- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #28.581
hoşgeldin mihrişimmmmmmmmmm
babacığınla bol bol hasret gidermisindir umarımmmmmmm
hadi işlerini halletde biran önce gellllll
sağol canım giderdik hasret şevvalcim gerçi insan hiç ayrılmak istemiyo ama mecburen ayrılıyoruz:gitme:uzakta olmak çok zormuş ben bunu anladım:çok üzgünüm:
herşeye rağmen çok güzel geçti tatilim
sen nasılsın canım ameliyat işin ne oldu
hg canım...nasılsın..günaydın kızlar.
uzun bir aradan sonra ben geldim.
bayadır yoktum.özledim sizleri.nasılsınız bakalım.
kaçırdığım birşeyler varmı?
merhaba hanımlar ben geldim:teytey::teytey::teytey:
nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım
sadece geldiğimi haber vermek istedim bugün sabah 3 buçukta evde olduk.aslında hiç gelmek bile istemedim bende kızlarda:umursamaz: ama eşim daha fazla dayanamadı ayrılığa:gitme:
yinede çok güzel geçti günlermizzemuszemushem bol bol hasret giderdik hemde çok gezdik dolaştık
şimdi biraz işim var sonra yine yazarım hepinizi çok özledim öpüyorum kocamaaaanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım :teselli:yeni hayatında mutluluklar dilerim kaydirigubbakcemile3
15 gün oldu canım ameliyatımı oldum halletttim artık onuuu
allaha şükür artık çok iyiyim
arada hem fazla kilolarımdanda kurtuldummm
yepyeni bi hayata başladımmmmmmmm
hg canım...nasılsın..
hg canım ...
hanımlar 1 aya yakın evde olmayınca bir dünya iş birikmiş bir yandan evi süpürüp siliyorum bir yandanda bavulları boşaltıyorumkafamçokkarıştıbu arada havada aşırı sıcak bende yol yorgunuyum düşünün artık benim halimi:bbo:
şimdilik kimse yok sanırım ben işlerimi halledeyim yine gelirim
öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kolay gelsin canım
bende geçen hafta döndüm eve dedim ki evimi çöp ev diye televizyona çıkarıcaklar kaydirigubbakcemile3
çok pis olmuşum, bi de 2 tane kuş mahvetmişti ortalığı
selam kızlar nasılsınız ben çok bozugum arkadaşım var çok samimi 4 yaşında oğlu var ve hamileymişşş ama eşi bebegi istememiş kız ne kadar yalvarıp aglasada olmamış ve bana mesaj atmış sabah bebek gitti diye(( çok kötüyüm anlatamam
merhaba miniğim burdasın galiba
nasılsın canım
kolay gelsin canım
bende geçen hafta döndüm eve dedim ki evimi çöp ev diye televizyona çıkarıcaklar kaydirigubbakcemile3
çok pis olmuşum, bi de 2 tane kuş mahvetmişti ortalığı
sanada kolay gelsin canım
yıllık iznemi çıkmıştın melekçim
selam kızlar nasılsınız ben çok bozugum arkadaşım var çok samimi 4 yaşında oğlu var ve hamileymişşş ama eşi bebegi istememiş kız ne kadar yalvarıp aglasada olmamış ve bana mesaj atmış sabah bebek gitti diye(( çok kötüyüm anlatamam
selam canım benım
evet seker yaaa kacamak yaptım ıkı dk bakayım dedım
cok sukur yafrusum ıyıdır ne olsun
bende cumartesı cıkıyorum tatılede temızlıge daldım bugun mola verdımde sızlere bakayım dedım
bugun yarın ev sonra kendımı temızlıyecegım valız hazırlayacagım derken tatıl zamanım gelıyor:lepi::lepi::lepi::lepi:
cok yoruldum ıyı guzel bır tatıl ıstıyorum bakalım
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs evde 2 kus tek basına bırakılır tatıle mı cıkılır anammmmmmmmmmmmmmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol:
cop ev olursunuz tabı
herkese selamlarrrrrrr
kamılem bebekımmmm nıce seneler yafrusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mıhrıban bebekım hosgeldın canım benım gecen yazdıydım bende ayın kacında gıttıydı daha dolmadımı gunu dıye ozledım valla seker yaaaa
ohhh ıyı dınlendın gezdın geldın canım ne guzell hadı bakalım darısı basıma :)))
kolay gelsın canım benımmmmmmmm sana sımdı temızlıkte hıc cekılmez ondan tatılın ustune ama naparsın gorevımız(
ruyam canım melegımızın ıyı olmasına sevındım canım bırdaha yasatmaz ınsaallah rabbım
bu arada hafta sonu bende tatıle gıdecegım ıcın cookk ısım var.sabahtan terzıye gıttım bıraz ıslerım vardı onu hallettım geldım mutfaga bır gırdım daha cıkamadım tum dolapları ıclerını tabak tencere kasık bardan cıkardım makıneye attım.manyaklıgım tuttuda:)))))
tatıl donusu ramazana 1 hafta kalıyor o zaman yaparsam dınlendıklerım ne ıse yarayacak dedım gıtmeden tum evı kaldırıyorum temızlıgı bıtırıp yorulayım tatılde dınleneyım gelıncede ohhhhh otururum bayrama kadar:)))))
ortulerı makıneye attım onlar yıkanırken sızlere bır selam vereyım dedım.
aksama yemekte yokk tabak canakta:)))))
neyse hadı ben kacar sekerlerrrrr kıb gorusmek uzere accık makınedekıler cıkana kadar bır kahve sıgara ıcemde kendıme geleyım
gorusmek uzere hepınızı cok cok muckkkkkkkkkkkk
sana şimdiden iyi tatiller diliyorum canımselam canım benım
evet seker yaaa kacamak yaptım ıkı dk bakayım dedım
cok sukur yafrusum ıyıdır ne olsun
bende cumartesı cıkıyorum tatılede temızlıge daldım bugun mola verdımde sızlere bakayım dedım
bugun yarın ev sonra kendımı temızlıyecegım valız hazırlayacagım derken tatıl zamanım gelıyor:lepi::lepi::lepi::lepi:
cok yoruldum ıyı guzel bır tatıl ıstıyorum bakalım
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs evde 2 kus tek basına bırakılır tatıle mı cıkılır anammmmmmmmmmmmmmmm
:roflol::roflol::roflol::roflol:
cop ev olursunuz tabı
evet canım yıllık izindeydim
ama bitti malesef mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?