Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

melek anneleri günaydın güzeller nasılsınız?

kamilececim doğum günün kutlu olsun
meleklerinle ,eşinle nice güzel yıllar yaşarsın umarım

merhaba hanımlar ben geldim:teytey::teytey::teytey:
nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım
sadece geldiğimi haber vermek istedim bugün sabah 3 buçukta evde olduk.aslında hiç gelmek bile istemedim bende kızlarda:umursamaz: ama eşim daha fazla dayanamadı ayrılığa:gitme:
yinede çok güzel geçti günlermizzemuszemushem bol bol hasret giderdik hemde çok gezdik dolaştık
şimdi biraz işim var sonra yine yazarım hepinizi çok özledim öpüyorum kocamaaaanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin mihrişimmmmmmmmmm
babacığınla bol bol hasret gidermisindir umarımmmmmmm
hadi işlerini halletde biran önce gellllll

hoşgeldin mihrişimmmmmmmmmm
babacığınla bol bol hasret gidermisindir umarımmmmmmm
hadi işlerini halletde biran önce gellllll

sağol canım giderdik hasret şevvalcim gerçi insan hiç ayrılmak istemiyo ama mecburen ayrılıyoruz:gitme:uzakta olmak çok zormuş ben bunu anladım:çok üzgünüm:
herşeye rağmen çok güzel geçti tatilim
sen nasılsın canım ameliyat işin ne oldu

15 gün oldu canım ameliyatımı oldum halletttim artık onuuu
allaha şükür artık çok iyiyim
arada hem fazla kilolarımdanda kurtuldummm
yepyeni bi hayata başladımmmmmmmm

günaydın kızlar.
uzun bir aradan sonra ben geldim.
bayadır yoktum.özledim sizleri.nasılsınız bakalım.
kaçırdığım birşeyler varmı?
hg canım...nasılsın..

hg canım ...

15 gün oldu canım ameliyatımı oldum halletttim artık onuuu
allaha şükür artık çok iyiyim
arada hem fazla kilolarımdanda kurtuldummm
yepyeni bi hayata başladımmmmmmmm
geçmiş olsun canım :teselli:yeni hayatında mutluluklar dilerim kaydirigubbakcemile3
hg canım...nasılsın..

hg canım ...

hoşbulduk rüyacım :1hug:

hanımlar 1 aya yakın evde olmayınca bir dünya iş birikmiş bir yandan evi süpürüp siliyorum bir yandanda bavulları boşaltıyorumkafamçokkarıştıbu arada havada aşırı sıcak bende yol yorgunuyum düşünün artık benim halimi:bbo:
şimdilik kimse yok sanırım ben işlerimi halledeyim yine gelirim
öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kolay gelsin canım
bende geçen hafta döndüm eve dedim ki evimi çöp ev diye televizyona çıkarıcaklar kaydirigubbakcemile3
çok pis olmuşum, bi de 2 tane kuş mahvetmişti ortalığı

herkese selamlarrrrrrr
kamılem bebekımmmm nıce seneler yafrusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mıhrıban bebekım hosgeldın canım benım gecen yazdıydım bende ayın kacında gıttıydı daha dolmadımı gunu dıye ozledım valla seker yaaaa
ohhh ıyı dınlendın gezdın geldın canım ne guzell hadı bakalım darısı basıma :)))
kolay gelsın canım benımmmmmmmm sana sımdı temızlıkte hıc cekılmez ondan tatılın ustune ama naparsın gorevımız (
ruyam canım melegımızın ıyı olmasına sevındım canım bırdaha yasatmaz ınsaallah rabbım
bu arada hafta sonu bende tatıle gıdecegım ıcın cookk ısım var.sabahtan terzıye gıttım bıraz ıslerım vardı onu hallettım geldım mutfaga bır gırdım daha cıkamadım tum dolapları ıclerını tabak tencere kasık bardan cıkardım makıneye attım.manyaklıgım tuttuda:)))))
tatıl donusu ramazana 1 hafta kalıyor o zaman yaparsam dınlendıklerım ne ıse yarayacak dedım gıtmeden tum evı kaldırıyorum temızlıgı bıtırıp yorulayım tatılde dınleneyım gelıncede ohhhhh otururum bayrama kadar:)))))
ortulerı makıneye attım onlar yıkanırken sızlere bır selam vereyım dedım.
aksama yemekte yokk tabak canakta:)))))
neyse hadı ben kacar sekerlerrrrr kıb gorusmek uzere accık makınedekıler cıkana kadar bır kahve sıgara ıcemde kendıme geleyım
gorusmek uzere hepınızı cok cok muckkkkkkkkkkkk

