Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

senin adına sevindim cnm tatiin tadını çıkar.......

canım madem bebeğe niyetlendin sana bebek battaniyesi örneği gösteriyim bak

http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/289841-sakalli-ipten-bebek-battaniyesi.html

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık
teşekkür ederim de benim başka bişey için yaptığım kare kare motifler varde pembeli beyazlı, onları birleştirip tamamlayıp, altına da pembe astar geçittiririm diye düşündüm

inşallah bebek sahibi olmak nasip olursa örerim böyle güzel şeyleri de :ecrin_bebek:

böyle deli deli konuşabildiğime göre ben iyileşmişim şekerimmm
ama işin şakası bi yana bu sabah ilk kez zıp diye kalkabildim yataktannnn

bebişim sen iyileşmişsin ama iyileştim diyede tez canlılık yapma daha dinlen ama aklından değişik şeyler geçirebilirsin :roflol: :roflol: banada biraz farklı yöntem anlatsana 5 senedir ikinci bebiş olmuyor da :roflol::CüvCüv: :roflol:

anam sen bi tane bebiş yapmışın halada farklı yöntem çözemediysen sana tavsiyemmm
bu saatten sonra yorma kendini ama sana genede tarifini yazıveremmmm
kaydirigubbakcemile+Şeniz+:asigim:++=:CüvCüv::CüvCüv::

Şapka satarak gecinen bir adamin yolu birgun bir ormana duşmuş… bi sure yurudukten sicaktan ve yorgunluktan bunalmiş, bir agacin altina oturmuş,
Şapkalarla dolu sepetini de yere koymuş, ve uykuya dalmiş… Birkac saat sonra adam tuhaf sesler duyarak uyanmiş.. bir de bakmiş ki yanindaki sepet bomboş, şapkalar gitmiş..! !
Bir de kafasini kaldirip agaca bakmiş ki, agacin dallarinda bi suru maymun, her birinin kafasinda adamin şapkalari…. adam duşunmeye başlamiş:
‘Ben şimdi napicam, şapkalari bu maymunlardan nasil alicam…? ‘..
Duşunceli bi şekilde kafasini kaşirken bi bakmiş maymunlarda adamin taklidini yapiyolar kafalarini kaşiyolar… adam ellerini havaya kaldirmiş, maymunlar da aynisini yapmişlar.. derken adam napicagini bulmuş.. kendi başindaki şapkasini cikartip yere atmiş, tabi maymunlar da kafalarindaki şapkalari hemen yere atmişlar..adam boylece butun şapkalari toplayip sepetine koymuş…
Aradan 50 yil gecmiş… artik adamin bir torunu varmiş, o da dedesi gibi şapka saticisi olmuş… gunlerden birgun onun da yolu ayni ormana duşmuş. hava yine cok sicakmiş ve genc adam bir agacin altina oturmuş, şapkalarla dolu sepetini yanina koymuş ve uykuya dalmiş…. bir saat sonra uyanmiş bir de bakmiş sepetin icinde şapkalar yok? ! ? ! .. derken tuhaf sesler duymuş bir de kafasini kaldirmiş ki agacin ustunde bi suru maymun, hepsinin kafasinda birer şapka…. adam duşunmuş:
‘Dedem yillar once bana bir hikaye anlatmişti… napicagimi cok iyi biliyorum….
‘Adam kafasini kaşimaya başlamış, maymunlar da aynisini yapmişlar… adam ellerini havaya kaldirmiş, maymunlar da ellerini kaldirmiş…. ve adam gulumseyerek kendi başindaki şapkayi cikarmiş yere firlatmiş. o anda maymunlardan biri agactan inmiş, adamin yere attigi şapkayi kapmiş, adama da bi tokat atmişve:
‘Sadece senin mi deden var lan! ..?
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anam sen bi tane bebiş yapmışın halada farklı yöntem çözemediysen sana tavsiyemmm
bu saatten sonra yorma kendini ama sana genede tarifini yazıveremmmm
kaydirigubbakcemile+Şeniz+:asigim:++=:CüvCüv::CüvCüv::

