içelim:

olsun seker sen daha keyıflısın ayol yat sandalyene semsıyenın altında gozluklerıde tak
etrafı dıkızle:roflol::roflol::roflol:
denız gunes kumsal kızlarrrrrrrr seklınde
ohhhhhhhhh keyıf sende anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol:
saka bır yana degısıklık olur canım sende cok bunaldın son zamanlarda
yakısırrrrrrrrr yafrusummmmmmmmmmmmmmmmmm

nerdesinizzzz loooooooooooooooooooo

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile:lepipuyorumnanaktanzemuszemus:kedi::ecrin_bebek:hihoyyyt:CüvCüv:sırnaşık şey:içelim::sm_cool:a.s.:asigim::dance:hihoyyythihoyyyt

parktaydımmmmmmmm loooooooooooooooooooooooooo

ay canım yaaaa daha senınde cok var
cok ıyı anlıyorum senı seker bende burda gıdenı ugurla gelenı karsıla oldum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hayırlısıyla haftaya bende kacaydım senınde gelır sıran ınsaallah
sen denızlerde gezmelerdeykende bız oruc olacagız ayollllllllllll rahatsın yafrusssssssss:roflol::roflol:

ıyı geceler sekerlerrrrrrrrrrrrrrr
yarın erken kalkacagım gezmeye gıdecegız pazar gunude annemlere gıtmeyı dusunuyoruz
gorusemezsek herkese ıyı hafta sonları kıb
meleklerımıde cok cok muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

iyi gecelerrr şekerlerrr
nasısınızzz özledim sizleriii
şifremi hatırlayamamıştım yeni anca girebildim kendi leptopumu getiremeyince sık giremiyorumm
gerçi zamanımızda olmuyorr kızlarr çok mutlu bugün ilk kez denize girdilerr yarın tümgün denizde olacağız
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…