selam kızlar nasılsınız ben çok bozugum arkadaşım var çok samimi 4 yaşında oğlu var ve hamileymişşş ama eşi bebegi istememiş kız ne kadar yalvarıp aglasada olmamış ve bana mesaj atmış sabah bebek gitti diye (( çok kötüyüm anlatamam

ay çok üzüldüm ya mafoldumben Allah'ım kimseyi bebeğinin canına kıymak zorunda bırakmasın

merhaba miniğim burdasın galiba
nasılsın canım

selam canım benım
evet seker yaaa kacamak yaptım ıkı dk bakayım dedım
cok sukur yafrusum ıyıdır ne olsun
bende cumartesı cıkıyorum tatılede temızlıge daldım bugun mola verdımde sızlere bakayım dedım
bugun yarın ev sonra kendımı temızlıyecegım valız hazırlayacagım derken tatıl zamanım gelıyor:lepi::lepi::lepi::lepi:
cok yoruldum ıyı guzel bır tatıl ıstıyorum bakalım

kolay gelsin canım
bende geçen hafta döndüm eve dedim ki evimi çöp ev diye televizyona çıkarıcaklar kaydirigubbakcemile3
çok pis olmuşum, bi de 2 tane kuş mahvetmişti ortalığı

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs evde 2 kus tek basına bırakılır tatıle mı cıkılır anammmmmmmmmmmmmmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol:
cop ev olursunuz tabı

canım benım yaaa allah yardımcısı olsun ne dıyım
senıde anlıyorum cok uzuldun ama ıstemeyen adama cocukta dogurulmaz yaaa
kadına yazık oglana yazık rabbım ogluna uzun omurler versın canım benım ne dıyım
allah affetsın kocasınıda
madem ıstemıyordun tut seyını demı dıyesım gelıyor boylelerıne
kusura bakma sınırlenınce cosarım bende accık

napalım anacım bizimkiler canavar
kafesin içinde bile öpüşüp koklaşırken bütün salonu kirletmeyi başarıyolar :roflol: :roflol:
çok aşıklar birbirlerine, yuvarlanıp gidiyolar onlarda :roflol: :roflol: :roflol:

bende sizleri özledim miniğim gezdim dolaştım tatilin tadını çıkardım canım darısı sizlerin başınasositososito
dediğin gibi 1 ay tatilin ardından şimdi ev işi çok ağır geliyo bana alıştım tembelliğe galiba:kedi:birde sıcak var ki burda sormayınmafoldumben
sende yoğunsun canım sanada kolay gelsin ben arada kaçıp buraya geliyorum sizde gelinkaydirigubbakcemile3

sana şimdiden iyi tatiller diliyorum canım
kendini de fazla yorma miniğim yerimseniben
evet canım yıllık izindeydim
ama bitti malesef mafoldumbenmafoldumben

maalesef her güzelşey birgün bitiyomafoldumben
bende hiç ayrılmak istemedim babamın yanından ama şimdi burdayım:çok üzgünüm:
bu arada kociş yazdıklarımı okursa fena bızulur kaydirigubbakcemile3aslında eşime kavuştuğum için mutluyum ama sevdiğin birine kavuşuyosun diğerlerinden ayrılıyosun bu da hayatın bir başka cilvesi iştea.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…