harikasınn beee hemen kaptım olayı ben bu zamana kadar neden düşünemedim bunları:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:hikayende harikaydı bu ameliyat yaramış sana kafan zehir gibi çalışıyor maşallah maşallah maşallah :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

heheheeeee
narkoz hem süper kafa yapıyo hemde zekayı kuvvetlendiriyooooo

ıyı geceler yafruslarrrrrrrrrr
masaallah bugun ben yoktum herkesler sohbetı almıs goturmus
banamı kastınız ayolllll(
sevalcıkımmm yafrusssss supersın yıne bebekımmmmm
yaramıs ayol ıyıce ıcındekı manyak cıkmıs ortaya :)))
ıyı olduguna sevındım canım benım
melek yafruss uyma sen bu deluye akıllı ol bekle canım :)))
everets sende ıyısındır ınsaallahhhhh
ruya canım hadı gozun aydın turp gıbıymıssın bebekımmmm sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sabah erkenden cıktık 9da geldık kızları yatırdık kocısımle fılm keyfı yapacagız da kacamak yaptım hemen sızlere bakayım dıye
gorusmek uzere ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yarın annemlere gıdecegız gıremezsem herkese ıyı pazarlarrrrrrrrrrrrrrr
meleklerımıde muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk byeeeeeeeeeeeeee

heheheeeee
narkoz hem süper kafa yapıyo hemde zekayı kuvvetlendiriyooooo

ooo bende çokkk narkoz aldım bayılırım narkoz almaya canım sıkıldıkça narkoz alırım bakim kaç kere almışım üç kere yok yok dört kere evet dört birde belden iğne oldum onu sevmedim uyanık uyanık canım sıkıldı madem uyutmucanız aradaki örtüyü kaldırında bende izleyim amaliyatı dimi yani.....narkoz hııı demek ondan bendeki bu gelişme benim önceleri hiç bir şeye kafam basmazdı şimdi zehir gibiyim arkadaşlar bir ara bana bayan hafıza diyorlardı komşum beni ajanda gibi kullanıyordu kendi ile ilgili herşeyi tarihleri olayları bana soruyordu hemen cevaplıyordum demek narkozdanmış hıııı vay beee yaa bu güzelmiş seneye kızım sbs sınavlarına girecek tanıdık doktor varmı gitsekde sınav öncesi kıza biraz narkoz koklatsak :roflol: :roflol: :roflol:

slm kızlar off nasıl cnm sıkkın rüyanaz akşam 9 gibi yemekten sonra migde bulantısı karın agrısıyla bi kusmaya başladı kuzum 12 oldu geçmedi mide hiç bişeyi kabul etmiyo ne yese çıkarıo su içio çıkarıo ...eşim hemen acile götürdü besin zehirlenmesi demişler serum takmışlar şimdi uyuyomuş iyi dio eşim..birazdan gelcekler onları bekliyorum keşke bende gitseydim diyorum içim içimi yedi evde ama rüyanaz yatklara falan heryere çıkarnca eşim sen kal biz gelene kadar nevresimleri falan halletki gelince hemen yatıralım dedi kaldım evde.........

canım çok geçmiş olsun ne yediki zehirlendi bu sıcakta özellikle dışarıdan birşey yememek lazım şimdi iyidir inş. a.s.

canım çok geçmiş olsun ne yediki zehirlendi bu sıcakta özellikle dışarıdan birşey yememek lazım şimdi iyidir inş. a.s.

saol cnm dışardan bişey olarak dün danino yedi haşlanmış tavuk yedi....önceki gün eşimin iş yerinde meyveli süt içmiş ve puding yemiş...ama qaklım gitti ya ögürdükçe mosmor oluyodu çocuk serumu yedi ya şimdi iyi cnm uyandı kahvaltı yaptı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…