- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.501
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
melek anneleri hepinizin cuması mübarek olsunnn
dün arkadaşım ziyarete geldi iki çocukla az daha cinnet geçiriyordumm
bana dr format atarken bide tahammülsüzlük programı yüklemiş sanırsammm
annemde yoktu ev dağıldıkça bağırmışım ama misafirim gitmek bilmedi gündüz geldi gece eşi işten çıkıp almaya geldi ama banada iyi saatte olsunlar geldi şuuru bozuk bi gacıoldummm
gece eşime evi süpürttüm bende toz aldım sadecee
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
melek anneleri hepinizin cuması mübarek olsunnn
dün arkadaşım ziyarete geldi iki çocukla az daha cinnet geçiriyordumm
bana dr format atarken bide tahammülsüzlük programı yüklemiş sanırsammm
annemde yoktu ev dağıldıkça bağırmışım ama misafirim gitmek bilmedi gündüz geldi gece eşi işten çıkıp almaya geldi ama banada iyi saatte olsunlar geldi şuuru bozuk bi gacıoldummm
gece eşime evi süpürttüm bende toz aldım sadecee
minik kuşlarım dükkanı niye kapattın bak kimsecikler uğramıyor aç geri aç CADIARZU
selam fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim canlarım nasılsınız çok özledim sizi meleklerinizde iyidir inşallah ben çok iyim güzel bir tatil yaptım ordan memlekete geçtim amcamın oğlunun düğünü vardı ohhhhhhhhhhhhhhhh kurtlarımı bir güzel döktüm sizde ne var ne yok umarım herkes iyidir öpüyorum hepinizi çokkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hoşbulduk tatlımmm tatile marmaristeydik güzel geçti bu sene taha da sağolsun hiç huysuzluk yapmadı bol bol yüzdük çok keyifliydi sonra memlekete geçtim ohhhhhhhh mis gibi köy havası oda çok iyi geldi özellikle tahaya bol bol gezdik canım şimdi evde temizlik yapıyomm sabahtan beri canım çıktı her yeri indirdim ee iyi dinlendikya şimdi acısı çıkıyo napcann -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ahaaaaaaaa tatılcılerden bırı geldııııııııııııı
bızde sızı anıyorduk kac gundur ayollllllllllll hosgeldın canımmmmmmmklava: klava: klava: klava: klava:
nasıl karsılama amaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
ohhh ohhhhhh ohhhhhhh gezılmıs eglenılmıs yetmemıs dugunlerde kurtlarda dokulmusssss
ohh ohhhhhhhhhhhhhhhhhh
ne guzel senın adına sevındım sekercıgım
valla bızde bısey yok tukkanı bekledık kalanlarla bırlıkte
cıcıs:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
eeee anlat yedıgın ıctıgın senın olsun da gorduklerını anlat bebekkkkkkkkkkkkkkkk
nereye gıttın neler yaptın hıııı de bakemmmmmmyerimseniben
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hoşbulduk tatlımmm tatile marmaristeydik güzel geçti bu sene taha da sağolsun hiç huysuzluk yapmadı bol bol yüzdük çok keyifliydi sonra memlekete geçtim ohhhhhhhh mis gibi köy havası oda çok iyi geldi özellikle tahaya bol bol gezdik canım şimdi evde temizlik yapıyomm sabahtan beri canım çıktı her yeri indirdim ee iyi dinlendikya şimdi acısı çıkıyo napcann -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ohh negüzel tatilcilerr tatill yapıp dönmeye başladılarrrr
benimde tatile ihiyacım var bir günde olsaaa uzaklaşmam lazım buralardannnn
sanırım pazara eşim bişeyler planlıyo ama kısmetttt
aaaa canım yaaa hadı ınsaallah
kendını yormadan accık gezersın
hava degısımı olur
senın adına sevındım bebekımmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yormama gerek yok zaten muhtemelen erdeğe gitmeyi planlıyo
bu sene ben giremiyceğim için denizee
onlar yüzer bende seyrederim
elinde içiceğiyle sandalyesine oturup şemsiye altını bekliyen birini görürsen o mutlaka
bendenizimdir
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
nerdesinizzzz loooooooooooooooooooo
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile:lepipuyorumnanaktanzemuszemus:kedi::ecrin_bebek:hihoyyyt:CüvCüv:sırnaşık şey:içelim::sm_cool:a.s. :asigim::dance:hihoyyythihoyyyt
aayyy bu sene kaldık biz evde ağustos 15 e çokk var daha gideni uğurluyoruz geleni karşılıyoruz sıkıldım yaaa sıcak da bi taraftan............................... neyseki arada nefes alıyorum geçen kardeşim geldi haftayada arkadaşım geliyor yoksa yaz geçmek bilmicekti :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?