- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.541
:roflol: :roflol: :roflol:
Allah iyiliğini versin, tecavüz mü :kedi: :kedi:
sen nasıl oldun canım buarada?
:
harika şimdilik canımmm dün yirmilik dişlerim sorun çıkarıyordu onlarıda çektirdimm
şimdi artık denize kumsala vurdukkk
sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canımmm
rüyayı ve seni öptüm görüşmek üzeree opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
melek anneleri nasılsınız?
içimden bi ses buaralar bana melek annesi olcağımı söylüyor
pembe battaniye hazırlamaya başladım daha ortada bebek yok kaydirigubbakcemile3
canım madem bebeğe niyetlendin sana bebek battaniyesi örneği gösteriyim bak
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/289841-sakalli-ipten-bebek-battaniyesi.html
böyle deli deli konuşabildiğime göre ben iyileşmişim şekerimmm
ama işin şakası bi yana bu sabah ilk kez zıp diye kalkabildim yataktannnn
bebişim sen iyileşmişsin ama iyileştim diyede tez canlılık yapma daha dinlen ama aklından değişik şeyler geçirebilirsin :roflol: :roflol: banada biraz farklı yöntem anlatsana 5 senedir ikinci bebiş olmuyor da :roflol::CüvCüv: :roflol:
anam sen bi tane bebiş yapmışın halada farklı yöntem çözemediysen sana tavsiyemmm
bu saatten sonra yorma kendini ama sana genede tarifini yazıveremmmm
kaydirigubbakcemile+Şeniz+:asigim:++ =:CüvCüv::CüvCüv::
harikasınn beee hemen kaptım olayı ben bu zamana kadar neden düşünemedim bunları:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:hikayende harikaydı bu ameliyat yaramış sana kafan zehir gibi çalışıyor maşallah maşallah maşallah :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
heheheeeee
narkoz hem süper kafa yapıyo hemde zekayı kuvvetlendiriyooooo
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
slm kızlar off nasıl cnm sıkkın rüyanaz akşam 9 gibi yemekten sonra migde bulantısı karın agrısıyla bi kusmaya başladı kuzum 12 oldu geçmedi mide hiç bişeyi kabul etmiyo ne yese çıkarıo su içio çıkarıo ...eşim hemen acile götürdü besin zehirlenmesi demişler serum takmışlar şimdi uyuyomuş iyi dio eşim..birazdan gelcekler onları bekliyorum keşke bende gitseydim diyorum içim içimi yedi evde ama rüyanaz yatklara falan heryere çıkarnca eşim sen kal biz gelene kadar nevresimleri falan halletki gelince hemen yatıralım dedi kaldım evde.........
canım çok geçmiş olsun ne yediki zehirlendi bu sıcakta özellikle dışarıdan birşey yememek lazım şimdi iyidir inş. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?